• 23.04.2015, 17:03

skoletur
  • 21.04.2015, 12:33

SUMMER VIBES


Både på søndag og i går var helt fantastiske flotte dager! Det var sommertemperatur, og jeg tilbrakte den lille sommeren vi hadde med gode venner - som gjorde det enda bedre. På søndag laget jeg frokost til Rebekka og David, og utover dagen kom flere og flere. Ser såå frem til sommer og ferie nå, og det er faktisk bare åtte uker igjen!! I går var jeg ute i solen så lenge jeg kunne og jeg å pappa grillet. Real summer-feeling! 

I dag er jeg ferdig på skolen senere enn vanlig, fordi jeg må ta en prøve jeg ikke har vært med på og den begynner etter skolen er slutt. Tror det er sånn oppsamlingsprøve eller noe, så det er jo kjipt. Hehe. I ettermiddag er planen å gå på fjelltur med noen kompisser, så får håpe været fortsatt er litt på vår side. Ellers så merker dere vel at jeg ikke er så aktiv innpå her, og nok en gang så beklager jeg det. Selv om det egentlig ikke er noe å beklage for, haha. Dagene og ukene går så ufattelig fort, og det er så mye som skjer. Men nå som sommeren nærmer seg blir det også kjekkere å dra med seg kamera litt, og knipse noen bilder. Så jeg tror jeg kommer enda sterkere tilbake til mer sommer det blir. Har ikke brukt kamera noe aktivt i det siste, men litt mobilbilder har jeg til dere. Så håper jeg vi skrives snart igjen! Siden sist jeg har vært inne her har vi også vært på MOT-konsert, noe som var veldig bra og kjekt. Og så har vi vært på russerevy, haha. Vi har også hatt en trafikkdag.

Og såå, litt sommerinspo!
DET ER SNART SOMMER FOLKENS

  • 10.04.2015, 18:15

On the mountainnoen bilder fra fjellturen på onsdag

FREDAG!!! 

Det er endelig fredag, dere! Åh, hvor etterlengtet har ikke dette vært? Heldigvis hadde vi en rolig dag på skolen i dag, kanskje litt for rolig i forhold til at alle virket ganske så utslitte å trøtte. Vi hadde i alle fall vafler siste del av dagen, så det var koselig. Vi begynte også på ett nytt prosjekt vi skal holde på med frem til vi er ferdig i første klasse, og det tror jeg blir veldig bra. 

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem i dag var å legge meg i senga og sove i noen timer. Og det gjorde veldig godt, både hodet og kroppen har sagt i fra i hele dag - at det kanskje ble en litt brå start og at det har vært litt for mange sene kvelder. Men men, får håpe jeg klarer å hvile meg ut i helgen. Nå har jeg nettopp spist litt, og skal jobbe med en norskfremføring en stund før det blir inn på bedehuset i kveld. GOD HELG

Jeg har også fått en del spørsmål om videoblogg, treningsvideo. Er dere fortsatt giret på det? I såfall, hva vil dere ha? 

  • 09.04.2015, 17:19

pineapple


Hallo, lesere! 

Har dere det bra? Her går det i alle fall i ett, skjer noe hele tiden. Og det er egentlig veldig greit, så slipper jeg å sitte hjemme å se på serie hele dagen slik som før. I går var jeg faktisk på fjelltur med Morten og David, noe som til min store overraskelse var kjekt. Har aldri likt noe særlig godt å gå på fjelltur, men det har vel kanskje noe med å være med rett personer og i rett humør. Vi hadde i alle fall en deilig tur, fikk se solnedgangen og greier på toppen. Kommer litt bilder fra turen senere i dag. I dag har dagen så langt gått til skole og trening, og nå har jeg spist meg litt havrepannekaker. Tenker å få fingen ut å støvsuge rommet i dag, ligger glasbiter og alt mulig der etter sist torsdag - så kanskje på tide. Må også ta en opprydning i klærene mine, men får se hvor langt jeg kommer i dag. Kjenner jeg begynner å bli trøtt, så får ta en ting om gangen. Huff, jeg er så dårlig på bloggfronten også for tiden. Men nå begynner ting å løsne opp, så har kanskje mer tid og overskudd fremover :-D Det begynner jo å bli skikkelig vååår! SÅ DEILIG 


Nå skal jeg stikke i dusjen, så snakkes vi senere i dag. Dagene føles så lange, men når kvelden kommer har jeg plutselig alt for lite tid på en dag. Veldig merkelig egentlig. Og bare for å være veldig random nå til slutt: Nå kom katten å hoppet opp til meg og la seg på fanget mitt, jeg elsker når hun gjør det frivellig, haha. 

Er dere giret på en give away også, forresten? 

HA EN BRA TORSDAG, verdens beste lesere 


  • 06.04.2015, 18:27

Last day of vacayHallo fininger! 

Da var vi kommet til den siste feriedagen, noe som egentlig er ganske trist. Har hatt en veldig fin og deilig ferie, men blir vel også litt godt å komme tilbake til skolevenninner og sånt. Akkurat nå sitter jeg å spiser litt før jeg blir hentet og skal å se den nye filmen, fast and furious 7. Ellers har dagen i dag bare gått til avslapping, litt rydding og forbereding til å begynne på skolen igjen. I går hadde jeg litt besøk utover ettermiddagen og kvelden noe som var veldig koselig:-) Håper dere har hatt en bra påskeferie! 

Noen andre som skal se filmen?


  • 04.04.2015, 16:50

Siden sist har jeg..


HALLO! 

..tatt piercing i navelen. På mandag blir det to uker siden, og jeg er veldig fornøyd. Ikke noe særlig vondt gjorde det heller, så det var til en stor lettelse. 


.. vært på leir og hatt det festlig sammen med mange kjekke ungdommer, Jesus og ledere. 

 
.. fått litt for mange påskeegg oppfylt med snop. .. feiret 17- års bursdagen min som var på torsdag. Hadde en veldig bra og kjekk dag sammen med Rebekka og Mathea, hvor vi laget til bursdagen som jeg hadde om kvelden. En veldig vellykket bursdag! 

Ellers så har jeg vært med folk, tatt trafikalt grunnkurs og vært på bading. Jeg har shoppet litt, vært ute å spist, ryddet en goood del og sovet litt vel lite kanskje. Senere i dag skal jeg inn på bedehuset, noe som blir veldig gøy. Føler det er evigheter siden jeg har vært der nå, selv om det bare er to uker. Skal også prøve å få svare på en del spørsmål som har kommet inn mens jeg har hatt pause, så får jeg se hvor mye jeg er tilbake. Er ikke noe gøy å blogge fordi jeg føler jeg må, så nå hååper jeg blogglysten er tilbake! 

Veldig kjekt å se at så mange av dere fortsatt titter innom bloggen selv om jeg har vært borte, da! Dere er så kjekke♥ 

Hvordan har dere det? 


Search

Bloggdesign

hits