• 28.07.2014, 09:05

sunsetTok noen bilder av solnedgangen i går kveld, hva synes dere?

 • 28.07.2014, 00:00

girlsnight


Hey dere. I kveld har jeg kost meg sammen med kjekkeste Rebekka, som nettopp kom hjem fra syden. Kjekt å se hun igjen! Vi koste oss med god pizza, en film og dans og sang. Veldig koselig kveld! Har ikke noen spessielle planer for morgen dagen, skal vel kanskje begynne å gjøre litt klart osv til jeg reiser på torsdag. Har ikke sagt noe om det enda, noen som kan gjette hvor jeg skal? 

Vi blogges♥

 • 27.07.2014, 11:14

beautiful morning

Hei og god morgen kjære lesere. Begynte egentlig dagen ganske tidelig i dag, i alle fall iforhold til de siste dagene. Satt meg på terrassen for å spise frokost, og i dag var det utrolig deilig temperatur. Ikke varmt som det har vært lenge nå, herlig. Nå skal jeg snart gjøre litt husarbeid, så vi snakkes senere.

 • 26.07.2014, 16:17

hva skal det stå her

Noe av det vanskeligeste med å ha blogg må være å faktisk finne en annen overskrift enn "dagen i dag", haha

Hei alle sammen. Sommervêret bare forsetter å forsetter, og varmen er helt ekstrem. Prøver å få gjort litt husarbeid å sånt, men klarer ikke så mye før det blir for varmt. Skal lage meg litt mat nå og så får jeg se hva jeg finner på resten av dagen. Tenkte å trene, men vet ikke om jeg orker i denne varmen. Skjønner ikke en gang at jeg klarer å gå i bukse i dag, holder på å smelte. Anyway, hva vil dere jeg skal blogge om? Hverdagen min går for det meste i det samme og er ganske kjedelig for dere, så bare kom med ønsker. Blogges♥

 • 24.07.2014, 23:27

soul surfer
Hei dere. De siste dagene har jeg vært på besøk på hytta, badet og solet meg. Akkuratt nå sitter jeg i stua og har nettopp sett filmen Soul Surfer med Camilla, som også nettopp gikk hjem. Filmen var utrolig bra, så anbefaler den sterkt! I morgen er det meldt overskyet (heldigvis), og egentlig håper jeg temperaturen går litt ned slik at det er mulig å få gjort noe her i huset. Når det er over 30 grader orker jeg ingenting, så trenger egentlig en litt kjøligere dag nå.

Nå tenkte jeg å legge meg, blir utslitt av denne varmen! Har ikke vært så flink å komme med innlegg de siste dagene, men sånn blir det nå når jeg er på farten og ikke hjemme. Håper dere har hatt noen supre dager der dere har vært, også blogges vi i morgen♥

 • 22.07.2014, 22:09

sleep outside


Hey. For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra hytten, som jeg har vært på besøk hos tante og onkel + søskenbarn i går og i dag. Har hatt en super fin dag med mye bading, soling og morro. Så utrolig deilig med slike sommerdager, med sjøen og kjekke folk. Nå tenkte jeg å lage meg litt mat og se noen episoder serie før jeg legger meg. Blir skikkelig trøtt av varmen, være med sjø og mye folk.I alle fall- deilige dager!

I går kveld dro jeg og søskenbarnet mitt, Erik, ut med båten og såg oss litt rundt på en øy. Tok en del bilder av naturen og vi fant litt forskjellig interessant. Så fant vi plutselig ut at vi hadde lyst å sove på trampolinen, så da gikk vi hjem og fant frem masse dyner, puter, tepper, madrasser osv.Sov faktisk utrolig godt, og akkuratt passe temperatur. Pleier jo å koke opp på rommet mitt, så det var deilig.

Vi blogges♥ • 21.07.2014, 16:20

herlige dager


Heisann! De siste dagene har jeg brukt i båten og på besøk hos søskenbarn på hytten. I går var jeg i båten med mamma og pappa, sov over til i dag og nå er jeg hos tante og onkel på hytten og blir her til i alle fall i morgen. Vêret er utrolig bra, så varmt og fint. Har badet mye med søskenbarna mine i dag, og nå slapper vi bare litt av. Blogges ♥

 • 19.07.2014, 20:53

bloggen ett år


Wow, dette året har gått utrolig fort. Synes ikke det er så lenge siden jeg satte meg ned å laget en blogg fordi jeg kjedet meg i sommerferien, men i dag er det faktisk ett år siden. Jeg trodde aldri jeg skulle få så mye ut av en blogg da jeg først laget den, men dette har vært ett utrolig fint blogg år! Selv om det har vært ett litt vanskelig år, med utfordringer og mange spørsmål har bloggen ofte gjort dagene mine så mye bedre. De fine kommentarene fra dere blogglesere blandt annet. 

Tenkte jeg kunne dele noen av de innleggene som har fått mest respons og som kanskje har betydd mest for meg selv dette året som har gått: 

VERDENS BESTE MORMOR

HVORDAN ER DET EGENTLIG Å VÆRE KRISTEN?

BUSSEN TIL HIMMELEN

THE SUN IS RISING 

ANGST 

FRISK

Tusen takk til alle som har fulgt bloggen min dette året, og jeg håper dere vil følge meg videre! Jeg setter så stor pris på hver og en av dere, denne bloggen hadde ikke blitt noe av uten dere for å si det slik♥
 • 19.07.2014, 20:15

@BERGEN


Fra instagram til Merete(meretess)

Hei dere. I dag har jeg vært i Bergen igjen og hjelpt å fått det meste på plass i leiligheten til søsteren min og kjæresten, som skal flytte om noen uker. Vi koste oss med pizza til lunch, og det ble veldig fint når sofa og diverse kom på plass. Nå i kveld var jeg og Merete og Asbjørn(kjæresten) å tok oss ett lite kveldsbad, noe som var veldig deilig ettersom det har vært utrolig varmt i dag. I morgen reiser jeg på båttur, så vet ikke hvor mye dere hører fra meg de neste dagene. Blogges♥

 

 • 18.07.2014, 16:44

summer weatherHey. I dag har jeg vært en liten tur på senteret og kjøpt noen småting. Skulle egentlig bare kjøpe en sminketing, men som vanelig finner jeg alltid noe mer.. hehe. Kjøpte blandt annet den genseren jeg har på her, og en cardigan. Nå skal jeg pakke litt til båttur, reiser ut på søndag tror jeg. Skal være med noen dager så da blir det en liten bloggpause. Er meldt veldig fint vêr igjen fremover, og det har starter i dag. Herlig! Hva gjør dere i dag? 

 

 • 17.07.2014, 00:16

bergenstur


Hei dere. I går var jeg opptatt med å vaske, støvsuge og rydde hele huset til resten av familien kom hjem fra jobb så ble ingen blogging da- ettersom jeg ikke orket eller giddet etterpå. Har vært i skikkelig rydde-humør de siste dagene, haha. 

Uansett, i dag reiste jeg og søskenene mine til Bergen for å hjelpe storesøster, Merete, å handle inn ting som hun trengte til hun skal flytte. Vi gikk en runde å fant litt(mye) forskjellig før vi spiste en overraskende god middag på ikea. Etter vi hadde vært på ikea i noen timer kjørte vi til leiligheten hun skal flytte inn i og begynte å få ting på plass. Jeg klarte faktisk å sette sammen en stol helt selv(som var ganske avansert), var ganske stolt da. Da vi kom hjem tok jeg det litt med ro, før jeg bestemte meg for å få opp en hylle på rommet. Og siden jeg ikke har tolmodighet til å vente og er en spontan person når det kommer til ting jeg bestemmer meg for å gjøre der og da..satte jeg den opp selv nå ganske sent i kveld. Tror ikke alt ble heeelt rett, men den er stabil i det minste. Synes den passet fint inn og ble fin. Nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen♥ 

 • 14.07.2014, 17:59

"you don't have to try"topp nelly cardigan h&m shorts nelly solbriller cubus

Hey! I dag har jeg fått vasket badet og rommet mitt, ryddet litt og faktisk hengt opp ett speil. (som ble nokså skeivt..hehe.) I kveld skal jeg på besøk til noen venner og vi skal lage mat(tror jeg) og kose oss. Har dere sett den nye musikkvideoen til Colbie Caillat forresten? Synes både sangen, musikkvideoen og jenta er så utrolig nydelig. Se den under her! Noen andre som har sett den?

 • 13.07.2014, 23:37

frisk som en fisk


Nesten i alle fall...hehe. 

For fem måneder siden skrev jeg ett innlegg om at jeg hadde fått vite at jeg hadde angst, det kan du lese HER


Dere som har fulgt bloggen min det siste året har fått med dere at jeg var utrolig mye vekke fra skolen, skrev at jeg var dårlig osv men ga aldri noe svar på hvorfor. Grunnen til det var jo at jeg ikke visste, hadde ikke noe kontroll på hvorfor jeg var som jeg var. Helt siden 8. klasse har jeg vært mye dårlig og slitt en del på skolen. Jeg gikk mye halve dager eller var en eller to timer, kom og gikk hele tiden. Det var egentlig ganske flaut i begynnelsen, fordi ingen på skolen heller visste jo hvorfor. Det at det var flaut gjorde det enda vanskeligere å faktisk komme seg en eller to timer på skolen, noe som er bedre enn ingenting. Både for det faglige og sosiale, ettersom jeg datt ut både faglig og sosialt på skolen.

Poenget i dette innlegget er ikke å skrive om alt det dumme, men å faktisk fortelle dere at jeg er så godt som frisk. Får forsatt spørsmål av og til hvordan det går med meg fra blogglesere, noe som er veldig koselig. Jeg har det veldig fint for tiden, og føler meg frisk. Jeg kan ikke huske hvordan jeg følte meg før jeg begynte å bli syk i 8. klasse, for det er jo blitt en stund siden nå. Men iforhold til hvordan jeg har vært de siste årene, føler jeg meg helt utrolig bra. Det er så deilig å kunne gjøre på ting igjen, uten å måtte tenke at jeg må hvile etterpå. Eller det å klare å gjøre ting jeg var redd for, som å ta buss og spise sammen med folk jeg ikke kjenner og på resturant. Eller gå ute alene midt på dagen, eller bare det å gå inn i klasserommet uten å føle jeg skal gå i bakken. Ting som egentlig er helt naturlig å gjøre daglig. 

Jeg har fått utrolig mye god støtte fra gode venner, familie og psykologer. Og for å ikke glemme læreren min, som har støttet meg og hjelpt meg gjennom hele ungdomsskolen, og jeg er så takknemlig og glad for å ha fått den støtten på skolen. Det har gjort det mye lettere for meg, for det er vanskelig å klare å slappe av når du trenger å slappe av når du vet du har tusen ting du burde jobbet med. Læreren min hjalp meg med å klare å puste ut og senke skuldrene litt. Foreldrene mine har også vært en stor støtte gjennom desse tre årene. Kjørt meg til skolen og hjem fra skolen, gått fra jobb for å hente meg, laget mat til meg og gå til butikken bare for å kjøpe en ting til meg. Passet på meg til alle døgnets tider og lagt opp til at jeg skal ha det så bra som mulig. 

Det som også har hjulpet meg til å være så positiv gjennom denne tiden er at Gud alltid har vært der med meg. Jeg har fått føle hans kjærlighet og nærver enda mer enn før, og jeg har blitt mye tryggere på han og på meg selv. Han har vist meg at jeg kan komme til han med både gode og vonde ting. Jeg kan klage, være missfornøyd og sur. Men jeg har hele tiden fått tilbake at jeg skal bli frisk, ha tolmodighet. At jeg vil føle meg lykkelig igjen, glad og ha energi. Det har vært deilig å kunne støtte meg på han, når mine egne bein har sviktet. SÅ betryggende og så herlig følelse å kjenne på den godheten, ubeskrivelig.

Jeg har forsatt noen dårlige dager, men ikke i nærheten så dårlig som før. Og det er så få av dem! Tusen takk til alle dere som har støtte meg her over bloggen, på mail og andre meldinger. Det har betydd utrolig mye, og jeg setter veldig stor pris på hver eneste kommentar og melding jeg får. 
 • 13.07.2014, 22:43

bored


Jeg og Merete hadde en koselig kveld i går med natchos, serietitting og søstertid. I dag har jeg ryddet rommet og slappet helt av, sett litt serie og egentlig bare vært skikkelig trøtt. Nå har vi nettopp grillet litt og spist,  og jeg tror jeg skal legge meg snart. Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om? Blir litt kjedelig å bare blogge om hverdagen nå i ferien som det ikke skjer noe, så bare kom med forslag. Sommerferie er egentlig ganske kjedelig når det ikke skjer noe, selvom det er veldig deilig å slippe skolestress osv. Blogges♥

 • 13.07.2014, 13:37

pictures
♥ ♥ ♥ 

 • 12.07.2014, 20:25

nok en sommerdagelsker denne buksen fra nelly, dere kan finne den HER (dessverre utsolgt at the moment)

Hey. Nok en dag med nydelig vêr og sydenvarme, men i morgen er det meldt regn igjen. Vi trenger det sikkert, så greit nok det. I kveld er jeg og søsteren min alene hjemme og skal lage natchos litt senere, og nå sitter vi her å synger og spiller gitar. Har vært en tur på McDonalds å kjøpte oss blandt annet en frappe og litt snacks og var oppe hos mormor og spiste verdens beste vafler. 

Hvordan er deres dag?

 • 12.07.2014, 09:15

endringer


Heisann! Endret litt på designet i går kveld, men vet ikke helt om jeg likte det SÅ enkelt som dette her. Skal også snart få meg en ny header, har hatt den gamle siden oktober og nå har jeg bare ett bilde. Hva synes dere? Litt for enkelt, eller?

 • 11.07.2014, 23:28

familietur


Kan ikke si noe annet enn at det virkelig er sommer på Stord, og generelt i Norge for tiden. Lå hele dagen i en hengekøy og solte meg før det var grilling med hele familien, og etterpå dro vi ut med båten og koste oss på sjøen nå i kveld. Lenge siden hele familien var på sjøen sammen, så det var koselig. Tok ikke kamera med meg i dag, så har dessverre ingen bilder å vise dere. Nåå skal jeg legge meg, så dere får ha en god natt! 


før bursdagen i går


 • 10.07.2014, 15:37

syden i Norge
Hey dere. Varmen er helt slående for tiden, orker nesten ikke å være ute. Og rommet mitt som blir utrolig varmt til vanelig kjennes ut som en badstue, men nå som vi først har bra vêr børr jeg ikke klage på det. Om en stund skal jeg stelle meg og gjøre meg klar til bursdag til en kompis som fyller 17 år i dag. Hipp hurraa! Merker at håret mitt blir lysere og lysere ettersom dagene med sol går, har så godt som min naturlige farge igjen nå. 


Søsteren min kom hjem fra Tyrkia i går kveld og hadde med denne fine vesken til meg. Den er litt lysere i virkeligheten enn den ser ut her. Nå skal jeg stikke å spise litt, så kommer det antrekk bilder litt senere i dag. Vi blogges!

 • 09.07.2014, 20:34

video fra skjærgårds


Hey! Har satt sammen noen filmsnutter fra skjærgårds nå som dere kan se under. Kvaliteten på de siste videoene jeg har lastet opp har blitt utrolig dårlig, noen som vet hva grunnen til det kan være? Irriterende er det i alle fall! Håper dere liker filmen. 

 

Search

Bloggdesign

hits