• 22.02.2015, 22:39

svar på spørsmål #12


Hva er det vanskeligeste med å blogge?
Å finne en overskrift som er interessang kanskje. Haha! 

Sommer eller vinter?
Absolutt sommer!

Ville du helst ha sunget eller danset forran publikum?
Danset.Hvilken parfyme bruker du?
Bruker egentlig veldig lite parfyme, men esquada og britney spears sin blandt annet.

Hva har du i grønsakssmoothien?
Jeg hadde i en banan, en gulrot, annanasjuice og en frost pakke med mandarin, mango og annanas. Hvor laget du den kalenderen?(aktivitetsplanen)
Det kan jeg lage ett eget innlegg om, så er det lettere å forstå.  

Hvordan er det på leir?
Åh, det er helt fantastisk!! Hva heter du på we heart it?
elise_16 tror jeg..? haha

Hvor får du inspirasjon fra til hvordan du kler deg? Du har så bra stil!
Tusen takk! Jeg har fått masse inspirasjon fra Kristin, som står bak bloggen styleconnection.blogg.no. Ellers er det we heart it, folk jeg ser og jeg finner klær jeg har her hjemme og bare prøver ting ut sammen. Hvor er jakken i fra?
Sheinside :-D

Hvordan er størrelsene på sheinside?
Jeg synes mange av plaggene er små i størrelsen og kan gjerne ha en og to størrelser større enn jeg vanligvis har.  

Hvor ofte trener du nå? Og har du begynt på treningssenter? Hva trener du?
Jeg prøver å gjøre noe hver dag, men har planer om å trene skikkelig tre eller fire ganger i uken. Akkurat nå trener jeg så og si hver dag, fordi jeg har prøveuker på treningssenter og vil utnytte de så godt som mulig. Så tja, sånn halvveis. Jeg vil begynne på treningssenter etter desse to prøveukene - synes faktisk det er veldig kjekt. Jeg trener en del forskjellig. Styrke på armer, ben, rygg, mage, rumpe osv. Kondisjonstrening og så litt zumba. 


 Får du penger for bloggen?
Nei. Eller, jeg får av og til for sponsing eller for reklamering. Men ikke utenom det liksom :-) 

Hvordan laget du det?
Haha, det er faktisk veldig enkelt! Du smører nugatti eller nutella på en tacolefse, legger en banan inni og ruller sammen. Så deler du den opp, og that's it. Hvordan krøller du håret?
Jeg bruker en krølltang som heter Curl Secret, har tenkt å lage en video der jeg viser den. 

Skal du til Asbjørn i vinterferien?
Ja, det skal jeg. 

 

 

 

 

 

 

 • 22.01.2015, 17:06

svar på spørsmål #11


Hvor har du kjøpt kontrollen til kamera ditt?
Den er kjøpt på fotobutikk, elitefoto.  

Hvor har du kjøpt kjolen og hva størrelse har du?
Den er fra nelly.com, og jeg har størrelse 34. 

Hva planer har du neste år i forhold til skole og sånt?
Jeg håper å komme inn på Fitjar vgs, samme skole som jeg går på nå. Liker meg veldig godt der. Er fortsatt litt usikker på hva jeg vil, men tror jeg kommer til å søke barn og ungdom på førstevalg i alle fall. Tror det er kjekt uansett hva linje du går på, men så må jeg jo tenke hva jeg vil utdanne meg til å hva jeg vil jobbe med videre og det er det jeg er veldig usikker på.

Hvordan går det med deg og Asbjørn? Er dere lykkelige?
Haha, det går bra med meg og Asbjørn. Det er selvfølgelig mye savn, og som med alle andre forhold har vi våre problem, uenigheter og krangler..men jeg vil si vi har det bra i lag og er lykkelige, ja.  Kan du lage ett innlegg med bra treningsmusikk?
Det kan jeg sikkert. Ikke det at jeg trener så mye, men kan vel få det til! :-)

3 bestevenner?
Liker ikke å rangere vennene mine, har utrolig mange gode og kjekke venner. Både på skolen, fra bedehuset og andre plasser jeg har møtt fine mennesker♥

Får du mye hat?
Haha, nei absolutt ikke. Og om det kommer så skal jeg prøve å ikke ta det til meg, så langt det går. 

Synes du det er flaut å være kristen? Og tørr du å svare ærlig hvis folk spør?
Jeg synes ikke det er flaut å være kristen, og siden jeg tørr å dele såpass mye om mitt kristne liv her på bloggen hvor hele verden kan se det så tørr jeg selvfølgelig å svare ærlig hvis folk spør. Men noen år tilbake hadde jeg kanskje ikke gjort det, og jeg tror det er vanskelig for mange. 

Er det palaroid kamera ditt?
Nei, det er en venninne av meg sitt. Men har såå lyst på ett selv, og holder på å spare opp til å kjøpe ett. 3 gode serier?
Teen wolf, pretty little liars og vampire diaries.  Definitivt favoritt seriene! 

Føler du at du må pynte deg hver dag pga bloggen?
Kommer helt an på egentlig. Om jeg føler meg dritstygg en dag, går i slaskeklær uten sminke og håret i en dult så trenger jeg jo ikke ta bilde av meg selv eller blogge om den dagen. Hehe, men når det er sagt så er jeg ikke redd for å vise med uten sminke osv heller. Men føler meg selvfølgelig mer komfortabel når jeg er litt velstelt liksom, slik er det vel med de fleste?

Er du fornøyd/misfornøyd med kroppen din?
Jeg er verken fornøyd eller misfornøyd. Jeg har selfølgelig ting jeg kunne likt å hatt annerledes, men så har jeg også lært meg å respektere den kroppen jeg har. Og dagene går opp og ned også, noen dager er jeg veldig misfornøyd og ukomfortabel i min egen kropp, mens andre dager er jeg fornøyd. Og noen dager er det nøytralt, liksom. 

Hva mener dere med ett åpent forhold? Sånn at dere kan være utro uten at det gjør noe eller sånn at dere kan snakke om alt liksom?
Haha, tror ingen av oss hadde synes det var greit om den andre var utro. Nei, altså. Det vi mente var vel at vi snakker om alt, og ting er ikke kleint liksom. Ting som kanskje vi synes var litt kleint i begynnelsen av forholdet er nå normalt. Vi er komfirtable med hverandre og tja. Haha, skjønner dere? Vi kan også være oss selv, vise de negative sidene av oss også. Være sure og lei, ikke leke perfekt for den andre.  


Lurer du på noe?
 

 

 • 13.12.2014, 08:59

svar på spørsmål #10


Er det ikke dyrt å reise til Trondheim? 
Det koster jo selfølgelig litt, men det er ikke så veldig ille heller. Det er veldig dyrt å reise til noen tider og noen dager, men jeg har tilpasset det med de billige flyrutene til nå i alle fall og kommer sikkert til å forsette med det. En billett koster rundt 500-700 kroner. 

Betaler du selv?
Har inngått en avtale med mamma og pappa om at de betaler to turer i året, og hvis jeg skal flere ganger må jeg betale selv. Så nei, jeg betaler ikke selv enda, men må gjøre det neste gang jeg skal :-)  

Tar du mye fri fra skolen?
Har bare tatt fri fra skolen en dag, og kommer til å prøve å ikke ta så mye fri. Det beste er jo å reise i langhelger eller ferier, og det er det mer av på vårsiden av året.  

Og hvor lenge er du der?
Første gangen jeg reiste, som var i sommerferien, var jeg 5/6 dager. Denne gangen var jeg fire dager, torsdags kveld-søndag.  

Laget du og Asbjørn videoblogg?
Haha vet du hva, det datt helt ut for meg. Jeg kom på det rett før jeg skulle reise hjem og da var det lite tid og vi giddet ikke, så beklager. Skal prøve på nytt om noen uker når han kommer. Forsatt bare til å komme med ønsker om hva vi skal videoblogge om, for det har jeg ikke peiling på.

Gjorde det vondt å ta hull oppe i øret?
Det gjorde litt vondt, men gikk helt fint. Var bare å være litt forsiktig med påkledning og sove på den andre siden de første ukene. Desverre har jeg fått betennelse, så det er ikke så veldig gøy lengre. Forhåpentligvis forsvinner den snart så jeg slipper å måtte la det gro igjen.

Beskriv deg selv med tre ord.
Positiv, rotete og omtenksom.

Hvor er du mest aktiv? (facebook, snap, instagram, blogg osv)
Altså, jeg er ganske aktiv over alt egentlig. Jeg blogger vanligvis 2-3 ganger om dagen, og hver gang jeg blogger deler jeg det på facebook og legger gjerne ut ett bilde på instagram til dagen også. (spammer ekstremt på privatbrukeren da, men den teller ikke sier vi) Snapchat bruker jeg egentlig mest på skolen, og det er som regel til folk jeg sitter rett att med som får snaps, hahah.  Så hm, ganske likt tror jeg? Er kanskje minst aktiv på snapchat. 

Kan du lage sånne "tips" innlegg?
Kan prøve, vet ikke hvor flink jeg er til det. 

Noe mer dere lurer på? 

 

  

 • 08.11.2014, 20:12

svar på spørsmål #9


Hvor kjøpte du kontrollen til kamera ditt?
Den kjøpte jeg på fotobutikken vi har her. Elitefoto. 

Hvor har du kjøpt cardigaen? Og hvor mye kostet den?
Jeg har kjøpt den på bikbok og den kostet 199kr.

Hva sminkeprodukter bruker du til ansiktet? Har du noen å anbefale?
Jeg bruker vanligvis True Match foundation som er å få kjøpe både på nelly.com, cubus, h&m, lindex osv. Den er utrolig god og ser naturlig ut. Tørker fort og går fint inn i huden så du ikke ser så "bløt" ut i fjeset. Om jeg ikke bruker den, bruker jeg ett pudder fra artdeco som også er veldig bra og dekkende. Vet ikke hvor det er fra, fikk det av mamma.  

Er du og Asbjørn forsatt sammen? Hvor lenge har dere vært sammen?
Ja, det er vi :-) 6 måneder 24. november. Hva synes kjæresten om at du har blogg? Vil han være med/ikke være med på bilde osv?
Haha, vet ikke helt. Tror han synes det er helt greit, og ikke noe problem liksom. Og han sier ikke noe på det å være med på bilder og ta bilder til bloggen, så tror det går fint for han.  

Hvem tar bilder av deg?
Jeg tar de fleste selv med kamerastativ og kamerakontrollen. 

Hvor er toppen din fra?
Den er fra nelly!  Hvor redigerer du bildene dine?
Pixlr.com og picmonkey.com.  

 Oppskrift på frappen du lager?
Har lagt den ut før, du kan finne den HER

Flere spørsmål?  

 • 15.08.2014, 20:49

ukens spørsmål #8


Hva skole skal du gå på og hvilken linje?
Jeg skal gå på Fitjar videregående, og skal gå på helse. Videre troor jeg at jeg kommer til å ta barn og ungdom og ikke helsefag, men har ikke bestemt meg 100% enda.  

Når ble du og Asbjørn sammen?
Vi ble sammen 24.05.2014. 

Hvor handler du mest klær?
Nelly, BikBok og Cubus.  

Har du jobb?
Nei, det har jeg ikke. Men har lyst å skaffe meg en helge og ettermiddagsjobb nå til høsten. 

Hvor mye/hva sminke bruker du på en vanelig hverdag?
Kan lage ett innlegg om hverdagsminken min :-) 

Kan du lage roomtour video?
Ja, jeg har tenkt å lage en ny romvideo snart. Skal få opp ett skap, så skal jeg fikse det.  

Har du noen gode tips til å få motivasjon til å jobbe med skole?
Er nok ikke rett person til å spørre om motivasjon ettersom jeg ikke er så glad i skolearbeid selv. Men det er i alle fall viktig å se positivt på det, hvis ikke blir det nok veldig kjedelig og vanskelig. Å prøve å følge med i timene er jo også ett pluss, har selv vært veldig flink til å sitte å tenke på helt andre ting i timene og får dermed ingenting med meg-som gjør at jeg må jobbe enda mer hjemme med ting.  

Kan du lage ett «serier å anbefale»-innlegg?
Ser ikke så veldig mange serier, men ja.  

Når legger du deg/prøver du å legge deg i hverdagen?
Jeg prøver å legge meg i 22-23 tiden, men har en dårlig vane med å sjekke alt som er å sjekke på telefonen før jeg legger meg, som kan ta sin tid.  

Spiser du frokost? Har du noen gode tips til lett frokost?
Jeg har aldri likt frokost noe særlig, men i den siste tiden nå begynner det faktisk å gå lettere å få i seg mat om morgenen. Selv så synes jeg det er lettere å spise noe salt, foreksempel som salami, eller noe "drikkemat". Smoothie, biola, youghurt og andre drikker med litt mat i hjelper veldig til å få litt energi om morgenen. Om dere vil kan jeg lage ett innlegg om hva som kan være godt om morgenen og som går raskt å lage og spise?

Er det vanskelig å ha så lang avstand til kjæresten?
Synes egentlig det går veldig fint, trodde det skulle være verre. Vi savner jo hverandre utrolig mye, og spessielt de første dagene etter vi har reist fra hverandre kan være tunge, men det går egentlig veldig fint for oss. Etterhvert blir vi jo vant med å være borte fra hverandre også, selv om det er kjedelig å ikke se hverandre så ofte.

Hvor kjøper du sminken din?
For det meste på H&M, haha.

Skal du begynne på dans igjen? Savner du det?
Jeg tror ikke jeg skal begynne igjen med det første i alle fall. Jeg savner det litt, ja. Danser jo forsatt hjemme da, har ikke sluttet selv om jeg sluttet å gå på dans. 

Har du farget håret ditt? Ser ut som det er litt mørkere igjen.. hehe :-)
Ja, det har jeg. Farget det litt mørkere igjen :-) SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

 • 15.03.2014, 23:09

svar på spørsmål #7


1. Har du tips til å få langt hår? Har såå lyst på langt hår, og ditt hår såg sunt ut. 
- Takk for det! Jeg gjør egentlig ikke noe spessielt med håret mitt. Bruker shampoo og balsam, og så er det jo utrolig lurt å bruke varmebeskyttende om du krøller eller stritter håret. 

2. Hva er din favoritt blogg?
- Hm.. det vet jeg faktisk ikke. Leser så mange blogger og synes det er så mange bra!

3. Om du kunne få møte en kjendis, hvem?
- Haha, det vet jeg faktisk ikke helt. Er ikke sånn suuuperfan av noen spesielle, liker jo mange forskjellige. Men hadde ikke hatt noe i mot å møte noen som Zac Efron, Ian Somerhalder, Rihanna og sånn kan jeg jo holde på. 

4. Hvorfor blogger du?
- Jeg begynte først å blogge fordi jeg synes det var morro og kjekt. Nå blogger jeg mest fordi jeg liker å skrive og jeg liker å dele bilder jeg tar, og jeg har også en plass å skrive meninger og få ut tanker. 

5. Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har vel blogget på og av i snart seks år. Men begynte ikke å blogge "seriøst" om jeg kan si det sånn, før for litt mindre enn to år siden. Men denne bloggen har jeg nå hatt i ni måneder. 

6. Hva heter du? Liksom, Lykke Elise eller Elise.. har ikke helt skjønt.
- Hehe, jeg heter Elise. Lykke Elise er bloggnamnet!

7. Hvor er du i fra?
- Jeg er fra Stord, en liten øy midt i mellom Haugesund og Bergen. 

8. Hvor gammer er du?
- Jeg er 15 år, blir 16 om litt under en måned. 

9. Hva er dine fremtidsplaner?
- Det er ett vanskelig spørsmål. Jeg er veldig usikker faktisk, har ikke peiling på hva jeg vil utdanne meg som. Men etter ungdomsskolen har jeg plan om å ta helse og oppvekst, barn og ungdom. Etter det vil jeg reise å jobbe i Afrika med barn, men jeg vet ikke hvordan og hvor og alt sånn enda. Ellers håper jeg jo å få meg ett fint hus, familie og bra utdanning og jobb!

10. Kan du lage flere videoblogger?
- Ja det kan jeg, bare til å komme med forslag til hva.

11. Trener du? I såfall hva trener du og hvorfor trener du?
- Jeg har nesten nettopp startet å trene igjen etter at jeg har hatt laaang pause av forskjellige grunner. Jeg trener mest styrke nå, men har også begynt med litt kondisjonstrening. Jeg trener for å komme meg i form og for å bli sterkere i kroppen enn det jeg er nå. Er jo også veldig bra for helsen å trene!

12.  Hvor mye går du på skolen nå? Er du bedre?
- Jeg går 4 timer ++, har også begynt å gå litt fulle dager. Jeg er mye bedre!! 

13. Tjener du penger på bloggen?
- Ikke noe mye, men tjener litt.

14. Ser ut som du har rein og fin hud, bruker du noen produkter?
- Jeg bruker en hudkrem morgen og kveld, og den funker faktisk utrolig bra! Elsker den. Husker ikke helt hva den heter nå, kan vise dere i ett annet innlegg i morgen eller noe.

15. Tror du at du kommer til å forsette å blogge lenge?
- Tjaa.. jeg synes det er veldig kjekt å blogge så har ingen planer om å legge ned bloggen enda. Kan jo være litt kjedelig og slitsomt i blandt, men da tar jeg heller en pause.

 Hva synes du om svarene? Noe mer du lurer på? 

 • 16.02.2014, 13:49

svar på spørsmål #6


Hvordan går det med deg? Du kan lese ett innlegg jeg skrev for en uke siden om hvordan det går med meg, HER

Har du bestemt deg for hvor du skal gå neste år? Jeg skal søke på to internatskoler, og viss jeg ikke skal gå på en av de håper jeg å komme inn på media her på Stord.

Hva blogger leser du?Jeg leser ganske mange egentlig. Tcmn, fridavik, tuvaw, rannveigheitmann +++

Hvor er det du reiser på leir til? Jeg reiser for det meste til Brandøy!

Har du kjæreste? Nei.

Flere spørsmål?

 

 • 28.01.2014, 14:09

svar på spørsmål #5


Spiller du intrument?
- Jeg spilte kornett og trombone før og spiller gitar og piano nå.

Hvor redigerer du bildene dine?
- Jeg redigerer for det meste i pixlr.com.

Kan du lage ett innlegg om hvordan det går med deg for tiden osv?
- Ja, jeg skal gjøre det når jeg er blitt litt bedre.

Hva gleder du deg mest til dette året?
- Påskefestivalen, skjærgårds og begynne på VGS. 

Har dere funnet ut hva som feiler deg? 
- Ja, vi har i alle fall funnet ut noe.  

Hvor finner du inspirasjon til bloggen?
- Andre blogger for det meste.

Hva hårfarge har du naturlig?
- Jeg har blondt hår naturlig. 

Flere spørsmål til neste gang?  • 18.01.2014, 23:05

svar på spørsmål #4


Hvilken linje/skole skal du gå på neste år?
- Vil gå media, og skal søke her på Stord og på en internatskole som heter Lundaneset. Viss det ikke blir media, blir det mest sannsynelig almenn.

Heter du Lykke Elise eller er bare det bloggnamnet?
- Jeg heter egentlig bare Elise, så Lykke Elise er bloggnamn. Men jeg synes Lykke er ett fint namn og bruker det også på forskjellige sosiale medier som instagram osv. Men nei, jeg heter Elise. 

Hva kamera bruker du? Du tar fine bilder!
- Tusen takk! Jeg bruker Canon eos 700D, er veldig fornøyd med det.

Synger du andre sine sanger eller skriver du musikk selv også? Øver du til noe?
- Jeg pleier å synge andres sanger, men skriver en del selv. Har aldri sunget mine egne sanger for folk før, men jeg trooor jeg skal synge en nå på torsdag på ett ungdomsmøte. Det er det vi øver til, så ja.. øver til en konsert som mest sannsynelig blir i slutten av Februar, og ellers sanger jeg og noen andre spiller på ungdomsmøter. 

Kan du lage ett innlegg/video av sminken din?
 
-Bruker ikke noe spessiell sminke, men kan sikkert det en gang ja. 

Lurer du på noe til neste gang?

 • 11.12.2013, 10:23

uksens spørsmål #3


Er du syk? Hvordan?
- Jeg vet ikke enda, og vil ikke si noe om det her egentlig før jeg vet. Noe er det vel som feiler meg, men før jeg vet så kan jeg ikke helt svare på det.

Danser du forsatt?
- Skulle ønske jeg kunne si ja, men nei.. det gjør jeg ikke. Jeg orker ikke nå etter jeg ble mye dårlig, men håper på å få begynne med dans igjen om ikke så alt for lenge!

Har du en favorittbok i bibelen?
- Jeg har ikke lest alle bøkene, men liker veldig godt Jesaja. Der står det utrolig mye bra! 

Kan du starte med å ha dagens, eller ukens bibelvers eller lignende.. synes det er så fint at du skriver det på bloggen! 
- Det kan jeg sikkert! 😄

 Hvor kjøpte du den genseren? Og når?
- Nelly, i sommer. 

Noe mer dere lurer på?
 

 • 27.11.2013, 09:52

"hvorfor har kristne problem?"


Fikk ett spørsmål her om dagen som jeg synes var litt interessant. Derfor svarer jeg i ett innlegg istedefor på komentar, siden jeg også ser det har kommet lignende spørsmål. 


Hei :) Jeg har noen spørsmål. Viss dere kristne liksom har ett så perfekt liv med Gud, hvorfor klager da dere over problem? Hvorfor har dere problem om Gud tar alt på seg og gir glede til dere eller hva dere nå tror? Ikke noe dumt ment, jeg bare lurer. Jeg kjenner flere kristne, men jeg kjenner ingen som aldri har klaget over noe. Og jeg hørte en plass at dere kristne blir brukt, er ikke det dumt? haha

Hei! Vi kristne har også lov å klage over livene våre like mye som andre har, vi kan like mye ha ett problem som andre. Det at vi er kristne og tror på Gud betyr ikke at livene våre er perfekte, nei langt i fra. Jeg vet om veldig mange kristne som har problemer... de fleste har vel problemer innimellom? Men jeg vet også at vi kan be Gud om hjep, be om trøst og be om det vi trenger. Vi kan snakke med han om problemer, vi kan klage, vi kan gråte til han. Det kan alle, han ser alle uansett om de er kristne eller ikke. Og det hjelper å be, bare så det er sagt. Det finnes alltid håp i Gud!

At vi kristne blir brukt er nok ikke dumt, nei. Det er ikke på noen vond måte vi blir brukt, det er Gud som bruker oss til forskjellige oppgaver. Få ut budskap til folk foreksempel, slik som jeg gjør litt på bloggen. Jeg liker også å snakke med folk, både kristne og ikke kristne, om ting jeg opplever eller generelt om kristendomen. Da bruker Gud meg til å spre budskapet om han. Hehe, håper du forsto hva jeg mener. 

Håper du fikk svar på det du lurte på! • 22.11.2013, 11:48

Ukens spørsmål #2


Kommer romvideoen snart?
- Ja, jeg håper det. Den er ferdig, men den ville ikke lastes opp på youtube. Skal prøve igjen så fort som mulig!

Hvordan tar du drittkomentarer om kristendommen osv?
- Jeg har egentlig ikke fått noe særlig drit, noe jeg faktisk eg litt overrasket over. Trodde det var flere som skulle reagere på en annen måte når jeg skriver så mye og så åpent om det. Men jeg bryr meg egentlig veldig lite, om de ikke liker det trenger de ikke lese bloggen min :) Men veldig gøy å se at så mange er positivt overrasket! 

Har du sminke på deg i "snikk-snakk"-videoen? I alle fall du er utrolig pen! God bedring <3 
- Haha, nei det har jeg ikke. Tusen takk! ♥

Noe du vil gjøre før du dør?
- Reise rundt i verden og være misjonær! :)

Noe du gleder deg til for tiden?
- Åh, jeg gleder meg til jul! Elsker juletiden, favoritt høytiden min. 

Er det skummelt å legge ut innlegg som dette? Stor respekt hverfall! :) ( innlegg om tro, Gud osv )
- Ja, det kan være litt skummelt. Men jeg er veldig gira på å få det ut, så egentlig går det veldig fint. 

Hvorfor legger du ikke bilder ut av deg selv lengre? :(
- Hehe, jeg gjøre det. Har bare ikke vært så veldig fotogen de siste ukene når jeg har vært dårlig. 

Hva vil du bli/ utdanne deg som?
- Jeg aaner virkelig ikke. Jeg vil jobbe med mennesker, men ikke som hjelpepleier, sykepleier, barnehage, skole eller noe sånt. Jeg vet ikke, vil hjelpe andre mennesker tror jeg. Tiden vil vise :) 

Hva gjør deg glad?
- Veldig mye som gjør meg glad. Men jeg elsker å glede andre, som gjør meg også kjempe glad! 

Hvor kjøpte du den toppen?
 
- Nelly.Noe dere lurer på til neste gang?  

 • 06.11.2013, 10:29

ukens spørsmål


vet at dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men kan du skrive ett innlegg hvor du "hjelper" folk til å bli kristne? Fordi jeg er kristen, og jeg går på kristne klubber, reiser på kristne leirer, men jeg klarer liksom ikke helt å tro på at det finnes en himmel feks, og det har jeg lyst å tro! Litt vanskelig å forklare, men jeg mener om du kan "overbevise" meg og sikkert andre om at feks himmelen finnes. Eller gud da.

Det er vel vanskelig å gjøre det over skriving, og spessielt på en blogg hvor jeg kanskje ikke vil dele hva som helst. Skulle gjerne ha snakket med deg i person så hadde det vært mye lettere, men veldig glad for at du spørr! Jeg kan skrive en historie jeg husker, som jeg i alle fall synes eg ganske overbevisende. Den er da selfølgelig ikke oppdiktet, og det er nok mange som har hørt den før, siden det er ganske kjent. Utrolig hvor godt det er å tenke at Gud alltid passer på oss!

Det var en dag ei jente/dame var ute på joggetur da en mann gikk forbi henne. Det var ikke stort andre folk i parken hun jogget gjennom akkuratt da, og da hun kom hjem fikk hun høre at damen som gikk bak henne var blitt drept av denne mannen som gikk forbi henne. Siden hun var "vitne" eller noe, så fikk hun i alle fall snakket med mannen, sikkert i en rettsak. Hun spurte han " hvorfor drepte du ikke meg?", da svarte mannen; " fordi det var to sterke menn som jogget attmed deg og det tok jeg ikke skjangsen på". Da forsto kvinnen at det var Gud som hadde sendt to engler til å passe på henne, fordi egentlig så var hun helt alene. 

Om du er usikker på om himmelen finnes så kan jeg anbefale deg en bok som er utrolig overbevisende på akkuratt det. Jeg liker egentlig ikke å lese, men den boken måtte jeg bare lese fordi jeg hadde hørt så mye bra om den! Den heter Himmelen er
på or'ntli.
Det er historien til en liten gutt som fikk besøke himmelen da han døde en liten stund, uten at foreldrene visste det. Han forteller om besteforeldre, oldeforeldre og søsteren han ikke fikk møte. Han forklarer også hvordan det var der og at han satt på fanget til Jesus. Du får den kjøpt på kristli bokhandel, her på Stord forreksempel på SunnBok. Det er faren til gutten som er forfatter.

Håper du fikk litt svar på det du lurte på! Search

Bloggdesign

hits