• 31.08.2014, 19:12

sunday is funday


Nei. 

Men heei og god søndag kjære lesere! Merker at de siste 4-5 innleggene har vært foto-innlegg, så da er det kanskje på tide med noe litt annet? Har egentlig ikke noe spennende å komme med akkuratt i dag, men la gå. Dere kan forsatt komme med spørsmål til spørsmålsrunden HER, svarer på video en dag nå i uka. Har også tenkt å lage en annen videoblogg til dere om ting jeg hater/irriterer meg over. 

Dagen i dag har vært veldig innholdsrik av ingenting. Har stort sett bare sett på serie, spist og tatt en dusj. Typisk kjedelig søndag. Men det er greit nok innimellom, det. Tenkte å se litt videre på serie nå, før jeg finner meg litt kvelds og prøver å komme meg litt tidelig i sengs. Håper dere har hatt en super helg! Blogges! l

 • 31.08.2014, 18:43

portrett


 • 31.08.2014, 13:00

dead summer


Hva synes dere om bildene?

 • 30.08.2014, 21:17

girls weekend in pictures

// fra en bursdag vi var i idag 

Hadde en koselig kveld i går på hytta sammen med Camilla og Vanja. Vi såg to filmer, den første husker jeg ikke navnet på, men den andre var mamma mia. I dag har vi gjort litt forskjellig. Bærtur, skogstur og var i bursdag blandt annet. Nå er jeg super trøtt, så blir nok ikke så sent i kveld! Vi blogges i morgen, dere♥

 • 29.08.2014, 16:23

avslapping


Hei dere! Er forsatt ikke helt i form, men kanskje det hjelper med noen avslappingsdager på hytta sammen med Vanja og Camilla. Har pakket i alle fall, så får jeg se om jeg reiser. Så det er det som er planen for helgen- jentetur. Nå skal jeg ned å spise middag, så blogges vi når jeg kommer hjem fra hytta♥ (eller i morgen om jeg ikke reiser)
 • 28.08.2014, 21:03

lang dag

Åh, denne dagen har føltes som en evighet. Tror ikke jeg skal gå inn på detaljer, da kommer dette til å bli ett klage-innlegg. Men uansett, nå spiser jeg litt kvelds og skal ta en dusj før senga kaller. Igjen. Har sovet i hele ettermiddag også, derfor ikke noe mer blogging i dag. Heldigvis er det fredag og helg i morgen, det skal bli såå deilig. Er så trøtt å sliten, og er ikke helt i form i tillegg så gleder meg veldig til helg nå! Vi blogges kjekke lesere♥

 • 27.08.2014, 21:35

5 ting jeg liker med høsten


Nå som sommeren går mot slutten, tenkte jeg å komme med "5 ting jeg liker med høsten"-innlegg. I disse dager har vi faktisk fått sommeren litt tilbake, men nå er jo snart august over og da blir det nok mer og mer høst etter hvert. Uansett, here we go. 

?  Teppe, serie/bok og te
Er det noe som er koselig, så er det å sitte inne mens det regner med ett godt teppe, en tekopp og en god bok om du liker å lese, eller med en serie du liker.  

?  De fine fargene 
Synes det er så fint ute om høsten, oransje og rød og gule blader. Fine fotomotiv og herlig luft. 

?  Store klær
Høsten er vel storsesongen for å bruke store gensere, og det er så deilig å gå i store gensere du kan pakke deg litt inn i når det er sånn halvveis kaldt. 

?  Regn
Selv om det kan være sykt kjipt med regn til tider, kan det også være koselig av og til. Å sitte inne å se på at det pøser ned ute, kan være litt koselig i blant. Så lenge jeg ikke må ut i regnet da.. haha. 

Musikk
Det kan være så deilig å bare ligge i senga, under en varm dyne, å høre på rolig musikk. Kanskje høre regn og vind ute, og bare slappe helt av på ettermiddagen etter skolen eller på kjedelige søndager. 

Tidelig mørkt
Akkuratt på høsten har jeg faktisk ett hat/elsk forhold til at det blir mørkt tidelig om kvelden. Det er veldig greit på den måten at da føler jeg det er sent og blir fortere trøtt, men på den andre siden er det mørkt ute om jeg skal hjem fra noen bare klokken 6/7 liksom. Dessuten er det kjedelig når det blir mørkt så tidelig om jeg for eksempel skal ta bilder til bloggen. Men som sagt, liker at jeg sovner tidligere. 

  • 27.08.2014, 21:08

Rebekka and Elise on adventure!!!


Dette blir ett useriøst innlegg, just sayin.


Jeg og Rebekka bestemte oss spontant om å dra opp på McDonalds for å kjøpe frappe.

Og vi giddet ikke å gå, så da fant vi en sykkel utenfor og syklet opp. Og den hadde visst motor.. hahaDa vi kom frem fikk vi også lyst på litt annet enn bare frappe..


Også måtte vi jo parkere fint også.. 

Jaja, lol.. kommer ett mer seriøst innlegg senere! Bloggees
 • 26.08.2014, 17:59

food
Hei dere! Er det bare hos meg, eller har blogg fått nytt design? Haha, jaja. Nå har jeg laget til kvelds og Camilla kommer nok om noen minutter. Var hjemme fra skolen i dag, hadde utrolig vondt i bihulene og hodet dunket så bare det. Heldigvis føler jeg meg litt bedre nå, så håper på at det går fint på skolen i morgen! Nå skal jeg mikse sammen en smoothie, så vi blogges♥ 

 • 25.08.2014, 17:41

ny ukebilder fra igår

Hei dere! Ny uke og nye gjøremål. Denne uken skal vi egentlig litt forskjellig på skolen, blant annet på ett museum på torsdag. I dag så vi "Emil i Lønneberget"(haha), men jeg fikk ikke sett den ferdig. Gikk litt tidligere i dag, hadde en time på sykehuset som gikk veldig fint. Var også å kjøpte nye joggesko i dag, som jeg viste dere i sist innlegg. Tenkte egentlig jeg skulle trene i dag, men vet ikke helt om jeg gidder.. er så trøtt. Vi blogges♥

Trykk her for å komme til spørsmålsrunden. 

 • 24.08.2014, 19:36

spørsmålsrunde
Svarer på video om noen dager! 

 • 24.08.2014, 13:25

this sunday's breakfast
God morgen, eller god dag blir det kanskje nå! Hadde egentlig planer om å stå opp ganske tidelig, men tror jeg overvurderte meg selv når jeg trodde jeg kunne klare å stå opp klokken åtte på en søndag, og var ikke oppe før over 11. Forhåpentligvis blir det ikke altfor fælt å stå opp halv seks i morgen tidelig! Lagde meg en god frokost og så litt på serie mens jeg spiste, og etter det har jeg egentlig ikke gjort noe. Tenkte å sette i gang en liten spørsmålsrunde der jeg svarer på video, så legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere vil jeg skal gjøre!

Vi blogges senere♥

 • 23.08.2014, 12:52

romvideo!


Håper dere liker den! 

 • 22.08.2014, 15:58

weekend


Hei kjekke! Da var første skoleuke unnagjort og det er helg. Synes egentlig uken har gått raskt og vært kjekk, men nå blir det også deilig med helg og kanskje noen få timer mer søvn. Jeg filmet en romvideo i går som blir lagt ut senere i dag. Har egentlig ikke noe planer for helgen, men finner sikkert på noe. Nåå skal jeg ned å spise middag, vi blogges senere♥


måtte jo teste ut webcamera på skolepcn, wiheew


 • 21.08.2014, 20:49

happy girl


Hei kjære blogglesere! Jeg har så mye energi og motivasjon for tiden, til både skole, trening og andre ting. Det går overraskende bra å stå opp klokken halv seks om morgenen til at jeg virkelig ikke er noe morgen-menneske, og jeg er egentlig ikke så trøtt før kvelden igjen. Itillegg til skole har jeg overskudd til både trening og rydding av rom eller noe etter skolen, og det er så deilig. Har også så god matlyst, til og med om morgenen. Jeg har aldri likt frokost og har egentlig alltid slitt med å få i meg mat før 11-12 tiden, men nå har jeg ingen problem med å spise skive, skive(!!!), klokken seks. Med andre ord så har jeg det veldig fint! Vet ikke med dere andre, men jeg synes det var kjekt å begynne på skolen igjen og liker meg godt på skolen, jeg. 

Ha en super kveld videre♥

 • 19.08.2014, 21:07

skolehverdag


Hei folkens. Dagene går så fort, plutselig er det kveld igjen. I dag fikk vi timeplanen på skolen, og jeg synes den så veldig grei ut. Har blitt litt mer kjent på skolen også, og føler allerede jeg liker meg godt på skolen. Jeg koser meg skikkelig på skolen egentlig, har ikke følt meg som en skoleelev og fått det der sosiale skolemiljøet siden begynnelsen av 8. klasse. Blir sikkert lei som alle andre elever etterhvert, men jeg skal i alle fall ikke klage og si det er bedre å være hjemme- for det er kjedelig, det!

Etter skolen har jeg sett litt på serie og trent, tok meg faktisk en joggetur! Haha, det er evigheter siden sist. Nå er jeg hos Camilla en liten tur, og vi skal sikkert finne oss noe kvelds snart. Men for å ikke bli altfor usosial så avslutter jeg nå, så snakkes vi i morgen♥


 • 18.08.2014, 19:29

first day at school


Heisann lesere! Da var skolen i gang igjen, og første dag på videregående var ferdig. Tross at jeg bare fikk tre timers søvn i natt, har jeg vært utrolig våken i hele dag og er egentlig ikke noe trøtt nå heller. Skjedde ikke så mye på skolen i dag, utenom å bli litt kjent og få mye informasjon. Vi er en stor klasse på 30 stk, med bare jenter! Tror jeg kommer til å trives i både klassen og på skolen, og lærerne virket også kjekke. 

Om dere ikke har lagt merke til det allerede, så har jeg farget håret litt mørkere igjen. På bildet over er det mye mørkere enn det egentlig er pga redigering, men har gått tilbake til brunt. Rommet begynner også å bli bra, endelig er jeg fornøyd med hvordan det ser ut her og hvor ting står. Å få ett til skap gjorde sitt, ser så mye bedre ut enn bare ett enkelt. Har også kommet inn i en trenings-rutine igjen, noe som egentlig er utrolig deilig. Nå skal jeg hoppe i dusjen og finne meg noe mat, så blogges vi senere♥Hvordan var deres første skoledag?

 • 16.08.2014, 21:41

ny data til skolestart


Hei lesere♥ En liten stund etter jeg hadde stått opp i dag kjørte jeg og pappa opp til posten for å hente min nye skoledata, som var kommet. Synes den er veldig liten og grei, men også utrolig uvanlig siden jeg har hatt mac og dette er windows. Men tror det blir en bra skoledata! Ellers i dag har jeg vært på besøk på en familieleir, noe som var koselig. Kom egentlig nettopp hjem, og mens jeg har vært borte har pappa satt opp ett skap på rommet mitt som jeg tenkte å begynne å fylle opp nå. Hadde også planer om å gjøre ganske mye, men om jeg ikke skal legge meg så altfor sent tror jeg at jeg må utsette noe til i morgen.

Vi blogges i morgen! 

 • 15.08.2014, 20:49

ukens spørsmål #8


Hva skole skal du gå på og hvilken linje?
Jeg skal gå på Fitjar videregående, og skal gå på helse. Videre troor jeg at jeg kommer til å ta barn og ungdom og ikke helsefag, men har ikke bestemt meg 100% enda.  

Når ble du og Asbjørn sammen?
Vi ble sammen 24.05.2014. 

Hvor handler du mest klær?
Nelly, BikBok og Cubus.  

Har du jobb?
Nei, det har jeg ikke. Men har lyst å skaffe meg en helge og ettermiddagsjobb nå til høsten. 

Hvor mye/hva sminke bruker du på en vanelig hverdag?
Kan lage ett innlegg om hverdagsminken min :-) 

Kan du lage roomtour video?
Ja, jeg har tenkt å lage en ny romvideo snart. Skal få opp ett skap, så skal jeg fikse det.  

Har du noen gode tips til å få motivasjon til å jobbe med skole?
Er nok ikke rett person til å spørre om motivasjon ettersom jeg ikke er så glad i skolearbeid selv. Men det er i alle fall viktig å se positivt på det, hvis ikke blir det nok veldig kjedelig og vanskelig. Å prøve å følge med i timene er jo også ett pluss, har selv vært veldig flink til å sitte å tenke på helt andre ting i timene og får dermed ingenting med meg-som gjør at jeg må jobbe enda mer hjemme med ting.  

Kan du lage ett «serier å anbefale»-innlegg?
Ser ikke så veldig mange serier, men ja.  

Når legger du deg/prøver du å legge deg i hverdagen?
Jeg prøver å legge meg i 22-23 tiden, men har en dårlig vane med å sjekke alt som er å sjekke på telefonen før jeg legger meg, som kan ta sin tid.  

Spiser du frokost? Har du noen gode tips til lett frokost?
Jeg har aldri likt frokost noe særlig, men i den siste tiden nå begynner det faktisk å gå lettere å få i seg mat om morgenen. Selv så synes jeg det er lettere å spise noe salt, foreksempel som salami, eller noe "drikkemat". Smoothie, biola, youghurt og andre drikker med litt mat i hjelper veldig til å få litt energi om morgenen. Om dere vil kan jeg lage ett innlegg om hva som kan være godt om morgenen og som går raskt å lage og spise?

Er det vanskelig å ha så lang avstand til kjæresten?
Synes egentlig det går veldig fint, trodde det skulle være verre. Vi savner jo hverandre utrolig mye, og spessielt de første dagene etter vi har reist fra hverandre kan være tunge, men det går egentlig veldig fint for oss. Etterhvert blir vi jo vant med å være borte fra hverandre også, selv om det er kjedelig å ikke se hverandre så ofte.

Hvor kjøper du sminken din?
For det meste på H&M, haha.

Skal du begynne på dans igjen? Savner du det?
Jeg tror ikke jeg skal begynne igjen med det første i alle fall. Jeg savner det litt, ja. Danser jo forsatt hjemme da, har ikke sluttet selv om jeg sluttet å gå på dans. 

Har du farget håret ditt? Ser ut som det er litt mørkere igjen.. hehe :-)
Ja, det har jeg. Farget det litt mørkere igjen :-) SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

 • 15.08.2014, 15:27

my summer
♥ bading ♥ båttur ♥ hyttetur ♥ trondheim ♥ leir ♥ venner ♥ grillfester ♥ natur ♥ bursdager ♥ konserter ♥ shopping ♥ skjærgårds ♥ ute-såving ♥ is ♥ familie ♥ kjærestetid ♥ solnedganger ♥ outfits ♥ happy ♥ latter ♥ kattunger ♥ sommer2014 

Search

Bloggdesign

hits