• 31.12.2013, 16:51

new years eve


Heisann! Dagen i dag har jeg tatt med ro så jeg skal klare å være oppe lenge i kveld. Har ryddet litt på rommet nå i ettermiddag og nettopp hatt kalkunmiddag med besteforeldrene. I kveld skal jeg inn på bedehuset for å feire nyttår der, sammen med en mange andre ungdommer. Der får jeg enda en middag med pinnekjøtt, underholdning og mange kjekke folk!

Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg der inne i kveld, men under familiemiddagen hadde jeg en lysebrun som dere ser på bilder nedenfor. Håper dere får en fantastisk kveld, og en god start på det nye året!

Vi blogges i 2014♥ • 30.12.2013, 22:47

nyttårsforsetter


Vi har vel alle noen nyttårsforsetter hvert år, og de fleste klarer vi ikke å holde. Jeg har også noen, og som vanelig skal jeg prøøve å klare det.. noe som aldri har gått før- men jeg prøver igjen!

1. Jeg skal fullføre ungdomsskolen! ( noe som ikke burde være vanskelig egentlig, haha )

2. Jeg MÅ spise sunnere, ettersom jeg ikke kan trene og sitter mye i ro. 

3. Jeg skal legge meg tideligere. ( denne har jeg hvert år.. ups )

4. Jeg skal bli en bedre fotograf og ta mye bilder.

5. Jeg skal klare å være takknemlig for små ting, som egentlig kan bety mye. 

6. Bruke mer tid sammen med familien.

7. Bli flinkere å lage mat.. haha

8. Bruke mindre penger på det jeg ikke trenger..- være flinkere å spare!

9. Være en smuuule mindre avhengi av telefonen enn det jeg er.. 

10. Å blogge hver dag, ta bra bilder og ha ett variert innhold. 

11. Bli flinkere å holde rommet ryddig.

12. Være en flink disippel. 

13. Ikke si ting om folk som jeg ikke kunne sagt til dem. 

14. Det siste halvåret har jeg vært dårlig på det og vise at jeg er en glad person, har sikkert sett sur ut uansett hva humør jeg har vært i. Dette året skal jeg smile! 

15. Være en god person, og sette pris på de jeg har♥

Har du noen nyttårsforsetter?

 • 30.12.2013, 21:42

30. desember


Heisann! Beklager for sen oppdatering i dag, men har faktisk ikke orket før nå. Har brukt dagen på å sitte nede i kjelleren å sett på film hele dagen, og det har egentlig vært utrolig deilig å ta en dag helt med ro igjen. Er utrolig trøtt allerede, så tar nok litt tidelig kveld! Håper dere har hatt en fin dag. 

Blogges! • 30.12.2013, 00:15

teenagerposts


Hva synes du?

 • 29.12.2013, 15:42

musikkdag


Heisann! I dag har jeg faktisk fått pappa til å finne frem el-gitaren, så jeg kunne spille. Har gjort om kjelleren til ett musikkrom, haha. Når jeg ikke har energi til så mye er det kjekt å bruke tiden på musikk, noe jeg alltid har likt. Nå skal jeg slappe av med en film, så vi blogges!
 • 28.12.2013, 20:27

helloo


kreativ overskrift i know

Hei fine folk! Nå sitter jeg og slapper av med pusen på fanget etter en god taco og avslappet dag. Skal se en film om en stund som jeg fikk til jul, og har ellers ingenting på hjertet akkuratt nå. Er det noen som har noen bra filmer å anbefale? Komedie eller action, må ha noe nytt å se på de neste dagene da jeg skal ta det med ro. 

Blogges!

 • 28.12.2013, 15:46

lazy day


Heisann! Kom hjem fra ett planleggingsmøte for en stund siden, og nå sitter jeg å spiser grøt. Kjenner at jeg trenger å ta det med ro resten av dagen i dag, så tenkte å sette meg ned med en film nå etterpå og slappe helt av.

Ønsker dere en god lørdag videre! 
 • 28.12.2013, 00:17

hjerteslag


Hei! Dagene går i ett for tiden, og jeg begynner å kjenne det på kroppen. Har gjort noe omtrent hele tiden de siste dagene, noe som kanskje ikke er så lurt av meg.. det kommer vel tilbake på meg. I morgen skal jeg bare på ett lite møte og så skal jeg prøve å slappe av resten av dagen, så jeg ikke sliter meg helt ut! 

Nå tar jeg kveld, og ønsker dere en god natt♥ 

 • 27.12.2013, 15:25

nytt familiemedlem


Hei! I dag har dagen gått til å bli kjent med min nye pus, Silke. Var litt att og fram med namn, men vi ble til slutt enige om Silke. Nå ligger hun og kviler i den nye sengen sin, etter å ha brukt noen timer på å springe rundt over alt og snuse på ting.

Om en stund skal jeg på en juletrefest, så vi blogges senere i kveld! 


hun er 18 uker, så begynner å bli stor.. men tror hun allerede begynner å like seg her! 

 • 26.12.2013, 21:32

bildedryss fra dagen


meg og søteste Tuva 

Hallo! Har hatt en finfin dag med kalkunmiddag i familieselskap, sett ringenes herre med søskenbarnett mitt og nå fått den glade nyhet om at jeg skal få meg katt igjen i morgen! Skal spise litt kvelds nå og prøve å komme meg i seng litt tidelig, siden det har blitt så sent de siste kveldene.

Hva synes du om bildene?

 • 26.12.2013, 12:47

mine julegaver video


Endelig fikk jeg til å laste den opp! Jeg spilte den altså inn i går og sier derfor "igår" til juleaften, men det skjønner dere sikkert. Beklager for at det er uklart av og til, jeg satt jo ikke i ro så kamera hadde litt problem med å fokusere så fort, haha. Ellers så håper jeg dere liker videoen! Den ble litt lang, men.

Fikk du noe fint?

 • 25.12.2013, 21:05

movies


God kveld ♥

Dagen i dag har egentlig bare gått til å se julefilmer, spise god mat og tilbringe tid sammen med familie. Har vært borte hos tante og onkel en tur nå i kveld og såg blandt annet Hobbiten sammen med søskenbarnet mitt, Erik. ( ikke julefilm det da.. hehe)  Nå har jeg og pappa nettopp sett Flåklypa og nå går alene hjemme, og etter det alene hjemme 2. 

I morgen skal vi på julemiddag til tante og onkel i nabohuset, og det blir nok kjekt som det pleier. Utenom det så prøver jeg å laste opp filmen på youtube, men det ville liksom ikke.. hm rart.

Ha en fin kveld videre, blogges!
 • 25.12.2013, 14:14

1. juledag


Heisann! Nå har jeg spilt inn videoen jeg har lovet dere siden begynnelsen av desember, hva jeg fikk til jul. Skal redigere og legge den ut i dag eller i morgen! Er utrolig fornøyd med dagen i går, og ikke minst kvelden. Pyntet meg sammen med søsteren min, Merete, og så kom mormor og morfar til oss. 

Hvordan var deres kveld?


 • 23.12.2013, 21:35

ny blogger


Hei fine♥ Nå har en av mine venninner nettopp laget seg en blogg, og er helt ny på bloggfronten. Da er det jo kjekt om folk får vite om den på en eller annen måte, derfor ville jeg legge ut link til den på min blogg så dere kan ta en titt innom. 

Du kommer til bloggen HER 😄 

 

 • 23.12.2013, 18:24

kvelden før kvelden


Wæ, det er kvelden før kvelden i kveld. Nå når det blir mørkt ute, blir det skikkelig koselig inne! Tenner lys, juletreet står å lyser så fint og i kveld er hele familien samlet. I morgen skjer det vel noe hele dagen, men skal prøve så godt jeg kan og oppdatere dere i løped av dagen. Skal se forskjellige filmer som hører til på juleaften, gå i kirken og gjøre alt klart til kvelden.

Blogges! 

 • 23.12.2013, 14:20

glad


 

Heisann! I dag sov jeg ganske lenge, var så sliten etter å ha vært på farten de siste tre dagene. I ett tiden dro jeg og pappa og hentet kameraet mitt og det står nå på lading. Prøvde det bare pittelitt og er suuper fornøyd allerede! Det er flere som har spurt hvilket kamera osv, tenkte å lage ett innlegg om det senere. 

Ellers så håper jeg det er mer julestemning der dere er enn her. Det er av og på med styrtregn og haggel, er også meldt ganske mye vind i morgen.. jippi. Jaja, jul blir det uansett! 

Ha en fin dag♥

 • 22.12.2013, 11:34

en god dag


Hei! I dag tror jeg det kommer til å bli en fin dag, fordi jeg skal så mye kjekt. Eller.. det vil si jeg skal bare en kjekk ting men mest sannsynelig får jeg også det nye kameraet mitt i dag som blir kjempe kjekt! I kveld skal jeg på kino med Anita og søsteren hennes, noe jeg tror blir veldig koselig. Vi skal se "Frozen", som er en animasjonsfilm.. gleder oss som noen småbarn! Hihi, synes den ser så morsom ut. 

Har dere sett/ skal se frozen?

Den blir vel mest sannsynelig på norsk da, men

 • 21.12.2013, 14:01

juletre pynting


Hei fine♥ Vi hadde fin feiring i hele i går, hadde besøk til langt på kvelden. Første dagen i ferien begynte fint da mamma kom med god frokost til meg på senga, og etterpå pyntet vi juletreet. Pleier alltid pynte lillejuleaften, men mamma jobber da.. men helt greit for meg å pynte det tidligere! Blir litt mer "julekoselig" her nå juletreet er på plass. Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av og hører på julemusikk.

Har dere pyntet juletreet?

 • 20.12.2013, 21:13

you're an overcomer


"You're an overcomer
Stay in the fight 'till the final round
You're not going under
'Cause God is holding you right now
You might be down for a moment
Feeling like it's hopeless
That's when He reminds You
That you're an overcomer
You're an overcomer"

 • 20.12.2013, 13:44

happy b-day


hva prøver jeg på her haha

Hei gode mennesker♥ Da var siste skoledagen i 2013 gjennomført, og det er juleferie! Det er utrolig rart, begynte vi ikke nettopp på desember? Uansett, i dag har pappa bursdag så vi skal feire han. Skal ha god middag med hjemmelaget kjøttkaker, og i ettermiddag kommer besteforeldre tror jeg. 

Prøvde å ta noen brukende bilder i stad, men de fleste ble uklare eller så gjorde jeg noe med hendene som såg helt på trynet ut.. som vanelig. Så beklager for at de ble uklare og stygge, haha! Skal ta litt bilder i dag  tenkte jeg som dere sikkert får de i morgen eller noe! 

Hvordan er deres dag?

Search

Bloggdesign

hits