• 12.09.2015, 18:57

The incredible face mask


sponset

Hallo vakre deg! 

For en tid siden(midt i sommerferien faktisk..) fikk jeg en pakke med fem ansiktsmasker, som sikkert mange har hørt om før - the incredible face mask. Ansiktsmasken skal gi deg renere, friskere og sunnere hud, og den er blitt så populær på grunn av det gode resultatet mange får. Masken forebygger også acne, fjerner hudormer, fjerner bort død hud og urenheter og gir deg ett rent og fint resultat. 

Ut i fra at jeg har ganske ren hud i fra før, merket jeg ikke så veldig stor forskjell på dette med acne og hudormer. På en annen side merket jeg godt hvordan den gjorde huden veldig myk og glatt etterpå, samt å ta bort "fettete hud". Jeg er utrolig dårlig på å fjerne sminke om kvelden, og spesielt det som er på huden. Dette fører jo til at huden blir ganske oljete og ekkel etter en stund, så det merket jeg at masken hjalp mot. Jeg vil også tro at den vil fungerer godt på den urene huden om du sliten med det, bedre enn jeg merket det. 

Litt praktisk informasjon: Det er anbefalt å bruke masken en gang i uken, og den skal da sitte på i 30-40 minutter til den har tørket. Ansiktsmasken går dypt inn i porene, og jeg låver dere - det vil dere kjenne når dere skal dra den av. Følte jeg rev opp hele ansiktet første gangen. Men det ble også bedre når jeg hadde gjort det noen ganger. Det du ikke drar av, skyller du av med varmt vann etterpå. Det kan også være greit å bruke masken når du ikke skal noe rett etterpå, for jeg opplevde i alle fall at jeg ble veldig rød i ansiktet en god stund etterpå. Og det tror jeg de fleste blir etter den.

Alt i alt synes jeg den gjorde en god rensing på huden. Og siden den går inn i porene så renser den jo også godt der. Jeg har vært så heldig å få gi leserne mine en liten fordel også. Om du trykker inn på DENNE linken vil du få 30% rabatt på ansiktsmasken. 

  • 12.09.2015, 09:16

the last few weeksKveldsbad ? Sykestell på skolen ? Koselig cafè-besøk med fine folk ?


? Har fått låne sykepleierskolen (HSH)  noen av skoledagene, kjekt og lærerikt! ? 


? Hadde en bra dag på Bømlo sist helg, med digge folk ? 


? Grill- og strandkos ? Fisketur ? Vakkert kveldsbad i solnedgangen ?


? Ut på sjøen en tur ? Spontantur til Bergen ? Deilig bade- og grilldag på Bømlo ? 

Så dette er litt av det jeg har drevet med i det siste. Vi har egentlig hatt en del fint vær nå på slutten av sommeren, så det har vært deilig. Men nå er jeg også klar for høsten, synes det er en koselig og fin årstid. Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag, så kanskje jeg får noe nyttig utav dagen. Men akkurat nå skal jeg bare spise og se på serie, og komme meg i dusjen om en stund. Så snakkis vi! 

  • 11.09.2015, 18:11

ukomfortabelt


Hei beauties! Hvordan har dere det? 

Desverre kommer ikke bloggingen like naturlig for meg lengre, og det synes jeg er dumt. Men fortsatt kjekt å komme med noen innlegg her og der. Merket godt at det var uvant(og litt ukomfortabelt) å stille seg opp framfor kamera igjen i går, etter nesten tre måneder uten noe sånt. Hehe, det kommer heller ikke så veldig naturlig lengre, og det var egentlig bare kleint. Og litt morsomt, hehe. Vi var på klassetur til Bergen i går, og jeg var egentlig ganske utkjørt når jeg kom hjem - men fikk plutselig veldig lyst å gå ut å ta bilder, i det fine lyset som var. Var også veldig keen på nytt profilbilde på facebook, ettersom jeg var blond på det jeg hadde. Hahah, viktig informasjon som dere sikkert bryr dere veldig om. 

Anyways...

I dag er det endelig fredag igjen, og jeg skal nok bare bruke kvelden på å spise og slappe av her hjemme til en forandring. Er alltid med folk på fredagskvelden, men tror jeg trenger å bare slappe av litt. Ellers har jeg ingen store planer for helgen, skal vel inn på bedehuset i morgen kveld, og ellers får jeg ta ting som det kommer. Jeg har vært så sliten og trøtt denne uken, så er i alle fall godt med helg!

 

Som dere ser så har jeg startet helgekosen allerede, hehe. Hadde egentlig planer om å ha litt sunnere snacks denne helgen, men jaja. Pleier å gå denne veien hver helg, så det er ikke noe nytt. Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive som kan interessere noen, men tenkte å dele litt mer bilder fra de siste ukene litt senere. Kommer også ett innlegg med en liten rabatt på ett produkt i løpet av helgen, så dere kan jo følge litt med om det interesserer dere. 

Vi skravles senere. God helg!

 

Search

Bloggdesign

hits