• 29.04.2014, 17:07

favoritter / video


Hei dere! Har laget en liten video til dere med noen av shortsene og toppene mine, selv synes jeg det er mye kjekkere å se video enn å bare bla gjennom bilder av sånne ting hele tiden. Jeg går visst litt utav kamera noen steder, men men. Håper dere liker den!  

 • 28.04.2014, 14:25

iPhone moments


 • 27.04.2014, 18:58

by the sea


Hei kjære lesere♥ Nok en nydelig dag her på Stord, i går hadde vi det faktisk varmest i hele landet og jeg tror ikke det kan være langt unna det i dag heller. Jeg, Camilla, mamma og pappa dro ned til sjøen for å sole oss og grille, og det var koselig. Når solen gikk på kaien gikk jeg og Camilla inn i båten og spilte litt kort, og nå kom vi hjem for en liten stund siden. I morgen er det skole igjen, men denne uka skal vi faktisk bare gå tre dager på skolen så det blir deilig. Skal prøve å komme med ukas anbefaling senere, så vi blogges! 

 • 26.04.2014, 19:28

26. april


Heisann! Kom hjem for en god del timer siden fra hytteturen, og har egentlig bare slappet av i solen etter det. Vi hadde en veldig koselig tur, hadde ikke med kamera så har egentlig ikke noe spessielt å vise dere. Da jeg var ute å tok bilder i stad kom søskenbarnet mitt, Lars bort til meg og var med meg litt på bilder. Nå skal jeg øyeblikk gå, skal på en ungdomsklubb så vi blogges!

 • 24.04.2014, 21:54

hei bloggenarkivbilde

Heisann! Kreativ overskrift, I know. I morgen skal vi på en liten tur med klassen de siste timene og senere på ettermiddagen reiser jeg sammen med alle jentene i klassen på hyttetur og blir til lørdag. Prøvemunnlig gikk egentlig fint i dag, jeg fikk 3'er, noe som er bra for meg siden jeg har 2'er i standpunkt. Det er jo matte, noe jeg ikke er sterk i faglig i det hele, men det gikk nå greit. Tror ikke det blir noe blogging igjen før lørdag, så inntil da må dere ha god helg og en fin fredag i morgen!

 • 23.04.2014, 21:24

prøvemunnlig
Beklager for null blogging i dag, har prioritert prøvemunnlig som er i morgen og når jeg har hatt pause har jeg ryddet rommet. Nå skal jeg slappe av og spise litt kvelds før jeg tar kveld. Vi blogges i morgen! 

 • 22.04.2014, 19:30

på 'an igjen


Hallo dere! Da var påskeferien over og skolen er i gang igjen, vi begynner uka med å ha prøvemunnlig så det var det som skjedde i dag. I morgen får vi oppgavene og torsdag blir det fremføring, jeg skal opp i matte så det blir interessant å se hvordan går. Ellers i dag har jeg og mamma vært til Haugesund en tur, kjøpte litt småting da vi var ferdige hos legen. Har hatt en utolig bra ferie med leir, vært med venner og kost meg mye ute i sola. 

Har dere hatt en bra ferie?

 

 • 21.04.2014, 16:57

joy


Hei! For en utrolig deilig og fin dag det har vært i dag, har kost meg ute i solen i mange timer. Camilla kom en tur og vi laget oss en god smoothie, hørte på musikk og snakket. Hun kommer tilbake om en stund og da skal vi se en film, før jeg skal prøve å komme meg i sengs litt tidelig ettersom skolen begynner i morgen. Vi blogges♥

 • 20.04.2014, 18:52

summer feeling


Hej alla i hop♥ I dag har dagen gått til solings og avslapping, føles nesten som sommerferie i påskeferien jo. I morgen er det meldt enda finere så dette blir en bra slutt på ferien! Nå skal jeg rydde litt på rommet ( haha, føler jeg skriver det hver dag..) og ellers blir det vel en rolig kveld. Håper dere har hatt en super søndag! Forresten så var bloggen min ni måneder i går, vil bare si tusen takk til alle som følger meg! Dere er supre alle sammen. 

 • 20.04.2014, 12:37

5 facts


~ Jeg liker å sminke meg, stelle håret og gå fint kledd men har ingenting i mot å gå uten sminke på skolen, senteret osv. ~

~ Jeg har alltid hatt lyst på langt hår, men hver gang jeg begynner å få langt klipper jeg meg ~

~ Jeg hører på musikk omtrent hele tiden, og ofte  jeg ha musikken høy ellers så må jeg bare ta den av. ~

~ Jeg skal til Sør-Afrika i sommerferien 2016 og jobbe frivellig på ett barnehjem, da jeg har blitt 18 år. ~

~ Jeg føler meg høyere enn alle, men har begynt å innse at jeg faktisk er lavere enn de fleste jeg tror jeg er høyere enn. Er 1.60 I thiiink~ 

Hva synes dere om innlegget?

 • 19.04.2014, 14:03

saturday


Hello! Nå har jeg fått ryddet og vasket rommet, og det føles utrolig deilig å være ferdig allerede nå. Føler klokken er fem eller noe, men nå kan jeg jo få gjøre noe annet også i dag. Både i går og i dag har det vært utrolig fint vêr, så jeg tenkte meg ut en tur nå snart. Ellers har jeg ingen planer i dag, men i morgen kommer Camilla på besøk og skal overnatte til mandag. Ukas anbefaling kommer senere! 

 

 • 18.04.2014, 21:43

little meBeklager fraværet på bloggen de siste dagene, har ikke helt vært i blogghumør. I dag har jeg bare tatt dagen helt med ro, ikke gjort en eneste ting. Håper på en litt mer energifull- og blogglyst dag i morgen! Har dere forresten hørt Little Me av Little mix? Synes den er så fin. Vi blogges!

 • 16.04.2014, 21:25

koselig dag


Hei mine kjære lesere♥ Har hatt en super koselig dag sammen med Camilla og Asbjørn i dag. Vi laget til god lunsj og har ledd og hatt det kjekt hele dagen! Nå sitter jeg og Camilla og bare slapper av, har ikke noe mer planer for kvelden. Håper dere har hatt en super dag, vi blogges! 

 • 15.04.2014, 19:28

jeg er hjemme


Hei fine♥ Håper dere har hatt en fin påskeferie så lagt, det har i alle fall jeg! Kom hjem fra leir for noen timer siden, og kunne veldig gjerne dratt tilbake nå med en gang igjen. Har hatt fem utrolig fine og herlige dager på brandøy med så mange fantastiske mennesker. Har egentlig ikke så mye mer å si enn at det har vært suupert kjekt, så da kan jeg jo dele noen bilder med dere. Vi blogges senere! • 10.04.2014, 18:30

one more day left
Hei og hå! Nå holder jeg på å pakke til leir, noe jeg egentlig trodde jeg var ferdig med. Men jeg hadde jo glømt alt, hadde bare pakket klær..haha. Skal også vaske rommet og badet før jeg stikker på bibelgruppe i kveld. I morgen er siste dag før påskeferie og leir og det skal bli så utrolig deilig og GØY! Gleder meg såå til leir, det blir braaa. Vet ikke helt om jeg får blogget fra leiren, men det finner dere vel ut. Skal i alle fall være der i fem dager, til tirsdag! Vi blogges♥

Har dere noen planer for påsken?

 • 09.04.2014, 19:20

havrepannekaker + mini innkjøp


Hei kjære lesere♥ Begynte dagen i dag med to timer gym og min første joggetur på syv mnd, var faktisk utrolig deilig å starte opp igjen med trening av kondis også igjen. Til middag grillet vi ute i det fine vêret og nå har jeg og Camilla nettopp vært en tur på senteret for jeg trengte noe sminkegreier. Kjøpte også den utrolig søte genseren på Vero Moda som dere ser over, elsket fargen og mønsteret bak! Prøvde også havrepannekaker i går for første gang, og overraskende nok var det utrolig godt! Det hadde jeg faktisk ikke trodd. Om dere er interessert kan jeg legge ut oppskriften?

Kommer med ukas anbefaling senere, vi blogges!

 • 08.04.2014, 11:37

Instagram


@elisesteinsland

 • 07.04.2014, 19:43

cupcakes


Heisann kjekke leseree♥ I dag hadde vi mattetentamen og jeg vil ikke akkuratt si det gikk kjempe bra, men det får jeg rett og slett vente å se. Ellers har jeg brukt dagen på en økt zumba og styrketrening og nå bare slapper jeg av. Tenkte å dele noen bilder fra bursdagen min med dere, har ikke hatt tid før nå. Søsteren min laget noen suuper gode cupcakes som også såg veldig fine ut, og da må det jo deles, hehe. 

Ha en fin dag videre!
 • 06.04.2014, 16:34

9-års bursdag


Skal i bursdagselskap til søskenbarnet mitt om en liten stund som ble 9 år på fredag. Det blir nok koselig før jeg må bruke resten av kvelden på mattepugging, ungdomsskolens siste tentamen i morgen! Ellers har dagen gått til å lage en kasse til katten min som venter kattunger. Vi blogges♥

 • 04.04.2014, 17:05

allerede fredag


Heisann lesere♥ I går kveld bestilte jeg en topp fra nelly som jeg gleder meg til å vise dere. Da jeg hadde bursdag på onsdag fikk jeg en rabattkose i gave fra dem, så det var jo kjekt! Denne uka har gått utrolig fort, føler nettopp det var fredag og her er vi igjen. Neste uke er det allerede siste uka før påskeferien og det er bare en uke til det er leir nå, husker jeg tenkte det var sååå lenge til for en stund siden og hvor ble den tiden av? Vi blogges♥ 

God helg!
Search

Bloggdesign

hits