• 28.02.2014, 20:04

progress


Heiaa! Dagene går så fort, nå er snart vinterferien over allerede. I dag har jeg fått ryddet rommet og trent, og for en gangs skyld var det faktisk skikkelig deilig å trene. Etter bare litt over en uke med trening merker jeg fremgang, og det er så gøy! Håper dere har en super dag, det har i alle fall jeg hatt! 

Blogges

 • 28.02.2014, 19:01

videoblogg


Hahah, HALLO! I dag har jeg prøvd å lage en videoblogg, men fikk det faktisk ikke til. Men jeg har satt sammen en del klipp som egentlig ikke hører sammen i det hele tatt, så da ble det en videoblogg alikevel. Kind of..

Veldig useriøst, men skal lage en skikkelig når jeg kommer på noe bra. Det er bare til å komme med forslag! 

Enjoy!  

 • 27.02.2014, 14:22

lovely breakfast


Heia! I dag har jeg bare spist og stelt meg så langt, men har planer om å rydde litt på rommet og trene. Såv ganske lenge i dag, og det var utrolig deilig. Har faktisk vært flink å legge meg ganske tidelig i ferien, prøver å få døgnrytmen på plass igjen, hehe. Ellers har jeg ikke store planer i dag, skal kanskje være med Anita. 

Ha en super dag♥

 • 26.02.2014, 15:17

happy onsdag


dagens innkjøp, haha. Kontrollen altså 

Heisann fine folk♥ I dag har jeg vært en tur på leirvik med Camilla, skulle kjøpe noen småting. Det var veldig koselig, fikk kjøpt det jeg skulle og så spiste vi lunch sammen før vi tok bussen hjem. Endelig har jeg fått kjøpt meg "kontroll" eller hva jeg skal kalle det til kamera. Merker allerede at det skal bli såå mye lettere å ta bilde av meg selv, sammen med venner osv. Slippe den selvutløseren! Senere skal jeg være med noen venner, vi blogges! 

 • 25.02.2014, 18:47

250214kamera ville ikke fokusere i dag, så uklare I know

Heisann! Dagen i dag har for det meste gått rolig, var en tur på en gjenbruksbutikk med søstera mi og mamma ganske tidelig på dagen. Ellers har jeg bare slappet av og nyter ferien! Nå tenkte jeg å lage meg noe godt og se noen episoder av pretty little liars. Vi blogges! 

 • 25.02.2014, 15:00

rose
Hva synes dere om bildene?

 • 23.02.2014, 22:10

søndagen


turtelduene 

Hei dere! Beklager for sen blogging i dag, har ikke hatt tid før nå. Ganske tidelig på dagen i dag egentlig kom Anita til meg og noen timer etterpå kom Marcus, og de var her til nå i kveld. Vi såg en film og ellers snakket, hørte på musikk og hadde det kjekt. Skal snart legge meg, er så utrolig trøtt! Håper dere har hatt en super dag♥ Herlig at vi har ferie, friii i morgen! 

 

 • 22.02.2014, 16:32

bursdag outfit// outfit fra bursdag 

Heisann dere! For en liten stund siden kom jeg hjem fra feiringen av 80-års dagen til farfar. Det var mange fine taler og gode kaker. En veldig koselig burdag! Nå skal jeg slappe av og se litt serie, så får jeg se om jeg orker å dra en tur på ungdomsklubb i kveld. Hva gjør dere på i dag?

 • 21.02.2014, 16:55

vinterferie


Heisann! I dag heiser vi flagget for min kjære farfar som er hele 80 år, og i morgen skal vi feire han og det gleder jeg meg til! Da var det endelig vinterferie og fri en uke. Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg brukt dagen på å rydde, vaske og omubelere på rommet. Om en stund skal jeg sitte barnevakt for lillebroren til Camilla sammen med henne og etterpå det igjen drar vi på ungdomsklubb. Ha en super fredag!

Har du ferie?

elsker denne buksa, såå behagelig og myk


 • 20.02.2014, 15:19

gode dager


Hei fine mennesker♥ Åh, dagene går så utrolig fort! I morgen får vi vinterferie allerede, og jeg kjenner den skal bli deilig. Var på skolen de tre siste timene i dag, noe som egentlig var veldig kjekt. Har vært på skolen noen timer omtrent hver dag nå den siste uka, og det begynner å føles "normalt" igjen å gå på skolen. I kveld er det ungdomssamling på bedehuset så da skal jeg bort der, nå skal jeg pugga litt til en norskprøve vi skal ha i morgen! 

Blogges!

 • 19.02.2014, 20:27

new in + barnevakt


 jakke fra H&M, 499kr


Cardigan fra H&M, 149kr


blomstrete bukse fra BikBok, 199kr
Hvit singlett fra Gina, 99kr
Grå genser fra Gina, 50kr (salg)
Sjal fra Gina, 29kr(salg)
Sko fra H&M, 149kr
Mascara og øyenbrynpenn fra H&M, 99kr og 29kr

Hei dere♥ Nå sitter jeg og Camilla barnevakt, men ungene er lagd så vi bare sitter her med musikk og snakker. Skal faktisk gjøre litt skolearbeid også, tenkte vi. Ellers har dagen gått i ett, har såvidt vært hjemme. I Haugesund gikk det veldig fint, og da jeg kom hjem dro jeg rett på styremøte med U-TURN. ( ungdomssamling) 

Vi blogges!

Hva synes du om innkjøpene?

 • 18.02.2014, 15:25

a few daysskjer med hånda hahah

Hei fine♥ I dag hadde vi mattetentamen, men jeg fikk bare øve meg på matte siden jeg har vært så mye borte.. noe som var veldig greit! Nå skal jeg snart lage brownies, også kommer Camilla en liten tur i kveld for å se film. Bare noen dager igjen nå før vinterferie, skal bli deilig! I morgen skal jeg til Haugesund igjen, siden jeg spydde sist gang jeg skulle, hehe. Vi blogges!

 

 • 16.02.2014, 13:49

svar på spørsmål #6


Hvordan går det med deg? Du kan lese ett innlegg jeg skrev for en uke siden om hvordan det går med meg, HER

Har du bestemt deg for hvor du skal gå neste år? Jeg skal søke på to internatskoler, og viss jeg ikke skal gå på en av de håper jeg å komme inn på media her på Stord.

Hva blogger leser du?Jeg leser ganske mange egentlig. Tcmn, fridavik, tuvaw, rannveigheitmann +++

Hvor er det du reiser på leir til? Jeg reiser for det meste til Brandøy!

Har du kjæreste? Nei.

Flere spørsmål?

 

 • 15.02.2014, 19:11

saturday


God lørdagskveld! De siste dagene har gått i ett, har skjedd noe hele tiden. Før i dag var jeg en tur hos Anita, noe som var veldig koselig.Har ikke noe planer for morgendagen, men skal søke på skole sammen med pappa. Vi blogges i morgen fininger♥

 • 12.02.2014, 21:27

fast leser?


Hei alle dere fine lesere der ute! Nå sitter jeg på gulvet og hører på musikk, mens jeg leser litt rundtom på blogger, twitter og sånn stuff. Forresten til dere som spurte om det, ja jeg har fått ny twitter der jeg heter @LykkeElisee. Skal snart finne meg litt kvelds før jeg tar kveld. Var hjemme fra skolen både i går og i dag, men håper jeg kommer meg en tur på skolen i morgen og har også en legetime midt på dagen. Camilla har vært en liten tur nå i kveld, koselig. 

Jeg har ett spørsmål til dere! Er du fast leser, bare innom av og til eller tilfeldig innom nå? Litt morro å se ettersom lesertallet har gått opp de siste ukene.

Vi blogges!


fra overnattingen i helgen


 • 11.02.2014, 20:54

15 ting som gjør meg glad


Meldinger
Vokne opp om morgenen og ser du har uleste meldinger blir jeg glad av. Eller god natt meldinger, og ellers uforventet meldinger. Da smiler jeg!

En god latter
Når jeg ler så mye at det ikke kommer noen lyd, da ler jeg godt. Elsker følelsen av å le skikkelig!

Te
Jeg elsker å sette meg ned med kjøkkenbordet når jeg er alene hjemme om morgenen og bare se ut vinduet og drikke en god varm kopp med te. Da får jeg så fredfull følelse inni meg. 

Musikk
Å kunne ha på høy musikk å bare leve seg helt inn i den og danse rundt i hele huset og synge for full hals. 

Bilturer
Jeg elsker virkelig å kjøre lange bilturer. Høre på musikk, slappe av, se ut. Jeg blir liksom litt i min egen verden, får koble ut den stressende hverdagen noen timer.

En god klem
Å få en god og lang klem av noen jeg ikke har sett på lenge eller av noen som betyr mye for meg. 

Å fullføre noe
Når jeg fullfører noe jeg har jobbet lenge eller hardt med. Når jeg er ferdig med noe som jeg har brukt mye tid på og jeg fikk det resultatet jeg ville, da er jeg fornøyd.

Venner og familie
Når noe er dumt er venner og familie der for å gjøre meg glad igjen. Jeg blir glad av å være med vennene mine og tilbringe tid med de. Blir også glad når hele familien er samlet og vi har det kjekt sammen!

Å gå tur
Å gå en tur med musikk på ørene og gå inn i sin egen verden. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker å gå i regn, jeg får en lykkefølelse av å være ute i regn. ( så lenge det ikke er så kaldt at jeg fryser ihjel da, haha ) 

Hjelpe og glede
Jeg elsker den gode følelsen av å kunne hjelpe noen andre, og vite at jeg gjorde noen glade. Da blir jeg glad selv. "Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad"

Å føle meg bra
De dagene jeg føler meg både i god form og føler jeg ikke ser så ille ut. 

Leir eller samlinger
Å være mange ungdommer på leir eller samlinger på bedehuset er så kjekt. Steminingen og alt er bare så gøy, det gjør meg glad. Spessielt når alle synger og det er sykt god stemning, da er den lykkefølelsen tilbake i magen. Gleder meg til leir igjen i April!

Overraskelser
Når noen gjør noe positivt uventet eller overrasker meg med å komme på besøk, ha med "gaver" osv. Har aldri skjedd dette daa, MEN jeg ville nok blitt veldig glad! En overraskelsebursdag, hihi. 

Pakker i posten
Jeg blir glad av å få pakker i posten. Spessielt viss det ikke er fra noe jeg har bestilt, men noen har sendt noe til meg. Også om jeg har glemt at jeg har bestilt noe og plutselig er det en pakke der til meg.

Rydde og stelle
Tro det eller ei, men jeg synes det er super kjekt å rydde og stelle på rommet mitt og ellers i huset. Jeg gjør det kanskje sjeldent, men når ingen maser på meg om å gjøre det synes jeg det er kjekt. Ha på høy musikk og rydde å stelle, gjøre det fint. Det gjør meg glad. Selfølgelig, av og til hater jeg det.. haha. Men blir uansett glad etterpå, når det er gjort!

 Hva gjør deg glad?

 • 10.02.2014, 15:49

mandag inspo

Hva synes du?

 • 10.02.2014, 15:24

motivasjon


Hei flotte lesere! Tusen takk for den gode og fine responsen på innlegget i går, jeg fikk mange fine meldinger og komentarer og det betyr utrolig mye!♥ Ny uke igjen, og i dag har jeg laget en oversikt over de neste åtte ukene. Der jeg har noe jeg skal gjøre hver dag for å bygge meg opp igjen, og håper at om de åtte ukene er jeg mye sterkere fysisk enn det jeg er nå! Kjenner jeg er utroolig motivert til å trene meg opp. Ellers håper jeg dere har en fin mandag der dere er! 

Vi blogges! 

 • 09.02.2014, 20:59

Angst


Lenge siden jeg har oppdatert dere på hvordan formen min er for tiden. Jeg vet mangen lurer, og mangen spørr. Jeg vil ikke utdjupe meg så mye i det enda, jeg vil heller skrive om det etter jeg har blitt enda bedre. Men dere kan få vite såpass at vi har funnet ut jeg har en angst-diagnose som jeg går på medisin for nå. Vi holder ellers på å sjekke meg for ting som kan være galt med meg fysisk. 

Hvordan jeg har det?

Noen dager er gode, andre er dårlige og vonde. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hvordan der er, det er vanskelig å beskrive det. Jeg såver, men føler meg aldri uthvilt. Jeg spiser, men blir ikke mett. Jeg er glad, men klarer likevel ikke den følelsen av å være tom inni meg og føle meg alene gå. På den positive siden har jeg flere gode dager enn dårlige for tiden, og det er jeg veldig glad for. Grunnen til at jeg har valgt å ikke skrive "idag er jeg ikke på skolen", " idag var jeg på skolen en time"  eller "idag er jeg dårlig igjen" osv er fordi jeg fikk så mye spørsmål- og jeg forstår jo at dere lurer. Men jeg hadde ingenting å svare, jeg visste ikke. Nå vet jeg litt mer, men jeg liker ikke å skrive at jeg er syk, eller hva jeg kan kalle det. Hehe, håper dere forstår.

Angst...Er det ikke flaut, være redd for alt?

Mange ville nok kanskje trodd det. Pyse ikke sant, redd for så mye. Men det er en psykisk lidelse og det ligger i underbevisstheten min, jeg har ikke visst jeg var redd for ting før jeg var klar over at jeg hadde angst og tenkte over det. Jeg ble ganske sjokket, jeg hadde ikke trodd at jeg hadde det. Det går egentlig greit nå, jeg er ikke flau over det. Det er ikke min feil. Det kan godt være at det er ut i fra angsten jeg føler meg syk fysisk. Utslitt, trett.. rett og slett dårlig. Det vet jeg ikke sikkert enda. 

Over halvparten av menneskene i hele verden får enten angst-diagnose eller deprisjons-diagnose i løped av livet sitt. Dessverre går altfor mange gjennom det uten hjelp, og har problemer med det resten av livet. Jeg får og har fått hjelp, og det er jeg veldig glad for. Det kan være veldig vanskelig å merke psykiske lidelser, det har jeg funnet ut.

Ellers så klarer jeg å gå litt mer på skolen, fremgang! Jeg holder på å jobbe meg opp igjen, så jeg kan klare mer skole og være mer sosial igjen. Det er ganske tungt om jeg skal være ærlig. Etter å ha gått omtrent ingenting på skole i over fire måneder og mistet mye kontakt med venner, er det vanskelig å komme inn igjen i skolemiljøet og være blandt så mye mennesker igjen. Jeg datt jo helt vekk, det er nesten litt skummelt og ubehagelig å gå på skolen fordi jeg føler ikke jeg kjenner klassen lengre. Spessielt når jeg ikke føler meg så bra og forsatt er ganske "svak". 

Men jeg har lært mye av situasjonen og må nå bygge meg opp igjen. Nå vet dere i alle fall litt mer, så håper jeg dere forsto noe. Vanskelig å forklare, og jeg er så dårlig på å forklare ting, hehe. Kanskje dette ble ett litt negativt innlegg, men jeg mener det ikke sånn. Jeg ser ikke negativt på dette, selvom noen dager er dårlige. Jeg kommer meg gjennom det! Håper også dere forstår hvorfor jeg velger å ikke skrive hver dag hvordan formen er, følte bloggen ble så negativ den stunden jeg gjorde det.
 

 • 09.02.2014, 10:54

sunday


Helloo! Da var det søndag igjen, og mine planer for dagen er å slappe av og se serie. Søndagen er så herlig, kan slappe av og ta det helt med ro hele dagen. Jeg og Camilla såg de to første filmene av pirates of the Caribbean i går, og skal se den tredje nå mens vi spiser frokost. Håper dere får en herlig søndag♥

Blogges!Search

Bloggdesign

hits