• 31.10.2014, 22:29

min oktober

31. oktober, og siste dag i oktober. Så rart at det allerede er november i morgen og bare en måned igjen til julekalender og forbredelser til jul begynner! Oktober har både vært en utrolig fin måned, men også en litt tung og slitsom periode for meg. I alle fall de siste ukene, vært mye trøtt og utslitt. Det grå og dårlige vêret hjelper jo heller ikke på, noen som kjenner seg igjen med det? Begynte oktober med å få besøk av min kjære, ha en super helg på pit-stop og ha høstferie. Så begynte skolen igjen og det har egentlig vært en kjekk skolemåned. Vi gjør mye gøy praktisk, spessielt på fredager- noe som gjør det mye gøyere å begynne på helg. Vi har også hatt mye prøver, som ikke har vært kjekt. På den andre siden har jeg faktisk følt at de fleste prøvene har gått fint og karakterene mine er gode i forhold til på ungdomsskolen, så det er kjempe kjekt! Har hatt litt lite tid og krefter til å ta meg tid til venner, men får prøve å ta det litt igjen i november♥ Hvordan har deres oktober vært?

 • 31.10.2014, 13:09

fredag


Hei lesere :-D 

Jeg er hjemme fra skolen i dag, så har egentlig bare slappet av og tatt med ro frem til nå. Tenkte å prøve å ta meg en dusj snart og stelle meg litt, så jeg "vokner" litt mer. Skulle egentlig på en HalloVenn-fest på bedehuset i kveld, men nå får jeg se an hvordan formen blir. HalloVenn i stede for halloween hvis dere ikke forstod den, hehe. Håper alle dere har en fin fredag! Har ingen planer for denne helgen, så jeg får se hva jeg finner på.

Hva skal dere i helgen?


 • 31.10.2014, 12:47

mine favorittserier ♥ Begynte å se denne serien for noen uker siden, og jeg synes den er utrolig kjekk og spennende. Serien handler om en tenåring, Kyle, uten noe minne eller fortid. Han vokner opp i skogen som ett nyfødt foster og kommer inn til en familie som tar i mot han. Kyle er ekstremt smart og klarer blandt annet mattestykker på noen sekunder og lese ut bøker på minutter. Noe han lurer på gjennom serien er hvorfor han ikke har navel, hvor han kom fra og hvorfor han er som han er. 


♥ Vampire diaries har i lang tid nå vært favorittserien min. Den handler om Elena Gilbert som har mistet foreldrene sine i en bilulykke. Da Steffen Salvatore flytter tilbake til byen møtes de og faller for hverandre. Det Elena ikke vet er at Steffen har en hemlighet, en ond bror og en spennende, men trist og skremmende fremtid for Elena. Damon og Steffen har ikke ett veldig godt forhold i begynnelsen av serien, og Elena sitt liv blir veldig unormalt. Bestevenninner som vampyr og heks, kjæreste som vampyr, døde foreldre, en lillebror som får gjennomgå litt av hvert og blandede følelser for Damon og Steffen. I tillegg til at hun mister utrolig mange gjennom serien. Jeg elsker denne serien, og det er så mangen handlinger at det er vanskelig å forklare! Men virkelig til å anbefale! :-)


♥ Pretty Little Liars har en utrolig spennende handling. Serien handler om de fem vennene som mister Allison. De fire som står igjen går gjennom mye vondt samtitig som en person som kaller seg for A sender de trusselmeldinger og prøver å ødlegge for de. Det dukker hele tiden opp nye problemer og serien klarer å holde på spenningen hele tiden. Det er både spennende, drama, romantikk og liiitt skummelt innimellom. 

Hva er dine favorittserier?

 • 30.10.2014, 10:26

45 ting som gjør meg glad
Hva gjør dere glad?

 • 29.10.2014, 17:42

prøver prøver prøver

Hei dere! Nå sitter jeg plantet langt under dynen på det iskalde rommet mitt og leser til prøve. Det er allerede blitt mørkt ute, og da føler jeg det er kjempe sent og blir trøtt med en gang. Vi skal ha to-tre prøver hver uke frem til jul(om jeg ikke tar helt feil), hadde vært deilig med bare en uke uten noe stress! Skal bli herlig med fri torsdag og fredag neste uke, shoppingtur til Bergen og overnatting hos storesøster. Uansett, nå skal jeg lage meg en kopp med te og jobbe videre så vi blogges♥ 

 • 28.10.2014, 22:29

late


Hei kjekke lesere! Huff, det ble sen blogging i dag. Har oppdatert og fikset macen min i hele dag, og endelig tror jeg den funker som den skal igjen. For øyeblikket sitter jeg å drikker en god og varm kopp te, nydusjet og er egentlig veldig klar til å sove. Jeg har ikke ett eneste bilde innpå her akkuratt nå, så da hentet jeg bare ett fra facebook, slik at innlegget ikke skulle være super kjedelig. 

Vi blogges mer i morgen♥
 • 27.10.2014, 17:11

nytt design


Hei igjen! Før i dag fikk jeg endelig fikset litt på designet mitt, og nå tror jeg jeg endelig er fornøyd. Bruker som oftest gratisdesign, og det er så mange fine, men det er alltid ett eller annet jeg ikke liker. Skrift, farger, størrelse osv, alt må liksom passe perfekt for at jeg skal bli fornøyd. Kresen ja, i alle fall når det kommer til utseende på bloggen.

Anyways, det var kjekke Sandra(blogglink) som lagde dette her. Jeg fikk det i dag selv om hun ikke legger det ut som gratisdesign på bloggen sin før om en stund, så tuusen takk for det sweety. Satt egentlig å fikset litt på det på skolen, så nå mangler jeg bare headeren. Må fikse en snarest mulig, så bare til å sende en melding her, på mail eller facebook om du er flink å lage headere så kan jeg prøve å finne noen brukende bilder. 

Hva synes dere om det nye designet?


arkivbilde

 • 27.10.2014, 15:29

ny uke

Hei og god mandag dere! Da var det ny uke igjen og jeg synes egentlig skoledagen i dag gikk veldig raskt. Nå har jeg så godt som nettopp kommet inn dørene, tatt på meg "chillklær" og får i meg litt lett mat før jeg skal hjelpe mormor og morfar med litt husarbeid. Høsten viser seg fra sin "sureste" side i det siste, det pøsregner og blåser som bare det. Håper dere også har en fin mandag, så blogges vi senere♥

 

 • 26.10.2014, 12:03

happy birthday
I dag har den snilleste og godeste personen jeg vet om bursdag. Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå hvem, ettersom bildene viser det ganske godt. Selv om jeg har sagt det ganske mange ganger allerede i dag, både på facebook, melding og instagram så kan jeg jo ikke glemme bloggen, haha! Gratulerer så mye med dagen, fineste Asbjørn♥ Jeg håper du får en super fin dag, for det fortener du virkeklig! Jeg er så takknemlig for å ha fått deg, du er der alltid for meg uansett hva det er. love you♥

 

 

 • 25.10.2014, 19:53

christian quote #3
 • 25.10.2014, 18:52

5 ting jeg ser frem til i høst


♥ Skal på en liten bytur med min kjære bloggvenninne Sandra om noen uker, da vi har fri en torsdag og fredag. Har faktisk ikke vært på shopping på ett år, sist gang var i fjor i oktober. Har handlet på nettet da, men skikkelig shopping. Så det blir nok en super koselig dag! 

♥ Vet ikke helt når det blir enda, men forhåpentligvis og mest sannsynelig skal jeg en tur til Trondheim i løpet av høsten. Gleder meg så klart til å se kjæresten min igjen og forhåpentligvis få se byen. Sist gang jeg var der kom vi oss jo aldri til byen (pga sykdom), så gleder meg til det. 

♥ Jeg gleder meg til å reise på leir igjen i November, på høsttreff. Alltid like kjekt å komme til brandøy, mitt andre hjem. Føler det er utrolig lenge siden jeg har vært der, selv om det bare er noen måneder. Det blir i alle fall suuper kjekt!!

♥ Jeg ser frem til Shock-Wave. Det er ett bønnemøte vi skal ha på bedehuset for å bruke kvelden til å be for forfulgte kristne og se litt mer på hvordan de faktisk har det i de landa. Dette er ett stort prosjekt som mange, mange folk er med på, kan klikke HER dersom du er interessert i mer info om det.

♥ Filmkvelder med venner, under tepper med noe varmt og bare ha det koselig. Det er ekstra koselig å ha en liten jentekveld, tenne lys og drikke noe varmt når det er høst og vinter. Egentlig er det koselig når det blåser og regner ute også, så lenge jeg kan være inne, hehe. 

Hva ser dere frem til i høst?

 • 24.10.2014, 12:07

hjelpepleie


Hei dere! I dag på skolen holder vi på å øve på å stelle hverandre, slik vi kanskje må gjøre i praksis med pasienter. Vi har matet hverandre med varm kakao, kledd på hverandre og smurt inn håndkrem. Noen har også tatt neglelakk på hverandre og børstet håret. Synes egentlig slike dagen som dette er lærerike når vi får gjør ting i praksis, samtidig som det er morsomt og kjekt. Resten av dagen skal vi skrive refleksjonnotat, men nå har vi friminutt så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt til dere, ettersom jeg ikke vet hvor mye tid jeg har etter skoletid. Slenger med noen mobilbilder jeg, så blogges vi! Ha en super dag videre!♥

 • 23.10.2014, 06:27

food


God morgen! Ville egentlig bare stikke innom bloggen for å ønske dere alle en super fin torsdag. Nå er det snart helg, og deet skal bli deilig. Men før helg skal vi ha prøve i dag, i anatomi(wææ), så hehe.. ønsk meg lykke til! Utenom det så er det bibelgruppe i kveld om jeg ikke er altfor trøtt. Nå må jeg stikke for å rekke bussen til skolen, så blogges vi♥

 • 22.10.2014, 15:42

strawberry


Nok en skoledag overstått, og den verste delen av uken er endelig over. Torsdagen og fredag er egentlig kjekke dager på skolen, utenom at vi skal ha anatomiprøve i morgen. Så nå må jeg begynne å pugge så tror ikke det blir noe særlig mer blogging i dag. Vi blogges♥

 

 • 22.10.2014, 06:11

early morning
Hei til onsdag! For en gangs skyld hadde jeg faktisk litt god tid i dag, ettersom jeg sto opp litt tidligere enn vanlig. Onsdag betyr halvveis i uken og bare to dager igjen til helg. Skoledagen i dag består av tre timer matte, to timer naturfag og to timer gym. Rettere sagt, ikke de kjekkeste fagene. Onsdagen pleier egentlig til å gå veldig raskt i forhold til at jeg virkelig ikke liker matte og vi har tre timer av det. Anyways, vil bare ønske dere en super onsdag og så blogges vi senere fininger♥

 

 • 21.10.2014, 17:55

videoblogg


Hei! Hahaa, here you go. Kjekt at dere kommer med forslag om hva dere vil ha, men dessverre har jeg veldig lite filmer av meg og Asbjørn faktisk. Og på alle filmene jeg har ser det ut som vi er sykt usosiale osv fordi jeg har bare filmer fra når vi er hos meg/web camera, haha. Men jeg fikk satt sammen noe lite, så håper dere som spurte blir fornøyde :-)  

 

 

 • 20.10.2014, 10:41

christian quote #2
 • 19.10.2014, 20:32

denne søndagen


Heisann og god søndagskveld! Vet ikke om jeg skal kalle det en travel dag eller ikke, kunne sikkert hatt god tid til å lage ett innlegg til dere om jeg bare hadde tatt meg tid. Men det har vel ikke så mye å si noen timer fra eller til. Dagen i dag har gått til prøvepugging, litt rydding og kino nå i kveldingen. Nå skal jeg og Camilla pugge litt videre, så blogges vi i morgen♥
 • 18.10.2014, 18:21

meg
jeg er veldig rotete og ryddig på samme tid. jeg elsker å shoppe, men hater å bruke penger. jeg har en skikkelig god gutt som kjæreste, som desverre bor maangen timer borte. jeg har blogget på denne bloggen i over ett år. jeg er yngst i min familie på fem. jeg er kristen. jeg hater å stå opp tidelig, men må opp halv seks hver skoledag. jeg er avhengi av iste. jeg er for det meste en smilende og glad person. jeg synes det er kjekt på skolen de fleste dager. jeg har en drøm om å reise til afrika for å hjelpe barn og fortelle om jesus. jeg elsker å være på sjøen og rundt sjøluft. ungdomsskolen var tre ganske tunge år, følte jeg fikk en ny start da jeg begynte på vgs. jeg kan være ganske sta til tider, og er jeg i feil humør blir jeg irritert uansett hva folk sier til meg. musikk har alltid vært en "få meg i bedre humør"- medisin for meg. jeg elsker å gjøre andre glad. takler ikke når folk ikke har respekt for andre eller som snakker andre ned. leirplassen brandøy er som mitt andre hjem og folkene er ekstrafamilien min. synes egentlig det er sykt kleint å ta bilder til bloggen. hvis jeg er deppa spiser jeg is og chips. om jeg havner i kleine situasjoner begynner jeg bare å le, haha. jeg ser på pretty little liars og vampire diaries og det gjør meg gal å måtte vente lenge på nye episoder. jeg prøver å ikke dømme folk når jeg ikke kjenner de. jeg er så takknemlig for å ha gode venner rundt meg som er der for meg uansett. jeg har en katt, og vi har skikkelig bra forhold haha. digger høy musikk og konserter. jeg liker å ta naturbilder. jeg kan være ekstremt bablete. 90% av bildene jeg tar av meg selv/med venner er useriøse. jeg tror dere er lei av å lese hvis dere har lest helt til her, så bye. 


Har du noe du vil fortelle meg om deg?
 • 17.10.2014, 15:41

it's friday


Aah, finally! Hei og good fredag dere♥ Jeg er super klar til helg nå, denne uken har virket som en evighet, skal bli deilig å slappe litt av. Har egentlig ikke noe planer utenom at jeg må pugge litt til en prøve vi skal ha på mandag. Akkuratt nå sitter jeg plantet godt i sengen med serie og is. Skal ned å vaske for mamma om en liten stund, men tenkte jeg kunne blogge litt først. Elles skal jeg kanskje på uks i kveld om jeg orker, jeg får se. 

God helg♥
Search

Bloggdesign

hits