• 30.11.2013, 16:29

a cinderella story


Hei fine♥ I dag har jeg sett filmen "A Cinderella Story", etter veldig mange har sagt den er bra. Har ventet fint lenge, har tenkt på å se den i flere måneder. Uansett, jeg synes den var veldig søt og koselig! Ellers har jeg bare slappet av, har hatt en rolig lørdag. I kveld blir det sikkert hjemmelaget pizza og Camilla kommer en tur tror jeg. I morgen er det 1. desember, julekalender, barnetv, julemusikk... hihi. Ha en fin kveld!

Hva gleder du deg mest til før jul? 

 • 29.11.2013, 23:07

light♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • 29.11.2013, 19:33

julegaver


Hei! Etter skolen i dag dro jeg og mamma en tur ned på senteret for å kjøpe noen småting. Jeg endte opp med å bli ferdig med alle julegavene utenom til broren min, noe som var veldig grett. Etter vi kom hjem bare slappet jeg av og såg litt på serie. Har pyntet litt til jul, synes det er så koselig med julepynt. I kveld er søsteren min og pappa på julebord, så jeg og mamma skal spise taco og kose oss. 

Har dere noen planer for kvelden?
 • 29.11.2013, 11:58

Fredag


Hallo! Nå skal jeg øyeblikk stikke en tur på skolen for å være de to siste timene, så håper det går bra. Har ikke vært noe på skolen denne uka, så nå gleder jeg meg egentlig til å få en liten tur. Ellers har jeg ikke noe planer for dagen, kanskje hjelpe mamma å lage klart til søndag, da det er første søndag i advent. Må jo få frem litt forskjellig, hehe. 

♥ Ha en flott dag ♥
 • 28.11.2013, 20:18

coming soon


Heisann! Nå sitter jeg på gulvet å hører på musikk ( veldig interessant for dere ), jeg har fått ryddet rommet i dag og rekner med jeg kanskje kan filme romvideo i morgen. Må liksom gjøre det før det blir mørkt føler jeg, og det blir mørkt så tidelig! Men da kommer den i alle fall i løped av neste uke. Har fått litt julepynt på plass også, så da blir det en "jule-versjon" av rommet, haha. Håper dere har en fin kveld♥

 • 28.11.2013, 12:08

breakfast


♥ Ha en fin dag ♥ 

 • 27.11.2013, 15:44

my dresses


Heisann! Da har jeg satt sammen en liten film til dere, noen av kjolene mine. Låvde dere dette for kjempe lenge siden, men nå kom den i alle fall. Ble litt dårlig kvalitet, men det får gå. 

Hva synes du om videoen?

 • 27.11.2013, 09:52

"hvorfor har kristne problem?"


Fikk ett spørsmål her om dagen som jeg synes var litt interessant. Derfor svarer jeg i ett innlegg istedefor på komentar, siden jeg også ser det har kommet lignende spørsmål. 


Hei :) Jeg har noen spørsmål. Viss dere kristne liksom har ett så perfekt liv med Gud, hvorfor klager da dere over problem? Hvorfor har dere problem om Gud tar alt på seg og gir glede til dere eller hva dere nå tror? Ikke noe dumt ment, jeg bare lurer. Jeg kjenner flere kristne, men jeg kjenner ingen som aldri har klaget over noe. Og jeg hørte en plass at dere kristne blir brukt, er ikke det dumt? haha

Hei! Vi kristne har også lov å klage over livene våre like mye som andre har, vi kan like mye ha ett problem som andre. Det at vi er kristne og tror på Gud betyr ikke at livene våre er perfekte, nei langt i fra. Jeg vet om veldig mange kristne som har problemer... de fleste har vel problemer innimellom? Men jeg vet også at vi kan be Gud om hjep, be om trøst og be om det vi trenger. Vi kan snakke med han om problemer, vi kan klage, vi kan gråte til han. Det kan alle, han ser alle uansett om de er kristne eller ikke. Og det hjelper å be, bare så det er sagt. Det finnes alltid håp i Gud!

At vi kristne blir brukt er nok ikke dumt, nei. Det er ikke på noen vond måte vi blir brukt, det er Gud som bruker oss til forskjellige oppgaver. Få ut budskap til folk foreksempel, slik som jeg gjør litt på bloggen. Jeg liker også å snakke med folk, både kristne og ikke kristne, om ting jeg opplever eller generelt om kristendomen. Da bruker Gud meg til å spre budskapet om han. Hehe, håper du forsto hva jeg mener. 

Håper du fikk svar på det du lurte på! • 26.11.2013, 21:20

tjue sjette november


Heisann♥ Da var nok en dag snart over, og desember nærmer seg med stormskritt. Jeg har kost meg med pepperkaker og mandariner de siste dagene, og fått i boks noen julegaver. Blir en del julehandel på nett i år, siden jeg ikke er så veldig glad i år gå rundt i butikker så mye for tiden, hehe.

Over til noe annet, jeg klarte og slette romvideoen. Den var helt klar, og så er jeg så flink og sletter den, ååh! Jaja, jeg lover å filme en ny etter manges ønske, men jeg må rydde rommet på nytt når jeg orker, så vet ikke når. Skal prøve å få gjort det før jul i alle fall, beklager så mye! 

Ønsker dere en strålende tirsdagskveld♥
 • 25.11.2013, 22:19

photo; winter


Hva synes du?

 • 25.11.2013, 15:34

lazy day
Heisann! Nå sitter jeg og koser meg med pepperkaker, madarin og pretty little liars. Dårlig form i dag, så da blir det rolig dag i kosebuksa. Skal egentlig ha mattetentamen i morgen, men jeg får se formen an. Håper dere har en super mandag, fine lesere♥

 • 24.11.2013, 13:05

beautiful day
Var så deilig å våkne opp til sol, litt snø på bakken og se det ryke av pipen. Fikk julestemning med en gang, så håper den kommer i desember også. Er i grunn ganske sliten i dag, så dagen blir vel ganske rolig tror jeg. Ellers håper jeg dere får en fin fin søndag♥

 • 23.11.2013, 17:43

innkjøp fra nelly


Heisann! Som sagt så fikk jeg en pakke fra nelly i dag, og var veldig fornøyd med kjøpet. Kan jo ikke vise dere julegavene, men jeg skal vise dere det jeg bestilte til meg selv. Kjolen er mye finere på og ikke så kort som den ser ut på bilde, veldig søt. Skoene passet perfekt, noe jeg er veldig glad for, de så veldig små ut først. 


Sko, str 36 - 89kr ( salg )


Sko, str 36- 100kr ( salg )


Kjole, str xs- 100kr ( salg ) mye mer turkis i virkeligheten 

Hva synes du?

 • 23.11.2013, 14:50

skolearbeid og pakke fra nelly


Heisann! Nå sitter jeg å jobber med noe skolegreier som må bli ferdig. Før i dag var jeg å hentet en pakke fra nelly, har bestilt noen julegaver der i fra også noe til meg selv. Skal vise dere senere, ble veldig fornøyd!  

Blogges♥


//
bilde som ligger på macen fra apple 

 • 22.11.2013, 11:48

Ukens spørsmål #2


Kommer romvideoen snart?
- Ja, jeg håper det. Den er ferdig, men den ville ikke lastes opp på youtube. Skal prøve igjen så fort som mulig!

Hvordan tar du drittkomentarer om kristendommen osv?
- Jeg har egentlig ikke fått noe særlig drit, noe jeg faktisk eg litt overrasket over. Trodde det var flere som skulle reagere på en annen måte når jeg skriver så mye og så åpent om det. Men jeg bryr meg egentlig veldig lite, om de ikke liker det trenger de ikke lese bloggen min :) Men veldig gøy å se at så mange er positivt overrasket! 

Har du sminke på deg i "snikk-snakk"-videoen? I alle fall du er utrolig pen! God bedring <3 
- Haha, nei det har jeg ikke. Tusen takk! ♥

Noe du vil gjøre før du dør?
- Reise rundt i verden og være misjonær! :)

Noe du gleder deg til for tiden?
- Åh, jeg gleder meg til jul! Elsker juletiden, favoritt høytiden min. 

Er det skummelt å legge ut innlegg som dette? Stor respekt hverfall! :) ( innlegg om tro, Gud osv )
- Ja, det kan være litt skummelt. Men jeg er veldig gira på å få det ut, så egentlig går det veldig fint. 

Hvorfor legger du ikke bilder ut av deg selv lengre? :(
- Hehe, jeg gjøre det. Har bare ikke vært så veldig fotogen de siste ukene når jeg har vært dårlig. 

Hva vil du bli/ utdanne deg som?
- Jeg aaner virkelig ikke. Jeg vil jobbe med mennesker, men ikke som hjelpepleier, sykepleier, barnehage, skole eller noe sånt. Jeg vet ikke, vil hjelpe andre mennesker tror jeg. Tiden vil vise :) 

Hva gjør deg glad?
- Veldig mye som gjør meg glad. Men jeg elsker å glede andre, som gjør meg også kjempe glad! 

Hvor kjøpte du den toppen?
 
- Nelly.Noe dere lurer på til neste gang?  

 • 22.11.2013, 11:14

glede
Heisann! Nå sitter jeg her og spiser frokost og drikker god te, og skal snart forsette på norsk tentamen som jeg får ta hjemme. Er utrolig glad for at skolen er så snille med meg, for jeg trenger pauser innimellom så jeg hadde ikke blitt ferdig på skolen. Er jo fredag igjen i dag, ukene går utrolig fort! Idag, 22. november er det en MOT-til å glede dag, så jeg håper på å få glede noen, hihi. 

God fredag♥

 • 21.11.2013, 13:59

the sun is rising


Vi har alle dager som er tunge, vanskelige og kjipe. Da du føler du er helt alene og ingen rundt deg ser deg, ingen hører deg. Det føles som du er helt alene i verden, og du føler livet er skikkelig kjipt. Da er det godt å bli minnet på at det alltid er en som ser meg, hører meg og bryr seg om meg. En som bare vil meg det beste og kjenner meg bedre enn noen andre.

Noen dager føler jeg meg rett og slett bare lykkelig selvom jeg har har det kjipt. Jeg vet at jeg kan stole på min himmelske pappa, og at han passer på meg! Jeg vet at han vil hjelpe meg, og derfor kan jeg legge alt som er vanskelig og tungt på han. Alt føles så mye lettere etterpå, det er så mye lettere å smile. Det er så mye lettere å se hvor fint livet kan være, istedenfor å klage hele tiden.

Det er så mye lettere å takke for livet jeg har fått, takke for at han er der. Takke for at jeg bor i Norge, har alt jeg trenger. Takke for at jeg får gå på skole, og har en familie som bryr seg om meg. Takke for at han døde for akkuratt meg og deg, der han tok all vår synd. Takke for vennene jeg har, takke for at jeg har fått sjangsen til å bli kjent med han. Takk for at jeg får føle kjærlighet når jeg trenger det mest. TAKK.

Jeg har SÅ mye mer å takke for enn å være lei over. Noen dager er det vanskelig å innse og skjønne, men innerst inne vet jeg det alltid. Jeg vet at jeg har så mye å takke for, og jeg vet selv at jeg kanskje må bli flinkere å takke for det. Jeg blir i så godt humør av å tenke på alt det gode jeg har. Jeg er så takknemlig for at jeg får være kristen, det har forandret livet mitt så utrolig mye. I de mørkeste stunder finnes det håp.

Matteus 11.28
Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile.

 • 20.11.2013, 23:10

let's sleep


God kveld! Snøen som kom i går forsvant like fort som den kom, og er allerede borte. I dag åpnet Mc.Donalds på Stord, noe som vi har ventet på veldig lenge. Måtte oppom en tur, men har ikke tenkt å gjøre det til en vane siden maten ikke akkuratt er sunn der, haha.  

I morgen tidelig har jeg en legetime, så nå må jeg komme meg i seng. Håper dere har hatt en fin dag!

Ønsker dere en god natt♥


 • 19.11.2013, 14:58

winter wonderland


Hei! Nå er snøen kommet til Stord også, noe som er både kjedelig og kjekt. Jeg er veldig glad i snø, men hater at det er så kaldt!  Er ikke sikkert det varer så lenge, var meldt varmere i morgen.. men kanskje den holder noen dager. Gikk ut for å ta noen bilder, som dere skal få se. Snø er jo veldig fint, og spessielt nå i mørketiden er det kjekt med noe som lyser litt opp. 

Hva synes du om bildene? 
 • 18.11.2013, 23:58

Facebook i toppmenyen


Hei! Nå har jeg fikset det sånn at oppe i menyen står det "Facebook", der du kommer rett til Facebook-siden til bloggen. Dessverre så får jeg ikke det til når du er bare innpå ett og ett innlegg så du må være på "hele" bloggen eller hva jeg skal kalle det. Håper det var for help til deg som lurte.

Search

Bloggdesign

hits