• 31.10.2013, 17:59

mørketid


Hei! Nå er klokken snart seks, og det har allerede vært mørkt ute en stund. Mørketiden kommer for fullt nå, og jeg gruer meg egentlig litt. Mister så mye energi når jeg føler klokken er elleve når den er fem, det blir så mye mer "trist" stemning når det skal være så mørkt osv. Frem til snøen, litt koseligere da! I tillegg er jeg jo så mørkeredd, så nå er jeg stuck inne etter klokken halv seks, haha. Men når det er sagt gleder jeg meg såå til jul, det er så fin og koselig tid. Så jeg ser frem til desember♥

Det er jo en koselig tid med store gensere, ullsokker og noe vamt å drikke om kveldene! 

Nå skal jeg pugge på en samfunnsfagprøve vi skal ha i morgen og jeg må gjøre en innlevering. For den slettet seg jo i går...kjipt! Spiste god taco til middag med mine to søsken for noen timer siden, nam. 

Liker dere mørketiden?


// jula 2011

 • 30.10.2013, 19:54

super duper


Hei! 

I dag har jeg jobbet med skolearbeid hele dagen, har prøve i morgen og på fredag + innleveringer. Og vi hadde musikkprøve idag som jeg tror gikk veldig fint! Skal snart pugge litt videre med søsteren min, hun er mye flinkere enn meg i engelsk. 

Vet dere hva? Jeg har jobbet en god stund med en innlevering nå og endelig var jeg ferdig og kunne levere den. Men neida, den har så klart tenkt å være vanskelig så jeg finner ikke filen noen plass på dataen. Jeg lagret det og jeg finner det ingen steder. Aarg, har ikke tid til dette nå! 

Noen som har mac og bruker skriveprogrammet Text Edit som vet hvordan en finner filer når de forsvinner? Den er jo helt borte.. 

Ellers så har jeg ikke så mye å si idag. TUSENTAKK for all støtten på innlegget igår, jeg blir så glad av dere! Det er så godt å høre at dere vil at jeg skal skrive flere slike innlegg, og at jeg er en stor inspirasjon for dere! ♥♥ Det hjelper så utrolig mye på selvtillitten når det kommer til å skrive ting om kristendommen og lignende, kan ofte være skummelt å skrive så åpent om det på nett. 

Blogges! 
 • 29.10.2013, 20:14

Rabattkode til BliVakker.no


Hei! Har nå fått en rabattkode som jeg vil dele med dere. Om du skal handle noe på BliVakker.no så får du nå 15% om du bruker rabattkoden jeg har fått.  

Koden: cbsa59gl74

Vil du bruke den?


 • 29.10.2013, 18:53

frukt og serie


Hei! Har ikke vært helt i form i dag, så derfor ikke blogget så mye. Vi skal ha en musikkprøve i morgen som jeg har pugget til, tror egentlig den kommer til å gå bra! For en stund siden tok jeg pause fra puggingen og såg litt pll. Mamma kom med frukt til meg, koselig. Nå skal jeg pugge litt til, før jeg skal ta kveld.

Hvordan har dere det?

 • 29.10.2013, 13:35

Bussen til himmelen


Heisann! Nå har jeg tenkt å dele en drøm jeg hadde for noen måneder siden med dere. Den er nok litt "overnaturlig" for mange, men for meg så betyr den noe. Dette er ikke tilfeldighet at jeg drømte, og det fordi noen deler i drømmen har jeg fått flere ganger. Og at jeg husker visse detaljer så godt.. jeg vet ikke helt hva den skal si meg, men det vil jeg finne ut av. 


Bussen sto utenfor huset mitt og ventet på meg og de andre kristne i huset. Det var en helt normal dag, lyst ute og ingenting merkelig egentlig. Det var en helt normal buss, en slik jeg pleier å ta til skolen. På bussen var det mange folk, mange fler enn det er plass til, men av en eller merkelig grunn var det god plass til alle.

Bussen hadde nok allerde vært i mange land, for det var veldig mange folk på bussen. Flere tusen om jeg ikke husker helt feil, men ute i fra såg bussen helt normal ut. Da vi hadde kjørt litt ble det mørkt ute, det begynte og torne og lyne og en svak blodrød farge la seg over himmelen. Inne i bussen var det like lyst som en sol, og alle var glade og gode. 

Plutselig satt min bestevenninne attmed meg, og mange av mine andre kristne venner var også komt på. Jesus var der også, midt bladt oss alle. 

Ute rundt oss var det folk over alt. Redde, forvirret mennesker var over alt. Jeg kjente igjen noen ansikt, men ikke så mange. Helt til vi kjørte over en egentlig liten bro, der stoppet bussen. Ingen gikk på og ingen gikk av, den bare sto der en liten stund. Jeg såg ut på venstre side og høgre side, det sto folk over alt. Men på min venstre side sto utrolig mange av mine venner, klassekamerater, slektninger, folk jeg visste hvem var osv. 

Det var som om de allerede hadde kommet til helvette før vi var kommet til himmelen. Det var ondskap over alt, ingen hadde det godt. Det var så utrolig likt som helvette er beskrevet, og det går mer og mer opp for meg hva akkuratt den delen betyr. 

Jeg har drømt den delen da bussen stopper på broen flere ganger. Det er de samme menneskene som står der, om ikke fler. Er det fordi jeg må hjelpe flere å bli kristne? For å forstå hvor mange som faktisk kommer til å leve i evig pining? Jeg vet ikke helt.. men noe er det.

Etter bussen hadde stått der en stund, kjørte den videre. Da kjørte den til himmelen med oss kristne, og det såg faktastisk ut der. Etter at jeg såg "åpningen" av himmelen, voknet jeg. 

Del gjerne dette videre.


 • 28.10.2013, 22:07

små gleder i hverdagen


Da vi var på hospitering på torsdag på media, fikk vi ta noen vennebilder. Synes de ble ganske koselige, vi hadde det i alle fall kjekt! Pyntet oss også men noen fine hatter og parykker vi fant.. heheh. Blir glad av å se på desse bildene, vi ser på glade ut alle sammen! 

Hva synes du om bildene?

 • 28.10.2013, 15:41

halloween


Hei!

På nåkommende fredag skal jeg ha en liten halloweenfest med noen venninner. Vi skal kle oss ut og spise god mat, koose oss! Vet ikke helt hva jeg skal være, har ikke noen spessielle ideer..

Har du noen forslag? 
 • 27.10.2013, 13:24

pink heart


Hva synes du om bildene?  • 27.10.2013, 13:20

pugge-søndag


God morgen! 

I dag må jeg bruke dagen på lekser og pugging, har en del jeg må få gjort +  i morgen skal jeg ha norsk prøve. Ellers så har jeg ikke noen planer for dagen, søndager pleier nå å være kjedelige der det ikke skjer noe uansett. 

Ha en fin søndag!  • 26.10.2013, 13:26

black&white


Synes? 

 • 26.10.2013, 13:07

nytt design og ny header


Hei! Nå har jeg fikset litt på desinget, er noen småting igjen jeg må ta meg av før det er helt bra men ellers så er jeg fornøyd. Det er flinke Hanne Remme ( blogglink ) som har laget headeren til meg, og jeg er kjempe fornøyd! Må fikse litt på størrelsen på den, men ellers helt supert! 

Hva synes du om det nye designet og headeren? 
 • 26.10.2013, 01:24

night


Heisann! For en stund siden dro Julie, og nå skal jeg legge meg. Vi koste oss med jordbær & sjokolade og godprat.

Det blåser skikkelig ute nå, så håper jeg får såve. Høres ut som en orkan flyr rundt der ute, uff..

Tenkte å fikse litt på designet i morgen, har også fått en ny header som jeg gleder meg til å vise dere!

Gleder du deg til å se headeren?

 • 25.10.2013, 16:57

happy day


Hei! Før i dag kom Camilla bort til meg og vi gikk ut og tok noen bilder, var så fine farger ute nå. Etterpå har jeg fått ryddet ferdig rommet, og nå er det så og si ferdig her. I kveld kommer Julie på besøk, gleder meg til det! 

Hva synes du om bildene? • 24.10.2013, 19:10

torsdagskveld


Hei fine lesere♥

Nå skal jeg øyeblikk bort til Camilla, som bor rett borti veien. Blir der en stund, og så skal jeg prøve å komme meg i seng litt tidelig, så jeg kan orke å  ta meg av dette i morgen..:

... fordi komoden og begge skapene er fulle, så da har jeg ett problem. Det er mye mer enn det ser ut, hele gulvet er bomba! Jaja, jeg finner vel en løsning. Har nå fått dusjet og hoppet i deilige koseklær, så da stikker jeg! Snakkes;*

Ha en fin torsdagskveld! • 24.10.2013, 15:31

høstvêr


Hei! I dag har det vært utrolig surt vêr her på Stord! Det regner og blåser som bare det, skikkelig høstvêr. 

Har vært å besøkt videregåeande skole i dag også, og jeg synes det virket kjempe kjekt der faktisk. Var på media, og fikk være med på forskjellige stasjoner der de viste oss hva de gjor på der. Tok også bilder og ble tatt bilde av, så skal vise dere senere når jeg får dem. Ellers skal jeg prøve å bli helt ferdig med rommet i dag, og så er det langhelg♥ 

Er det dårlig vêr der du bor?
 • 23.10.2013, 22:48

smakebit på rommet


Endelig begynner jeg å føle meg hjemme her oppe på mitt nye rom. De meste er på plass, manger bare TV´en og skrivepulten. Litt rot i hyller, men ellers er jeg fornøyd her! Pappa fikk gjort ferdig skapet i dag, så nå har jeg fått alle klærna også opp. Skal lage video til dere når absolutt alt er på plass, men her er en liten smakebit.

Beklager for dårlig lys, var mørkt ute når jeg tok bildene. 

Hva synes du? 
 • 23.10.2013, 17:32

Teatertur


Heisann!

Dagen i går var kjempe kjekk og veldig våt, siden det pøste ned i Bergen hele tiden. Vi var først på vilvite en stund, før vi gikk til senterum, og på den turen ble alt jeg hadde med meg vått. Veldig kjipt, men ellers var dagen veldig fin! Var på dolly og spiste med Anita, før vi stelte oss til teater med Kristine og Justine på doen til dolly, haha. Shoppet også pittelitt først da vi kom.

For min del ble teateret ganske kjedelig, er ikke så veldig interessert og det var så mange handlinger på en gang at jeg skjønte ikke helt. Men skuespillerene var veldig flinke, så sånnsett så gikk det veldig fint. Var hjemme litt over klokken 01 i natt, og begynte på skolen halv tolv i dag. I morgen skal jeg på hospitering igjen, så dette var de tre timene jeg hadde på skolen denne uka. Fredag har vi fri ♥

Vi tok egentlig en del bilder, men så ble utrolig mange uklare og stygt lys på noe som var veldig dumt.. men fikk noen fine da! Gikk jo ikke an å ta bilder ute, så alt ble tatt inne.. og da er det jo ikke like bra lys.

 

smil litt da
 • 21.10.2013, 21:54

klar for klassetur!


God kveld. Nå er jeg snart klar til å ta kvelden, og i morgen blir det teatertur til Bergen med klassen. Vi har ganske mange timer til å gjøre det vi vil, så det blir digg. Skal vel shoppe litt og ut å spise med venner, så blir det teater om kvelden. Håper og tror det blir en fin tur! 

Vi kommer ikke hjem igjen før om natten i morgen, så vi blogges på onsdag antageligvis. 

Blogges ;*


// arkivbilde

 • 21.10.2013, 15:58

TROLL ME!


Hei! Nå sitter jeg og Anita på rommet på lundaneset og venter på at faren hennes skal komme å hente oss. Vi hadde det utrolig morro med en app så heter "troll me" igår kveld, trodde jeg skulle le meg ihjel. Ansiktet blir helt vridd!

Forteller dere mer om helgen senere, blogges!

Har dere prøvd denne appen?

 • 19.10.2013, 18:29

saturday


Hei! I dag har jeg vasket, ryddet, bært på ting,flyttet på ting også videre hele dagen. Jeg kjenner hvor det tar på å flytte rom, nå er jeg kjempe trøtt. Har faktisk kommet meg opp i dag, noe jeg egentlig ikke trodde når det var så mye igjen å gjør. Det er ganske tomt her, men det fikser jeg snart.

I morgen vet jeg ikke hvor mye tid jeg får til å blogge før jeg reiser på hospitering, men skal prøve å gi en lyd i fra meg. Skal være der til mandags ettermiddag og på tirsdags morgen reiser vi til Bergen og kommer ikke hjem før på natta. Forhåpentligvis skal jeg ta bilder, så jeg har noe å dele med dere nå som det er så travelt og jeg har lite tid til å blogge!

Ha en fin lørdagskveld♥
Search

Bloggdesign

hits