• 31.05.2014, 22:03

pool party


Heisann alle sammen♥I dag har jeg vært sammen med noen andre jenter å kost meg ute i solen, badet og spist god grillmat. Irene, som vi var hos, har fått basseng i hagen så det var super kjekt! Det var kjempe fint vêr, så når vi ikke badet solte vi oss og hørte på musikk. Nå har jeg og Camilla nettopp sett en film og skal straks lage taco og kose oss. I morgen har jeg ikke store planene, skal pakke til klassetur som er på mandag. Gledeer meg! 

Har dere hatt en fin dag?
 • 30.05.2014, 11:39

sunny days


God morgen kjære lesere♥ Fikk dessverre ikke tid til å blogge i går, hadde en innholdsrik dag med mye morro. På onsdagskveld kom Camilla og Vanja til meg, og vi begynte å sette opp teltet. Det var egentlig ikke noe vanskelig, men det ble ganske mye styr for det om. Da vi hadde fått det ferdig, grillet vi pølser til kvelds og koste oss med mye latter, godis og spill resten av kvelden. Tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at det var kaldt på natten, ikke noe stor varme da, nei! Men da vi voknet om morgenen var det veeldig varmt i teltet. 

Da vi kom oss utav teltet i gårmorres , gikk vi inn for å lage oss frokost. Jeg liker egentlig ikke mat om morgenen, men i går var det utrolig godt med frokost! Vi satt og koste oss med maten en stund, og så satt vi bare på tarassen og slappet av en god stund. Etterhvert fant vi frem gitaren og sang for full hals så sikkert hele nabolaget hørte oss, hehe. Utover dagen ble det utrolig varmt og vi la oss til solings ett par timer. På ettermiddagen dro de hjem for å stelle seg og litt diverse, og jeg gjorde det samme før det var U-TURN og grillkveld. Hadde det kjempe kjekt og koselig på U-TURN med mye kjekke folk i går kveld.  Vi grillet, hadde allsang og koste oss sammen. Håper de andre som var der også hadde det supert! Nå har jeg nettopp spist frokost, og har tenkt meg ut i solen. Senere i dag drar jeg, Vanja, Camilla og kanskje noen flere på kinoo. Tar kanskje også en liten runde på senteret med de andre to som ville det, får se. 

Nå stikker jeg ut i det fine vêret, vi blogges senere fininger!


noen av folka, for en herlig gjeng!

 • 28.05.2014, 16:45

camping girls


Hei fine lesere♥ Da var det helg igjen, og det står egentlig ganske mye på planen. I natt skal jeg, Vanja og Camilla sove i telt, noe jeg tror blir utrolig morro. Dei kommer til meg om en stund, så skal vi få opp dette teltet vi skal sove i og kose oss utover kvelden. I morgen har jeg ikke noen planer før kvelden, da blir det U-TURN. Så til dere som bor på Stord--> Horneland bedehus klokken 19.30! Det blir koonge. Vi skal grille i morgen, så det blir nok kjempe kjekt. På fredag skal jeg på kino, som jeg nevnte i en av gårdagens innlegg. Med andre ord tror jeg dette blir en bra langhelg! Vêret er også helt supert, og det er meldt slik fremover. 

God helg! Vi blogges.
 • 27.05.2014, 20:35

lionhearttopp fra cubus shorts fra sheinside

Helloo! Camilla kom bort til meg i ettermiddag på overraskelse besøk, noe som er veldig koselig. Da vi var mindre spurte vi aldri om å komme på besøk, vi bare kom.. så det er koselig når hun gjør det. Vi satt egentlig bare på rommet og snakket før vi gikk ut for å ta litt bilder i det fine vêret. I morgen er det siste (og for min del den første) skoledagen denne uka, så er det helg igjen. Har planer om å sove i telt sammen med noen venninner i helga, ettersom vi må "øve" oss til vi skal på en festival i sommer, haha. Skal også på kino å se filmen maleficent(link til trailer) med noen, tror det blir braa. Noen som har sett den/skal se den?


Har dere hørt Sophie Elise's nye sang, lionheart? Den har gått på replay sikkert hundre ganger etter den kom ut på søndag, og jeg blir ikke lei. Må ærlig innrømme at jeg ikke trodde det kom til å bli noe bra da jeg først fikk vite at hun skulle gi ut sang, men der tok jeg skikkelig feil altså. Digger den! Har dere hørt den? Hva synes dere?

 • 27.05.2014, 12:54

21 dager
Heisann! Nå ligger jeg egentlig ute å soler meg men måtte ha en pause, for det ble så utrolig varmt. Er ikke helt i form i dag, og er derfor hjemme fra skolen. Nå er det bare 21 dager igjen til sommerferien og til jeg er ferdig på ungdomsskolen, utrolig rart men også veldig deilig. I morgen er siste dagen på skolen denne uka, så blir det lang helg igjen. Føler vi har langhelg hele tiden, haha. Nå skal jeg gå i ut igjen, så blogges vi senere!

Hvordan er vêret hos dere?

 • 25.05.2014, 18:06

fine dager


Hei kjære lesere♥ I går dro jeg og Camilla ut til Føyno og grillet og koste oss. Morten og Asbjørn kom bort til oss noen turer, selv om de egentlig var i- og hadde konfirmasjon. Jeg synes det var sykt kaldt, men det var egentlig utrolig fint vêr. På kvelden fikk jeg besøk av Asbjørn, såå koselig å se han igjen. Vi gikk en tur bort til Camilla, og skulle egentlig på tur men vi ble sittende der. I dag har jeg vært på besøk til Asbjørn, eller hos besteforeldrene som han bor hos når han er her. Og nå er han reist tilbake til Trondheim. 

Håper dere har en super søndag! Vi blogges.  • 24.05.2014, 12:05

siden sist


Heia bloggen♥ Nå er det endelig helg, og den har vært så utrolig etterlengtet denne uka! Vi hadde eksamen på torsdag og fredag, og det er såå deilig å være ferdig med det. I går kveld var jeg i bursdag til Camilla, og det var super koselig. Vi fikk god tacopizza, gode kaker og godis. Nå skal jeg rydde og vaske rommet før jeg skal være litt med Camilla. Senere i kveld får jeg besøk av Asbjørn som er på Stord i helgen, det blir kooselig. 

Vi blogges


fine Kimiya♥bursdagsbarnet♥

 • 20.05.2014, 19:01

100 ting som gjør meg glad • 19.05.2014, 16:18

blow ittopp fra nelly shorts fra sheinside


Hei fine♥ Da jeg nesten nettopp hadde stått opp kom Camilla bort til meg, jeg stelte meg og vi gikk ut for å ta litt bilder. Nå sitter jeg bare å slapper av, og har ikke noe mer planer for dagen. Eksamensuke, torsdag og fredag er det eksamen. Jeg tror ikke jeg har sagt hva jeg kom opp i, jeg kom i alle fall opp i norsk! Noe som er helt greit for min del. 

Har forresten helt glemt ut å vise dere underdelene fra sheinside, men shortsen jeg har på meg her er den ene av de. Den har utrolig deilig stoff og jeg synes det er kjempe fin. Ha en fin mandag videre! Blogges.


we failed


måtte selfølgelig ta bilde med den fine traktoren vår, haha

 • 18.05.2014, 22:40

sommerdate


Hei og god søndagskveld♥ Hadde en koselig ettermiddag ute med Camilla i dag, jeg kom på surprise besøk og hadde med litt vi koste oss med før vi gikk inn og så en film. I morgen har jeg fri, fordi det er skriftlig eksamen for de som kom opp i matte. Har vært utrolig deilig sommervêr i dag og håper det blir det i morgen også! Ønsker dere en god kveld videre. 

Minner også om linkerunden, trekker vinner i morgen. Bli med HER. Vi blogges! 
topp fra cubus shorts fra sheinside skjorte fra lindex bikini fra cubus

 • 17.05.2014, 18:33

rolig syttende mai


Heisann og gratulerer så mye med dagen til dere alle! Dagen min har vært den roligeste syttende mai jeg noen gang har hatt, tror jeg. Har ikke vært utav huset en gang. Har ikke vært i form så da måtte jeg bare ta det med ro, så har ikke blitt noe feiring på meg. Har likevel kost meg med jordbær og smeltet sjokolade, serie og spist middag hos mormor og morfar. Håper dere har hatt en super nasjonaldag♥ Vi blogges!

 

 • 17.05.2014, 07:45

sweet-sixteen


Kjære Camilla♥ Gratulerer så mye med 16-års dagen!!

Vi hadde aldri ett nært vennskap, hvis vi i det heletatt var venner. Vi hadde gått i klasse/parallelklasse i ni år før vi fant hverandre og fant ut at vi faktisk koste oss i hverandres selskap. Du kom på besøk til meg på hytten sommeren 2013, egentlig fordi ingen av mine andre venner kunne. Du var skeptisk da jeg spurte, hvorfor skulle jeg spørr deg. Vi snakket aldri, var ikke med hverandre. Jeg var faktisk litt redd det skulle bli skikkelig kleint og vi ikke skulle ha noe å snakke om i begynnelsen, men det ble absolutt ikke ett problem! 

Utover høsten var vi mye med hverandre og fikk en veldig god tone. Da jeg ble mye syk og dårlig igjen var du der for å støtte meg, og kom ofte innom bare for å spørre hvordan det gikk og holde meg litt med selskap. Jeg hadde aldri i livet trodd vi kom til å bli så gode venner, og jeg tror både du og jeg hadde dømt hverandre før vi egentlig kjente hverandre. 

Vi vet begge to at vi er utrolig forskjellige! Det er som rosa og blå, men de passer bra sammen da. Vi har ulike meninger om forskjellige ting, vi liker forskjellige ting og vi er bare veldig forskjellige. Så klart har vi ting vi også er like på, hehe. En ting som har betydd utrolig mye for meg, er at vi begge er kristne. Vi snakker utrolig åpent om det og om en av oss har en tung dag eller trenger styrke og mot ber vi for hverandre. Vi leser bibelen sammen og vi kan også be høyt sammen, noe jeg ikke har gjort sammen med noen andre før. Det er så deilig å kunne være så åpen med deg, Camilla. På tross av at vi er så ulike, klarer vi oss utrolig bra. For det meste ler vi bare av hvor forskjellige vi faktisk er, for det er ganske morro. Da vi reiste på leir i påsken merket vi at du hadde blå converse og jeg hadde rosa. Du hadde blå jakke og jeg hadde rosa. Du hadde blå bag og jeg hadde rosa koffert. Du hadde blå toalettvekse og jeg hadde rosa. Du hadde blå fleece(?)genser og jeg hadde rosa. Du hadde blått sengesett og jeg hadde rosa. Vi respekterer hverandres ulikheter og godtar hverandre for den vi er, det setter jeg utrolig pris på. 

Jeg hadde egentlig laget en video til deg, jeg hadde også laget en sang. Men siden det var så utrolig god timing og jeg ble syk akkuratt desse dagene før bursdagen din fikk jeg ikke gjøre det ferdig, og bestemte meg derfor for å skrive en tale-ish til deg på bloggen, haha. Du skal få filmen og sangen senenere. Jeg håper du får en fantastisk dag i dag, det fortjener du! Jeg håper også du ble fornøyd med frokosten jeg lagde til deg og alt jeg har funnet på, hehe. ( skal vise dere bilder på bloggen senere av det jeg har laget og gjort for Camilla i dag) 

Vi har planer om både ditt og datt, og jeg har faktisk stor tro på at vi klarer å gjennomføre det. Noe av det er noen år frem i tid, men jeg har forsatt troen på det. Jeg gleder meg til å fullføre det vi har startet på! Du har gjort meg til en mer selvstendig person, hjelpt meg gjennom en vanskelig periode i livet og holdt motet mitt oppe for meg når jeg ikke har mer igjen. Det at vi kan be sammen og lese bibelen har gjort meg sterkere i trua, og jeg er utrolig takknemlig for å ha deg i livet mitt. Jeg er blitt utrolig glad i deg♥ Igjen, gratulerer så mye med 16-års dagen din! Måtte den bli like god som deg. 

Stooor bursdags klem fra meg♥

 • 14.05.2014, 19:27

latskap


Hei bloggen! Lenge siden sist.. i alle fall noen dager. Jeg føler jeg har så mye å gjøre, og dagene går så fort at jeg ikke får gjort noe. Men når jeg ser tilbake på de siste dagene har jeg egentlig fått gjort en god del, hehe. I går var jeg og Camilla hos Vanja hele dagen å filmet noe som skal bli underholdning på 17. feiringen på bedehuset. Det tok heeele dagen! Gleder meg til å vise dere, haha. 

I morgen får vi vite hva fag vi kommer opp i på skriftlig eksamen, så det blir spennende. Ellers er det snart 17. mai, Camilla sin bursdag, klassetur nærmer seg og mye mer. Skal skje mye fremover mot sommeren nå! 

Bloggeees


hva skjer her'a


 • 11.05.2014, 12:13

photos
 

 • 10.05.2014, 16:02

#internettproblemer


Heisann dere♥ Arg, internett har ikke fungert de siste tre dagene så da ble det null blogging. Ikke at det har skjedd så mye heller akkuratt, men nå fikk jeg det til å fungere igjen i alle fall. ( får se hvor lenge det holder denne gangen..) Nå sitter jeg å slapper litt av med serie og frukt, og skal snart hjelpe mamma å lage noe mat som vi skal ha litt senere. Broren min fyller 22 år i dag, så hipp hurra for han!! 

Ellers så koste jeg meg på ungdomsklubb i går kveld med kjekke folk, bra andakt og god mat. I morgen skal jeg og søsteren min ha ( tror jeg) søsterkveld med pizza og kos, det blir nok kjekt! Skal komme med ukas anbefaling og resten av klærna som jeg fikk fra sheinside i løped av helga, vi blogges! 


 • 07.05.2014, 20:24

nytt fra sheinside: overdeler


Hei! Som sagt i går fikk jeg en del nytt fra sheinside og velger å vise dere overdelene i dag, og underdelene en annen dag. Har faktisk vært å badet i dag, trodde ikke jeg kom til å henge meg på denne bade-trenden, men joda. Var ikke så ille egentlig, men ikke den store varmen. Hva synes dere om overdelene?hettegenser HER


søt sommertopp HERutrolig myk og god genser HER


søt t-skjorte HER

 • 06.05.2014, 20:12

minion


Hei! Beklager mitt lille fravær de siste dagene, har egentlig ikke noe god grunn for det denne gangen. I dag har jeg fått en del nytt fra sheinside som jeg har ventet på en stund, og tenkte å vise dere i morgen. Alt passet og jeg er super fornøyd! Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta en tidelig kveld, er så utrolig trøtt for tiden! 

Vi blogges♥
 • 04.05.2014, 12:09

konfirmasjon; bildedryss


Heisann! Som sagt i sist innlegg hadde jeg en veldig fin dag i konfirmasjon i går, og her er en del bilder fra dagen igår. Det ble ett veldig langt innlegg, i og med at det var gaanske mangen bilder.. men håper dere liker de! Har noen andre vært i konfirmasjoner i år eller skal dere i noen?

konfirmanten
meg og mamma


storesøster

søteste Agnes
meg, storebror, konfirmant og storesøster

søskenbarna 

 • 03.05.2014, 21:22

decorative details


ingen av bildene er redigerte

Har hatt en super koselig dag i konfirmasjon til søskenbarnet mitt i dag. Jeg har vært fotograf, og har derfor tatt egentlig veldig mye bilder. Mye god mat, kjekke folk og selfølgelig en flott konfirmant! Skal vise dere mer bilder fra konfirmasjonen senere eller i morgen, men her er i alle fall en del detalj bilder! 

Ha en fin kveld videre♥

 • 02.05.2014, 17:59

happy friday


Hei fine mennesker♥ I dag har jeg og to andre jenter i klassen samlet inn flasker der pengene skal gå til klassetur. Etterpå kjøpte vi oss jordbær og litt godt og koste oss hos meg i noen timer før de dro, og nå slapper jeg bare av. I går ettermiddag fikk vi kattunger, og de er utrolig skjønne! I morgen skal jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, så rekner med det ikke blir noe blogging før kvelden. Rart at det allerede er mai - hvor ble det av januar, februar, mars og april? Dette ble ett litt-alt-mulig-innlegg..haha. Håper dere har en fin fredag! Vi blogges.

God helg!

Search

Bloggdesign

hits