• 31.12.2014, 16:26

siste dagen i 2014Fin på håretDa var vi kommet til den siste dagen i 2014, og jeg og Asbjørn har ikke akkurat brukt dagen til så mye mer enn avslapping, prating og film. Akkurat nå sitter Asbjørn å spiller gitar mens han venter på at jeg skal bli ferdig her. Vi fikk tatt noen bilder for en stund siden, og om ikke så alt for lenge skal vi begynne å gjøre oss klar til kvelden. Som jeg skrev i går så skal vi å feire på bedehuset på leirvik, og det tror jeg blir utrolig bra. Må huske å lade kamera før jeg drar, så jeg kan filme litt. Skal også prøve å få spilt inn spørsmålsrundevideoen i morgen om vi er vokne nok, så dere kan forsatt spørre. Trykk her for å komme til innlegget. Om vi ikke blogges mer i dag så vil jeg ønske dere alle ett godt nyttår og jeg håper dere får en fin feiring og kveld! Så snakkes vi i 2015!

 • 30.12.2014, 22:38

finally


Hei! Beklager dårlig blogging i dag, som mange av dere sikkert vet så kom Asbjørn i går kveld og jeg har liksom ikke prioritert bloggen så veldig høyt i dag. Vi har stort sett vært hjemme i hele dag, men dro en tur til bedehuset litt sent på ettermiddagen og møtte mange venner. Nå har vi tenkt å se filmen The Maze Runner og så tar vi nok kveld etterpå. I morgen er det nyttårsaften, og planene for kvelden er å feire på bedehuset sammen med mange andre, og etter hva vi så i dag tror jeg det blir utrolig bra! Har vært så late at vi ikke har fått tatt noen skikkelige bilder, så dere får se litt speilbilder :P Såå godt å se han igjen! Vi blogges bedre i morgen♥
 • 29.12.2014, 20:48

some products


// Sponset produkter, i samarbeid med Nivea

Hei fine For en stund tilbake var jeg så heldig å motta en pakke fra nivea med litt forskjellige produkter, som jeg nå har testet litt ut. Vanligvis er jeg ikke noe særlig flink å rense huden etter sminke og slikt, jeg bruker bare en sminkeserviett og gjør ikke så mye mer med det. Har alltid tenkt å det var godt nok, men hehe - det var før jeg fikk prøvd ut renseproduktet her! Wow så skitten huden var av sminke, selv om jeg ikke hadde sminket meg den dagen, tatt den vekk dagen før OG dusjet. Anyways, har tenkt å skrive litt om hvert produkt, så kanskje dere får noe inspirasjon?


Nivea Creme: Jeg har aldri vært en person som bruker så mye krem på hendene, men jeg måtte jo nesten prøve ut dette her. Tror egentlig den kan brukes på hele kroppen, men i og med at den var ganske feit så følte jeg den passet best for hendene. Jeg synes det funket bra og hendene ble veldig myke etter en stund, i begynnelsen var de veldig "klissete", men det er vel sånn med alle kremmer og det er vel derfor jeg også ikke bruker det så masse for jeg synes det er irriterende. Men uansett - hendene ble veldig myke og den luktet godt, og jeg tror den passer veldig fint til de som har tørre hender. 

Nivea eye make-up remover: Personlig så liker jeg ikke å fjerne sminken rundt øynene med sånn vann som dette, jeg synes det er ubehagelig og føler det går inn i øynene. Vet ikke om det bare er meg, pga linsene eller om det er sånn. Men den fjernet sminken helt fint, så ingenting å si på det. Så det er ett bra produkt, men som sagt så liker jeg ikke sånne.


Nivea cleansing milk: Denne gidde meg faktisk ett lite sjokk. Det er sånn som du har på litt i ansiktet for så å fjerne det igjen med enten bomull eller papir, som skal rense ansiktet. Og den renset godt for å si det sånn! I tillegg til at jeg fikk både pudder og foundation som var gammelt og som jeg trodde var vekke på, så ble også huden veldig myk og fin etterpå. Jeg ble litt rød i huden, men det er vel fordi det er litt sterkt og jeg blir i tillegg ganske fort rød av sånne renseting. Den var i alle fall veldig god, og jeg skal skjerpe meg på det å rense huden altså! Så utenom at jeg ble litt rød så vil jeg absolutt anbefale denne cleansing milken. 


Nivea refreshing toner:
Dette er ett rensevann som du tar i ansiktet og bare lar være der og "tørke inn". Altså at du ikke skal tørke det vekk igjen. Også av denne ble jeg litt rød, men som sagt så blir jeg det av sånne renseting, kanskje jeg reagerer litt på de? Men huden blir i alle fall veldig fin etter noen gangers bruk av denne, og huden blir veldig myk og deilig å ta på. Som en liten babyrumpe, haha. Merket at det trengst ikke så mye på, for det skal ikke renne av deg liksom. Funket i alle fall veldig fint :-) 


Nivea in-shower body milk: Denne liker jeg skikkelig godt, den gjør huden helt silkemyk. Påfører den på huden i dusjen og vasker den av igjen som med en vanlig såpe, det er rett og slett en balsam for huden som gir fuktighet og glans. Lukter også godt, som er ett pluss. Lurt å vaske deg med vanlig såpe som vanlig før du påfører denne for best mulig resultat!

Har dere prøvd ut noen av desse? • 28.12.2014, 23:35

egenomsorg


For en stund siden bestemte jeg meg for å rydde rommet fint, og legge nytt på sengen. Hvorfor skal jeg alltid få slike ting for meg så sent på kvelden, da? Så jeg gjorde det og det ble plutselig mye bedre her, haha.. gikk såvidt an å gå på gulvet uten å snuble i noe, huff. Etter jeg hadde stelt rommet tok jeg meg en god dusj, må nesten være nydusjet når jeg har byttet på sengen - for da er det ekstra godt å legge seg. Er ikke så ofte jeg finner på ting som jeg gjorde i dag, men jeg tok meg faktisk tid til å ha litt egenbehandling av hud og kropp. Og det føles utrolig godt nå! Jeg er silkemyk, lukter godt og er bra avslappet og snart klar til å sove. 

Dette er to av de deilige produktene jeg brukte, som jeg fikk til jul..på en måte. Den nivea'en fikk jeg i posten på juleaften, dere kommer til å høre mer om det. Body lotionen fra body shop fikk jeg fra tanten min, og den gjør huden min såå myk og deilig. Lukter mango, og jeg liker egentlig ikke mango men denne luktet herlig. I dusjen brukte jeg en såpe som også er fra body shop som var med i samme pakke, og så brukte jeg en shower-milk, som er en balsam for kroppen. Skrubbet meg også med sånne handsker, som gjør huden enda mykere. Gjett om jeg er myk og god nå da, liten babyrumpe hele meg. Nå sitter jeg godt plasert i sengen med en bok som jeg skal lese litt i, mens jeg venter på at rommet skal bli litt kaldere. Smart som jeg er så setter jeg ovnen på fullt på dagen når jeg fryser, og så glemmer jeg å skru den av så nå er det sikkert 40 grader her. Så før jeg gikk i dusjen hadde jeg ett lite heteslag, var godt å dusje i kaldt vann i dag.. noe jeg vanligvis hater. En stund trodde jeg at jeg skulle renne bort, så nå var det godt å få inn luft. Heldigvis er det kaldt ute så det tar ikke så lang tid å kjøle litt ned. Deilig å slappe litt av på denne måten også av og til, med litt rolig musikk til og ta seg tid til seg selv. Er jo ikke så ofte det blir.


Har noen forresten noen gode tips for å få bort betennelse i ørene(øredobber, ikke selve øret liksom). Har hatt betennelse i den opperste i flere uker nå og det er skikkelig irriterende, og nå skulle jeg jo selvfølgelig også få betennelse i de to andre hullene jeg også har på samme øre. Så hele øret er bare en klump, veldig fint og deilig. Så om dere har noen super smarte triks så vær så snill å skrik ut i kommentarfeltet eller en melding på facebook eller hva som helst, haha. Det hadde vært veldig fint! Jaja dere, nå skal jeg straks ta natt og få en god nattsøvn så jeg er uthvilt til i morgen. Har på følelsen av at det kommer til å bli en laang dag siden Asbjørn ikke kommer før kvelden, så jeg kommer til å gå å vente hele dagen. Vel, får god tid til bloggen da.. juhu! Dere får ha en fin kveld videre og såve godt så blogges vi i morgen! :-D Susser og klemmer fra en glad babyrumpe!  • 28.12.2014, 18:39

det beste


 

Dag 28 ♥ Det beste med denne desember 

Hei dere! Åh, det beste med desember? Det er vanskelig å svare på altså - for herremann så bra denne måneden har vært. Jeg har kost meg skikkelig og gjort på så mye gøy, og hatt så mange gode opplevelser. Slutten på dette året kunne virkelig ikke vært bedre, så det blir vanskelig å plukke ut det aller beste. Til og med skolen har vært super kjekk(noe den forsåvidt er til vanlig også, hihi koser meg), jeg har brukt god tid sammen med familien og så hadde jeg en superkoselig tur til Trondheim å besøkte gode kjæresten min. Har også hatt mange "små" kjekke ting som har skjedd, som den dagen jeg baket julekjeks med noen klassevenninner og den taco/filmkvelden jeg hadde med noen gode venner. Jeg har også nå i selve julen funnet ut at jeg har veldig mye klær som er kjekt å kombinere til nye outfits, så det var jo også gøy. 

På toppen av alt så er det jo desember det er snakk om her - barne tv, julekalender, lys i gatene og julemusikk både her og der. Familien samles når de som bor borte kommer hjem på juleferie og skolestresset dabber litt av når det nærmer seg jul og for det meste blir kos på skolen. Det er god mat og det er liksom litt mer lov å pynte seg enda litt ekstra enn vanlig, jeg synes i alle fall det er kjekt å pynte meg litt i julen. Jeg glemmer alt som har med usunn mat og gjøre og spiser det jeg vil uten å føle meg dårlig om det, desember er vel en måned mange spiser ganske mye av både det ene og det andre som vanligvis ikke står på menyen på en tirsdag for eksempel. 


Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler også alle blir så snille med hverandre i desember.(ikke det at folk ikke er det til vanlig, da) Det blir plutselig mye gøyere å gi enn å få og det å glede andre gleder også deg selv. Dette er jo noe vi egentlig kan gjøre året rundt, men det blir nok litt ekstra fokus på det akkurat rundt juletider. Og så må jeg jo få nevne den veldig fine snøen vi endelig har fått her på Stord som jeg har ventet på heeele desember! Jeg ble skikkelig glad når det kom, selv om det allerede i morgen er meldt regn igjen da. Så der fant jeg enda en liten desember-glede. Huff, nå babler jeg her. Kunne sikker funnet mye, mye mer ting som har vært bra denne måneden, men nå tror jeg at jeg stopper her. Jeg tror dere har skjønt at jeg har hatt en fin måned, hehe :-) 

Så egentlig vil jeg bare si - det beste med denne desember var at den var så bra som den var! 

 • 28.12.2014, 13:31

winter
Åh, for en vakker dag! Det snør og er helt hvitt ute, det er søndag og jeg er i super humør. I dag er det klart for ett nytt familieselskap her hos oss, og i dag blir vi ganske mange - rundt tjue stykker tror jeg, så da blir det fullt her. I går kveld så jeg en film sammen med Olav og Kine, så det ble ganske sent før vi kom oss i sengs så det var deilig å sove litt frampå i dag :-) Utenom at vi skal ha familieselskap i dag så skal jeg prøve å få ryddet rommet i en veldig hurtigfart før gjestene kommer, for i morgen er det litt greit at gulvet vises når Asbjørn kommer så det går an å gå her, hehe. Merker hvor utrolig godt været påvirker humøret mitt, og nå som det er snø blir det litt lysere - det hjelper veldig på! I tillegg til at Asbjørn kommer i morgen, så jeg er vel litt ekstra glad for det også. Nå må jeg finne noe litt finere å ha på meg og så blir det familieselskap, så blogges vi senere fininger♥


 • 27.12.2014, 22:57

christmas night
Hvordan var din julefeiring?

 • 27.12.2014, 18:02

in my purse


Dag 27 ♥ Det du har i vesken din

Jeg bruker egentlig veldig lite veske siden det er sekk det går i på skolen, så tenkte å heller ta de tingene jeg alltid har med meg på skolen. Utenom skolebøker, pinal osv. Hva har dere alltid med dere/i vesken?

1. Drikkeflaske // 2. Telefon // 3. Mobillader // 4. Macen // 5. Tamponger // 6. Ørepropper // 7. Lipsyl 

 • 27.12.2014, 13:35

a cup of coffee
I dag sov jeg lenge, og det var utrolig deilig. Det var også deilig å vokne til det utrolig fine vêret vi har i dag, og snøen er her forsatt som gjør alt enda finere. Føler snøen gjør alt så fredlig, hvis dere skjønner. Nå sitter jeg på gulvet(haha, jeg elsker å sitte/ligge på gulvet) og drikker en kopp kaffe, og skal lese litt når jeg er ferdig her. Prøvde meg på noen bilder ute med den fine naturen i dag, men fikk ikke tatt stort mer enn ett bilde før jeg fant ut at det var liiiitt for kaldt til å stå ute i en tynn genser. Så da gikk jeg heller inn og tok resten av bildene, haha. Planene for dagen i dag er ikke så store, skal på en konsert med ett kor som mamma synger i litt senere, og så skal jeg prøve å få trent litt. Ellers tror jeg det blir en rolig dag, noe skal kan være deilig i blandt det også. Ha en fin dag, dere!

genser fra bikbok // bukse fra vero moda
 

 

 • 26.12.2014, 23:32

my iphone in december♥ Desember ♥
- julekalender - familie - venner - julemusikk - kjærestetur - gaver - kjoler - kakao - snø - julepynt - ferie - god mat -  • 26.12.2014, 16:19

christmas gifts


Dag 26 ♥ Det du fikk til jul 

Alle tingene er ikke med her, noen klær som skal byttes og noe sminke jeg hadde på badet som jeg glemte å ta med. Fikk også ett smykkeskap med speil utpå som står på rommet, som jeg sikkert kan vise dere en annen gang. + ett smykke jeg fikk av Asbjørn, og så har han visst med en gave til nå når han kommer til nyttår. Ellers så tror jeg det meste er med, og jeg er veldig fornøyd med alt jeg fikk! Fikk mye mer enn jeg hadde forventet, så det var en glad jente som gikk å la seg etter alle gavene var åpnet på julekvelden.


Gode Sandra ga meg denne boken som jeg har hørt veldig mye bra om, og som jeg allerede er begynt i og så langt synes jeg den virker veldig bra!


Denne har jeg ønsket meg veldig lenge, men hadde ikke trodd jeg kom til å få den til jul. Fikk den av mamma, pappa, farmor og farfar og ble utrolig glad for den! 


Denne fine genseren fikk jeg av David, som er en av bestevennene mine. Synes sånne gensere er så fine, så den blir nok godt brukt. 


Av tante og onkel + søskenbarna mine fikk jeg dette her fra body shop, og jeg likte også det veldig. Har allerede prøvd det ut og det dufter deilig. 


Av storebroren min fikk jeg dette sminkeskrinet, både jeg og søsteren min fikk likt og det var alt mulig oppi så det var kjekt. 


Av søsteren min fikk jeg denne treningsdagboken, som passer veldig bra nå som jeg har tenkt å ta trening litt mer seriøst. 
Fikk også denne super smashing shortsen av søsteren min, som jeg hadde ønsket meg. Det er tights på innsiden, jeg likte den veldig godt og den passet heldigvis perfekt.


Av mormor fikk jeg denne søte vasen, som har kommet opp på rommet og passer superfint inn her. Av nissen(haha) fikk jeg denne dusjsåpen, har ikke prøvd den ut enda men den luktet i alle fall godt. 


Denne foundationen fikk jeg også av nissen, og har så vidt fått prøvd den. 
Jeg fikk også denne lipglossen av nissen, haha. Lukter godt!


Av broren min fikk jeg også denne escada parfymen som jeg synes er utrolig god. 


Og av mamma og pappa fikk jeg også denne boken her, som er bibelfortellinger i tegneserie. Gleder meg til å lese den!


Fikk desse kuleøredobbene av storebror. 


Og denne søte genseren fikk jeg av mormor og morfar, som jeg hadde ønsket meg. 

Fikk dere noe kjekt til jul?

 • 26.12.2014, 14:04

today's dress


Hei! Nå får vi straks middagsgjester, og i dag skal vi kose oss med kalkun - noe jeg synes er utrolig godt! Da jeg voknet i dag hadde det snødd litt, og nå utover dagen har det snødd ganske mye helt frem til nå. Synes det er såå fint med snø, og det blir med en gang mye lysere. Over kan dere se antrekket for i dag, jeg er litt usikker på hvor kjolen er fra - men sparkjøp eller noe sånt tror jeg faktisk. Uansett, skulle bare titte innom for å vise dere antrekket og ønske dere en god dag, så blogges vi senere♥

 • 25.12.2014, 20:46

masse ord


Må innrømme at det er litt trist at juleaften er over, barne tv er over og julekalender er over. Når det er sagt så gleder jeg meg til familieselskap både i morgen og på søndag. På mandag ser jeg frem til å se kjæresten min igjen - selv om det ikke er så veldig lenge siden sist gang nå. Jeg gleder meg også til å feire nyttår sammen med mine beste venner og kjæreste om under en uke, tenk det da - bare seks dager igjen av 2014! Jeg ser også frem til 2015, på flere måter. Jeg har en haug med planer for bloggen og gleder meg til å forsette med den inn i 2015, og håper selvfølgelig dere vil bli med meg da også. Rart å se tilbake på hvordan jeg startet dette året, og nå hvordan jeg avslutter det. Så mye er forandret - både hvem jeg er med, hvordan jeg er, kler meg, sminker meg og hvordan jeg blogger. Jeg har kjæreste og formen er hundre ganger bedre enn den var. Jeg håper også at jeg kan forsette å ha bloggen som noe som er gøy og ikke noe skal skal være ett slit. 

Det er mye som kan forandre seg på ett år, spesielt i den alderen jeg er i nå. Venner endres, peronligheter og utseende. Hva jeg liker å gjøre på, og jeg finner nye interesser og egenskaper. Det er hundre tusen forskjellige følelser og tanker, og hvordan en har det forandres mange ganger gjennom tolv måneder. Jeg prøver, feiler og lærer. Jeg ler og jeg gråter. Jeg er sur, jeg kjefter og jeg er glad. Jeg har lært utrolig mye dette året, både om meg selv og andre ting. Jeg har hatt dårlige erfaringer og gode erfaringer. Jeg har laget mange gode minner som jeg kommer til å huske i lange tide. Jeg har fått mange nye gode venner som jeg skal prøve å ta godt vare på, og jeg har blitt sammen med den gutten jeg elsker. Nå skal jeg gjøre det beste ut av de siste dagene i 2014. Livet er ikke mer perfekt enn du gjør det, det blir i alle fall ikke gøy av seg selv! Noe av det viktigeste jeg har lært dette året må være det å bare være seg selv. Ingen andre er som deg, og du er veldig bra nok akkurat som du er! Og når vi først er i gang må jeg bare si - tuusen takk for alle fine kommentarer dette året, dere gjør meg så glad! Dere er fine. 

Nå skal jeg lage kakao sammen med mamma, og kose meg med den mens vi leser eventyr - som er blitt en juletradisjon her i huset for meg og mamma♥  Woh, måtte bare få skrive litt. Godt å få litt ut av hodet! Det er faktisk en utrolig god terapi å skrive, bare for å få sagt det. Ikke det at dette var noe klage-innlegg, men det å skrive ned tanker og følelser hjelper faktisk. Både gode og vonde. (for mange i alle fall) Selv skriver jeg både dagbok, sanger og lignende for å få rydde opp i tanker og alt oppi hodet, og det er utrolig god hjelp. Dagens tips, haha. 


Fikk også ett spørsmål om jeg kunne lage en video av julegavene i år som i fjor, og nei - det kommer jeg dessverre ikke til å gjøre. Men hvis det er til en trøst så har jeg andre videoer på lur som kommer over nyttår så du får heller glede deg til de kommer.. haha. 

 

 • 25.12.2014, 15:55

all around the world


Dag 25 ♥ Tre plasser i verden du vil besøke Hvor vil du reise? • 25.12.2014, 14:30

første juledag


Heia! Håper alle hadde en finfin kveld i går, med god mat, familie og kanskje fikk noe av de dere ønsket dere. Det gjorde i alle fall jeg! Vi begynte å åpne pakkene ganske sent, så var ikke ferdig før rundt elleve tiden, og så spiste vi litt kaffemat. Jeg la meg ikke så veldig lenge etter, for jeg fikk så vondt i hode og var egentlig trøtt etter å ha voknet klokken sju på morgenen. I dag skal vi bare slappe av og har ingen planer tror jeg, skal kose oss med pinnekjøtt i dag også. Jeg skal ta litt bilder av det jeg fikk osv så jeg viser dere i morgen, og så kommer dag 25 litt senere. Kan ikke tro at jeg faktisk har klart å holde den hver dag, det har aldri skjedd før i hele min bloggtid. Legger også ut bilder fra i går kveld enten senere i dag eller i morgen, får se hvor mange innlegg det blir i dag, haha. Jeg fikk blandt annet en litt annerledes krølltang, som jeg gleder meg til å vise dere. Har tenkt å lage en video når jeg bruker den etterhvert, men det kommer sikkert ikke før over nyttår. Så i dag har jeg krøller! Måtte jo prøve den ut, og sist gang jeg hadde krøller var juleaften i fjor. 

Det var faktisk nesten litt snø ute i dag, har så vidt kommet pittelitt. Nå skal jeg gå ned å finne meg en kopp te og sette meg godt til rette med en ny bok og lese litt. Ha en super første juledag flotte mennesker♥Genseren er fra lindex - Skjørtet er fra bikbok - Skoene er fra mani


 

 • 24.12.2014, 17:07

christmas dress


Dag 24 ♥ Julekjolen din

Irriterende at det var så vanskelig å få brukende bilder i det lyset som var her nå, i tillegg til at kameraet ikke ville fokusere skikkelig. Anyways - dere ser i alle fall kjolen, men selv synes jeg den ser finere ut i virkeligheten. Nå har vi stelt oss og skal snart spise god julemiddag hvor pinnekjøtt står på menyen, etter det blir det sikkert litt tv titting og gaveåping etterhvert. Håper dere har det fint der dere er og koser dere sammen med familie og venner. GODJUL!

 • 24.12.2014, 11:17

julemorgen
Hei hå nå er det jul igjen! 

Da er dagen vi har ventet på her, endelig! Jeg voknet tidlig i dag og gikk ned å satte på barne tv, så nå har jeg allerede vært forran tven her i noen timer. For en liten stund siden spiste vi en god julefrokost, og nå er det straks klart for Tre Nøtter til Askepott på tv skjermen. Har egentlig ikke noe særlig julestemning, men håper det kommer seg utover dagen når juletradisjonene begynner skikkelig. Vet ikke helt hva jeg skal ta meg til utover dagen når det bare er venting, denne dagen går alltid så sent frem til kvelden. Får bruke lang tid på å stelle meg og prøve å få tatt noen bilder til dere før det blir mørkt og lyset blir dårlig. Nå skal jeg se film, så blogges vi! Ønsker dere god jul :-D

 • 23.12.2014, 21:04

loading christmasgenser fra h&m skjorte fra cubus bukse fra VERO MODA 


Hei og god tirsdagskveld :-D Kvelden før kvelden, dere! Dette går ikke helt opp for meg, kan ikke tro at det allerede i morgen er juleaften liksom. I ettermiddag var jeg på en vakker julekonsert med Stord Ungdomskor, hvor blandt annet to av mine klassevenninner synger. Etterpå gikk vi på ett lite besøk til farmor og farfar, og nå har vi akkurat kommet hjem. I kveld skal hele familien være samlet og spise sammen og se en film, noe som ikke skjer så ofte med voksne søsken og travle jobber - så det blir nok koselig. Julen handler jo litt om familie også og det å bruke ekstra god tid på familien, noe jeg føler jeg har vært flink til denne julen. Åh jeg gleder meg til i morgen! Askepott, julegrøt, julemiddag, familietid, julegaver, glede og ja - det er jul! 

Dag 23 ♥ Juletreet ditt 

Tja, er det noe mer å si om juletreet enn dere ser på bildene? Håper julen betyr mer enn bare gaver for dere også, for det er jo ikke for å få gaver vi feirer jul i utgangspunktet. Ikke derfor jeg gjør det i alle fall, sikkert noen der ute som gjør det, haha. Som dere kan se så er det ikke bare jeg som går å snoker i gavene under treet, men katten har også begynt å snuse litt rundt. Tok bildene før på dagen i dag, så lysene på treet viser jo ikke så godt - men det får gå! Nå skal vi lage pizza og kose oss resten av kvelden, så blogges vi i morgen på selve juleaften♥ Ha en god kveld!  • 22.12.2014, 22:00

Last christmas


 

 

 • 22.12.2014, 14:54

små gleder
Tjue andre desember, og det er to dager igjen til juleaften. Jeg tror aldri en desember har gått så fort som denne før, tiden har nesten gått litt for fort. Så langt i dag har jeg vært på senteret med David og fått unnagjort de siste julegavene, så det var deilig. Som sagt i går så pyntet vi juletreet og jeg synes det ble veldig fint og ryddig i år, så fornøyd med det! Resten av dagen er planen å få vasket både badet og rommet så det er rent og pent til jul. Nå er det også bare en uke til Asbjørn kommer, og det er faktisk den siste hele uken i 2014 vi har startet på nå. Føler allerede vi har hatt ferie lenge, men fant nettopp ut at det er jo to hele uker til skolen begynner igjen! Nå skal jeg finne meg litt mat før jeg setter i gang med vasking. God mandag! 

Dag 22 ♥ Har du gjort noe lite ekstra for noen i desember?
Det har jeg faktisk! Små gleder kan være store gleder, kommer vel an på øyet som ser. Jeg har blandt annet gitt en sjokolade til en mann som sto ute å solgte noen blader, og det så forferdelig kaldt ut og jeg fikk utrolig dårlig samvittighet. For meg kostet det så og si ingenting å kjøpe en liten sjokolade, men han ble veldig glad og så overrasket som han ble! Det er nok sant det som er sagt at "når du er god mot andre er du best mot deg selv", for det gidde også meg mye glede å kunne gi noe til denne mannen og så få se reaksjonen. Møtte han igjen på samme plass noen dager senere og da smilte han og vinket, husket meg nok så det ut som. Det var en liten ekstra ting jeg gjorde for noen nå i desember.  
 

Search

Bloggdesign

hits