• 01.02.2016, 19:27

Impuls 2016Dårlig kvalitet, dårlig filming. Noe klikket så ikke hele bildet kommer med, men who cares. 

Jeg har faktisk ikke ord for hvor bra Impuls var. Det går ikke an å fortelle eller gjenskape den stemninga og atmosfæren som var der gjennom tekst, bilder eller film - men jeg laget en film som dere kan se. Dette var magisk! Jeg har aldri følt meg så levende og glad før, og hatt så mye god energi. Det at flere tusen ungdommer kommer sammen for å lovsynge, feste og bruke tid med den personen som betyr mest for oss i livet - nemlig Jesus - det var i alle fall for meg, veldig rørende å se og høre. Impuls 2016 var en skikkelig fest, en utrolig påminnelse og en fantastisk opplevelse. Vi fra Stord og Bømlo gleder oss i alle fall allerede til neste år! YOU GO JESUS, er alt jeg egentlig har å si etter helga. Alle burde få oppleve dette. 

 

 

 • 21.10.2014, 17:55

videoblogg


Hei! Hahaa, here you go. Kjekt at dere kommer med forslag om hva dere vil ha, men dessverre har jeg veldig lite filmer av meg og Asbjørn faktisk. Og på alle filmene jeg har ser det ut som vi er sykt usosiale osv fordi jeg har bare filmer fra når vi er hos meg/web camera, haha. Men jeg fikk satt sammen noe lite, så håper dere som spurte blir fornøyde :-)  

 

 

 • 11.09.2014, 15:40

Videoblogg: 10 ting som irriterer meg


Hehe kleint. Men ja, endelig fikk jeg spilt inn, redigert og lagt ut videoen jeg har lovet i flere uker. Håper dere liker den, og om det er noe ønsker om temaer til videoblogger så bare kom med forslag! Nå skal jeg dusje, og så kommer Rebekka til meg om en stund. Skal ut på en tur tror jeg, og i kveld skal vi på bibelgruppe. Vi blogges♥

 

 

 • 23.08.2014, 12:52

romvideo!


Håper dere liker den! 

 • 09.07.2014, 20:34

video fra skjærgårds


Hey! Har satt sammen noen filmsnutter fra skjærgårds nå som dere kan se under. Kvaliteten på de siste videoene jeg har lastet opp har blitt utrolig dårlig, noen som vet hva grunnen til det kan være? Irriterende er det i alle fall! Håper dere liker filmen. 

 

 • 05.06.2014, 14:23

sminkevideo


Hallo! I dag har jeg laget en sminkevideo til dere-faktisk den første jeg har laget på denne bloggen! Har vært etterspørsel om sminkevideo i mange måneder, så here you go. Vet ikke om det bare er jeg som har dårlig internett, eller om kvaliteten ble såå dårlig på youtube, men håper dere får bedre kvalitet enn det jeg har akkurat nå. Jeg hadde også nettopp dusjet, derfor håret mitt ser ut som det gjør. Om dere lurer på noe er det bare til å spørre!

Håper dere liker den!

 • 29.04.2014, 17:07

favoritter / video


Hei dere! Har laget en liten video til dere med noen av shortsene og toppene mine, selv synes jeg det er mye kjekkere å se video enn å bare bla gjennom bilder av sånne ting hele tiden. Jeg går visst litt utav kamera noen steder, men men. Håper dere liker den!  

 • 28.02.2014, 19:01

videoblogg


Hahah, HALLO! I dag har jeg prøvd å lage en videoblogg, men fikk det faktisk ikke til. Men jeg har satt sammen en del klipp som egentlig ikke hører sammen i det hele tatt, så da ble det en videoblogg alikevel. Kind of..

Veldig useriøst, men skal lage en skikkelig når jeg kommer på noe bra. Det er bare til å komme med forslag! 

Enjoy!  

 • 04.01.2014, 15:03

room tour video


Da var den endelig klar, etter at jeg har utsatt det i over tre måneder! Det ble litt dårligere kvalitet noen steder etter jeg lastet den opp på youtube, men la gå. Enjoy!

 • 26.12.2013, 12:47

mine julegaver video


Endelig fikk jeg til å laste den opp! Jeg spilte den altså inn i går og sier derfor "igår" til juleaften, men det skjønner dere sikkert. Beklager for at det er uklart av og til, jeg satt jo ikke i ro så kamera hadde litt problem med å fokusere så fort, haha. Ellers så håper jeg dere liker videoen! Den ble litt lang, men.

Fikk du noe fint?

 • 12.12.2013, 17:23

videoblogg- 30 questions tag


Hei! I dag har jeg laget en videoblogg til dere. Lyden kommer litt før bildet noen plasser, men det er ikke så gale. Filmet bare med webcamera på macen, men det gikk jo fint det også. Beklager om jeg ser sur ut, haha.. konsentrerer meg. Men prøvde å smile litt mer enn sist gang. Håper dere liker den, enjoy! 😄

Hva synes du?

 • 27.11.2013, 15:44

my dresses


Heisann! Da har jeg satt sammen en liten film til dere, noen av kjolene mine. Låvde dere dette for kjempe lenge siden, men nå kom den i alle fall. Ble litt dårlig kvalitet, men det får gå. 

Hva synes du om videoen?

 • 13.11.2013, 23:41

videoblogg- snikk snakk


Hei! Før jeg dro en liten tur på skolen i dag laget jeg en liten videoblogg til dere, der jeg snakker litt om hvordan jeg har det og hvorfor jeg er mye hjemme fra skolen. Fikk også spørsmål og hva jeg gjør på, hva jeg synes er dumt og litt sånn som jeg tar opp i videoen. Den ble ganske kort, men det er vel like greit. 

Var på skolen de to siste timene i dag, og så får jeg se hvordan formen er i morgen. Synes det er kjempe kjekt at dere tar dere tid til å ønske meg god bedring, og legge igjen komentarer. Jeg virker kanskje negativ og litt sur i videoen, men jeg tenker ikke over at jeg ikke smiler når jeg snakker til ett kamera, haha. Så ikke missforstå, jeg var egentlig i godt humør da jeg filmet!

Har filmet rommet, så romvideo kommer også så fort som mulig!

Synes dere det er kjekt at jeg videoblogger?

 • 28.09.2013, 21:09

dance- video


Heisann! Her en video av alle dansene vi danset før idag! Håper dere liker videoen, enjoy. 
1jpF_BoHh2A
Synes?

 • 15.09.2013, 16:32

Må-gjøre video Del 1


Hei dere. Da var den klar, endelig! Musikken klikka, så den forsvant.. irriterende. Ellers tror jeg det er greit. Vi skal filme del 2 en annen dag, da er det ute på butikker, naboer osv vi skal, haha.  Hva synes du?

 • 20.07.2013, 21:09

5 av kjolene mine- video


Heei!

Nå har jeg laget en liten film til dere. Ble ikke sånn super bra, men men. Enjoy!

 

Hva synes du?
Skal jeg lage flere videoer?

Blogges! 

 • 19.07.2013, 20:06

Danse video!


Ja, da kommer den. Jeg har laget det meste av dansen og lært det bort til de andre, mye øving å sånn men det var utroolig gøy! Hele revyen var kjempe kjekk.
Håper dere liker videon! Kom gjerne med tilbakemeldinger. 

Oog btw, det er en sketsj først. Jeg står fremst til høgre.

 

 

Blogges 

Search

Bloggdesign

hits