• 31.05.2015, 19:37

Eksamen


Halloo dere!

En liten stund siden sist her nå, men denne uken har vært ganske stressende. Samtidig som jeg faktisk har kommet inn i en veldig fin døgnrytme, så jeg har følt meg ganske uthvilt. På fredag fikk vi vite at klassen vår kom opp i matte skriftlig, så den skal jeg ha på tirsdag. Jeg har også vært bortreist i helgen som leder på en barneleir, det var både kjekt og utmattende. I morgen skal jeg bruke dagen til å pugge, så jeg tror ikke jeg blir å blogge da. Fredagens outfit. Jeg har på meg en genser fra bikbok, og en bukse fra bikbok. Jakken er fra sheinside.com

Nå skal jeg straks ta en dusj og så legge meg litt tidlig i nytt sengesett♥ Noen andre som også elsker det? For øyeblikket sitter jeg å spiser på både bolle, kake og bær med smeltet sjokolade. Onkel i nabohuset har bursdag, så da fikk jeg litt godis bort til meg da jeg kom hjem. Får håpe jeg er uthvilt og i god form til å pugge i morgen, har vært i litt dårlig form i dag..typisk det sant, rett før eksamen. Men men, den må gjennomføres uansett! Vi blogges om ikke så lenge, fininger. 

 • 26.05.2015, 19:26

My tuesday


 


Ble bare ett instagrambilde til dere i dag @elisesteinsland 

Hallo flottinger♥ Hvordan er dagen? Selv har jeg egentlig hatt en veldig grei dag, rolig skoledag og ganske opplagt også til at det var første dag etter helg. Klarte å komme meg i seng allerede halv ni i går kveld, og følte meg uthvilt klokken halv seks i dag morges..det var en deilig følelse. Og så var det så fint vær å vokne opp til, selv om det har blitt litt verre nå utover dagen. Merker at det ikke er lenge igjen til sommerferie på hvordan skoledagene er, og at vi egentlig er ferdig med alt vi skal gjennom. Bare eksamen som gjenstår nå! 

Da skoledagen var ferdig gikk jeg en tur på senteret og møtte Mathea, og vi gikk på bukseshopping. Eller rette sagt - jeg la av noen ting som jeg skal tilbake å betale i morgen, hihi. Faktisk en god stund siden sist jeg handlet meg noen nye klær nå, og synes det er ok å bruke litt penger på klær inni mellom. Selv om jeg er blitt veldig skeptisk til pengebruken min, noe som egentlig er bra i forhold til hvordan jeg holdt på før. Anyways -  resten av dagen har gått til litt serietitting, før jeg tok meg sammen og begynte for alvor å rydde rommet. Bør vel ta hintet om at det trengs opprydning, støvsuging og vasking når du føler du får astma av å komme inn i rommet, haha. Jeg får komme meg tilbake til ryddingen om jeg skal bli ferdig(blir nok ikke det uansett, men) i kveld. 

Håper dere har en veldig bra dag, så snakkes vi snart igjen. 

 • 25.05.2015, 18:09

Forever aloevera


Hei folkens! Nå skal jeg komme med noen kjempe gode tips til dere, av både sminke og annet. Fordi - for en stund siden ble søsteren min en independent forever buisness owner. Som vil si på norsk - en selvstendig forhandler. I begynnelsen skal jeg ærlig innrømme at jeg var utrolig skeptisk til produktene, fordi jeg tenkte aloevera. Som i den kremen du tar på vepsestikk eller noe i den dur. Men så feil kan man ta, for produktene her er utrolig gode! 


Denne sminken er den enste aloevera-baserte sminken på markedet, og du får 90 dagera førnøydgaranti. Desse produktene er også veldig allergivennlige, og er ikke tilsatt parfyme. Sminken føles utrolig lett på huden og det føles egentlig ut som du ikke har sminke på huden. Det er også pleiende sminke med aloe vera i, noe som er motsatt av hva sminke ofte er. Over en tid nå har jeg fått flere produkter, og er godt fornøyd med de alle sammen. Tenkte å vise dere de jeg har og skrive litt om de forskjellige, så kanskje dere får noen nye tips!

Flawless Volumizing Mascara 


Denne mascaraen over her er for volum og for lengde på vippene. Jeg falt helt for den med en gang, og er veldig fornøyd med hvordan resultat den gir. Den er også uten asfalt(noe mangen andre mascaraer har), og blir ikke så stiv. Den klumper seg heller ikke, noe jeg har irritert meg over med flere andre. Den drysser ikke, er svart på farge og kan tas bort med q-tips når den er tørket, uten at eventuell øyenskygge forsvinner. 

Cream to powder foundation


Denne foundation dekker godt, men føles ikke noe som vanlig foundation. Den ser litt mer ut som pudder, med en kremet konsistens. For noen uker siden var søsteren min hjemme, og jeg skulle tilfeldigvis i bursdagsselskap den dagen - så da ville hun sminke meg. Da ble både denne brukt, og flere gode produkter fra samme merke. Fikk ett utrolig naturlig resultat som holdt i ekstremt mange timer. Cream to powder foundation er lett å påføre, inneholder pleiende aloe vera og huden føles myk og du får en flott glød. 

Scrub


Denne har jeg faktisk ikke prøvd selv enda, ettersom jeg fikk den i går eller noe. Men litt generell informasjon: Den er anbefalt å bruke en gang i uka, eller ved urenheter er det også godt å skrubbe. Den kan brukes både på kropp og i ansikt, og dufter deilig. Den er god å massere inn i både ansikt og på kropp, og du får silkemyk hud etterpå. Den hjelper også mot uttørking og andre skader. En erfaring fra noen som har brukt den: Stor klumpe-kvise - scrubbet om morgenen, om ettermiddagen var den ikke vond lengre, og dagen etter var den borte. Altså - til å anbefale. Dette her skal jeg prøve ut allerede i kveld, tror jeg! 

 Ansiktsmaske

Denne har jeg prøvd en del ganger nå, og er nok den beste løsningen for å gjenopprette hudens mykhet. Den gir effektiv rengjøring og tilfører huden fuktighet, den passer også perfekt etter scrubben. Ansiktsmasken vises nesten ikke på huden, og blir ikke så "stram" som mange andre blir. Huden føles frisk og smidig etter du har hatt den på i 15-20 minutter. Til slutt vaskes den bare lett av med vann. 

Lipsyl


 Denne her er faktisk helt fantastisk. Gjør leppene mykere med en gang, og om du er tørr og sår går det bort veldig raskt. Som ett lite miniapotek. Den er myk og god på leppene, og holder lenge. Den kan også brukes på stikk, kløe og sår + såre neglebånd. 


Desse produktene fåes bare hos forhandlere, og du kan opprette en konto HER, hvor du lett kan legge inn bestilling. Bestiller du innen 28. mai, får du med en gratis lipsyl og gratis frakt. Når du har laget konto kan du også se hele utvalget med varer og priser. 

Anbefaler mineralpudderet også, og øyenskyggene holder seg veldig fint. Ikke ta en for mørk farge på ting, det vil se unaturlig ut, og du vil ikke ha skille. Både jeg og søsteren min har den lyseste fargen, porcelain. Mineralpudderet er fint i light. 

Om du trykker innpå HER, kan du også få svar på alle spørsmål og ting du lurer på. Jeg anbefaler dere å teste dette ut, jeg tror ikke dere vil angre ;-) Denne sminken her er heller ikke noe dyrere enn annen sminke. Jeg fikk noen produkt til bursdagen av Merete, og har etter det kjøpt flere selv. 

 

 • 25.05.2015, 15:48

Sommerfavoritter fra Nelly


inneholder annonse lenker 

Heia! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hos Mathea, mens hun lager amerikanske pannekaker til oss. Hihi, heldige meg♥ Vi hadde en utrolig kjekk og koselig kveld i går, blir bare mer og mer glad i den jenta! Men alright dere, over til hva dette innlegget skal handle om. Nå er virkelig ikke sommeren langt unna, selv om det føles litt sånn på været. Men i anledning sommerferie, tenkte jeg å vise dere noen ting jeg har funnet på nelly og som er plukket ut til favoritter. Selv om det er utrolig mange fristelser innpå her, har jeg faktisk klart å ikke bruke en eneste krone på klær de siste månedene. Hehe.. 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER  / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER 
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER  / 9. HER 

Fant du noe du likte?


 • 24.05.2015, 18:17

Nashville


Hallo! God søndag♥ Nå sitter jeg i sengen å slapper av, og titter litt på serie. Søndager ass, så utrolig kjedelig dag egentlig. Ikke noe vær å være ute i heller, så jeg har vært inne i hele dag. Men har i det minste endelig fått ryddet litt på rommet, og det var nesten litt sjokkerende å se gulvet igjen. Kunne ikke huske at det så slik ut, haha! Som jeg skrev i går så var jeg en tur på bedehuset på kvelden, og ble sittende oppe med mamma og pappa da jeg om hjem å se på denne her sangkonkurransen. Når jeg først nevner konkurranse, vinneren av nivea-konkurransen er kontaktet og vil motta produktene snart! Gratulerer :-D 


- topp fra bikbok - bukse fra bikbok - 

I morgen er det helligdag, som betyr en ekstra fridag. Det liker vi, hihi. Skal derfor overnatte hos min fineste Mathea i natt, tror det blir både morsomt og godt med en skikkelig sleepover igjen. Men skal ikke innover før senere i kveld, så får prøve å finne på noe mer interessant enn å sitte her å kjede meg de neste timene. Jeg fikk forresten en ny foundation i dag, så jeg skal vise dere en annen gang. Har også mascaraen i samme merke, og liker begge utrolig godt. Håper dere alle har en bra pinse, så blogges vi snart! 

 • 23.05.2015, 18:11

Langhelg og bursdagsfeiring


God lørdag, dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en overraskelsesbursdag som vi hadde for Camilla. Først møttes vi på Frugård for å spise, og etterpå kjørte vi til en skog hvor vi spiste kake, snakket og noen hadde vannkrig av ett eller annet slag. Jeg holdt på å fryse i hjel, og jeg var den tørre av oss - så jeg synes litt synd på de andre. Men vi hadde det koselig likevel, og det var i alle fall bra vær selv om temperaturen var som så. 


I kveld blir det nok en tur inn på bedehuset. Nå skal jeg bare slappe litt av, er så utrolig trøtt for tiden. Godt det er langhelg nå da! :-) Og tiden fyker jo fremover, så er jo også sommerferie om under en måned!! Når vi snakker om tid, så har jeg helt glemt å trekke vinner av konkurransen. Gir dere en til dag, så trekker jeg en vinner i morgen. Konkurransen kan du finne HER

Hva har dere brukt dagen på?

 • 20.05.2015, 18:40

Drømmer meg litt bort

Fremtiden. Jeg har så blandet følelser rundt tiden fremover, men for det meste gleder jeg meg bare. Jeg har vært utrolig usikker, og mye att og fram med hva jeg vil gjøre de neste årene. Nå tror jeg endelig jeg har klart å komme frem til hva jeg vil gjøre. Hva det er får dere vente i spenning på, ettersom ingenting er sikkert vil jeg ikke dele noe her enda. Men en ting som er sikkert - jeg elsker å sitte å titte på leiligheter. Selv om det uansett er en stund til jeg skal flytte ut, er det jo lov å drømme seg litt bort inni mellom. Gleder meg veldig til å innrede mitt eget hjem, det er en av tingene jeg ser mest frem til. Blir spennende å se hvordan ting blir, hvor jeg ender opp på skole og hva utdanning det blir. Tiden vil vise ;-) Jeg har også kommet i gang med å kjøre bil nå, endelig, kunne jo ha kjørt i over ett år egentlig. Men jeg brydde meg ikke så mye før nå, men nå gleder jeg meg til det også. Synes allerede det er veldig kjekt, selv om det er litt stressende og skummelt nå i begynnelsen. De neste årene blir spennende, og forhåpentligvis gode år! 

Har dere kontroll på hvor dere ender opp i fremtiden? 

 • 19.05.2015, 15:23

Some iPhone moments- noen fine solskinnsdager - 


- grilltur - biltur - pusen - 


- hyttetur - grilltur - kake på skolen - 


- selfie - hyttetur - enda en hyttetur - boblebadet 


- koser oss på hyttetur - 


- litt av min 17. mai feiring - 

  • 19.05.2015, 13:22

Details
- min fine Sunnhordlandsbunad - 

 

 • 17.05.2015, 17:23

Hipp hurra, Norge


GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN! 

Håper alle har hatt en flott 17. Mai feiring frem til nå, og får en bra dag videre. Jeg har brukt dagen sammen med venner, og det har vært kjekt. Vi var noen hos meg å spise lunch sammen, før vi dro til Leirvik og så på toget. For øyeblikket slapper jeg bare av hjemme, har fått av meg bunaden igjen og skal inn på bedehuset litt senere for å fortsette feiringen der. Skal også en liten tur til farmor og farfar nå straks, så må egentlig få opp farten litt. Viser dere litt bilder fra dagen nedenfor. Hvordan bruker du denne dagen?


 • 14.05.2015, 11:12

Morning happiness
God morgen fra jentene over her ♥ Ha en bra dag! 

 • 13.05.2015, 19:55

vi er fremme!
Holaa!

Nå har vi ankommet hytten, og er allerede fult i gang med å styre på her. Mens Oda er i dusjen og jeg blogger lager de andre taco, hihi. Gleder meg veldig til å tilbringe det neste døgnet her med desse fine jentene, såå god stemning! Vet ikke helt hva planer det er i kveld, taco i alle fall. Sikkert en film, litt dans og mye latter. Men nå tror jeg maten er klar, så da skal vi spise og se paradise sammen. 

Det kommer også en konkurranse i løpet av kort tid. Så følg med! :-D 

Ha en bra onsdag! 


 • 12.05.2015, 18:58

Kort uke


Hei på dere! 

Hvordan har uken vært så langt? Deilig å tenke på at i morgen får vi helg, og både torsdag og fredag er fri. For min del så gleder jeg meg litt ekstra til skoledagen er over i morgen, for da reiser jeg på en liten hyttetur sammen med noen jenter fra klassen. Det blir nok kjempe koselig, lenge siden vi har samlet oss utenfor skolen nå. På søndag er det jo også allerede 17. mai, og denne dagen skal jeg tilbringe med gode venner. 

Elles går dagene mye i det samme. Skole, trening og avslapping. I dag har jeg gått gjennom absolutt alle klærne mine, og fått litt orden i klesskapet. Har fått vekk mye gammalt og som aldri blir brukt, og plutselig ble det mye bedre plass igjen. For øyeblikket sitter jeg å knasker i meg eple, og har spist litt knekkebrød. Skal snart sette i gang med å trene litt, og så må jeg pakke litt til i morgen. Ha en deilig kveld, så skrives vi igjen i morgen! 


 • 09.05.2015, 17:19

good times


Hallo, dere! Happy saturdaay♥I går kveld dro jeg og en gjeng med venner ut til ett sommerhus for å overnatte der. Vi kom ikke ut før i tolv tiden, så det ble ganske sent. Men vi koste oss med kvelds, samtaler, bønn, lovsang og nattverd. Ble også litt kortspill på noen av oss, så det var en koselig kveld. I dag har vi ikke gjort noe spesielt egentlig, bare slappet av og kost oss sammen. Noen har badet, og ellers har vi sunget en del sammen haha. Veldig koselig, gleder meg til flere slike turer! 

Nå har jeg kommet hjem, og har feiret litt bursdag for broren min som fyller år i morgen. Tenkte nå at jeg skal slappe godt av i noen timer, før det er inn igjen på bedehuset i kveld. Er egentlig ganske søvnig, så tror kanskje jeg tar meg en liten stund hvor jeg får tatt igjen litt søvn, haha. Under kan dere se litt bilder fra helgen så langt. 

Hva bruker dere dagen på?


Kjekkeste jentene (og guttene, som ikke var så aktive på bilder)  • 06.05.2015, 22:25

But first, let me take a selfie// litt bilder fra i dag: Mamma, meg og pappa tester ut selfiestang i bilen - himmelen på vei hjem fra skolen - pusen min - bilselfiee

God kveld, flotteste dere♥

Ble litt senere oppdatering enn jeg egentlig liker i dag, men dagen har gått i ett frem til nå. De siste dagene har jeg ikke vært helt i form, og var derfor hjemme fra skolen i går og halve dagen i dag. Vi skulle ha en prøve i dag som jeg bare ville bli ferdig med, så da fikk jeg med meg den. Etter skoletid reiste mamma, pappa og jeg til Haugesund for å besøke storebroren min og kjæresten, for å se leiligheten og spise middag sammen med de. Synes leiligheten var veldig koselig, og besøket også!

Nå sitter jeg her med en kopp te i sengen min, og skal prøve å sove når jeg er ferdig å skrive til dere. De siste nettene har jeg sovet skikkelig dårlig, så håper på at denne her blir bedre. I morgen skal vi også ha en prøve, og etter skolen skal jeg til tannlegen. Wææ :( Håper det går fint, krysser fingrene. Utenom det skal jeg prøve å få trent litt, begynner å bli en god del dager siden sist nå. Og så ser jeg at rommet mitt trenger en stor opprydning også...hehe. 

Men over til overskriften! Fikk nemlig en pakke i posten i dag, og det var en SELFIESTANG!! (tror det heter det?) Haha, vet ikke helt om jeg synes det er kleint eller kult..men kjekt var det i alle fall! Tror ikke jeg kommer til å bruke den så mye til å ta bilder av meg selv, men kjekt å ha når jeg vil samle flere på bilder eller ha folk med lengre bak osv. Kjekk oppfinnelse, hihi. Kan lage ett innlegg om den senere om dere ønsker det? Hvor den er kjøpt osv. Ikke sponset btw, betalte og bestilte og alt det der selv :-) 

Nei, nå må jeg ta kveld. Vi skrives i morgen, verdens fineste. Hva har dere brukt denne dagen på? 

Må dere ha en god natt♥ • 05.05.2015, 20:50

Worship: more than a song


Trykk på sangene for å komme til spotify. 

 Håp - Acna Lovsangskole

Oceans - Hillsong 

Høylovet - Frik 

Syng det ut - IMI kirken 

Rooftops - Jesus Culture Åh, styrken i lovsang♥ Det er så utallige mange flotte og styrkende lovsanger der ute, og de over her er bare en liten del av mine favoritter. Det er i lovsangen jeg føler Guds nærhet best, og det er i lovsangen jeg føler jeg klarer å gi meg helt til han. Det er da jeg klarer å ha fullt fokus på Jesus og hva han gjorde for meg da han døde på korset. Gjennom lovsangen lærer jeg mer om frelseren min, jeg lærer om hvem han er for meg og hvor enormt stor og god han er. Lovsangen har ledet meg nærmere Gud og gjort tunge dager en god del bedre. Energien som er, i også egentlig rolige sanger, fyller meg opp og gir meg det jeg trenger for å holde ut enda en stund til. Nei åh, lovsangen er god. Både å synge sammen med andre, alene og høre på på spotify. Og det kjekke er - du trenger ikke å være noe flink å synge, eller ha ett spesielt musikalsktalent for å lovsynge. Gud tar i mot alt, akkurat slik som du leverer det og det er bra nok. 

LOVSANG- listen min på spotify

#Jesuserbest- listen min på spotify

 

 • 04.05.2015, 19:06

Sommerens planer


Nå kan vi faktisk begynne å telle ned til sommerferie. Ikke det at jeg ikke har gjort det tidligere, men nå med litt "finere" tall.. hehe. Sommerens planer er i boks, og jeg ser såå frem til denne sommerferien. Har ikke så mange store planer, men bare tanken på late og varme sommerdager med venner, familie.. herlig! Tenkte å fortelle dere litt om de planene jeg har - så langt. Småturer og "dagsprogram" har jeg ikke noe planlagt, men har noen "store" ting som skal skje. 46 dager til sommerferie, folkens!!

 ♦ Polen med familien. Jeg kan faktisk ikke skikkelig huske sist gang vi var på en skikkelig familieferie, så dette blir kjekt! Med søsken som er voksne så er det ikke alltid det passer for alle, men nå skal vi altså til Polen. Har hørt veldig mye bra og fint om Polen, så gleder meg til å oppleve det. Vi reiser dagen etter jeg har fått ferie, så forhåpentligvis blir det en bra start på ferien. Vi skal til Sopot, å bo i en leilighet der. Noen som har vært her og er fornøyd?


 ♦ Skjærgårds Music & Mission festival. Her var jeg i fjor med to kjekke jenter, bodde i telt i en liten uke og fikk oppleve tidenes sommerfestival. I år skal jeg bare være en helg om alt går som planlagt, og vi skal kjøre ned selv med en kompis. Ser veldig frem til dette også, etter fjorårets happening. Møtene, lovsangen, konsertene og menneskene.. alt var så BRA. Vi gleder oss vilt til å reise ned i år også! Dette blir noen dager etter jeg kommer hjem fra Polen, så to kjekke turer rett etter hverandre. Hvis alt går som vi tenker så blir vi boende i telt sammen med noen andre, og så får vi bare håpe været er på vår side. JEG GLEDER MEG. Ser jeg noen av dere her? ♦ Active Ten. Active Ten er en sommerleir på Brandøy, og er nesten blitt en sommertradisjon de siste fire årene. Hva er egentlig bedre enn sommer, leir, venner og Jesus på en plass?    Hyttetur/båttur/telttur. Har egentlig ingen eksakte planer her. Men det er snakk om å dra på hyttetur sammen med en gjeng venner, det hadde vært utrolig kjekt. Kanskje jeg blir med mamma og pappa en tur på sjøen, og telttur noen netter er koselig. Spørs om jeg får nok av teltlivet på en sommer når vi er på festival, hehe. Ellers blir det nok dager med sjøen, grilling og andre ting jeg finner på sammen med venner og familie. Åh, jeg gleder meg skikkelig til denne sommeren. Tror den blir awesome! Hva er dine planer for sommeren?

 • 02.05.2015, 16:33

lazy day


Nå ligger jeg å Mathea i hver vår sofa og slasker egentlig bare. Har vært en tur ute i solen og kost oss litt i det herlige været vi har. Siden det ble ganske sent i gårkveld er vi litt slappe i dag, men det er helt ok. Senere i dag skal jeg kanskje på en blåtur med bedehuset, får se om jeg orker - det hadde sikkert vært kjekt. Vi sitter her å snakker om sommeren og lager planer, og jeg ser såå frem til sommeren. Klarer nesten ikke å vente, men nå er det jo faktisk bare litt over 40 dager til ferie. Wihuu! Har de fleste planlagte(familieferie osv) feriene i boks nå, så tenkte å lage ett innlegg til dere om de senere. 

Nå skal jeg bli litt sosial igjen, så vi blogges senere. Ha en deilig dag! 

 • 02.05.2015, 04:32

04.32


Hallaaa! Så var det en stund siden sist igjen, da.. 

Nå burde jeg egentlig ha sovet, men det gjør jeg ikke. Og derfor skriver jeg nå. Føler egentlig jeg har best blogglyst om kvelden og natten, så like greit. Jeg er egentlig så og si nettopp kommet hjem i fra en overraskelsesbursdag som var veldig kjekk. De siste timene nå i natt har vi brukt på nattverd, bønn, lovsang og Jesusprat. Tror vi hadde utrolig godt av det alle sammen! Hadde en super kveld, og jeg tror og håper at bursdagsbarnet, som fylte 18 år i dag(igår?) også var fornøyd! 

En liten oppsummering fra kvelden:


Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i denne gjengen. Dere er så BRA!! Takknemlig for å ha dere♥

Folkens. Over til noe helt annet, haha. De siste månedene har vært tunge på bloggfronten, og jeg har vært veldig usikker på om jeg skal "legge ned" bloggen for en stund eller prøve å holde det gående. For noen dager siden hadde jeg egentlig bestemt meg. Jeg leggen den ned. Men så tenkte jeg litt mer, og jeg klarer ikke å holde meg 100% borte i lengre tid. Derfor skal jeg igjen prøve, kanskje litt hardere enn de andre gangene. Får håpe det går litt bedre denne gangen. Dere motiverer meg i alle fall med at dere fortsatt titter innom her selv om det ikke skjer så mye. 

Og så må dere komme med forslag, og fortelle meg hva dere vil se innpå her. Hverdagslivet mitt er ikke så altfor spennende i lengden, så kom med forslag. Alt fra hva dere vil jeg skal skrive, temaer til videoblogger, aktuelle temaer dere vil jeg skal ta opp osv. Kjekt med litt inspirasjon fra dere jeg faktisk skriver til! Nei, nå må jeg sove. Kommer vel til å kjenne det i morgen med for lite søvn, men sånn blir det inni mellom. Hadde en fantastisk kveld, så angrer ikke. Hehe :-D Planene i morgen er å rydde huset, kanskje finne på noe med venner og så blir det kanskje en tur på kvelden. Får se hva dagen gir meg. Er heldigvis meldt bra vær, så jeg vil nok nyte det også. Føler veldig på at det er søndag i morgen, men så er det LØRDAG! #glede. Hahaa! Alright, nå må jeg si godnatt før jeg blir for useriøs her. 

Forhåpentligvis så er jeg sterkere tilbake nå, har skrevet en del innlegg/begynt på en del og har en plan fremover så får håpe på det. Håper dere sover godt, og får den deilig dag i morgen frem til vi skrives igjen!

Kjærlighet fra meg til dere♥


Search

Bloggdesign

hits