• 30.09.2013, 22:04

mandag


Hei! I dag har jeg hatt tentamen i norsk, og det gikk helt greit. Etter skolen var jeg hos Marit å snakket med henne og nå ikveld har jeg vært hos Anita. Fikk også karakteren til gitarprøven idag, jeg fikk 5 og er fornøyd med det! Nå skal jeg snart ta kvelden. Godnatt fine!

 • 29.09.2013, 18:48

new ingenser- HER


topp- HER


topp- HERkjole- HER ( den ene knappen for opp på bildet.. men denne er utrolig fin! )

Synes?

 • 29.09.2013, 17:59

lørdagskvelden


Heisann. Kvelden i går var kjempe kjekk! Anita kom i 4-5 tiden og vi satt å snakket en stund før vi fant ut at vi kanskje måtte begynne å lage mat da det bare var 15 minutter til Marcus kom. Da han kom i halv åtte-tiden spiste vi god taco og såg litt på "skal vi danse" men byttet til bad teacher, som gikk på en annen kanal. 

Etter en stund var vi lei av å se film, så da bare satt vi å snakket og tok på musikk. Fant frem litt chips og dip, lørdagsgodt osv. Så ble det mye latter, dansing, synging og snakking. Jeg hadde det i alle fall kjempe koselig og tror de to andre også hadde det. Marcus var også så snill at han laget omelett til oss før han ble hentet, så vi ikke skulle legge oss sultne. 


Det første jeg og Anita gjorde i dag når vi sto opp var å vaske opp, rydde og ordne opp her i huset. Etter det laget vi oss god toast til frokost og såg på TV noen timer før vi stelte oss, haha. Hun ble hentet i halv tre tiden og etter det har jeg bare slappet av. Fikk for en stund siden beskjed om at jeg kunne ha den skrivedagen jeg var syk på i morgen, så skal lese litt på det nå.

På fredag hentet også mamma en pakke på posten til meg fra nelly, fikk to topper, en genser og en kjole. Skal vise dere så snart jeg får tid! Har ikke så mye tid til bloggen for tiden, men gjør så godt jeg kan. 

Hvordan var deres kveld igår?

Ha en fin søndagskveld♥


 • 28.09.2013, 21:09

dance- video


Heisann! Her en video av alle dansene vi danset før idag! Håper dere liker videoen, enjoy. 
1jpF_BoHh2A
Synes?

 • 28.09.2013, 15:51

danseoppvisning & homealone


Hei! I dag har vi hatt danseoppvisning og det gikk bra. Vi danset fire danser på senteret, og en time etterpå danset vi to av de samme til noen danseinstruktører og en del damer som skulle på zumba. Den timen vi ventet dro jeg og Anita på lekeland og kjøpte milkshake og sprang som noen barn inne i lekeland. Haha, det var skikkelig morro. Julie og Maria kom også bort!

Nå sitter jeg i stua og hører på musikk, skal stelle huset litt før Anita kommer om en stund. Jeg er alene hjemme ikveld så da skal Anita være her og Marcus kommer også en tur senere. Vi skal lage taco og ellers har vi ikke noe store planer, men det blir nok koselig.

Har også en del filmer fra idag, så om det er interesse kan jeg jo klippe sammen noe til dere? :)

Ha en fin lørdag videre! 


haha, fint. T-skjorta vi dansa i- Heiane trening & helse! 

 

 • 27.09.2013, 14:30

Autumn


Synes?

 • 27.09.2013, 11:48

dock?


Hei. For noen dager siden ble jeg ferdig med å rydde rommet, og det har vært så tomt de siste dagene. Har tittet litt på nye ting til rommet, og gleder meg til å få det på plass. Jeg tenker også på å kjøpe en dock til iphonen, er det noen som har det og vil anbefale eller ikke anbefale? 

Er også hjemme fra skolen idag, noe som er utrolig kjipt siden vi skulle ha heldagsprøve. Nå har jeg TO heldager jeg må ta igjen. Jeg må prøve å gå på dans senere idag, siden vi skal ha fremføring i morgen og jeg kan ikke alt skikkelig.. haha. Jeg vil så gjerne være med på den, har gått på dans i over ett år og har gått glipp av nesten alle opptredener. 

Ha en super dag, folkens. 
 • 26.09.2013, 19:57

tired


Hei folkens. I morgen skal vi ha engelsk heldag skriving, så nå holder jeg på å lese på det. Det er eksamenoppgaver, sykt mye å lese! Husker jo faktisk ikke noe av det jeg har lest, haha..huff.

Selvom ukene og dagene går så utrolig fort for tiden, føler jeg at hver dag tar en evighet. Jeg er så utrolig sliten og trøtt. Klarer ikke å konsentrere meg om lekser da jeg er altfor trøtt, har liksom ingen energi til overs etter skolen. Jeg kjenner at jeg kanskje har presset meg selv litt for mye til å stå oppreist når jeg egentlig ikke klarte. I helgen skal jeg i alle fall slappe veldig godt av, det trengs på det sterkeste nå. Håper dere skjønner det, siden bloggen blir kjedelig og lite oppdatert..


// bilde fra photoshoot hausten 2012..vil dere se flere? haha

 • 25.09.2013, 22:50

dansetime og naturfagsprøve


Hei! Nå er jeg på vei til å legge meg men ville bare gi en lyd i fra meg her først. Dagen idag har gått så utrolig fort, plutselig var det kveld. Vi hadde naturfagsprøve i siste time, og det gikk faktisk kjempe bra! Etterpå var jeg med Anita hjem og vi såg en film og litt sånn.

I kveld har jeg vært på dans og det var kjekt. Var lenge siden sist, og på lørdag klokken 12.30 skal vi ha danseoppvisning på heiane storsenter.. Så dere som bor på Stord, KOM KOM!

Men nå må jeg legge meg, vi blogges!

 • 24.09.2013, 12:58

Pakke i posten!


Hei! Jeg har utrolig lite tid til overs nå så det er derfor bloggen blir litt lite prioritert. I går hadde vi tentamen og jeg tror det faktisk gikk fint. Etterpå brukte jeg HELE dagen på pugge til naturfagsprøve vi skulle ha idag, men sent på kvelden fikk vi beskjed om den kommer i morgen i stedefor. Arg!

Ellers idag så har vi tatt sprøyte, noe som gikk fint. Ble dårlig etterpå da, men håper det går over snart! Også hadde jeg bokfremføring som også gikk fint, var så nervøs for sprøyten akkuratt da at jeg kom ikke på å være nervøs for den en gang.

I dag kom også mamma inn til meg og og sa det var brev til meg. Det var egentlig ikke ett brev men ett deksel til iPhonen min, som jeg vant på Frida Vik sin blogg, tusentakk!

Nå skal jeg gjøre litt rle lekse og slappe av resten av dagen, er forsatt dårlig etter sprøyta. Dro hjem fra skolen da btw, er jo egentlig ikke ferdig før 14.
Blogges!

 • 22.09.2013, 19:44

rydde-søndag


Hei! Før idag var jeg skikkelig trøtt og dårlig, orket liksom ingenting. Utover ettermiddagen kom det seg litt og jeg fikk rydde utav hyllene på rommet, så nå ser det skikkelig tomt ut her! Bildene på veggene er også borte, så alt er liksom tomt. Utenom gulvet da, der er det fullt av klær.. haha, må ta de også nå. Ellers har jeg vært oppe på rommet til søstera mi og sett på mens hun ryddet og snakket med henne, gleder meg til å få det rommet! 

I morgen skal vi ha tentamen og på tirsdag skal jeg ha både prøve og fremføring så nå skal jeg øve litt til det. Blogges!


// ett bilde jeg tok på fredag • 21.09.2013, 17:58

BRYLLUP!


Hei! Beklager for null bloggings før nå, jeg har vært litt opptatt. Før idag holdt jeg på å rydde på rommet da søsteren min ringte til meg og spurde om mamma skulle kjøre til bryllupet..da kom jeg på at det var idag! Fikk da hoppet i dusjen og stelt meg litt før vi dro. Det var tanten til søskenbarnene mine, Trude og hennes mann, Tom, som var brudepar. De var så utrolig flotte! Kjolen til Trude var NYDELIG og resten av henne like så.

Nå skal jeg rydde litt videre før jeg skal på en ungdomsklubb ikveld. Blogges!

 • 20.09.2013, 19:45

pictures

Nå har Maria nettopp gått, og snart kommer Anita her. Vi skal se litt på the vampire diaries, og ellers har vi ikke noen planer. Haha, merker at jeg skriver flere overskrifter på engelsk enn på norsk.. men alt høres bedre ut på engelsk! 

Vi blogges!

 • 20.09.2013, 16:26

chocolate and fruit


Heisann. Nå har jeg kost meg meg smeltet sjokolade og frukt, og skal prøve å rydde litt på rommet. Kom meg heldigvis tilbake på skolen idag, var egentlig kjekt..er kjedelig å være hjemme. Maria kommer kanskje en liten tur innom en gang i løped av dagen, og ikveld kommer Anita til meg. Deilig med helg, ukene går så utrolig fort! 

Ha en fin fredag folkens!

 • 19.09.2013, 19:06

iOS 7


Lastet nettopp ned iOS 7 for iPhonen min. Jeg vet faktisk ikke hva jeg synes, noe av meg likte det og noe av meg ikke. Men vender meg vel til det, det er iallefall ikke så dårlig som mange skal ha det til! Har dere lastet ned iOS 7? Hva synes dere?

 • 19.09.2013, 12:29

Sick of being sick


Hei! Jeg er hjemme fra skolen idag også, begynner å bli lei. Men heldigvis er jeg litt bedre i dag, så hååper jeg kan gå i morgen. Må øve til en RLE- prøve i vi skal ha i morgen også, så får jeg se hvor mye jeg klarer. 

Har ikke komt meg lengre enn til sofaen, i pysjen, under ett teppe enda. Menmen, har egentlig ikke noe mer interessangt å si akkuratt nå. Tok ett par bilder nå for en liten stund siden.. ikke det at de ble noe fine, men. 

Ha en fin dag!


Haha, skikkelig ustelt. 


 • 18.09.2013, 21:35

Nettmobbing?


Jeg ser rundt på internett. Facebook, instagram, snapchat, blogger, ask og andre steder en kan skrive til hverandre. Det er så utrolig mye mobbing på nett, utrolig mye mer nå enn det har vært før. Jeg skjønner helt ærlig ikke meningen med å skrive noe dritt til noen, spessielt ikke når du skriver anonymt. Hører om og leser om folk som tar sitt eget liv fordi folk har skrevet stygge ting til de på nettet.

Mye kan også missforståes på internett. Du aner aldri hva tonefall den andre parten har, og derfor blir det fortere missforståelser. Å krangle på facebook, meldinger eller andre chatplasser er derfor ikke noe bra, alt blir ofte verre. 

Jeg har lest utrolig mye DRITT til forskjellige folk jeg vet hvem er eller faktisk kjenner idag, og synes det er så utrolig unødvendig og dumt. Alle er også anonyme, teit. 

Har ikke tenkt å skrive noe superlangt innlegg om mobbing, men vil gjerne få frem hvor domt nettmobbing er. Flere tusen blir utsatt hver dag, hvorfor gjør noen det egentlig? Visse folk skjønner bare ikke hvor grensen går. Trist

Hva synes dere om nettmobbing?

 


// bilde fra google

 • 18.09.2013, 16:20

Dronning Maud


Hei! Beklager for min dårlige blogging for tiden, håper dere forstår siden jeg ikke er i form. Føler ikke jeg er så veldig fotogen heller for tiden, så bildene også blir kjedelige. Steller meg ikke akkuratt når jeg ligger syk..

Jaja, uansett- nå sitter jeg i sofaen med dronning maud og iste. Er sikkert snart middag også, håper det .. jeg er sulten. Fikk ikke tatt tentamen idag, så må vel ta den en annen dag. Sykt travelt med prøver å sånn for tiden! Vell, dette ble ett veldig kjedelig og uintressant innlegg, så tror jeg sier hade nå.

Blogges! • 17.09.2013, 20:03

Tentamen i morgen?!


Irriterende at jeg skulle være dårlig hele dagen. Vi bestilte mat hjem istede for å gå ut siden jeg var dårlig. I morgen skal vi ha tentamen og jeg har et tykt hefte jeg må lese meg gjennom, men orker jo ingenting. Håper dagen i morgen blir bedre, arg.

 • 17.09.2013, 13:54

birthday lunch


Hei! Jeg er hjemme fra skolen idag, var utrolig dårlig før idag og såv skikkelig dårlig i natt pga kvalme. Nå er jeg heldigvis oppegående, og har fått vært litt med å feire mamma med besteforeldrene mine. De kom til lunsj, og det var koselig. Dagens bursdagsoutfit var veldig fin..


... haha

Om jeg er bra nok senere idag skal vi ut å spise med familien, så håper jo det går fint. Har fått litt "forbi" med å spise ute, etter at de siste gangene har jeg blitt skikkelig dårlig og kvalm osv. Ellers har jeg ikke så mye å si, tok en del bilder i stad så dere skal få se. Var mye god mat, heheh. 
Search

Bloggdesign

hits