• 27.02.2015, 14:58

Det Nye


I samarbeid med Det Nye Hei dere! For en stund siden fikk jeg Det Nye i posten, og har sett gjennom det. Har hørt en del om det før, men aldri kjøpt ett selv. Synes bladet innholdt mye spennende - inspirasjon til både klær, trening og andre tips. Jeg likte spesielt godt sidene hvor noen jenter skriver om sine treningsvaner og hvor de får motivasjon fra. Jeg har jo begynt å trene selv nå, og da er det kjekt å få litt slik inspirasjon fra andre. 

Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Veldig godt tilbud spør du meg, dere kan bestille det HER. Toalettmappen får du i fargen "iris", og hele tibudets totalverdi er 694 kr. 

Har dere noe forhold til Det Nye?


 

 

  • 29.12.2014, 20:48

some products


// Sponset produkter, i samarbeid med Nivea

Hei fine For en stund tilbake var jeg så heldig å motta en pakke fra nivea med litt forskjellige produkter, som jeg nå har testet litt ut. Vanligvis er jeg ikke noe særlig flink å rense huden etter sminke og slikt, jeg bruker bare en sminkeserviett og gjør ikke så mye mer med det. Har alltid tenkt å det var godt nok, men hehe - det var før jeg fikk prøvd ut renseproduktet her! Wow så skitten huden var av sminke, selv om jeg ikke hadde sminket meg den dagen, tatt den vekk dagen før OG dusjet. Anyways, har tenkt å skrive litt om hvert produkt, så kanskje dere får noe inspirasjon?


Nivea Creme: Jeg har aldri vært en person som bruker så mye krem på hendene, men jeg måtte jo nesten prøve ut dette her. Tror egentlig den kan brukes på hele kroppen, men i og med at den var ganske feit så følte jeg den passet best for hendene. Jeg synes det funket bra og hendene ble veldig myke etter en stund, i begynnelsen var de veldig "klissete", men det er vel sånn med alle kremmer og det er vel derfor jeg også ikke bruker det så masse for jeg synes det er irriterende. Men uansett - hendene ble veldig myke og den luktet godt, og jeg tror den passer veldig fint til de som har tørre hender. 

Nivea eye make-up remover: Personlig så liker jeg ikke å fjerne sminken rundt øynene med sånn vann som dette, jeg synes det er ubehagelig og føler det går inn i øynene. Vet ikke om det bare er meg, pga linsene eller om det er sånn. Men den fjernet sminken helt fint, så ingenting å si på det. Så det er ett bra produkt, men som sagt så liker jeg ikke sånne.


Nivea cleansing milk: Denne gidde meg faktisk ett lite sjokk. Det er sånn som du har på litt i ansiktet for så å fjerne det igjen med enten bomull eller papir, som skal rense ansiktet. Og den renset godt for å si det sånn! I tillegg til at jeg fikk både pudder og foundation som var gammelt og som jeg trodde var vekke på, så ble også huden veldig myk og fin etterpå. Jeg ble litt rød i huden, men det er vel fordi det er litt sterkt og jeg blir i tillegg ganske fort rød av sånne renseting. Den var i alle fall veldig god, og jeg skal skjerpe meg på det å rense huden altså! Så utenom at jeg ble litt rød så vil jeg absolutt anbefale denne cleansing milken. 


Nivea refreshing toner:
Dette er ett rensevann som du tar i ansiktet og bare lar være der og "tørke inn". Altså at du ikke skal tørke det vekk igjen. Også av denne ble jeg litt rød, men som sagt så blir jeg det av sånne renseting, kanskje jeg reagerer litt på de? Men huden blir i alle fall veldig fin etter noen gangers bruk av denne, og huden blir veldig myk og deilig å ta på. Som en liten babyrumpe, haha. Merket at det trengst ikke så mye på, for det skal ikke renne av deg liksom. Funket i alle fall veldig fint :-) 


Nivea in-shower body milk: Denne liker jeg skikkelig godt, den gjør huden helt silkemyk. Påfører den på huden i dusjen og vasker den av igjen som med en vanlig såpe, det er rett og slett en balsam for huden som gir fuktighet og glans. Lukter også godt, som er ett pluss. Lurt å vaske deg med vanlig såpe som vanlig før du påfører denne for best mulig resultat!

Har dere prøvd ut noen av desse?Search

Bloggdesign

hits