• 31.08.2013, 22:49

Lang dag


Hei! Denne dagen har faktisk følt som en evighet. Tiden har gått så utrolig sent, og jeg har ikke gjort noe spessielt heller så da går det enda senere. Har en bok jeg må bli ferdig med i samenheng med skolen, og har ganske mye igjen. Haha, liker ikke å lese! Boka er egentlig bra, men tar meg aldri tid. Bir vel en lese-søndag i morgen da :( 

Som sagt har jeg gjort veldig lite idag. Har egentlig vært utrolig dårlig, så orket ingenting. Fikk hentet en pakke fra nelly nå ikveld, skal vise dere skikkelig i morgen. Var en shorts, ikke noe stort. 

Tror jeg skal legge meg snart, er kjempe trøtt og kanskje jeg har mer energi i morgen enn idag da? Føler jeg er skikkelig negativ på bloggen for tiden, så beklager om jeg er det! Hvordan har din dag vært?
 • 31.08.2013, 11:40

koselig fredagskveld


God morgen! Nå har jeg kommet meg opp, og sola skinner som bare det. Den store varmen begynner å forsvinne, men alltid kjekt med fint vêr uansett! Har bare planer om å slappe av i dag, siden jeg har vært en del sliten og dårlig den siste uka. 

I går kveld var Maria her og det var veldig koselig. Lenge siden vi to har hatt en jentekveld! Vi lagde brownies, og hadde mye godsaker. Desverre tror jeg vi tok litt mye smør i kaka, så den smakte litt mye smør, men var spiselig.

Ellers tok vi på oss noen stygge klær og tok bilder, ingen av de ble "fine".. haha. Vi filmet også mens vi spilte gitar og sang, ble veldig useriøst. Vi hadde det i alle fall koselig! Hvordan var deres fredag?


 • 30.08.2013, 16:11

30.08.2013


Hei! Kom nettopp hjem fra skolen, deilig at det er fredag. Jeg og Anita var igjen på skolen litt over en time og ventet på mamma, snakket med noen osv, koselig.

I kveld kommer Maria til meg, så det blir nok koselig! Vi hadde overraskelse-fest til den nye kontaktlæreren vår i siste time idag, det var kjekt. Spise kjeks, kake, fikk saft og sånn. Tror han ble glad! Hva skal dere i kveld? 


Bilde fra arkiv

 

 • 29.08.2013, 08:54

hjemmee


God morgen fine♥ Er hjemme fra skolen i dag også, så håper jeg på å gå i morgen. Skal vel ikke gjøre noe spessielt idag, utenom å slappe av og prøve å gjøre litt lekser. Håper dere har det bedre enn meg akkuratt nå.

Hva skal dere i dag?

 

 • 28.08.2013, 19:13

you used to make my day..
...but that´s past now. 

 • 28.08.2013, 10:50

Siste sjangs


Hei! I dag er det siste sjangs for å melde seg på linkrunden, trekker tre vinnere i kveld. Tusentakk til alle dere som har blitt med. Du finner innlegget HER

Er hjemme fra skolen idag, så skal bare ta det med ro. 

bloggees
 • 26.08.2013, 14:43

Legebesøk


Hei! I dag har jeg vært hos legen å snakket litt med hun, tatt en del blodprøver osv. Som dere sikkert vet har jeg jo vært i dårlig form lenge, så håper de finner noe. Har fått noen tabletter..

Så her var jeg og mamma på vei inn.

Etterpå dro mamma å handlet mat til meg, jeg ventet i bilen fordi jeg hadde vondt i armen..

Såå kom jeg tilbake på skolen og hadde engelsk å musikk!

Husk å melde dere på linkerunden HER

Ha en fin dag!

 • 25.08.2013, 12:45

hellooo


Hei! Etter hverdagen begynte igjen med skole og det som følger med, har jeg hatt mindre tid til bloggen og hatt lite motivasjon. Er det noe dere vil jeg skal blogge om? Bare si i fra så skal jeg prøve så godt jeg kan, for hverdagen er jo ikke noe super gøy når det jeg gjør om dagene er å gå på skolen, lekser.

Ellers så hadde jeg det kjempe koselig i bursdag igår, vi spiste hjemmelaget pizza og fikk brownie og is- snop, chips og det som følger med. Vi såg en film og etterpå var vi ute å lekte en sånn lek, haha, faktisk sykt morro.

Idag skal jeg bare slappe av, kanskje vere med Helene i ettermiddag. Ha en fin dag fine mennesker♥


 • 24.08.2013, 16:09

summerday


Hei! I dag har det vært helt utrolig fint og varmt vêr! Jeg har vært med Camilla en stund nå, og snart skal jeg stelle meg til bursdag. Jeg og Camilla var ute å filmet noe, men vet ikke om jeg skal legge det ut på bloggen eller ikke.

Ikveld skal jeg i bursdag, så håper det blir kjekt. Håper alle har en kjempe fin dag!

Veldig fint

Hva skal dere ikved?

 • 22.08.2013, 21:21

personlig almanakk og tannlegeskrekk!


Hei! Nok en dag på skolen, og idag er det hele en uke siden vi begynte! Haha, wow. Føles som vi har vært på skolen i en evighet, men likvel ingenting. Dagen gikk som vanelig greit og idag hadde jeg ikke noen lekser som måtte bli gjort etter skolen utenom å lese litt så det var jo fint.

Etter skolen var jeg hos tannpleier, var dritnervøs..hater det. Heldigvis slipper jeg å båre, ble så sykt letta. Ettersom jeg har spist veldig mye snop og drukket veldig mye brus/iste den siste tiden å liknende trodde jeg faktisk at jeg kom til å ha hull. Men jeg var veldig heldig, takkgud. 

Etterpå dro jeg hjem til Maria og vi bare slappet av og snakket. Etter en stund kom pappa og vi kjørte hjem og fikk middag, og etter det har jeg egentlig bare sopet rundt i hele huset og ikke gjort noe. Sikkert veldig gøy for dere å lese om hverdagen min, noe dere ønsker? Jeg er helt blank..

Bestilte også personlig almanakk i dag, gleder meg til å få den. Nå hadde fjorårets gått ut, så da måtte jeg ha ny! 

Nå skal jeg snart legge meg, er så trøtt for tiden. Skal prøve å bli litt flinkere å blogge nå i helgen når jeg faktisk har good tid. 

Ha en fin kveld videre! • 21.08.2013, 21:24

Dyr i brownien


Hei! I kveld var mamma så grei og laget brownies til meg baare fordi jeg hadde så lyst på. Dessverre så fant vi ut at vi ikke kunne spise den fordi det var kommen noen pittesmå ekle dyr i noen av ingrediensene. Skikkelig kjipt!

HELDIGVIS var mamma så snill at hun laget hele greia på ny. Så nå er den snart ferdig, hihi. Det var snilt gjort synes jeg!

 • 20.08.2013, 19:56

dårlig blogger


Hei dere! Beklager for sykt dårlig blogging i det siste, men jeg har ikke hatt så mye tid. Og når jeg har tid orker jeg ikke fordi jeg er sliten eller trøtt, eller jeg bare velger å bruke tiden på andre ting.

Har heller ikke vært helt i form i det siste, men det trenger jeg ikke gå inn på på bloggen. Håper det går fint for dere!
 • 20.08.2013, 13:36

Klassetur!


Hei! I dag har hele 10. klasse trinnet vært på sykkel- og kanotur. Jeg syklet dessverre ikke av personlige grunner, men vi koste oss. Jeg var ute i kano sikkert flere timer til sammen så kjenner jeg er sliten nå. Vi grillet og spiste pølse, hørte på musikk og slappet av. En ganske myk start på 10. klasse. Hvordag har deres dag vært?


 

 • 19.08.2013, 14:47

Lekser!


Hei, beklager for null blogging igår..jeg var ikke hjemme hele dagen. Hadde en koselig dag på brandøy. Idag har jeg vært på skolen, det gikk fint. Nå har jeg faktisk planer om å gjøre lekser, jeg skaaal bli flinkere på det i år! Blogger fra mobilen så slenger med ett mobilbilde fra dagen. Ha en fin dag dere!

 • 17.08.2013, 18:00

HERE´S TO THE GIRLS
 • 17.08.2013, 16:52

pakken fra nelly
genser 175kr, 50%. Jeg har den i XSBluse 199kr. Jeg har den i XXS

Jeg er iallefall veldig fornøyd. Kommer til å bli godt brukt begge deler! Og ja, shortsen jeg har på meg passet ikke til noen av dem.. 

Hva synes du?

 • 16.08.2013, 23:09

verdens beste lesere


Hei! Beklager for kjempe dårlig blogging idag, har ikke hatt så god tid. Nå ikveld har jeg vært med Anita og vi har stortsett sett på the vampire diaries. Ellers idag var vi på skolen som gikk fint, og så gikk jeg hjem og ble klissklass gjennom bløt. Regnet jo som bare.. ja idag. 

I morgen skal jeg bare slappe, har ikke noe spessielle planer. Får se hva dagen bringer! Nå er jeg faktisk utrolig trøtt, så tar sikkert snart kvelden.

Men før jeg legger meg vil jeg bare si TUSEN TAKK til alle dere fantastiske mennesker der ute. Jeg har hatt veldig mange blogger, men aldri har jeg fått så fine komentarer og så mange lesere. Dere gjør meg så glad og gir meg så utrolig mye mer lyst til å blogge. Om jeg har en vond dag kan faktisk dere gjøre den bedre, så tusentakk! Har dere planer for i morgen?

 • 15.08.2013, 15:21

Første dag i 10. klasse


Hei! I dag var det skole igjen og tidelig opp. Trodde egentlig jeg skulle være trøttere, men det gikk veldig fint. Når vi kom på skolen fikk vi litt informasjon osv, og så begynte vi egentlig bare. I år får vi en ny lærer og han virket veldig grei, så gleder meg til å se hvordan det blir. Ellers fikk vi bøker, snakket en del og jobbet litt. Begynner ikke helt skikkelig før i morgen da, har bare hatt tre "seriøse" timer idag. 

Var egentlig litt deilig å være tilbake på skolen igjen også, se alle igjen og komme i rute. Nå i ferien har jeg jo ikke akkuratt brydd meg om hvortid jeg legger meg og står opp, spiser når jeg vil og hva jeg vil, har ikke trent noe særlig, og egentlig utnyttet dagene utrolig dårlig. Men deilig med ferie har det vært, og nå er jeg klar til et nytt skoleår. 

Hvordan har din dag vært?

 • 14.08.2013, 17:51

Siste feriedag !?


Heei!

Som dere sikkert har fått med dere begynner vi på skolen i morgen, og det er så utrolig merkelig følelse. I nesten 3 måneder har jeg ikke hatt skole, så nå blir det rart å begynne igjen. De 3-4 siste ukene før ferien hadde vi nesten ikke skole, men jobbet med revy, noe som var veldig kjekt, og derfor tar jeg ikke det som skolearbeid. Haha, uansett- nå begynner jeg i10. klasse og må stå på for å få noe lunde bra karakterer. Håper virklig dette blir et bra år! Og viss det går fortere en 9. klasse så er jeg øyeblikk ferdig jo!

I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg og Anita var en tur på butikken og så hentet vi kamera mitt. Vi kjøpte mye usunt og skyldte på at vi måtte nyte siste feriedag.. ja. Vi såg noen episoder av the vampire diaries før jeg dro jeg igjen. Nå skal jeg gjøre alt klart til i morgen og prøve å legge meg tidelig sånn at jeg kommer meg opp.

Når begynner dere på skolen?

 • 14.08.2013, 16:45

back to school party- bilder


Hei! Nå har jeg hentet kamera, så skal vise dere litt bilder. Som sagt så koste vi oss, og i morgen begynner faktisk skolen igjen.. helt rart. 
Hva synes du om bildene?

Search

Bloggdesign

hits