• 27.06.2015, 16:17

home sweet homeHei! I går fikk vi tilbrakt en hel dag på stranden, som for min del i alle fall var veldig etterlengtet. Skulle gjerne hatt flere av slike dager, men i dag var det å reise hjem igjen. Det var uansett veldig deilig å bare slappe helt av en dag, få litt farge og komme litt videre i boken jeg leser. Haha, leser bare om sommeren når jeg soler meg så har cirka ett år pause fra bøkene. Vi spiste god lunsj på stranden også, og var ute på en mexicansk restaurant på kvelden - som vi også var på dagen før! På kvelden var det pakking, og noen runder kortspill.

I dag var vi oppe før klokken syv, og ble hentet halv åtte. Turen hjem gikk veldig fint, jeg sov vel egentlig for det meste. Så nå er vi altså kommet hjem. Er litt deilig å komme hjem å få mitt eget bad igjen, egen seng, eget rom.. hihi. Har pakket litt ut, men kom ikke så mye lengre enn til å bare slenge alt på gulvet, hvor jeg egentlig skulle begynne å legge sammen før jeg ble trøtt og satte meg her jeg sitter nå. Kjenner at jeg har utrolig god seng, etter å ha sovet vekke i en uke, haha. Anyway, nå skal jeg slappe av med serie og litt taxfree godis, så skrives vi snart igjen❤️ 
Flyet var roooosa!!

  • 23.06.2015, 20:03

regn, sol og shopping

På vei ut for å spise på søndag, været var ikke noe særlig bra. Hehe, sol og regn på samme tid 

Litt av stranden i Sopot / Mikke og Minni / Italiensk restaurant 


En ring jeg kjøpte / på vei til Gdansk i dag 


På vei til Gdansk i dag / Shopping / En utrolig god amerikansk-vaffel 


The body shop / Spisepause fra shoppingen / New Yorker 


Storesøster på starbucks / Fornøyd med shopping, og klare til å gå hjem / Litt av innkjøpet 

Hei! I dag har vi vært en tur inn til Gdansk for å gå på shoppingsenteret. Vi tok tog, så det tok ikke lang tid å komme dit. Vi gikk å tråkket på senteret i 5-6 timer, og det kjennes godt på kroppen nå! Kjøpte ikke så forferdelig mye, men fornøyd med det jeg fikk med meg. Vi hadde en matpause med pizza, og litt før det kjøpte jeg en sånn amerikansk vaffel med jordbær. Må si at det smakte utrolig godt, altså! Rett før vi skulle hjem kjøpte jeg og søsteren min også en frappe hver, og så var vi fornøyde. Nå etter vi kom hjem la jeg meg i badekaret i en god stund, og nå skal vi snart få noen venner som også er her nede på besøk til kvelds i leiligheten :-) 

Kamera har blitt litt nedprioritert de siste dagene, dessverre, men spesielt i dag så var det ikke så veldig bra lys osv inne på senteret. Når vi skal til gamlebyen i Gdansk kommer jeg nok til å ta en del bilder  så jeg kan vise dere. Har tatt en del bilder med mobilen da, som dere kan se. Skal vise dere innkjøpene en annen dag, kanskje når vi kommer hjem. Får se! 

Hvordan har dere det? 

  • 21.06.2015, 15:45

Fremme i Sopot

shorts sheineside.com skjorte bikbok topp bikbok solbriller cubus veske tyrkia 

Hei! Ganske sent i går kveld ankom vi Sopot, og kom oss til leiligheten vi skal bo i denne uken. Leiligheten er veldig fin, så her trives vi godt! På tross av en ganske sen kveld i går, kom vi oss opp ganske tidlig for å komme oss ut å se litt rundt. Været i dag har vært veldig skiftende, både sol og regn. Litt torden var det også. Etter mye tråkking rundt på "piren", som er populært å besøke her i Sopot, og rundt båthavnen gikk vi jentene litt på kikk i butikkene mens guttene satte seg på en cafe. Fant ikke så mye i dag, men det er like greit. Skal inn til Gdansk en annen dag og handle litt. Nå ligger noen å hviler, mens andre spiller kort. Jeg skal også være med på det nå, så vi skrives senere. Over kan dere se noen bilder fra dagen i dag! Som dere ser kunne vi gå i sommerklær, så temperaturen er ikke så ille :-D Hva gjør du i dag? 

  • 20.06.2015, 11:26

FERIE


 Åh, det er sommerferie!

❤️Hurra❤️

Dette er egentlig veldig merkelig. Sommerferie? Dette skoleåret har gått så fort at jeg ikke skjønner det en gang, noen som føler det på samme måte? Da vi fikk gå fra skolen i dag følte jeg egentlig vi fikk høstferie, eller vanlig helg. Sommerfølelsen er ikke på plass, men satser på at den kommer når jeg setter meg på flyet senere i dag, og reiser på familieferie til Polen. Håper det blir varmt og masse soool, og at jeg får slappe skikkelig av og endelig senke skuldrene. Været her på Stord er ikke så aller verst det heller, så sommeren er ikke så veldig langt unna. Det ble også fint i går kveld, så fikk en fin begynnelse på ferien sammen med venner.

Det var så digg å få sove lenge i dag. Denne siste uken har vært lang og kjedelig, og det jeg gledet meg mest til av alt - var å få sove lengre enn til klokken seks i noen uker. Haha! Nå er jeg selvfølgelig også veldig klar for å reise, og begynner å bli utålmodig og reisesyk. Vi reiser ikke før ganske sent i ettermiddag, og flyet går i kveld.. så da er det bare å vente resten av dagen. Skal få pakket ferdig nå, og vaske rommet om jeg får tid - før avreise.

Ser også at jeg kanskje snart må få en ny header, som ikke skriker jul og vinter. Hehe, kanskje jeg får tatt noen fine bilder i løpet av sommeren.

Anyway..

Ønsker dere en deilig dag og sommer, så skrives vi i Polen! ❤️

Hva planer har dere for ferien?

  • 06.06.2015, 15:29

pause


Hei! I dag sto jeg opp ganske tidlig for å komme meg på trening, er evigheter siden sist jeg trente så var på tide å komme i gang igjen nå. Etter det har jeg egentlig bare sløvet her hjemme, stelt meg litt og slappet av. I en tid fremover nå kommer jeg til å ha en bloggpause, av ulike grunner. Vet ikke når jeg kommer tilbake, men blir nok når vi har fått sommerferie.(som egentlig ikke er noe lenge til) Føler det er mer en ting jeg må, enn jeg har lyst til akkurat nå. Og å ha en blogg, med oppdatering flere ganger til dagen tar tid. Mye tid. Til neste gang, ha det veldig bra♥ 
sommeravsluttning med bedehuset i går


  • 05.06.2015, 16:05

Siste innkjøp


Hei! Tenkte å vise dere mine siste innkjøp. Føler egentlig jeg har vært veldig flink i det siste, å klart å ikke bruke så mye penger på klær. Men litt nytt til sommeren er kjekt, så jeg har handlet litt nå. Blir nok også en del shopping på ferie i sommer kan jeg tenke meg, så vil ikke bruke opp alle pengene nå. Husker ikke priser på ting, så gidder ikke å stresse med det. Noe dere likte? 


Topp fra nelly.com / shorts fra bikbok(elsker den) 

T-skjorte, bukse, genser og bukse fra bikbok

Solbriller fra cubus 


  • 04.06.2015, 17:58

A bit of summer
Search

Bloggdesign

hits