• 19.07.2015, 18:05

Ukens...


HEHE, jeg må bare hive meg på denne bølgen. Ser det er mange som har sånne "ukens" for tiden, og jeg synes det er kjekke innlegg å lese - så tenkte å prøve det ut selv. Får se hvor langt jeg kommer med det, er ikke hver uke det skjer så veldig mye spesielt. Men jeg prøver så ser vi hvor det ender :-)

Ukens happening: 

Kanskje det rett og slett må bli dagen jeg hadde med Mathea. Det var en skikkelig feelgood-sommerdag, hvor vi fikk gjort mye forskjellig. Super koselig! 

Ukens nedtur: 

Hmm..kanskje at jeg ikke er helt i form. Spesielt akkurat i dag, det da. Men kjipt uansett! 

Ukens blogg:

http://styleconnection.blogg.no/ - åh, jeg digger den dama! Jeg får så masse inspirasjon og glede av bloggen hennes.. definitivt en fargerik og glad-blogg! Bildene under er lånt fra bloggen til Kristin. 

Ukens dilla: 

SOLO! Hahah, jeg har fått i meg så ekstremt med solo-bokser. Synes generelt brus på boks er mye bedre, selv om det sikkert egentlig smaker helt likt(?) Jeg innbiller meg i alle fall at på boks er det bedre, og i alle fall nå om sommeren..mm! 

 Ukens elsk: 

Sånne her...Så freshe og fine! Say no more.  

 Hvordan har deres uke vært? 

 • 19.07.2015, 15:53

bloggen har bursdag


For 2 år siden satte jeg meg ned å laget denne bloggen, den gang - fordi jeg kjedet meg en sommerdag...

Nå har bloggen blitt mye mer enn tidsfordriv for meg. Tiden har gått fort altså! La oss ha ett lite tilbakeblikk..HAHA. Jeg gikk tilbake i arkivet. Hvordan jeg tar bilder, måten jeg skriver på og egentlig alt er stort forandret. Dette er gøy, og morsomt. Jeg har jo også forandret meg litt, i alle fall på hårfarger. 

Første bildet jeg la ut på bloggen..HAHAH se øyenbrynene mine. Bra noe er forandret!

Da høsten kom var jeg, mamma, pappa og Maria en tur til Bergen å bodde på hotell.. det var gøy! 

Og bildene fra denne photoshooten husker jeg at jeg var sjukt fornøyd med, haha! Og så tror jeg måten jeg tar outfit-bilder på også har forbedret seg litt..

Og mobilbilder ble mye brukt i starten. Eller webcamera.. 

Og dette..hva er dette hahaah


To år med mange endringer i livet mitt. Men for såvidt to kjekke år, spesielt i forhold til bloggen. Dere har gidd meg så mye glede, og det å kunne få dele bilder og ting som jeg ikke hadde hatt muligheten til om jeg ikke hadde hatt en blogg - har vært veldig gøy. Og jeg håper det fortsetter å være gøy noen år til! :-D 

Hvor lenge har du følgt bloggen min? Noen som husker da jeg startet opp?

 • 16.07.2015, 23:26

La oss drømme litt..

/ alle bildene er hentet fra we heart it 

Av og til er det godt å bare komme seg litt bort fra virkeligheten, og dra dit alt er godt og dit ingen smerte er. Hvor glede er det eneste du ser, og du ser lyst på alt som kommer i fremtiden. For slik er det ikke i den virkelige verden vi lever i. Vi må takle smerte, harde perioder og problemer. Og dette er likt for alle. Livet er ingen dans på roser - for noen. Vi kan like godt bare innrømme det. Livet er vanskelig. Men vi klarer oss, hvis vi holder ut de lange og triste, vonde dagene. Fordi livet byr også på så mange gode ting. Og så mange gode følelser, mennesker og opplevelser. Å se fremover er i alle fall viktig, tror jeg. Jeg har selv opplevd å bli stuck på en plass i livet, men ting går ikke fremover før du også gjør det. 

For meg er den verste smerten å se noen jeg er glad i ha det vondt. Om det er kjærlighetssorg, en dårlig dag eller sykdom har lite å si. Å ha det vondt på en eller annen måte, åh hvor jeg hater å se de jeg er glad i ha det vondt. Jeg liker ikke å se noen ha det vondt, selvfølgelig. Men det blir mye sterkere når du kjenner vedkommende godt. Nei, huff.. dette ble rot. Men litt tanker før vi tar kveld. Får ikke sove med hode fullt av tanker, uansett. Lenge siden noe på bloggen har vært personlig fra meg. Jeg liker egentlig å kunne være passe personlig med dere. Men det kan også være vanskelig å vite hva som er for personlig, og hva som er greit. 

Vel..

Nå skal jeg sove. Å reise til drømmeland en stund, før det er en ny dag i morgen. 

Dere er gode, alle sammen♥

 

 • 25.05.2015, 15:48

Sommerfavoritter fra Nelly


inneholder annonse lenker 

Heia! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hos Mathea, mens hun lager amerikanske pannekaker til oss. Hihi, heldige meg♥ Vi hadde en utrolig kjekk og koselig kveld i går, blir bare mer og mer glad i den jenta! Men alright dere, over til hva dette innlegget skal handle om. Nå er virkelig ikke sommeren langt unna, selv om det føles litt sånn på været. Men i anledning sommerferie, tenkte jeg å vise dere noen ting jeg har funnet på nelly og som er plukket ut til favoritter. Selv om det er utrolig mange fristelser innpå her, har jeg faktisk klart å ikke bruke en eneste krone på klær de siste månedene. Hehe.. 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER  / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER  / 9. HER 

Fant du noe du likte?


 • 19.05.2015, 13:22

Details
- min fine Sunnhordlandsbunad - 

 

 • 17.05.2015, 17:23

Hipp hurra, Norge


GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN! 

Håper alle har hatt en flott 17. Mai feiring frem til nå, og får en bra dag videre. Jeg har brukt dagen sammen med venner, og det har vært kjekt. Vi var noen hos meg å spise lunch sammen, før vi dro til Leirvik og så på toget. For øyeblikket slapper jeg bare av hjemme, har fått av meg bunaden igjen og skal inn på bedehuset litt senere for å fortsette feiringen der. Skal også en liten tur til farmor og farfar nå straks, så må egentlig få opp farten litt. Viser dere litt bilder fra dagen nedenfor. Hvordan bruker du denne dagen?


 • 04.05.2015, 19:06

Sommerens planer


Nå kan vi faktisk begynne å telle ned til sommerferie. Ikke det at jeg ikke har gjort det tidligere, men nå med litt "finere" tall.. hehe. Sommerens planer er i boks, og jeg ser såå frem til denne sommerferien. Har ikke så mange store planer, men bare tanken på late og varme sommerdager med venner, familie.. herlig! Tenkte å fortelle dere litt om de planene jeg har - så langt. Småturer og "dagsprogram" har jeg ikke noe planlagt, men har noen "store" ting som skal skje. 46 dager til sommerferie, folkens!!

 ♦ Polen med familien. Jeg kan faktisk ikke skikkelig huske sist gang vi var på en skikkelig familieferie, så dette blir kjekt! Med søsken som er voksne så er det ikke alltid det passer for alle, men nå skal vi altså til Polen. Har hørt veldig mye bra og fint om Polen, så gleder meg til å oppleve det. Vi reiser dagen etter jeg har fått ferie, så forhåpentligvis blir det en bra start på ferien. Vi skal til Sopot, å bo i en leilighet der. Noen som har vært her og er fornøyd?


 ♦ Skjærgårds Music & Mission festival. Her var jeg i fjor med to kjekke jenter, bodde i telt i en liten uke og fikk oppleve tidenes sommerfestival. I år skal jeg bare være en helg om alt går som planlagt, og vi skal kjøre ned selv med en kompis. Ser veldig frem til dette også, etter fjorårets happening. Møtene, lovsangen, konsertene og menneskene.. alt var så BRA. Vi gleder oss vilt til å reise ned i år også! Dette blir noen dager etter jeg kommer hjem fra Polen, så to kjekke turer rett etter hverandre. Hvis alt går som vi tenker så blir vi boende i telt sammen med noen andre, og så får vi bare håpe været er på vår side. JEG GLEDER MEG. Ser jeg noen av dere her? ♦ Active Ten. Active Ten er en sommerleir på Brandøy, og er nesten blitt en sommertradisjon de siste fire årene. Hva er egentlig bedre enn sommer, leir, venner og Jesus på en plass?    Hyttetur/båttur/telttur. Har egentlig ingen eksakte planer her. Men det er snakk om å dra på hyttetur sammen med en gjeng venner, det hadde vært utrolig kjekt. Kanskje jeg blir med mamma og pappa en tur på sjøen, og telttur noen netter er koselig. Spørs om jeg får nok av teltlivet på en sommer når vi er på festival, hehe. Ellers blir det nok dager med sjøen, grilling og andre ting jeg finner på sammen med venner og familie. Åh, jeg gleder meg skikkelig til denne sommeren. Tror den blir awesome! Hva er dine planer for sommeren?

 • 03.03.2015, 21:11

February moments


♥ Bergen ♥ Jentekvelder ♥ Gode venner ♥ Pengeinnsamling ♥ Trening ♥ Konsert ♥ Bursdager ♥ Mat ♥ Craziness ♥ Rydding ♥ Skole ♥ Ferie ♥ 

Hvordan har deres februar vært?


 • 18.02.2015, 12:20

paul colman
Hahah!

Jeg digger denne mannen! I går kveld var så bra, og utrolig morsom. Han kunne like godt vært en komiker egentlig. Det var bra allsang, latter, musikk og glede. Andre gang jeg møtte Paul, og han gjorde det like bra som i fjor. Salen var stappfull av folk, noe som var veldig gøy. Under kan dere se en liten videosnutt fra i går, jeg fikk egentlig bare det "useriøse" på film, før det ble minne fullt. Arg..

Vi har hatt naturfag i fem timer nå, og tror de fleste er godt leie. Skal spise middag på skolen snart, og så blir det gym de to siste timene. Ha en fin onsdag♥

 • 19.01.2015, 14:46

10 things


Ti ting jeg liker:

Glade mennesker

Kjæresten min 

Musikk

Shopping og klær

Parfymen til Asbjørn

Sommer

Latter

Å ta gode bilder

Pusen min

Gode karaktererNi ting jeg ikke liker:

Negative folk

Snigler, æsj!

Lavt batteri

Å stå opp tidelig

Være borte fra kjæresten min

Svettelukt (det er til en viss grad jeg tåler dette)

Ta utav oppvaskemaskinen

Krangle

Fett hår  Åtte blogger jeg leser: 

Sophie Elise 

TCMN 

Frida Vik

Sandra Pedersen 

Mamma til Michelle 

Styleconnection 

Tuva Willassen 

Caroline Berg Eriksen Sju ting jeg vil gjøre i fremtiden:

- Reise til Afrika

- Gifte meg og få barn 

- Innrede mitt eget hus

- Reise til syden med kjæresten

- Oppleve USA 

- Ha en jobb jeg trivest i

- Få meg hund Seks ting jeg er redd for: 

- Jeg er redd for å miste de jeg er glad i og de som står meg nære. 

- Jeg er redd for snigler, haha

- Jeg er redd for å synge forran andre folk

- Jeg er redd for å glemme eller miste kamera eller mobilen min

- Jeg er redd for å bli utsett for bilulykke eller at huset skal ta fyr

- Redd for å ikke bestå når jeg skal ta lappen, hahaFem bøker jeg liker:

- Himmelen er på or'ntli

- Et helt halvt år

- Med Gud gjennom jernteppet

- Tilfeldig engel

-  Elisabeth-serien Fire ord som beskriver meg:

- Snill

- Følsom 

- Positiv

- Bestemt Tre plasser jeg liker:

- Brandøy

- Sengen min

- Armkroken til Asbjørn
To favoritt drikker:

- Iste 

- Brus En bra film: 

- White house downHva synes dere om dette innlegget?


 • 15.01.2015, 12:45

5 ting å vite om meg
Jeg er som oftes alltid sent ute. Når jeg skal på besøk, rekke bussen, skoleoppgaver and so on. Tror jeg har bedre tid enn jeg har og vips, Elise er sent ute igjen. 

? Jeg er en ganske utadvendt person om jeg vil. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og har vanligvis ikke noe problem med å prate med folk som jeg ikke kjenner/ikke kjenner så godt. Noen tror kanskje jeg er veldig rolig og sjenert av meg, men det er jeg egentlig ikke. Kommer jo kanksje litt på dagen min også da, men sånn generelt.

? Jeg er veldig følsom og kan lett ta til tårene. Men når det er sagt så klarer jeg ikke å gråte ute blandt folk, det kommer ingen tårer. Men det er kanskje like greit? Spesielt om jeg er overtrøtt, har mensen eller har en dårlig dag fra før - skal ingenting til for at jeg blir sutrete og lei meg. Er også veldig følsom overfor andre, setter meg veldig lett inn i situasjoner og har medfølelse.

? Jeg er utrolig rotete av meg. Klær, sminke, rettetang, ladere, bøker osv osv ligge strødd utover gulvet så og si hele tiden. Kanskje dere har merket at jeg skriver "skal rydde litt på rommet" så og si hver dag i gjennomsnitt? Vel, det er fordi jeg ikke klarer å holde det ryddig mer enn noen timer. Huff, må begynne å øve meg til jeg skal flytte ut selv. 

? Jeg bruker altfor mye penger. Trenger jeg si noe mer om det? Må virkelig lære meg at nok er nok, trenger ikke mer klær nå. Har faktisk tenkt å ikke handle noe klær de neste månedene, så det skal vi se på. Jeg bestilte noe fra sheinside for noen dager siden, og det blir det siste på en stund. Må klare å begrense meg litt, hallooo. hahah

 • 14.01.2015, 15:00

Back to summerÅh hvor jeg savner sommeren. La de neste månedene gå fort, plis! 

 • 13.01.2015, 21:15

Salgsblogg?


Hei dere! Jeg har ett spørsmål til dere - er dere interessert i at jeg lager en salgsblogg? Holder på å rydde gjennom klær og jeg har utrolig, utrolig mye jeg ikke skal ha lengre. Det meste er helt fint og veldig lite brukt, så veldig brukbart med andre ord. Det som er gammelt og slitt gir jeg bort eller kaster. Noen interesserte? Hadde vært veldig kjekt å få litt bort, så legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om forslaget så skal jeg vurdere det :-) 
 • 13.01.2015, 14:23

In 2015 I look forward to...


Påskefestivalen: Dette året blir den fjerde gangen jeg reiser på denne leiren, og den har vært så utrolig bra alle årene. Det er den lengste leiren jeg reiser på og varer i fem dager. Det er noe helt spesielt med den leiren, har det alltid helt fantastisk. Vi pleier å være mange folk og lederene topper alt. I fjor ble jeg skikkelig kjent med Asbjørn, og i år gleder jeg meg til å reise dit igjen i slutten på mars. Alltid noe å se frem til, brandøy er liksom reservehjemmet mitt og folkene er min andre familie. Bursdag: Hvem gleder seg ikke til burdagen sin? I år blir jeg 17 år og gleder meg litt ekstra til bursdagen min. Jeg har bursdag i påskeferien, 2. april, to dager etter påskefestivalen. Mest sannsynelig så er Asbjørn her på Stord fortsatt da, og da håper jeg å ha en koselig feiring med alle de gode vennene mine som Asbjørn også får være med på. Det ser jeg frem til! 


Skjærgårds: Skjærgårds i fjor var helt magisk! Ser veldig frem til å reise dit igjen i år. Skjærgårds er en kristen musikkfestival på Risøya på sørlandet, og er vel den støre kristne musikkfestivalen i nord-europa om jeg ikke tar helt feil. Har ikke helt planlagt hvem jeg skal reise sammen med i år, men jeg trooor at Asbjørn skal være med og så håper jeg vi får flere fra vennegjengen vår med i år. Håper også mine to venninner som jeg reiste med i fjor blir med i år også, men vi får se. Sommerferie: Nå som det er vinter, kaldt, storm og regn kan jeg ikke få sagt hvor mye jeg ser frem til sommerferien. Sommerferien i fjor var veldig bra, og håper den blir like bra - om ikke enda bedre i år. Får håpe vi får litt bra vær, og i det minste litt bra temperatur så jeg får brukt litt sommerklær, hehe. I sommerferien gleder jeg meg til både skjærgårds, stranddager, grillfester, forhåpentligvis besøke Asbjørn, få Asbjørn på besøk her og kanskje en hyttetur. Har ikke planlagt så mye mer enn skjærgårds og active-ten enda, men det blir nok bra uansett. Active-ten: Enda en leir, enda en ting å se frem til. Denne varer også ganske lenge, fire dager. Har også vært på denne tre ganger før og gleder meg. Active-ten er som påskefestivalen en veldig bra leir. De er jo to helt forskjellige leirer, siden vi er mye ute osv på sommerleiren. Bading, båtkjøring, vannski og sommeraktiviteter. Men samtidig så er det fordi vi skal lære mer om Jesus og være i det gode miljøet på begge. I alle fall - gleder meg også mye til denne leiren. 
Ellers så vet jeg ikke om så mye som skal skje enda. Jeg håper jo veldig på en London-tur eller en sydenferie, men det får jeg ta som det kommer. Ser også frem til ett nytt år med Asbjørn og det å fullføre første året på vgs. Jeg håper jeg velger rett når jeg skal inn på det andre året, for sånn som det er nå er jeg utrolig usikker. Så ser jeg jo frem til ett nytt år med nye muligheter på skolen, nyte tid med venner og familie og kanskje få noen nye venner? Hvem vet hva året bringer, får håpe det har med seg masse godt, frem til nå har det vært godt i alle fall. Noe du ser litt ekstra frem til i år?


 • 12.01.2015, 10:45

monday inspo

 • 28.12.2014, 18:39

det beste


 

Dag 28 ♥ Det beste med denne desember 

Hei dere! Åh, det beste med desember? Det er vanskelig å svare på altså - for herremann så bra denne måneden har vært. Jeg har kost meg skikkelig og gjort på så mye gøy, og hatt så mange gode opplevelser. Slutten på dette året kunne virkelig ikke vært bedre, så det blir vanskelig å plukke ut det aller beste. Til og med skolen har vært super kjekk(noe den forsåvidt er til vanlig også, hihi koser meg), jeg har brukt god tid sammen med familien og så hadde jeg en superkoselig tur til Trondheim å besøkte gode kjæresten min. Har også hatt mange "små" kjekke ting som har skjedd, som den dagen jeg baket julekjeks med noen klassevenninner og den taco/filmkvelden jeg hadde med noen gode venner. Jeg har også nå i selve julen funnet ut at jeg har veldig mye klær som er kjekt å kombinere til nye outfits, så det var jo også gøy. 

På toppen av alt så er det jo desember det er snakk om her - barne tv, julekalender, lys i gatene og julemusikk både her og der. Familien samles når de som bor borte kommer hjem på juleferie og skolestresset dabber litt av når det nærmer seg jul og for det meste blir kos på skolen. Det er god mat og det er liksom litt mer lov å pynte seg enda litt ekstra enn vanlig, jeg synes i alle fall det er kjekt å pynte meg litt i julen. Jeg glemmer alt som har med usunn mat og gjøre og spiser det jeg vil uten å føle meg dårlig om det, desember er vel en måned mange spiser ganske mye av både det ene og det andre som vanligvis ikke står på menyen på en tirsdag for eksempel. 


Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler også alle blir så snille med hverandre i desember.(ikke det at folk ikke er det til vanlig, da) Det blir plutselig mye gøyere å gi enn å få og det å glede andre gleder også deg selv. Dette er jo noe vi egentlig kan gjøre året rundt, men det blir nok litt ekstra fokus på det akkurat rundt juletider. Og så må jeg jo få nevne den veldig fine snøen vi endelig har fått her på Stord som jeg har ventet på heeele desember! Jeg ble skikkelig glad når det kom, selv om det allerede i morgen er meldt regn igjen da. Så der fant jeg enda en liten desember-glede. Huff, nå babler jeg her. Kunne sikker funnet mye, mye mer ting som har vært bra denne måneden, men nå tror jeg at jeg stopper her. Jeg tror dere har skjønt at jeg har hatt en fin måned, hehe :-) 

Så egentlig vil jeg bare si - det beste med denne desember var at den var så bra som den var! 

 • 27.12.2014, 18:02

in my purse


Dag 27 ♥ Det du har i vesken din

Jeg bruker egentlig veldig lite veske siden det er sekk det går i på skolen, så tenkte å heller ta de tingene jeg alltid har med meg på skolen. Utenom skolebøker, pinal osv. Hva har dere alltid med dere/i vesken?

1. Drikkeflaske // 2. Telefon // 3. Mobillader // 4. Macen // 5. Tamponger // 6. Ørepropper // 7. Lipsyl 

 • 26.12.2014, 16:19

christmas gifts


Dag 26 ♥ Det du fikk til jul 

Alle tingene er ikke med her, noen klær som skal byttes og noe sminke jeg hadde på badet som jeg glemte å ta med. Fikk også ett smykkeskap med speil utpå som står på rommet, som jeg sikkert kan vise dere en annen gang. + ett smykke jeg fikk av Asbjørn, og så har han visst med en gave til nå når han kommer til nyttår. Ellers så tror jeg det meste er med, og jeg er veldig fornøyd med alt jeg fikk! Fikk mye mer enn jeg hadde forventet, så det var en glad jente som gikk å la seg etter alle gavene var åpnet på julekvelden.


Gode Sandra ga meg denne boken som jeg har hørt veldig mye bra om, og som jeg allerede er begynt i og så langt synes jeg den virker veldig bra!


Denne har jeg ønsket meg veldig lenge, men hadde ikke trodd jeg kom til å få den til jul. Fikk den av mamma, pappa, farmor og farfar og ble utrolig glad for den! 


Denne fine genseren fikk jeg av David, som er en av bestevennene mine. Synes sånne gensere er så fine, så den blir nok godt brukt. 


Av tante og onkel + søskenbarna mine fikk jeg dette her fra body shop, og jeg likte også det veldig. Har allerede prøvd det ut og det dufter deilig. 


Av storebroren min fikk jeg dette sminkeskrinet, både jeg og søsteren min fikk likt og det var alt mulig oppi så det var kjekt. 


Av søsteren min fikk jeg denne treningsdagboken, som passer veldig bra nå som jeg har tenkt å ta trening litt mer seriøst. 
Fikk også denne super smashing shortsen av søsteren min, som jeg hadde ønsket meg. Det er tights på innsiden, jeg likte den veldig godt og den passet heldigvis perfekt.


Av mormor fikk jeg denne søte vasen, som har kommet opp på rommet og passer superfint inn her. Av nissen(haha) fikk jeg denne dusjsåpen, har ikke prøvd den ut enda men den luktet i alle fall godt. 


Denne foundationen fikk jeg også av nissen, og har så vidt fått prøvd den. 
Jeg fikk også denne lipglossen av nissen, haha. Lukter godt!


Av broren min fikk jeg også denne escada parfymen som jeg synes er utrolig god. 


Og av mamma og pappa fikk jeg også denne boken her, som er bibelfortellinger i tegneserie. Gleder meg til å lese den!


Fikk desse kuleøredobbene av storebror. 


Og denne søte genseren fikk jeg av mormor og morfar, som jeg hadde ønsket meg. 

Fikk dere noe kjekt til jul?

 • 25.12.2014, 15:55

all around the world


Dag 25 ♥ Tre plasser i verden du vil besøke Hvor vil du reise? • 24.12.2014, 17:07

christmas dress


Dag 24 ♥ Julekjolen din

Irriterende at det var så vanskelig å få brukende bilder i det lyset som var her nå, i tillegg til at kameraet ikke ville fokusere skikkelig. Anyways - dere ser i alle fall kjolen, men selv synes jeg den ser finere ut i virkeligheten. Nå har vi stelt oss og skal snart spise god julemiddag hvor pinnekjøtt står på menyen, etter det blir det sikkert litt tv titting og gaveåping etterhvert. Håper dere har det fint der dere er og koser dere sammen med familie og venner. GODJUL!

Search

Bloggdesign

hits