• 31.07.2013, 23:17

SURPRISE


Heei!

Vel hjemme igjen etter en koselig kveld med min syke bestevenn. Stakkars♥ Tror hun ble ganske øveraska da jeg plutselig sto med sjokolade hjerter og en blomebukett utenfor og smilte. Hihi, hun bled glad i alle fall. " Da der forventa eg ikkje i da heila!!! " sa hun. 


Wow det ble stort.. 

Plukka buketten fra hagen forresten! 

Nå skal jeg spise litt og hoppe til sengs. Tenkte jo å få døgnrytmen inn igjen, meen så kom jeg på at neste helg reiser jeg på leir ( 8.-11. august) så da er vel den ganske så borte vekk igjen. Gler meg!Hadde du blitt overraska?

 • 31.07.2013, 17:22

Stikker til Helene + en hemmelighet


Heisann! Nå har jeg ryddet i hele dag og det begynner endelig å se ut som et rom igjen her. Er egentlig veldig fornøyd, har ikke hatt det så fint/ryddig før.. haha. Har hatt dette rommet hele mitt liv, over 15 år, så det sier vel litt. Nå drar jeg straks til Helene, jeg og mamma skal bare fikse en overaskelse til henne først. Hihi, elsker å gjøre hun glad. Skal vise dere senere! Vi skal se en film som hun ville se, Iron Man- så det blir sikkert koselig.

Blogges!

 • 31.07.2013, 13:15

god morgenHei kjære lesere. Nå har jeg spist frokost og stelt meg og er klar til å rydde videre. ( haha, woho.. ) Håper å komme i mål i dag, så jeg kan gjøre noe annet de neste dagene. Er absolutt ikke lenge igjen til skolestart, rart at jeg skal bli av de eldste på skolen! 

Senere stikker jeg til Helene, om jeg får tid skal jeg også vaske hos mormor først. Tjene litt penger, hehe. 

Ha en fin dag! 

 • 31.07.2013, 00:35

Sniktitt på rommet mitt


God kveld! Nå skal jeg egentlig legge meg, ville bare vise dere litt av rommet mitt først. Som jeg sa før idag så har jeg fått ett stort speil på rommet og en ny lampe. Er veldig fornøyd, speielen får rommet til å se så mye større ut. Jeg har også ryddet litt videre nå ikveld, så en del av hyllene er på plass. Begynner å se bra ut her! Wihu.


Her har jeg endelig fått litt system. Til venstre: store vesker, hettejakker, hettegensere, fine vekser, kamerabag

Og etter sikkert 6 måneder  har jeg fått opp klassebildet. Sommertema! 

Sniktitt på hylla. Mine første sko, 9. klassebilde, sjokolade ( siden jeg er så extremt glad i kinder). 


Veldig fornøyd med denne! Har alltid hatt stygt gult lys på rommet, så alle bilder blir så ekle. Nå er det braa! 

Nå skal en trøtt og ryddelei meg legge seg til å såve. Ser ikke så veldig frem til å snart måtte stå opp klokken syv og legge meg tidelig. Er jo egentlig veldig utav skoledøgnrytmen. Haha, god natt!

Hva synes du? 


 


 • 30.07.2013, 19:18

En rolig dagHeisann! I dag har jeg og Helene egentlig tatt dagen med ro. Hun var ikke helt i form så da ble det en rolig dag. Er greit innimellom det også, begynner å kjenne at jeg har vært sen hver kveld i nesten to måneder nå. Vi har, som dere vet, tatt en del bilder. Ikke så mange av de er brukende på nett, men men. 

Nå er jeg kommet hjem og ser at pappa har fikset speielen på rommet og lyset i taket. YES!! Så da må jeg rydde videre så det blir fint her. I morgen drar jeg sikkert til Helene en tur da også, får være sykesøster. Vi begge reiser snart igjen så da vil jeg være med hun når hun har tid. Hvordan har deres dag vært?

 • 30.07.2013, 18:56

Innkjøp 29.07.13


Hei! Nå skal jeg vise dere innkjøpene fra igår. Ble spessielt fornøyd med toppene, wii.

Topp- Cubus, 199,-   /  bukse- cubus, 200,- Topp- Cubus, 150,-Tube bh- BikBok, 129,-


Eyelash Curler- h&m, 50,-

Ellers kjøpte jeg mat, haha. Hadde en veldig koselig dag igår! Skal Legge ut bilder som er tatt idag snart, snakkis kjære dere.

Hva synes du om innkjøpet?

 • 29.07.2013, 23:28

bestfriend photoshoot


Heisann! Her kommer bildene vi tok idag. De fleste er av Helene siden det var jeg som tok mest bilder idag, og jeg ikke var fotogen en plass, haha. Mangen av bildene er baare tull om dere ikke skjønner det, vi var litt useriøse. Men jeg synes de ble litt søte også, hihi.

sånn er altså vi. 

Er hun ikke vakker??? 

HAHA

Kjolen Helene har på seg er fra Nelly, dressjakka vet jeg ikke og skoene er fra Nelly og alt er mitt. 
Genseren og buksen min er fra Cubus og ble kjøpt idag, døøødsfornøyd! 
Skal vise dere resten av innkjøpene i morgen og så tenkte jeg å lage en video til dere. Klarer dere å gjette om hva?

Hva synes du om bildene?

 

 
 

 • 29.07.2013, 18:57

happy day


Hei! Nå sitter jeg å Helene å spiser sjokolade. Vi var ute og tok en del bilder i stad som dere skal få se etterhvert. Før idag var vi en shopping runde, og jeg ble utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, kan vise dere i morgen. Nå skal vi egentlig bare slappe av og kose oss resten av kvelden. Koselig å endelig få se godjenta igjen♥


Her fikset Helene håret mitt, haha. 


Mangen av bildene ble veldig fine, som dette altså. 

Så gikk vi inn og skiftet til koseklær og nå sitter vi i en sofa full av dyner og puter. Skal sikkert se film eller noe snart, lage mat osv. Legger ut de bildene som faktisk ble fine litt senere, snakkes!


Hvordan har din dag vært?

 • 28.07.2013, 23:24

STOOR opprydning


Heisann kjære lesere. I dag har egentlig dagen gått i å rydde og styre på. Til mer jeg "rydda" til mer rot ble det, haha. Har sikkert ikke ryddet heelt skikkelig på 5 år. Neida. Joda. 

Har veldig lite rom så det blir fort rotete her, i og med at jeg har så mye ting over alt. Fikk også ett besøk av Maria i kveldinga, veeldig koselig♥ Ellers så ser det faktisk ikke bra ut her nå. Har fått ryddet i skapet ( kjoler, skjørt, bleezers, ullklær, vinterkler osv og skjorter. )og så har jeg fått på plass noen av skoene i skapet. Synes egentlig det ser ganske fint ut. Resten av rommet ser bomba ut. Bokstaveigtalt. I morgen skal jeg og pappa henge opp speil på rommet mitt og så håper jeg på at det blir orden her, liker når det ser fint og koselig ut! 


Fant maange bøker i hyllene mine som jeg ikke trenger eller vil ha lengre. Fikk pluselig mye bedre plass i de hyllene! hihi
Så måtte jeg legge sammen alt som låg strødd over hele gulvet, haha. 

Stakkars mamma som skal sortere i alt dette..haha

Og her er det myyyye mer enn det ser ut. Ser ikke fint ut en plass, huff. 

Her ligger alt i sengen, så skal jeg flytte den tingen det hang på. 
Skal få ett stort speil der jeg har ett lite hjerteforma speil. Så da må vi flytte den tingen alt hang på. Men uheldigvis fant pappa ut at vi heller gjør det i morgen så da måtte jeg bare henge alt opp igjen :( 

Hahha, jeg har seriøst ikke sett gulvet bak senga på ååår og dag. Er alltid noe rot der! 

Ble ganske fornøyd med å ha noen av skoene mine her. Ser ganske fint ut faktisk. 


Min skjønne Maria!

Jeg skal også en liten shoppingtur med Helene i morgen. Trenger litt nye ting før skolestart og diverse klær. Så såver jeg over hos henne en natt, så det blir kos. Skal prøve å ta litt bilder hos henne, men vi pleier ikke å være så veldig fotogene når vi ligger å slasker oss i en sofa. Hehe, men tror jeg skulle ta litt portettbilder av ho, så ja. 

Hvordan har din dag vært?


 

 • 27.07.2013, 22:57

GRILLING!


Hallo! Har vært veldig fint vêr, og ikke minst utrolig vamt idag også. Mamma og pappa har vært på sjøen, men jeg ble hjemme. Så jeg har vært ute her hjemme og egentlig kjedet meg, haha. I kveld grillet vi, og mamma laget det skikkelig koselig til ute på terrassen. 

Nå de siste timene har jeg sett noen episoder av the vampire diaries. Ja, jeg såg da faktsik episoder jeg har settt før, men bare for å tenke på noe annet enn at jeg hadde vondt i magen. Hater periodesmertene! Men men, tok noen tabletter i stad så håper de virker snart :) 
Fine pusen min♥Er det fint vêr der du bor?

 • 27.07.2013, 16:41

savner bestissen min

Dette er den første sommeren på nesten 8 år jeg og Helene får sett hverandre så lite. Har bare vært med henne en hel dag hele ferien, raart. Forhåpentligvis skal vi såve i telt på mandag/tirsdag! Savner god jenta mi, kom hjeeem! ( haha, gamle bilder av oss..)

savner du noen?

 • 26.07.2013, 22:57

Bilder fra båtturen og dagen idag


Hei! Unskyld for sen blogging idag, kom nett hjem fra Anita. Vi har ikke gjort noe spessielt idag, sto ikke opp før klokken ett og så brukte vi sånn to timer på å spise frokost å stelle oss. Haha, skulle ta nytt profilbilde til Anita.. så da sminket vi oss, og jeg har ikke sminket meg skikkelig på nesten en måned! Det var utroolig rart. 

Tenkte å vise dere bildene fra båtturen sammen med mamma og pappa. Har vært på to båtturer, den første i en uke og så en i en natt. Men viser litt fra begge turene jeg, var koselig. 
Fin når jeg ler, takk


fant en kul bil, måtte ta bilde med den såklart Så ble det noen runder med idioten før vi tok kveld. Jeg vant altså.... en gang. 

Skal vise dere bildene av meg og Anita i ett annet innlegg, nå ble dette veldig langt.. 

Hva synes du om bildene?
 

 • 25.07.2013, 22:20

Pizza kokk!


Heisann! Nå er jeg hos Anita, og vi lager pizza. Jeg overnatter her i natt, så viser dere bilder fra båtturen når jeg får bildene innpå pcn i morgen eller noe. Nå må jeg lage maat! Snakkes :-*

Ha en fin kveld!

 • 24.07.2013, 21:02

Nyter livet!!


Nå sitter jeg på noen steiner rett over sjøen, og det er faktisk så varmt at jeg sitter i bikini. Klokka nesten 9 om kvelden, ikke ille det! Håper dere alle har det like fint og idyllisk der dere er.

 • 24.07.2013, 11:53

På vei ut!


Hei! Nå er jeg på vei ut døra for å dra til sjøen. Jeg, mamma og pappa såver over i båten til i morgen så da kan jeg ikke låve noe blogging ettersom jeg er ganske sikker på det ikke er internett midt på sjøen. Haha! Fantastisk vêr, så satser på at det blir en bra tur.Bilde fra tideligere i sommer, etter en klissklass tur på sjøen. 

 • 23.07.2013, 23:28

Tidelig kveld og nytt design


Heisann! Da har jeg fikset designet litt, siden det andre bare var sånn som kommer når du oppretter en blogg hos blogg.no. Håper å få en skikkelig header, men jeg aner ikke hvordan jeg lager det såå..noen tips? Ellers tror jeg resten er greit for det første. 

Har faktisk kommet meg i seng før halv tolv idag, wow. Haha, ikke tidelig egentlig..men nå har jeg lagt meg så sent de siste ukene at dette er tidelig. Går ikke helt opp for meg at det er sånn cirka tre uker til skolen starter igjen.. hvor ble det av ferien da? Føler ikke det har skjedd noe spessielt kjekt enda, heh. I morgen drar vi ut med båten igjen  og blir mest sannsynelig over en natt. Meldt utrolig nydelig vêr de neste dagene også, rene syden i Norge jo!!

Dere får ha en god natt! 
 

 • 23.07.2013, 19:08

Pinky love


Hei! For noen dager siden fikk jeg en knall-rosa treningsshorts fra nelly. Veldig fornøyd med det kjøpet, og fargen er jo helt nydelig. Heheh..og utrolig behagelig å trene i såklart.


Den kostet 199 kr og du kan finne den HER. Den er mye mer knasj rosa enn på bildet på nelly,men det gjorde ikke noe. Veldig tynt stoff, noe som er greit varme sommerdager. 

Hva synes du?

 

 • 23.07.2013, 12:57

Mobilblogg; ut på sjøen igjen!


Hei! Vil bare informere om at jeg drar på sjøen igjen nå, og kommer sikkert ikke hjem før ikveld. Håper alle har en super dag!

 • 22.07.2013, 21:17

Bilder fra dagen


En utrolig finfin dag på sjøen. Håper vi drar ut igjen i morgen! Tok egentlig lite bilder, filmet en del.. skal lage en film i slutten av sommerferien. "Min sommer".

Håper alle har hatt en super fin dag!

 

 • 22.07.2013, 11:48

Båttur soon


Hei! Nå sitter jeg å spiser mens jeg venter på at pappa skal bli klar til å dra på sjøen. Er så fint å være på sjøen når det er så fantastisk vêr som det er nå for tiden. Håper virkelig det forsetter! Mamma tok noen bilder av meg i stad, haha. Såg ikke nooe, fordi jeg fikk sola i øyene. Usminket og sol i øynene, wihu. 

Ha en ståålende dag alle sammen! 
Search

Bloggdesign

hits