• 17.03.2015, 16:11

SØNDAG


 - Søndag var veldig bra -


Jeg har en del jeg må få gjort denne uken, og neste uke er det enda mer, + trafikalt grunnkurs hver ettermiddag - så bloggen blir nok litt tilsidesatt i tiden fremover. Ha det fint så lenge♥

  • 15.03.2015, 12:00

last night
I går kveld var en veldig BRA kveld! Jeg koste meg masse sammen med desse kjekke jentene♥ 

Med tanke på hvor høyt lydnivået var, og at det ble ganske sent før jeg kom meg i sengs i går så er jeg veldig våken i dag. Nok en dag så voknet jeg opp til nydelig vær, og i dag skal jeg få utnytte det. I ettermiddag drar jeg på tur sammen med en hel gjeng til sjøen, hvor vi skal grille og kose oss - så det ser jeg veldig frem til! Ha en fin søndag! 


  • 14.03.2015, 11:05

sunny days


Happy saturday, solstråler♥

For noen fine dager vi har for tiden, solen skinner og himmelen er blå. Temperaturen er ikke så ille den heller, sommeren er på veei!! Gårsdagen gikk til skole og trening, og en kjekk kveld på bedehuset etterpå. De siste to timene på skolen hadde vi fotballkamp mot den andre førsteklasse-klassen. Jeg pleier ikke å være noe interessert i fotball, men ble skikkelig med i går. Jeg var bare heiagjeng da, fordi mine fotballferdigheter er ganske(!!!) dårlige, hehe. Men vi vant da, så det var gøy! Dagen i dag skal gå til rydding av rommet, gjøre klart nede i stuen og ha den første bursdagfeiringen i år i kveld. Jeg må også bake, og lage mat. Har jeg nevnt at jeg elsker bursdager? Ja, jeg tror jeg har det. Dette blir så gøy! For øyeblikket har jeg ikke kommet lengre enn til frokosten, og sitter her fortsatt i nattklær. Men det er vel slik lørdagsmorgener skal være? Skal snart hoppe i dusjen, og så får jeg komme i gang med dagen. Vi blogges senere!

Hva bruker dere dagen på?
  • 12.03.2015, 15:11

SKOLELIVET


Nå sitter jeg på jobben til pappa, og venter på at han skal bli ferdig. Vi startet dagen på skolen med å se på hjerte og lungene til en gris, noe som ikke var sånn veldig deilig. Lukten var helt grusom, og jeg var småkvalm resten av dagen. Men det er jo interessant at det er ganske så likt inni grisen som vi mennesker ser ut innvendig. Det har vært en veldig solrik dag, og i dag så jeg at det har begynt å spire og gro ute! Hihi, kjekt :-)

De siste timene hadde vi mat og helse, noe som egentlig var ganske så kjipt ettersom jeg var både trøtt, lei og i dårlig form. Men jeg var ikke den eneste da, tror de fleste var litt smådårlige. Men maten var god, pizza og pannekaker! Senere i dag kommer en gjeng med venner til meg, og så skal vi trene sammen og deretter lage taco og være sosiale. Utrolig rart at det første året på Fitjar snart er over allerede, det har gått så fort. Koser meg veldig i både klassen og på skolen, utrolig bra og kjekk skole! Får håpe jeg kommer inn neste år også, her jeg helst vil gå. 

Hva gjør dere på i dag?

 ♥HA EN SUPER TORSDAG♥

  • 11.03.2015, 13:59

THE FEELING OF SPRING


Begynner det å bli vår hos dere? Det gjør det her i alle fall, og det er så gøøy! Hadde litt uteundervisning i dag, noe som var veldig gøy. Synes luften ute er så god om våren, og nå som endelig solen kom til oss også var det utrolig deilig å kunne være litt ute. Håper på å komme meg litt ut senere i dag også, må jo nesten utnytte været mens jeg kan, så det får vi se på. Nå skal vi straks sette oss på bussen hjem, og så har jeg faktisk fri i dag. Helt fri. Ingen prøver jeg må lese til, eller lekser så må bli gjort. Åh, deilige vårdager som dette takker jeg gjerne JA til! 

Kanskje blogglysten også kommer litt tilbake nå som våren kommer, den har vært veldig dårlig i det siste. Har vel egentlig ikke blogget skikkelig siden slutten av januar, så håper å være godt tilbake snart. Kom gjerne med ønsker om innlegg, da er det lettere å komme i gang! Ellers så håper jeg dere har en god onsdag der du er. Halvveis til helg nå, whoo :-D Vi blogges 

 

  • 09.03.2015, 20:18

hvor blir det av meg


Mandag igjen, ja. Dagene går så fort at bloggen blir lett nedprioritert av alt det andre som skjer. På fredag hadde jeg min siste dag i praksis, noe som var både deilig og litt rart. Har likt meg godt i barnehagen, men har også savnet bussturen tidlig en fredagsmorgen - haha! Kvelden brukte jeg på bedehuset, noe jeg også gjorde lørdagskvelden. Lenge siden det har vært så liv på fredagskvelden, dansing og syning på høyt nivå. GØY! På dagen på lørdag var jeg først på bading med Louise, deretter gikk vi å spiste pizza. En stund etterpå dro jeg på besøk til Daniel, David og Theodor. På søndag reiste vi til Bergen i bursdagsfeiring til min fine storesøster som ble 21 år, så det var koselig. Selv om jeg sovnet 3/4 av besøket sikkert.. hehe unskyld Merete. 

Nå sitter en ganske trøtt og sliten Elise her uten sminke, i min nye(helt fantastiske) flicebukse, med en kopp te og musikk. Etter skolen i dag har jeg ryddet og ommøbelert(skrives det slik?haha) på rommet - noe som tok flere timer enn jeg hadde tenkt. Jeg har en uvane med å gjøre om på hvordan jeg har det her veldig ofte, men har klart å holdt meg ganske lenge nå. Ble veldig fornøyd nå da, koselig og litt mer "hjemmekoselig". Nå skal jeg ned å spise litt, ta meg en dusj og så komme meg i sengs. Etter skolen i morgen håper jeg på en treningsøkt, så får se hvor aktiv jeg blir her.. hehe. 

Ha en fin mandagskveld, da♥

Jeg er mer aktiv på instagram enn her for tiden for å si det sånn, så følg @elisesteinsland for mer oppdatering om du vil :-D

  • 05.03.2015, 17:02

busy


Har så og si nettopp kommet hjem fra trening, jobber litt med skolearbeid nå og venter Rebekka om en stund. Travle dager, så vil bare innom å ønske dere en fortsatt fin torsdag så blogges vi bedre senere♥


  • 03.03.2015, 21:11

February moments


♥ Bergen ♥ Jentekvelder ♥ Gode venner ♥ Pengeinnsamling ♥ Trening ♥ Konsert ♥ Bursdager ♥ Mat ♥ Craziness ♥ Rydding ♥ Skole ♥ Ferie ♥ 

Hvordan har deres februar vært?


  • 03.03.2015, 17:11

The lie we live


Har dere sett denne videoen her? Jeg så den for noen dager siden, og synes den var utrolig bra! Hva stopper oss egentlig for å gjøre det vi vil, og være der vi vil. Det er egentlig ett utrolig kjedelig liv å vokne opp og gjøre det samme hver eneste dag, ha de samme rutinene..uke på uke. Sitte alene bak en dataskjerm, og sitte på skolebenken hele dagen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dette her en gang, men det får meg til å tenke. Jeg har alltid hatt ett ønske om å bli mamma i tidelig 20-årene om forholdene er rett, men nå vurderer jeg å vente til nærmere 30-årene kanskje. For å få se hva verden har å by på først, reise mye og se andre land, kulturer. For å få hjelpe å gjøre en forskjell i verden. For å få leve ut drømmene mine, som egentlig virker helt usansynelig her jeg sitter nå. For å få gjøre det jeg er ment for, å få være en disippel. 

"Many of the happiest people are those who own the least. But are we really so happy with our iPhones, our big house, out fancy cars?" Likte denne setningen her. Jeg tror virkelig på at de som har minst er de gladeste. Jeg vil ikke lengre ha bruk for ett stort og dyrt hus, så lenge det går an å bo der burde det egentlig være bra nok. Og hvorfor skal jeg egentlig ha en FIN bil? Det burde være godt nok å ha en som virker, og jeg burde være takknemlig for at jeg kan ha bil, og kan ha råd til det. (når den tid kommer) Rart at en liten film kan forandre synet ditt på så mange ting, men bra er det!

Jeg vil til Afrika, og har villet det lenge. Jeg vil besøke forskjellige kulturer der nede, jeg har lyst å hjelpe foreldreløse barn og familier som trenger hjelp. Jeg har lyst å være misjonær, være med på å gi noen ett bedre liv. Jeg vil oppleve dyrene, ørkenen og rytmen der nede. Se folkelivet, dyrene, strendene, naturen..alt. Jeg vet ikke hvorfor akkurat Afrika, men jeg elsker det. På tross av mye elendighet, er det så utrolig fint. Og ikke minst fine og gode mennesker, de fleste er så glade for det de har. Selv om det er "ingenting", i forhold til hvordan vi har det her. Åh, jeg drømmer meg bort! Det blir nok flere turer til Afrika når jeg blir litt eldre. Jeg har så mange plasser jeg vil se og besøke, men Afrika kommer definitivt alltid til å være på førsteplass. 

Fortell meg gjerne hva du synes om filmen, dine tanker og hvordan du oppfattet dette. 

Kjærlighet til dere♥

  • 02.03.2015, 19:47

Rykter


Hvordan har mandagen vært mot dere? Hva har dere brukt dagen på?

Det kommer vel ikke som noe stort sjokk at jeg har brukt store deler av dagen på skolen. Skolen ass, gjør bloggen så kjedelig. Hverdagen så kjedelig. Men jeg er likevel glad jeg går på skole, får se vennene mine hver dag og faktisk har mulighet til å få en utdanning. Så skal ikke klage, egentlig! Det var så rart i morres, da det plutselig var lyst på vei til skolen. Åh, det var egentlig bare veldig deilig! Ser at lysere tider er i vente, og jeg ser såå frem til det. Som jeg sikkert har nevnt hundre ganger her..hehe. Etter skoletid gikk jeg på trening sammen med Louise og Mari, og i dag synes jeg vi trente ganske bra også. Var der i 1,5 time - og så måtte jeg hjem å begynne med en natufagsfremføring. 

Nå har jeg tatt meg en dusj, og skal vel fortsette å jobbe litt med fremføringen. Tenkte også på å lage meg en fruktsalat om vi har noe godt å ha i den, så får se hva det blir til. Ellers blir det en rolig kveld, som det vanligvis er i ukedagene. Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Har jo ikke akkurat ett veldig interessant liv, med skole - trening - repeat. 


arkivbilde fra vakre Bergen i Januar 

OG SÅ - hehe. Vil jeg bare gjøre noen få ting klart så det ikke blir rykter. De siste dagene har det poppet inn den del kommentarer både her på bloggen, instagram og meldinger på facebook angående meg og Asbjørn og hvorfor jeg ikke reiste opp til han i ferien, slik jeg egentlig skulle. Først og fremst - det at jeg ikke reiste opp har ingenting med meg og Asbjørn å gjøre. Det var av mine egne grunner, uten at han var involvert i dem. Men som flere også har skjønt, eller vet om - så har vi slått opp. Jeg føler ikke at jeg trenger å gi dere noe mer detaljer, dette er jo tross alt en privat sak. Men for å avkrefte dette: Det ble ikke slutt fordi en av oss var utro, så det trenger dere ikke tenke på. Det var heller ikke fordi jeg ikke reiste. Vi er venner, og møtes igjen i påsken da han kommer til Stord. Så vet dere det ;-) 

I dag er det faktisk akkurat en måned til bursdag min, wehee! Jeg elsker å ha bursdag, jeg elsker å være i bursdag. Synes det er så festelig, haha. Skal faktisk ha tre feiringer i år, to med forskjellige vennegjenger(ikke fordi jeg ikke vil at de skal møte hverandre liksom, men det blir så veeldig mange) og så familieselskap. Helt uinteressant for dere, ikke sant. Men bursdager er gøøøy, eller hva synes dere? Men først står storesøss for tur neste søndag, da skal vi til Bergen for å feire 21 år♥ Men nå kom hvis mamma hjem med både melon, blåbær og annet knask, så får se om jeg får satt sammen noe godt. 

Må også bare beklage for at jeg ikke har noen som helst nye bilder til dere, har desverre latt kamera støve litt ned den siste tiden. Skal bli flinkere å ta det i bruk igjen nå som bloggen er 100% (forhåpentligvis) oppe å går igjen. 

Må dere ha en avslappet og deilig mandagskveld, kjekke dere! 


 

  • 01.03.2015, 15:32

Let's welcome March


Heisann!

Utrolig merkelig at det allerede er mars, det er vårmåned liksom. Ikke det at vi føler veldig på våren her i dag, med kraftig vind og heftig regn. Men forhåpentligvis kommer den veldig snart, og det skal bli deilig. Å få litt friskere farger ute, kunne ha litt lettere klær på seg og se at det nærmer seg sommer. Jeg har ikke brukt denne første mars til noe mer spesielt enn å gå hjemme å slaske, høre på musikk og spise pizza og kake. Om en liten stund kommer resten av flokken hjem til middag, så da blir det kjøttkaker som står for tur- hihi. 

I går kveld var jeg på besøk hos noen venner sammen med en hel gjeng, og vi hadde en veldig hyggelig kveld sammen. Vi spiste kvelds sammen, pratet og lo masse, så en film og hadde det ellers bare kjekt sammen. Er så glad i den gjengen der, såå gode mennesker altså♥ Jeg kom ikke hjem før nærmere halv to, så sov ganske frempå i dag. For første gang i ferien, faktisk - haha. Ser egentlig litt frem til å begynne på skolen igjen, blir kjedelig å gå hjemme å dalle i lengden. Og sånn sett så er det jo ikke noe lenge til påskeferien heller, litt over tre uker liksom. 

Håper dere der ute har en bra søndag!


Kveldens outfit xPP Hehe, ja vi går ofte i pysj for det er digg. 

Search

Bloggdesign

hits