• 31.03.2014, 18:20

tanker


Tanker. Så mange tanker. Noen er fine og noen er vonde. Noen er vanskelige mens andre er gode. Akkurtatt nå og den siste tiden er det flere gode og positive tanker enn vonde og negative, jeg har det veldig fint egentlig. Jeg føler meg frisk og i god form, det er veldig sjeldent jeg har dager der jeg må hvile eller ikke klarer noe skole eller andre ting. Det føles så godt å føle seg som jeg gjør, sist gang jeg følte meg slik jeg gjør nå var i august 2011, og det er ganske lenge siden. 

Livet mitt har virkelig bare blitt bedre og bedre de siste mnd, alt går oppover for meg. Og ja, jeg er fullt klar over at det er dager der jeg kommer til å være nedenfor og lei, komme i vanskelige situasjoner og måtte ta kjipe valg. Men alle problemene jeg har slitt med de siste to årene begynner å gå over, og jeg kan endelig se enden av den tiden som snart er forbi. Det å føle seg i god form etter så lang tid der jeg har vært dårlig og trøtt, orker lite og føler meg syk er helt ubeskrivelig! Det går ikke an å beskrive egentlig, bare helt utrolig følelse. 

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg nyter å trene. Jeg har aldri likt å trene og nå er det så deilig! Det å være i bevegelse, bruke kroppen og se fremgang er så kjekt! Jeg er i så godt humør, happy. Nå er det mye kjekt som skal skje fremover, jeg ser så lyst på dette året. Jeg har bursdag på onsdag, det er snart leir, det er bursdager, skoleavsluttning og klassetur. Sommerferie, skjærgårds music festival, hyttetur, begynne på vgs og mye mer! 

Håper dere gode lesere også har det supert, som har støttet meg de siste åtte-ni mnd. Det har betydd utrolig mye for meg, dere har vært her hver dag og ønsket meg god bedring, gitt meg råd og sendt meg hilsener. Dere er snille♥♥ 

Alt makter jeg i han som gjør meg sterk!
- Fil 4,13 

 • 31.03.2014, 07:31

konsert


Heisann! I går kveld var jeg og Camilla på en konsert med Paul Colman. Han var veldig flink og utrolig morsom, så det ble en fin avsluttning på helgen. Nå skal jeg øyeblikk på skolen, så slenger bare med noen bilder fra igår og så snakkes vi senere♥

 • 29.03.2014, 20:51

finfin dag


Dette innlegget ble skrevet i halv fire tiden i dag, men ble ikke publisert da. Velger å gjøre det nå, så det stemmer jo ikke helt med teksten da..


Heiaa og god lørdag! I dag har det vært fint og VARMT her, utrolig deilig. Jeg og Camilla har ligget ute i solen i hele dag og mamma laget god lunsj til oss. Nå kommer snart Vanja også, og da skal vi grille og så ha jentekveld og se film tror jeg. Skal ut igjen om noen få strakser så dette ble en super kjapp update, hehe. Vi blogges senere!

Hvordan er det hos dere?

 • 28.03.2014, 13:30

what a good day


Hei lesere♥ For en fin fredag det er i dag altså, utrolig deilig å få helg på en dag som dette. Vi hadde tentamen og jeg følte det gikk bra, og da er det ekstra deilig å dra hjem i strålende vêr! Da jeg kom hjem satte jeg meg ut for å nyte solen, litt godis og for å lese ferdig en bok jeg har brukt nesten ett år på. Nå holder jeg på å rydde rommet til helgen så det skal se litt bedre ut her enn det har gjort de siste dagene.. hehe. Skikkelig happy dag for min del, håper dere også har en super dag! 

God helg!!


 • 27.03.2014, 16:15

27. mars


Heia! Ble ikke noe blogging i går, fikk dessverre ikke tid. Som jeg skrev for noen dager siden skulle jeg til frisøren, og jeg klypte faktisk en god del. Hadde begynt å få ganske langt hår igjen nå, så var deilig å få det litt kortere igjen. Ellers ble det ikke noe Haugesundstur fordi han jeg skulle til ble syk, så da dro jeg på skolen i stedenfor. Om kvelden satt jeg barnevakt med Camilla, og når jeg kom hjem la jeg meg.

Nå venter jeg på at søsteren min skal komme hjem så vi kan lage oss middag sammen, og så skal jeg jobbe litt med en engelskframføring. Dere ser bilde nedenfor av hvordan håret ble. Vi blogges, ha en fin dag videre! 
 • 25.03.2014, 18:39

ny frisyre?


Heisann! Var ute en tur i stad og da tok jeg og Camilla noen bilder, de fleste ble useriøse og stygge men noen brukende kom det nå ut av det. Nå sitter vi her og snakker og hører på musikk og finner sikkert på noe snart. I morgen skal jeg til frisør og klippe meg, har faktisk tenkt å klippe ganske mye. Vil ha en litt større forandring enn å bare klippe av fem centimeter og egentlig ha helt lik frisyre, så får se om jeg tørr. Ellers er det vanelig skole og så skal jeg til Haugesund så det blir en travel dag. Skal prøve å oppdatere dere i løped av dagen, i alle fall etter frisørtimen. 

Vi blogges! 

 • 24.03.2014, 15:57

beautiful days


Heiaa! i dag har vi hatt norsk tentamen, og jeg tror egentlig det gikk veldig fint. Etter jeg kom hjem har jeg bare slappet av og vært litt ute, fantastisk fint vêr! Tenkte meg ut på en tur nå snart også, må nyte det så lenge jeg kan. Nåå skal jeg lage meg middag så vi blogges senere!

Er det fint vêr der du bor?

 • 23.03.2014, 19:40

sundayikke noe fotogen i dag neei

Jeg går forsatt i nattbuksa og har på følelsen av den kommer til å bli på frem til jeg skal legge meg igjen, hehe. Nå er Camilla her, vi slapper egentlig bare av og snakker. Dagen i dag har gått til litt forbredning til en tentamen vi skal ha i morgen og så har jeg holdt på med ett annet prosjekt. Har også kost meg med jordbær, blåbær, bringebær og brownies som dere kan se nedenfor. 

Hva har du gjort idag?

 • 22.03.2014, 22:05

jeg skal gi deg vinger


Velsignet er den mann som stoler på Herren, som har satt sin lit til Han.
- Jeremia 17.7

Ha tillit til Meg med hver minste lille detalj av livet ditt! Ja, stol på Meg når det gjelder ditt liv, din frelse- alle de virkelige store tingene. Men vis Meg også tillit når det gjelder vennskap, håp og drømmer, til og med valg som handler om hva du skal ha på deg og hva du skal gjøre. Det er ikke noe som som er for stort eller for smått for Meg. Jeg er tross alt den som har skapt både Mount Everest og det aller minste sandkorn.
  Sammen med Meg er du trygg. Gi meg dine feiltrinn. Jeg kommer ikke til å le av deg. Gi Meg dine synder. Jeg kommer ikke til å forsette å minne deg på dem. Jeg er her for å tilgi deg, oppmuntre deg og elske deg! Ingenting er forgjeves når du tar alt med til Meg. Min nåde er i stand til å forvandle selv dine vondeste opplevelser og erfaringer til en ressurs i livet- tenk på kålormen som blir til en vakker sommerfugl. Ha tillit til Meg i absolutt alle ting. Da skal Jeg gi deg "vinger" slik at du kan sveve som ørnen.
-Gud

 • 22.03.2014, 18:48

mer endringer


Dagen i dag har gått utrolig raskt! Jeg var egentlig oppe veldig tildelig til at det er lørdag, og har brukt absolutt hele dagen på å rydde og vaske rommet. Har fått ut sofaen jeg hadde her og har heller ikke klesstativet lengre, noe som er litt trist. Jeg elsket å ha det, men så tok det veldig stor plass også. Fikk endelig opp skrivepulten for bare noen strakser siden, og jeg liker hvordan rommet ser ut her nå. Det eneste dumme er at alt jeg hadde på klesstativet har jeg egentlig ikke plass til.. tenker å kanskje henge opp en sånn stang som jeg bare kan henge det på. MEN som ikke tar gulvplass..vi får se! Jeg har endringer på rommet heele tiden, blir liksom aldri helt fornøyd. Men nå liker jeg det faktisk kjempe godt, så håper at jeg ikke går lei såå fort av sånn det er nå. 

Nå skal jeg slappe litt av og så tror jeg vi skulle ha taco i kveld så gleder meg til det. Ellers kommer jeg sikkert til å se en film, selv om jeg hater å se film alene.. haha. Har ikke noe mer på hjertet nå så vi blogges forhåpentligvis senere i kveld! God helg videre♥

 • 22.03.2014, 00:18

picturesJeg (mamma) laget good kake

Vi var prinsesser og jeg tror jeg var en kind of indisk Jasmine haha

Veldig koselig kveld med veldig koselige jenter. Vi har spist oss gode og mette på pizza, kaker og snop og sunget så mye at stemmen gjør vondt. Hadde i alle fall en veldig kjekk kveld, noe som godt kan gjentaas litt oftere! Nå venter sengen for min del, lang dag og jeg er stuptrøtt. I morgen er det lørdag, og jeg har ingen planer jeg kommer på.. får se hva dagen bringer! Sweet dreams♥

 

 • 21.03.2014, 16:25

it's all pink


Heisann dere! Nå holder jeg på og lage klart til jentekveld som jeg skal ha her i kveld, noe jeg tror blir veldig koselig. Var på skolen hele dagen i dag, og det gikk veldig fint! Skal snart lage brownies og så stelle meg til i kveld, så da blogges vi senere. Legger ut litt bilder av detaljer av hvordan det ser ut her nå, selv synes jeg det ble veldig fint. Mye rosa pynt, hehe. 

GOD HELG ♥


kjøpte også denne dansebuksa idag, utroolig deilig stoff! Likte den kjempe godt. 

 

 • 19.03.2014, 17:14

19.03


Hei! Har dere det bra? Jeg holder egentlig på med noe skoleabeid nå og skal nok forsette på det en stund så jeg kan komme meg i mål. Har vært hjemme fra skolen i dag av litt forskjellige grunner egentlig, har i alle fall ikke vært i form. Har egentlig ikke noe spessielt å si akkuratt nå, vi blogges senere i dag! 

 • 18.03.2014, 20:14

mistet alt


Hei dere! Grunnen for null blogging i dag er fordi jeg trodde jeg oppdaterte macen min, ettersom den var helt klikka. Viste seg at jeg mistet absolutt alt jeg hadde innpå, noe som er utrolig dumt. Skolearbeid, bilder og selvskrevne sanger og mye mer. Jaja, nå har den ikke fullt minne lengre da, haha. Har nå fått lastet ned spotify igjen og så skal jeg få på plass litt mer før jeg tar kveld. Håper på en bedre blogg-dag i morgen!

Har dette skjedd med deg?

 


nydusjet og sad neida

 • 17.03.2014, 17:45

ny uke og nytt design


I dag har jeg fått fikset på designet mitt, var utrolig lei av det jeg hadde som jeg har hatt siden november. Skal fikse en header i nærmeste fremtid, men inntil videre får dette være greit. Jeg er fornøyd, jeg! Har ikke noen planer utover dagen, skal vel bare slappe av og ta det med ro. Håper dere har en super mandag! 

Hva synes dere om det nye designet?

 • 16.03.2014, 21:53

ny favoritt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ny favoritt- igjen! Denne Britney Spears parfymen er så utrolig god og har vært en av mine favoritter i over tre år. Det siste året har jeg ikke hatt den og ble suuper glad når pappa hadde kjøpt en ny til meg da han i dag kom hjem fra Nederland. Ellers har dagen blitt brukt til å gå på ett styremøte og ellers har jeg sett litt serie med søsteren min. Nå er helga over og jeg skal straks hoppe i sengs, tenkte bare å skrive ett innlegg til dere først. Har ikke noen spessielle planer for uka, men skal ha en jentekveld på fredag som jeg gleder meg til! Tenkte å vise dere mine siste innkjøp i morgen, handler jo litt her og der så stay tuned. 

Har du denne parfymen?

 • 15.03.2014, 23:09

svar på spørsmål #7


1. Har du tips til å få langt hår? Har såå lyst på langt hår, og ditt hår såg sunt ut. 
- Takk for det! Jeg gjør egentlig ikke noe spessielt med håret mitt. Bruker shampoo og balsam, og så er det jo utrolig lurt å bruke varmebeskyttende om du krøller eller stritter håret. 

2. Hva er din favoritt blogg?
- Hm.. det vet jeg faktisk ikke. Leser så mange blogger og synes det er så mange bra!

3. Om du kunne få møte en kjendis, hvem?
- Haha, det vet jeg faktisk ikke helt. Er ikke sånn suuuperfan av noen spesielle, liker jo mange forskjellige. Men hadde ikke hatt noe i mot å møte noen som Zac Efron, Ian Somerhalder, Rihanna og sånn kan jeg jo holde på. 

4. Hvorfor blogger du?
- Jeg begynte først å blogge fordi jeg synes det var morro og kjekt. Nå blogger jeg mest fordi jeg liker å skrive og jeg liker å dele bilder jeg tar, og jeg har også en plass å skrive meninger og få ut tanker. 

5. Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har vel blogget på og av i snart seks år. Men begynte ikke å blogge "seriøst" om jeg kan si det sånn, før for litt mindre enn to år siden. Men denne bloggen har jeg nå hatt i ni måneder. 

6. Hva heter du? Liksom, Lykke Elise eller Elise.. har ikke helt skjønt.
- Hehe, jeg heter Elise. Lykke Elise er bloggnamnet!

7. Hvor er du i fra?
- Jeg er fra Stord, en liten øy midt i mellom Haugesund og Bergen. 

8. Hvor gammer er du?
- Jeg er 15 år, blir 16 om litt under en måned. 

9. Hva er dine fremtidsplaner?
- Det er ett vanskelig spørsmål. Jeg er veldig usikker faktisk, har ikke peiling på hva jeg vil utdanne meg som. Men etter ungdomsskolen har jeg plan om å ta helse og oppvekst, barn og ungdom. Etter det vil jeg reise å jobbe i Afrika med barn, men jeg vet ikke hvordan og hvor og alt sånn enda. Ellers håper jeg jo å få meg ett fint hus, familie og bra utdanning og jobb!

10. Kan du lage flere videoblogger?
- Ja det kan jeg, bare til å komme med forslag til hva.

11. Trener du? I såfall hva trener du og hvorfor trener du?
- Jeg har nesten nettopp startet å trene igjen etter at jeg har hatt laaang pause av forskjellige grunner. Jeg trener mest styrke nå, men har også begynt med litt kondisjonstrening. Jeg trener for å komme meg i form og for å bli sterkere i kroppen enn det jeg er nå. Er jo også veldig bra for helsen å trene!

12.  Hvor mye går du på skolen nå? Er du bedre?
- Jeg går 4 timer ++, har også begynt å gå litt fulle dager. Jeg er mye bedre!! 

13. Tjener du penger på bloggen?
- Ikke noe mye, men tjener litt.

14. Ser ut som du har rein og fin hud, bruker du noen produkter?
- Jeg bruker en hudkrem morgen og kveld, og den funker faktisk utrolig bra! Elsker den. Husker ikke helt hva den heter nå, kan vise dere i ett annet innlegg i morgen eller noe.

15. Tror du at du kommer til å forsette å blogge lenge?
- Tjaa.. jeg synes det er veldig kjekt å blogge så har ingen planer om å legge ned bloggen enda. Kan jo være litt kjedelig og slitsomt i blandt, men da tar jeg heller en pause.

 Hva synes du om svarene? Noe mer du lurer på? 

 • 15.03.2014, 14:09

last night


Heisann dere! Kvelden i går var veldig kjekk, jeg koste meg mye. Nå skal jeg vaske rommet er planen og så skal jeg og mamma lage taco før vi drar på en musikal i kveld. Tenkte å visere dere litt bilder fra i går, selvom det egentlig ble tatt veldig lite bilder. Var også dårlig lys å ta bilder i.. Var opptatt med andre ting, men litt fikk jeg tatt. Eller, det vil si noen andre tok av meg og venner, haha. Har vært slapp med blogging i det siste, har ikke hatt mer enn ett eller ingen innlegg om dagen, skal prøve å komme med flere innlegg idag! Vi blogges♥

 • 14.03.2014, 16:24

det er heelgpå skoolen // Camilla♥

Heisann og hoppsann! Skoledagen i dag gikk egentlig utrolig fort og etter jeg kom hjem har jeg fått ryddet rommet og vasket badet, så nåå er jeg klar for helg! I kveld er det utkledningskveld på UKS (ungdomsklubb), alle skal kle seg ut som ett yrke. Gleder meeg! Camilla skal være livvakten min, Amalie skal være tjeneren/vaskedamen min og jeg skal være hippie kunstner artist, altså kjendisen. Haha, håper på en konge kveld. Skal vise dere kveldens outfit litt senere! 

Ellers så er planene for helgen å få vaske rommet i morgen, trene og gå på en musikal som er i morgen kveld. Nå skal jeg og mamma spise grøt, og så får jeg besøk av livvakten min og vaskedamen min, hehe. Håper dere får ei super helg, så blogges vi! 

Hva er dine planer for helgen?

 • 13.03.2014, 17:41

homewooork


Heisann! Nå holder jeg på å gjøre litt lekser og har egentlig bare plan om å slappe av resten av kvelden. Kanskje jeg rydder litt på rommet siden det ikke ser ut her. I morgen er det fredag og helg, og jeg kjenner det skal bli deilig med helg nå.. er så utslitt og trøtt! Skulle egentlig både vaske bad og vært på en bibelgruppe i dag, men jeg tror bare jeg skal ta det med ro. Fikk også en kjole i dag, som jeg bestilte fra nelly. Ellers er det ikke så mye å si, jeg får jobbe videre med leksene! Holder på å lage ett engelsk foredrag om Afrika, synes det er utrolig kjekt og lærerikt! Er jo så interessert i Afrika, hehe.

Ha en super kveld!♥
Search

Bloggdesign

hits