• 27.07.2015, 22:56

Out my window...


Altså...sånn her utsikt har jeg fra sengen min nærmere hver kveld. Utrolig vakkert! Helt uredigert også forresten ;-) 

Og blogglysten, den er ikke fullt så vakker. Det er sikkelig kjipt og kjedelig egentlig, men når jeg er sliten og trøtt har jeg ikke blogglyst en liten plass. Blitt noen sene netter i det siste, og jeg som blir så trøtt. Jaja, hva ofrer vi ikke for å få være litt sosiale mens det først er ferie?

I går kveld kom jeg meg heldigvis i seng ganske tidlig.. eller jeg sovnet nå der jeg lå. Og i dag våknet jeg før klokken åtte, til min store fortvilelse. Liker ikke å stå opp såå tidlig - men tok meg en tur på trening når jeg først var oppe. Noe som er blitt en stund siden, så det var egentlig veldig deilig. Resten av dagen har jeg bare slappet av, og nå i kveld var jeg og mamma ute å lærekjørte litt, begynner å bli litt mer gøy enn skummelt nå! 

I morgen har jeg sagt ja til å vaske ut hele huset for mamma, så det kommer nok til å ta så og si hele dagen kan jeg tenke meg. Håper jeg våkner tidlig da også egentlig, så jeg får tid å trene først. Ellers så går dagene mye likt. Serie, spiser, sover. Hehe.. 

Også litt sosialt inni mellom. Har også gått opp for meg at det bare er tre uker til skolen begynner....

Men før deeeet SÅ ER DET LEIR!!! Haha, leir er liksom høydepunktet med hele sommeren. Men rett etter leir er det skole. Men gleder meg egentlig til å begynne igjen, blir litt lange dager når jeg ikke har så mye å gjøre. Skulle hatt meg en sommerjobb når alt kommer til alt. Får være litt mindre lat neste år, og få fingen ut før alt er tatt. 

Var forresten på kinoen Paper Towns i går, den var veldig bra! Anbefales. 

Men nå skal jeg finne meg litt kvelds og så prøve å ta kvelden før midnatt. Håper vi prates snart!

Loveyah

 • 20.07.2015, 23:44

lateArkivbilde fra instagramen min. @elisesteinsland - også kveldens chill-outfit, hihi. 

Hei! I dag har jeg hatt min andre kjøretime med skolen jeg kjører med. Var ganske stolt over meg selv da jeg klarte å kjøre meg selv hjem, ettersom jeg ikke får så mye til enda. Men jeg gjør jo egentlig det også..hehe. Skal ha to til timer i sommer, så håper det kommer seg etterhvert. Begynner å bli gøy å kjøre, da! 

Etter timen forhastet jeg i meg noe middag før jeg sprang for å rekke bussen, for å trene litt. Ble ikke så lang økt, men alt er bedre enn ingenting - ikke sant? Etter dette dro jeg til David og har vært der i kveld med en gjeng med koselige folk. Laget og spist taco og is, og så har vi for det meste bare hørt på musikk og skravlet. Kjekk kveld! Nå skal jeg straks sove, så får jeg komme sterkere tilbake i morgen. 

God natt mine fine lesere♥ 

 • 19.07.2015, 18:05

Ukens...


HEHE, jeg må bare hive meg på denne bølgen. Ser det er mange som har sånne "ukens" for tiden, og jeg synes det er kjekke innlegg å lese - så tenkte å prøve det ut selv. Får se hvor langt jeg kommer med det, er ikke hver uke det skjer så veldig mye spesielt. Men jeg prøver så ser vi hvor det ender :-)

Ukens happening: 

Kanskje det rett og slett må bli dagen jeg hadde med Mathea. Det var en skikkelig feelgood-sommerdag, hvor vi fikk gjort mye forskjellig. Super koselig! 

Ukens nedtur: 

Hmm..kanskje at jeg ikke er helt i form. Spesielt akkurat i dag, det da. Men kjipt uansett! 

Ukens blogg:

http://styleconnection.blogg.no/ - åh, jeg digger den dama! Jeg får så masse inspirasjon og glede av bloggen hennes.. definitivt en fargerik og glad-blogg! Bildene under er lånt fra bloggen til Kristin. 

Ukens dilla: 

SOLO! Hahah, jeg har fått i meg så ekstremt med solo-bokser. Synes generelt brus på boks er mye bedre, selv om det sikkert egentlig smaker helt likt(?) Jeg innbiller meg i alle fall at på boks er det bedre, og i alle fall nå om sommeren..mm! 

 Ukens elsk: 

Sånne her...Så freshe og fine! Say no more.  

 Hvordan har deres uke vært? 

 • 19.07.2015, 15:53

bloggen har bursdag


For 2 år siden satte jeg meg ned å laget denne bloggen, den gang - fordi jeg kjedet meg en sommerdag...

Nå har bloggen blitt mye mer enn tidsfordriv for meg. Tiden har gått fort altså! La oss ha ett lite tilbakeblikk..HAHA. Jeg gikk tilbake i arkivet. Hvordan jeg tar bilder, måten jeg skriver på og egentlig alt er stort forandret. Dette er gøy, og morsomt. Jeg har jo også forandret meg litt, i alle fall på hårfarger. 

Første bildet jeg la ut på bloggen..HAHAH se øyenbrynene mine. Bra noe er forandret!

Da høsten kom var jeg, mamma, pappa og Maria en tur til Bergen å bodde på hotell.. det var gøy! 

Og bildene fra denne photoshooten husker jeg at jeg var sjukt fornøyd med, haha! Og så tror jeg måten jeg tar outfit-bilder på også har forbedret seg litt..

Og mobilbilder ble mye brukt i starten. Eller webcamera.. 

Og dette..hva er dette hahaah


To år med mange endringer i livet mitt. Men for såvidt to kjekke år, spesielt i forhold til bloggen. Dere har gidd meg så mye glede, og det å kunne få dele bilder og ting som jeg ikke hadde hatt muligheten til om jeg ikke hadde hatt en blogg - har vært veldig gøy. Og jeg håper det fortsetter å være gøy noen år til! :-D 

Hvor lenge har du følgt bloggen min? Noen som husker da jeg startet opp?

 • 18.07.2015, 17:31

ufokusert


Jeg er så sjukt trøtt i dag. Vi blogges i morgen, haha. 

 • 17.07.2015, 18:29

A bit of summer #2
 • 17.07.2015, 14:39

Toast & icetea


Heia! I dag var det utrolig tungt å få opp øynene når vekkerklokken ringte klokken ti. Noen dager føler jeg meg bare utrolig lat og sliten, og gidder egentlig ingenting. En sånn dag, er det i dag. Jeg tok meg en dusj og laget frokost, og etter det har jeg så og si bare sløvet i sengen med serie eller musikk. Men litt deilig er det også, etter flere dager med full jobb hele dagen.

Nå skal jeg lage meg litt mat igjen, og så fortsetter vel serietittingen. I kveld kommer søsteren min hjem på besøk, så vi skal ha søster-date-kveld, det blir nok koselig. Lage oss mat, se en film og ha litt søstersnakk. Ellers har jeg ingen planer for dagen, og det er godt i dag kjenner jeg. Ønsker dere en bra dag! 

 • 16.07.2015, 23:26

La oss drømme litt..

/ alle bildene er hentet fra we heart it 

Av og til er det godt å bare komme seg litt bort fra virkeligheten, og dra dit alt er godt og dit ingen smerte er. Hvor glede er det eneste du ser, og du ser lyst på alt som kommer i fremtiden. For slik er det ikke i den virkelige verden vi lever i. Vi må takle smerte, harde perioder og problemer. Og dette er likt for alle. Livet er ingen dans på roser - for noen. Vi kan like godt bare innrømme det. Livet er vanskelig. Men vi klarer oss, hvis vi holder ut de lange og triste, vonde dagene. Fordi livet byr også på så mange gode ting. Og så mange gode følelser, mennesker og opplevelser. Å se fremover er i alle fall viktig, tror jeg. Jeg har selv opplevd å bli stuck på en plass i livet, men ting går ikke fremover før du også gjør det. 

For meg er den verste smerten å se noen jeg er glad i ha det vondt. Om det er kjærlighetssorg, en dårlig dag eller sykdom har lite å si. Å ha det vondt på en eller annen måte, åh hvor jeg hater å se de jeg er glad i ha det vondt. Jeg liker ikke å se noen ha det vondt, selvfølgelig. Men det blir mye sterkere når du kjenner vedkommende godt. Nei, huff.. dette ble rot. Men litt tanker før vi tar kveld. Får ikke sove med hode fullt av tanker, uansett. Lenge siden noe på bloggen har vært personlig fra meg. Jeg liker egentlig å kunne være passe personlig med dere. Men det kan også være vanskelig å vite hva som er for personlig, og hva som er greit. 

Vel..

Nå skal jeg sove. Å reise til drømmeland en stund, før det er en ny dag i morgen. 

Dere er gode, alle sammen♥

 

 • 16.07.2015, 20:24

antrekk: dressKjole H&M - Jakke sheinside.com - Sekk H&M - Sko converse - Solbriller cubus

Hva synes dere?

 • 16.07.2015, 18:56

en deilig dag


Hei! Denne uken har jeg stått opp og ned dagen lang, å malt. Kjenner at jeg er glad jeg er ferdig nå, for både kroppen og tålmodigheten min rekker ikke stort lengre. Storebroren min flyttet ut for en stund siden, så nå har vi pusset opp rommet hans, som blir mitt nye soverom. Jeg er såå fornøyd, og trives veldig godt her allerede. Mangler å få skapene å litt sånn småting inn, men det kommer etterhvert. Mitt gamle rom blir forhåpentligvis en stue/oppholdsrom + arbeidsrom etterhvert. Men akkurat nå orker jeg ikke stresse med det.

En liten sniktitt, see så fint da! Hihi, jeg er så fornøyd. Og så lyst det ble her! Har vært så mørke vegger, så dette er stooor forandring. Skal nok vise dere mer når rommet er helt ferdig innredet. Har jo heller ingenting på veggene enda, så litt tomt er det her. Men det tar jeg litt etterhvert..


I dag har jeg hatt en utrolig fin dag sammen med min gode venninne, Mathea. Vi møttes på Leirvik, som er "byen" på Stord. Haha! Vi hentet noe jeg hadde bestilt, og så gikk vi å kikket litt på forskjellige ting på senteret. Det var vel egentlig Mathea som hadde noen ting hun så etter, men tror jeg kjøpte mer. Arg, finner alltid ting på salg. Og da bare MÅ jeg ha det, ikke sant..

Etter en stund ble vi sultne å bestilte oss pizza. Og den var sjukt god forresten! Etterpå gikk vi rundt å kikket litt igjen, før vi tok oss en liten tur i solarium. Når vi var ferdige der kjøpte vi oss hver vår slush, og satte oss ute. Var egentlig ikke noe dårlig temperatur i dag, så det var veldig deilig. Med andre ord: En veldig koselig og kjekk sommerdag. ♥

Mer bilder av dagens antrekk kommer litt senere i dag. Frem til det får dere ha en deilig dag♥ Så skravles vi. 

 • 10.07.2015, 13:37

feriemodus
Hey! På onsdag var jeg, som jeg skrev, i Bergen for å se på VG-lista. Det ble litt shopping, og spising på Mcdonalds da vi ikke fant plass noen andre plasser. Bergen var sprengt med folk, køer over alt. Har aldri sett ett så stort folkehav der før. Dagen var relativ kjekk, det eneste som var litt kjipt var da konserten skulle begynne. Vi var en hel gjeng som skulle gå sammen, og så kom alle vennene våre seg inn i goldencircle utenom meg og Mathea. Men men, det var sjukt kjipt der og da, men gjør egentlig ingenting nå i ettertid. Måten vi reagerte på er jo egentlig bare morsom, haha! Nok om det..

Nå sitter jeg å spiser frokost(hehe, litt sent kanskje?), og skal etter det ut å jogge litt tenkte jeg. Feriemodusen her har tatt litt over, må prøve å holde meg litt til rutiner selv om det er ferie. Så skal prøve på det nå! Både innenfor trening, kosthold, døgnrytme og bloggen. Håper dere får en deilig fredag så lenge, så skravles vi. 

 • 08.07.2015, 01:01

tar det enkelt


Huff, dette ble litt senere enn planlagt. Men nå har jeg endelig kommet meg i sengs, og kjenner jeg er veldig klar for å sove. Denne dagen har føltes både lang og kort på samme tid, jeg har fått gjort både lite og mye. Jeg, søsteren min og kjæresten hennes var på middagsbesøk hos farmor og farfar før i dag. Etter det var jeg en tur til mormor og morfar også. Utenom det har dagen vært lite produktiv. Jeg har spist, sett på serie og egentlig bare tatt det helt med ro. 

Jeg tok det veldig enkelt til kvelds i dag. Pepsi, grandis og serie funker fint.. selv om det ble litt stusselig, hehe. Jeg har begynt å se på en ny serie på netflix som heter Orphan Black, og den er så utrolig spennende. Litt ekkel, litt skummel. Men veldig bra! Så på slike "kalde", regndager som det har vært i dag er den å anbefale. 

I morgen reiser jeg på en liten bytur til Bergen, for å se på VG-listen som kommer dit. Håper på at det blir bra, og krysser fingrene for at været er litt bedre enn i dag. Jeg reiser ikke før litt utpå dagen, men jeg vet ikke om det blir blogging før det. Det vil vise seg. Nå skal jeg fjerne sminken, og så må jeg få noen timer søvn før det er opp igjen. Må virkelig få inn en litt bedre døgnrytme enn den jeg har nå, dette funker ikke i lengden. Jaja, vi skravles dere♥ 

 

 

 • 06.07.2015, 12:13

nytt design


Hei! 

Nå har jeg endelig fått fikset litt på designet her, noe som er utrolig lenge siden sist. Bloggen er to år om noen dager, og da tenkte jeg å feire med å kjøpe mitt første design. Har aldri gjort det før, jeg har alltid brukt gratis design. Men nå tenkte jeg å prøve dette ut, og jeg liker det veldig godt allerede. Det gir liksom litt ny motivasjon, eller ett lite dytt på bloggingen når designet er ferskt og du er fornøyd med hvordan bloggen din ser ut. 

Jeg har tenkt å fikse header så fort som mulig, men er veldig dårlig på den slags selv. Om noen er flinke med det kan dere godt legge igjen en kommentar med e-post adresse så kan jeg sende dere noen bilder. Som jeg ikke har at the moment, må få ladet kamera og få tatt noen snarest mulig! Uansett, jeg er veldig fornøyd med designet. Enkelt og greit, sånn jeg liker det. Dere kan selv finne designet, og andre design HER. 


bilde fra Polen 

 • 05.07.2015, 21:59

GLADSommerdagene fortsetter visst. Værmeldingene viste oss ikke sol i så mange dager, men dette er veldig innanfor. Rebekka og Mathea sov hos meg i går til i dag, og vi laget oss til på terrassen med en haug med dyner, puter, tepper og godis. Det begynte å regne litt, men lettet heldigvis så vi fikk være ute. I terrassedøren satte vi TV'n min, og derfra så vi 50 shades of Grey. Må seriøst være den dårligste filmen jeg noen gang har sett, vi sovnet. Men utenom det var kvelden vellykket, men i dag var vi alle ganske trøtte.

Jeg har brukt dagen både på å rydde og være sosial. Nå i ettermiddag kom en gjeng til meg og vi grillet og koste oss i solen, og jeg og Mathea fikk en skikkelig omgang på trampolinen, heheh.. Det går for det meste i mobilbilder for tiden, orker liksom ikke å dra kamera frem hele tiden. Og det er også tomt for batteri, og jeg har vært så lat at jeg ikke har giddet å lade det på noen dager. Dere kan forresten adde meg på snapchat om dere er interessert. Legger ikke ut så veldig mye, men mer enn her. eliseste heter jeg der :-) Nå skal jeg lage meg litt kvelds, se på serie og komme meg i sengs litt tidligere enn jeg har gjort den siste uken. I morgen er det mandag igjen, og uka som kommer ser jeg frem til! Håper dere har hatt en deilig sommerdag, så blogges vi♥ LOVE YOU

 • 04.07.2015, 22:08

s o m m e r d a g e r


De siste dagene har vært så deilige. Sol, grilling, bading, venner og høye temperaturer er bare noen stikkord. Så langt har sommerferien bare vært sjukt bra, og sommerøya Stord viser seg bra frem. Jeg tok meg en uke fri etter jeg kom hjem fra Polen, og grunnen er egentlig bare fordi det har vært så bra vær og jeg ville utnytte det så mye som mulig. 

I dag har jeg, som de andre dagene, logget ute hele dagen. Mathea og Rebekka kom til meg i ettermiddag, og vi har egentlig bare slappet av, spist og nå har vi dusjet og gjort oss klare til en skikkelig jentekveld. Planen var å lage en sånn super koselig plass ute med en million dyner, tepper og dyner. Men så begynte det selvfølgelig å regne, så da får vi gjøre det her inne. At the moment drikker vi milkshake, og skal vel om en stund gjøre oss klar for film og jentekos. 

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra denne uken. Har vært masse med venner, vi har badet og grillet og kost oss veldig mye i varmen. Så skrives vi♥ Jeg har forresten også farget håret veldig mørkt :o haha, hva synes dere? 
 • 03.07.2015, 22:48

Gamlebyen i Gdansk
- Gdansk - 

Search

Bloggdesign

hits