• 29.09.2014, 17:42

dark


Hei kjære lesere! Dagen i dag går til pugging til fremføring i engelsk og prøve i kommunikasjon som vi har i morgen. Som dere kanskje ser over, så har jeg farget håret mørkere igjen. Ble kanskje liiiiitt i mørkeste laget for meg som egentlig er helt blond, men la gå. Kjenner jeg gleder meg så utrolig til denne uka er over allerede! Da er det ferie, Asbjørn kommer, det skal skje mye kjekt, og få en uke fri fra stress-prøvelesing-være trøtt hele tiden-hverdag. Men nå må jeg forsette å lese, så vi blogges.

 

 

 • 28.09.2014, 14:36

pugging


Hei dere! Har hatt utrolig dårlig tid til bloggen de siste dagene, og tror egentlig ikke den kommer til å bli fullprioritert de neste dagene heller. I morgen skal vi ha en fremføring jeg skal øve til, og tirsdag skal vi ha flere prøver, så i dag er det en sånn kjedelig "pugge-søndag". Egentlig helt greit siden det ikke er noe vær ute heller, høsten er i alle fall kommet for fullt her nå! Vi blogges♥

 

 • 23.09.2014, 17:51

skolearbeid


Hei kjære lesere! På skolen i dag var jeg på ett seminar sammen med de andre elevrådsrepresentantene på skolen, så det ble en litt annerledes skoledag. Nå holder jeg på å jobbe med en oppgave om kreft og etterpå skal jeg se litt på en engelsk fremføring vi skal ha neste uke. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi!

 • 23.09.2014, 12:39

5 ting jeg ikke liker med høsten


Hei dere! For en stund tilbake hadde jeg ett innlegg om "5 ting jeg liker med høsten", og det fikk jeg veldig god respons på og spørsmål om jeg kunne ha det omvendte. Altså 5 ting jeg ikke liker med høsten. Egentlig så synes jeg høsten er en fin årstid, men jeg klarer vel å finne noe jeg ikke liker. Haha, håper dere liker innlegget!  


Tungt å stå opp 
når det skal være så mørkt ute. Det er nok en grunn til at det er lettere å stå opp i den lyse delen av året, og den grunnen er mørket. I alle fall for min del. Mye vanskeligere å vokne å komme meg ut av sengen når det skal være så mørkt. 

Regn og vind 
synes jeg egentlig er litt koselig. Men det er jo til en viss grad og hvis jeg kan være inne når det er sånn vær. Om det regner i 2-3 uker i strekk er det ikke så koselig lenger. Noen enige?

Jeg fryser
så utrolig lett, og merker det allerede at jeg fryser hele tiden. Spessielt på skolen og på vei til skolen. Har ett ullteppe på skolen som jeg sitter å har på meg i timene, haha.

Håret blir ødelagt
når du går ut av huset. I alle fall som oftest, etter som det nesten alltid er enten vind eller regn om høsten. Ikke det at jeg pleier å stelle håret så mye, for det er jeg utrolig dårlig på. Men det blir så bustete og klistrer seg til ansiktet og bare ja.. er ekkelt. 

Spiser mye
når du ligger inne og ser på serie hele dagen. Ja, så vet ikke jeg hva dere gjør da. Men når jeg ser på TV/serie/film vil jeg alltid ha noe å spise på, og ofte blir dette "ikke-sunn" mat, for å si det sånn.
 • 22.09.2014, 15:55

lucky me


Hei dere! For noen uker siden bestilte jeg ett mobil deksel fra denne nettsiden HER, som jeg fikk i posten i dag. Jeg vet ikke helt hva jeg gjorde, men bestilte dekselet til iPhone 4/4S, men da jeg fikk det i dag var det til 5/5S. Men heeldigvis for meg, så gjorde det ikke noe ettersom jeg skal kjøpe meg ny telefon i dag. Så det var jo bra tidspunkt å bestille feil på da, hihi. 

Forresten så har venninnen min Sandra begynt å blogge igjen, så ta gjerne turen innom bloggen hennes som dere kan finne her --> www.sandrapedersen.blogg.no

Har dere gjort noe lignende før?

 • 20.09.2014, 08:29

foto: autumn
Hva synes dere? 

 


 • 19.09.2014, 23:44

friday night


Hei lesere! Nok en dag med sen blogging, men i dag har jeg faktisk ikke hatt tid før nå i forhold til andre dager der jeg bare er lat og ikke gidder. Da jeg kom hjem fra skolen laget jeg brownies og ryddet litt i kjelleren før Sandra kom til meg. Vi pratet en god stund før vi fant kake og is, pratet en stund igjen og så lagde vi taco. Veldig koselig ettermiddag og kveld♥ Skoledagen gikk utrolig fort i dag, så det var deilig. 

Planen for i morgen er å rydde litt på rommet, få blogget før klokken er halv tolv om kvelden(haha) og så kommer Sandra til meg igjen og vi skal på en revy sammen om kvelden, så det blir nok bra! Men nåå skal jeg legge meg, så vi blogges i morgen! 

 • 18.09.2014, 21:25

todayscardigan fra vero moda topp fra nelly klokke fra cmyk bukse fra vero moda sko fra England(converse)


Hei dere! Åh, hvor dagene går! Ble ingen blogging i går dessverre, jeg sov så godt som hele ettermiddagen og kvelden. Mamma hadde bursdag så vi var ute å spiste etter skolen og jobb, og da vi kom hjem sloknet jeg med en gang. I dag har det vært nok en fin og varm dag, og i kveldinga var jeg ute å tok litt høstbilder, som jeg tror jeg viser dere i morgen. 

Nå tenkte jeg å finne meg litt kveldsmat og ta en super rask dusj før jeg skal legge meg. Ukene går så utrolig fort, i morgen er det fredag og helg igjen allerede. Bare to uker til høstferie, føler vi nettopp begynte på skolen, jeg. Er dere forresten interesserte i en konkuranse? Kan fortelle mer om den senere, nå må jeg avslutte her. Vi blogges♥

 

 

 • 16.09.2014, 19:50

pirate


Hei vakre mennesker♥ Skal si sommeren kom tilbake til oss, det er over 20 grader og skyfri himmel. Deilig å ha litt varme nå før det blir skikkelig kaldt(noe det har vært om morgenene). I morgen skal vi ha både en matteprøve og ta klassebilde med pirattema. Måtte selvsagt finne litt "utkledningsklær", hehe. Eller rettere sagt klyppe opp en tights og skitne til en topp. Tror det kan bli kult! 

Ser ikke så godt på bildene at jeg har gjort toppen litt skitten, men det gjør vel egentlig ingenting. Ellers, har dere det bra? 


 

 • 15.09.2014, 16:27

ny uke
Hei! Da var det ny uke igjen, og nå er det faktisk bare tre uker igjen til høstferie. Etter skolen i dag dro jeg for å ta ett til hull i øre som jeg sa for noen uker siden om noen husker det. Ble ett lite innlegg dette, men nå skal jeg gjøre en lekse vi har til i morgen, så vi blogges senere♥

 

 

 • 14.09.2014, 20:25

middagsbesøk
Hei dere! I dag reiste jeg, mamma og pappa, mormor og morfar til Bergen for å besøke søsteren min og kjæresten som jeg skrev i går. Vi fikk servert god middag som de hadde laget, og koste oss med kake litt senere. Jeg ble så trøtt at jeg sovnet i noen timer, men utenom det så var det en fin tur. Nå skal jeg ta meg en dusj før det er ny uke i morgen og en del skolearbeid som venter. Håper dere har hatt en super søndag! Vi blogges♥

 

 • 13.09.2014, 20:38

#kjedeligdagtil1000


Hei hei bloggere og ikke bloggere! Dagen i dag har vært lang og utrolig kjedelig. Jeg har så og si ikke vært utav sengen og orket ingenting annet enn å sove før nå i kveldingen, så ja. Det er min dag. Haha, heldigvis ikke så slapp lengre og har fått ryddet litt på rommet. I morgen reiser jeg til Bergen for å besøke søstera mi og kjæresten, med mindre jeg blir mer dårlig.

Noen andre som er forkjølte og syke?

 • 11.09.2014, 21:32

pictures

dagens ungdom ass xP
Fineste Rebekka♥

Var ute en tur før i dag med Rebekka og tok noen bilder, noen av de ser dere over her. Nå tar jeg kveld før det er helg igjen i morgen, herlig. Hva synes dere om bildene? 


 • 11.09.2014, 16:40

10 kjekke ting å finne på med kjæresten


Ha en romantisk kveld. Tenn lys, plukk noen fine blomster, lag god mat og se en koselig film sammen. Gjerne lag til med masse puter, dyner og tepper og bare ha det super koselig. 

Gå tur. Dette går nok veldig opp og ned, helt etter hvem du er sammen med og hva du selv liker. Men det kan være veldig koselig å gå en liten(eller lang) tur. Trenger ikke være i toppform for ha ta en koselig, så kalt "søndagstur".

Ta bilder. Hehe, ja så er ikke alle gutter så veldig glad i å stå forran kamera å ta mye bilder da. Men det kan være morro, samtidig som du stopper øyeblikket og lagrer det i bilder. 

Lag mat. En kake, middag til dere to eller familien til en av dere for den slags skyld. Å lage mat sammen kan være både morro, romantisk og koselig!

Trene. Om begge parter i paret liker å trene, så ta en treningsøkt sammen. Gå på treningssenter, fjelltur eller en joggetur. For all del, gjør det også om dere ikke liker å trene om dere vil! Kanskje lettere å motivere hverandre til å ikke gi opp så fort?

Slapp av. Kanskje ikke en kjekk ting å "finne på", men det er av og til deilig å bare slappe helt av. Ligge i sengen, kanskje se en film eller serie sammen. 

Gå på kino. Går det en film dere har lyst å se eller som ser bra ut, gå på en kinodate!

Snakk. Det er virktig å kunne snakke sammen om ting å være ærlig med hverandre. Sett av tid til å kunne snakke, om både gode og mindre gode ting. Bli bedre kjent!

Spill. Brettspill, kortspill.. høres egentlig ganske kjedelig ut spørr du meg. Men gi det en sjanse, det er faktisk ikke så ille. Faktisk, så er det ganske kjekt. Om det er ett kjekt spill, da. Og om dere ikke har noe annet å gjøre, gjør heller noe sosialt som spill, enn å sitte å se serie time på time. 

Bruk tid med familie. Besøk besteforeldrene til hverandre, snakk med søsken og foreldre. Dette gjør godt for både forholdet deres og forholdet kjæresten har/får til familien. 

Utenom dette er det jo utrolig mye mer gøy å finne på sammen. Som foreksempel å være med andre venner, reise på ferie sammen, bare dere to eller sammen med familien. Dra på resturant eller cafe, kanskje shopping? Håper dere likte innlegget! Hva synes dere om innlegget?

 • 11.09.2014, 15:40

Videoblogg: 10 ting som irriterer meg


Hehe kleint. Men ja, endelig fikk jeg spilt inn, redigert og lagt ut videoen jeg har lovet i flere uker. Håper dere liker den, og om det er noe ønsker om temaer til videoblogger så bare kom med forslag! Nå skal jeg dusje, og så kommer Rebekka til meg om en stund. Skal ut på en tur tror jeg, og i kveld skal vi på bibelgruppe. Vi blogges♥

 

 

 • 10.09.2014, 20:04

halfway there
Genseren jeg har på meg er fra H&M 

Hei mine fine lesere♥ Da var vi allerede halvveis i denne skoleuka også, og det er bare to dager igjen til helg. Både i morgen og fredag har vi helsefag hele dagen, og det er egentlig litt kjekke dager, så torsdagen og fredagen pleier ikke å være noe tunge og superkjedelige. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og kanskje redigere en videoblogg jeg filmet til dere i stad. Vet ikke om det ble noe brukende, jeg får se. 

Hvordan har dere det?


 

 • 09.09.2014, 16:25

Dinnertime
Hei dere! For øyeblikket sitter jeg å spiser middag, og jobber med litt skolearbeid. Alle planene jeg hadde i går ble det ingenting av, da jeg sovnet i flere timer av utrolig vondt i hode. Heldigvis bedre i dag, så skal prøve å få trent litt og gjort litt mer enn å se serie. Utenom det så går det fint på skolen, skoledagene går relativt veldig fort! Nå skal jeg jobbe litt videre med lekser også skal jeg prøve å få inn ett innlegg til i løpet av dagen, blogges♥

 

 • 08.09.2014, 15:37

nedprioritertarkivbilder

Hei lesere! Så koselig å se at dere forsatt titter innom bloggen selv om oppdateringen min er dårlig. Nå har jeg så godt som nettopp kommet hjem fra skolen egentlig, og har litt lekser jeg skal gjøre. Har også planer om å trene og rydde rommet ferdig, men først av alt skal jeg nå blogge før det faller rett ut igjen. Bloggen er jo en ting jeg må prioritere, og har nesten alltids tid om jeg gjør det, men den har vært litt nedprioritert i det siste. 

Vi blogges senere♥

 

 • 07.09.2014, 00:36

Taconight


Hei dere! Hadde store planer om både videoblogg, outfits og en anbefaling i dag på bloggen.. Men kom aldri så langt. Prøver igjen i morgen!

Har hatt en koselig kveld sammen med noen kjekke folk. Vi laget taco og koste oss med det før vi etterpå laget brownies og hadde is i lag med. Kjekt! Hadde tenkt å ta kamera med, men det glemte jeg helt ut så da blir det litt mobilbilder! Nå skal jeg ta natt, så vi blogges senere.

 • 03.09.2014, 17:44

stressblogging


Bloggen og skolehverdagen passer virkelig ikke sammen. Ikke akkuratt nå i alle fall. Jeg kommer hjem fra skolen i halv fire tiden, og når du har hatt en lang dag som begynte halv seks, er du ganske trøtt når du kommer hjem. (jeg er i alle fall det) Gjør for det meste ikke på noe spessielt etter skolen, for da slapper jeg av og orker ikke å stelle meg fint igjen for å stille meg opp til bilder, eller gå ut for å ta bilder. Sengen, mat og serie er fint. haha (er jo så klart av og til med venner og sånn etter skolen da)

Men uansett, poenget mitt er at jeg tar en liten pause. Bare i noen dager, frem til helgen kanskje. Og da kommer både svar på spørsmålsrunden på video OG en "10 ting jeg hater/irriterer meg over"-video. Føler ikke det blir noe gøy for dere hvis jeg blogger bare for å skrive hva jeg har gjort på den dagen(som vanligvis blir bare skole) og legge ut ett bilde av maten min eller ut viduet. Stressblogging! Såå vi snakkes.
Search

Bloggdesign

hits