• 31.01.2015, 19:05

Visiting BergenGenser fra sheinside - Bukse fra bikbok - Støvler fra Ilse Jacoben - Jakke fra sheinside - 

I dag reiste jeg til Bergen, og har gått rundt i byen i så og si hele dag med søsteren min. Jeg fikk byttet noen julegaver som jeg hadde glemt helt ut, så litt nye klær ble det på meg likevel. Vi fant oss en plass å spise, og kjøpte dessert på frozen youghurt. Og handlet inn litt mat, før vi tok buss hjem igjen. Nå har vi kommet oss hjem i leiligheten, og skal lage pizza om en stund. Jeg blir her til i morgen, sammen med Merete og kjæresten(som forresten også heter Asbjørn, hehe). Deler litt bilder med dere fra dagen, og ønsker dere en flott lørdagskveld♥ Hva gjør dere i dag?

 • 30.01.2015, 17:39

Endelig er det fredag!!Haha, katten er alltid i bakgrunnen på bildene mine

Halloo♥

Rommet er ryddet, klærna jeg har ventet på i evigheter fra sheinside er endelig komt, og det er fredag!! Hadde en herlig jobbdag i barnehagen, unger gir deg så utrolig mye selv om de ikke prøver og de er såå herlige småtroll. Har aldri vært så våt, kald og full av sand som i dag, etter en god stund ute i drittvær. Etter jobb hadde jeg en time hos en psykolog, siste timen faktisk. Juhuu! Nå har jeg nettopp spist god middag, og nyter at det er fredag. I morgen reiser jeg til Bergen, og det gleder jeg meg veldig til! Rotet også rundt på rommet etter kontrollen til kamera i sikkert en time, den er så liten og jeg mister den heele tiden. Aarg!! Jeg fant den i en haug med klær, of course hahah. Like always. 


Happy for helg! God helg til dere, så blogges vi snart igjen♥ Skal vise dere både håret og det jeg fikk fra sheinside skikkelig!

 

 • 29.01.2015, 18:56

en liten bloggferie


Heia! En stund siden sist nå, og det er rett og slett fordi jeg tok meg noen dager bloggfri. Jeg har ikke hatt noe interessant liv å skrive om, og mangelen på energi har vært utrolig stor. Tirsdags kveld, i går og en del av dagen i dag har jeg vært utrolig dårlig, og var til lege i dag. Mest sannsynlig har jeg en urininfeksjon, så det var jo kjipt. Begynner heldigvis å bli bedre nå, og bra er det! Har så mye jeg skulle fått gjort og tenkte å begynne med å plukke opp alt rotet på gulvet rundt meg her, når jeg har oppdatert dere. 

Både treningsplan og andre planer jeg hadde måtte gå ut, så det var jo dumt. På den positive siden har jeg klart å holde kostholdet bra, overraskende nok. Og det frister ikke med noe usunt en gang(utenom pizza kaanskje? Hehe.) Og jeg er faktisk utrolig stolt over meg selv, haha. I dag fant jeg på å stripe håret selv(noe som kunne gått mye verre enn det gjor), siden jeg var hjemme og ikke kunne gå på besøk for å gjør det. Resultatet ble faktisk ganske bra, og det er i alle fall mye lysere. Skal visere dere resultatet en annen dag! :-DHar også klart å legge bort alt av mobil, data og internett for noen timer(eller dager) og glemme tiden mens jeg er i min egen verden. Har faktisk fått lest utrolig mye, og når jeg ikke hele tiden blir stoppet av varsler på mobilen er det mye lettere å klare å komme inn i boken. Tror nesten jeg kan klare å fullføre denne, jeg er utrolig dårlig på å lese ferdig bøker..haha. I morgen er det på jobb i barnehagen, og jeg ser frem til å se ungene igjen, ettersom jeg også var syk sist fredag. 

Om alt går som det skal og jeg ikke blir verre igjen, så reiser jeg en liten tur til Bergen på lørdag til søndag. Skal besøke søsteren min, og det ser jeg frem til. En liten avkobling fra alt det "vanlige" hjemme, samtidig som jeg får se Merete igjen, som jeg ikke har gjort siden juleferien. Tiden går fremover, litt skremmende fort. Nå er vi straks ferdig med januar allerede, litt sjukt egentlig. Håper dere har hatt en bra uke, så blogges vi igjen i morgen fiiine mennesker♥ (Som fortsatt gidder å titte innom bloggen min selv om jeg har vært borte, dere er så gode!)

Litt bilder fra uken nedenfor :-D


Haha, tester ut ny sminke når jeg kjeder meg #allpink at school 

 • 27.01.2015, 10:33

Pose like a cat


Hei! Akkurat nå har vi en liten pause, og skal straks ta meg litt mat. Synes desse bildene av katten min var så morsomme/søte. Pose like that, liksom. Det er ganske morsomt, for når jeg kommer med kamera så gjør hun seg til, hahah. Og hun er verdens mest bortskjemte katt, så blikkene hennes er bare helt fantastisk. Tror aldri jeg har blogget om katter før, men nå har jeg prøvd ut det også. Ha en fantastisk dag, dere♥

 • 26.01.2015, 16:33

Grønsakssmoothie


Good mandag♥

Har dere hatt en bra dag så langt? Det har i alle fall jeg, selv om dagen startet altfor tidelig som vanlig. Har hatt en morsom skoledag med rollespill og diverse gøy. Mandager er egentlig alltid tunge, kjedelige og trøtte - men denne har vært bra og jeg har ikke vært trøtt i hele dag. Woh, deilig! Takk for tips og tibakemeldinger på gårdagens innlegg om trening forresten, dere er kjekke. Planen for i dag er å gå en tur og ha litt styrketrening etter den, og så må jeg vel få gjort litt skolearbeid også. Da jeg kom hjem fra skolen for en stund siden, laget jeg en grønsakssmoothie. Jeg hadde aldri smakt noe sånt og synes egentlig det hørtes ganske ekkelt ut. Men jeg prøver å bytte ut litt forskjellig med sunnere alternativ, og det var ikke så ille. Litt rar smak i begynnelsen, men jeg ble mer vant til den etterhvert. Over kan dere også se planen for uken, blir spennende å se om jeg klarer å holde den, haha. Ikke alt for travelt, men travelt nok til at jeg har noe å drive med om dagene og ikke bare sitter å slasker hjemme.

Ha en god ettermiddag, fininger! 

 • 25.01.2015, 19:40

Let's do this


Nå har jeg satt meg ett mål som jeg skal prøve å holde så godt jeg kan. Jeg skal endre helt på livsstilen min. Hvordan jeg spiser, trening og den slags. Jeg må virkelig komme meg opp og ut, spise sunnere og holde meg til snop i bare helgene om jeg ikke vil dø som 50 åring pga dårlig helse. Jeg er ekspert på å lage planer om å komme i form, men ender som oftest fremfor dataskjermen med serie og gjerne chips og brus, eller noe annet godt. Og jeg merker stor forskjell på kroppen min, hvordan jeg sover og humøret og egentlig alt etter en dag med trening og bedre kosthold. Så det i seg selv burde være god motivasjon til å begynne. Men det er akkurat det - å begynne. Begynnelsen er alltid så hard, du føler du skal besvime og får ikke puste liksom etter bare noen minutter springing. Det kommer seg jo veldig bare etter noen får ganger, dette har jeg vært gjennom før. Men det er lett å gi opp etter første gang når det er tungt og hele kroppen gjør vondt. Jeg vil ikke endre på livsstilen min for å få den såkalte drømmekroppen, eller bli "fit" som er så stort om i media for tiden. Jeg er egentlig utrolig heldig, jeg har en liten og tynn kropp - selv om jeg spiser så og si bare drittmat og trener nesten aldri. Jeg vil gjøre dette for å opprettholde helsen min, ryggen min(som jeg har hatt masse problemer med før, pga mye stillesitting), og bare føle meg mer vel egentlig. Jeg vet jeg må presse meg selv en god del for å gidde å komme meg ut, men jeg skal klare det denne gangen. Det vanskeligeste tror jeg egentlig blir kostholdet, det å holde meg borte fra brus, snop og chips i ukene. Får heller prøve å ta meg ett eple eller noe om jeg har lyst på noe godt. 


For en stund tilbake fikk jeg også ett spørsmål om jeg kunne lage ett innlegg med treningsmusikk, så da passet jo det litt bra inn her. Jeg hører egentlig på veldig mye forskjellig, så lenge jeg synes det er fengende og bra, og får meg til å glemme litt den smerten og at jeg er sliten når jeg trener, hehe. Får håpe været blir litt mer vårlig etterhvert, så er det fint å trene og jogge ute også. Så fra i morgen av må jeg være litt strengere med meg selv. Og hvis noen av dere har noen erfaringer med trening, om det er tips eller noe annet så sleng gjerne igjen en kommentar med det :-) Mat før og etter trening, treningsmetoder du kan gjøre utenfor treningssenter osv, let me know. Jeg vil at treningen skal bli noe jeg synes er gøy, ikke noe som skal være ett slit. Så da - let's do this! 


 • 25.01.2015, 13:12

unhealthy breakfast


Halloo♥

I dag voknet jeg overraskende nok halv åtte, noe som er utrolig tidelig til å være meg. Men lysvåken var jeg, så jeg var oppe en times tid før jeg la meg igjen. Typisk meg, skulle bare ha vært oppe og fått gjort noe nyttig. Voknet igjen i 11-tiden og gikk ned å hentet meg en kopp mocca og kebabpizza. Veldig sunn start på dagen, I know. Om ikke så lenge skal vi spise deilige kjøttkaker til middag, som må være noe av det beste jeg vet :-D De siste to timene har jeg sett på "gamle" bilder fra 2014, og jeg sitter å smiler for meg selv. Så mange gode minner og så masse gøyale bilder. Kanskje jeg kan sette sammen en video med noen? 


Utover dagen i dag skal jeg på en bibelgruppe, lenge siden det har vært nå - så det blir nok koselig å samles med jentene igjen. Temaet vi skulle snakke om i dag var bønn, så det blir spennende. Skal også ta meg en dusj og stelle meg, og mer tror jeg ikke jeg rekker i dag. Må prøve å legge meg i noe skikkelig tid, hvis ikke blir jeg så grusomt trøtt utover uka. Skal selfølgelig prøve å få oppdatere dere litt mer, med kanskje litt mer spennende ting enn mitt mas, hehe. 

Hvordan har dere det, fininger? 


 • 24.01.2015, 12:57

lovely morning

God morgen venner♥ Nå sitter jeg å knasker i meg knekkebrød og har en varm kopp kaffe her, hva er vel bedre enn å starte lørdagsmorgen med en god frokost og serie titting? Jeg sov lenge i dag, rettere sagt til klokken tolv. Hater egentlig å sove så lenge, føler jeg kaster bort hele dagen. Planene for i dag er rydding og vasking av badet og rommet mitt, og utenom det får jeg se hva dagen bringer med seg. Var også så heldig å få fine roser av mormor i går, snille mormor♥ Ser ut som været er helt ok i dag, så da kommer jeg meg kanksje ut en tur også. Nå skal jeg se litt videre på teen wolf, og så venter både den nye vampire diaries episoden og pretty little liars episoden. Men det blir nok i kveld, må få gjennomført dagens gjøremål først. Ha en flott lørdag da, dere. Så snakkes vi!


 • 24.01.2015, 00:19

born again


I kveld var jeg på et møte på bedehuset, hvor en veldig flink mann snakket til oss. Jeg fikk masse å tenke på, og det traff meg virkelig det han sa. Jeg likte måten han brukte metaforer for å lage ett bilde på hva han mente og hva poenget var. Jeg fikk en veldig sterk lyst til å fortelle mer om Jesus til folk. Til dere! Fortelle hvem Jesus er, hva han har gjort og hva det faktisk betyr for våre liv. Gjennom bloggen er min beste måte å nå ut til flest mulig, og her har jeg en god mulighet til å ordlegge meg. Det er  viktig! Jeg håper dere vil ta dere noen minutter til å lese dette. 


Jesus er veien, sannheten og livet. Han er håpet, friheten og kjærlighet. Han er en gave, som jeg har valgt å ta i mot, og ønsker veldig sterkt at mange flere også skal ta i mot. Det trenger ikke være så komplisert som mange tenker det er, det kan være så enkelt som å be en kort og enkel bønn der du sier "Jesus, jeg vil ta i mot deg". Jeg har lyst å hjelpe folk til å ta det valget, men å frelse er det bare Gud som kan. Du trenger ikke å være i nærheten av perfekt for å bli godtatt av Jesus, du kan komme akkurat som du er. Smilende, gråtende, sint eller såret. Du må ikke tenke at det ikke er noe håp for deg uansett fordi du har gjort så mye feil. Alt det forsvinner når du tar i mot Jesus. Det er derfor han døde på korset for deg, for å ta på seg dine synder og gi deg frihet og et nytt liv.

Et lys tennes ikke av seg selv, noen må tenne det. Slik er det med kristne også, du kan ikke bli kristen hvis du ikke vet noe om det eller hvem Jesus er. Det er derfor det er så utrolig viktig at vi tørr å være frimodige og sterke for Jesus, og sende ut hans bud og være hans disipler. Jeg vil kjempe for kongen min, selv om jeg kanskje mister mye på veien. Men når veien er ferdig vet jeg at jeg har så mye igjen. Mer enn da jeg startet, det tror jeg. 

Når du tar i mot Jesus blir du født på ny, står det i bibelen. Noen merker dette selfølgelig sterkere enn andre, men livet ditt vil bli forandret. DU vil bli forandret. Du vil forsatt være en synder, gjøre feil og ha dårlige dager. Du kan fortsatt føle deg alene, trist og tom. Men du har også en som alltid hører deg og alltid vil forstå deg. Selv om du ikke skjønner hva du selv gjør, tenker eller sier så skjønner Jesus det. Han vet hvordan du har det, så kom som du er. Når du gjør feil vil han tilgi deg. Når du er lei deg er han der for å trøste deg og løfte deg opp igjen. Når du er sint er han der for å snu det om til noe godt. Og han vil aldri forlate deg. Og vet du? Hver gang en ny tar i mot Jesus, er det fest i himmelen. 

Til slutt: Gud er ikke tidsinnstilt. Han er for evig og alltid! Han tar aldri slutt, og det kan ikke vi mennesker forstå. Men jeg vet at en dag skal jeg forstå, når jeg endelig kommer hjem. Jorden er ikke vårt hjem, men en  bitteliten del av det hele, av evigheten. Og evigheten er lang, veeldig lang. Jeg vil tilbringe evigheten i himmelen, hvor alt skal være godt og med min himmelske pappa. Jeg håper du også har lyst til det! 

Jeg har også veldig lyst at dere stiller spørsmål om det er noe, eller tar kontakt med meg på mail/facebook (elises98@hotmail.com/Elise Steinsland) om det er noe. Jeg har så lyst å være her for å hjelpe dere, om det er spørsmål eller andre ting. Dette er viktig for meg, og dere er viktige for meg! Så om du har noe på hjertet, ikke vær redd for å ta kontakt! 

Del gjerne innlegget videre så flere får sjansen til å få med seg dette! 

Masse kjærlighet fra meg♥

  

 • 23.01.2015, 14:11

Happy weekendyesterday

Happy weekend vakre venner! Åh, fredag!Startet faktisk dagen med å få frokost på sengen, og ikke noe annet enn nystekte pannekaker. Takk mamz♥ Men utenom det har ikke dagen vært så veldig bra frem til nå egentlig. Måtte ringe praksisplassen hvor jeg jobber og si jeg ikke kunne stille opp i dag. Utrolig kjedelig i grunn, liker meg godt sammen med ungene. Men når du vokner opp med migrene og tåler verken lys eller lyd, er det ikke noe digg å være i en barnehage med full fart hele dagen. Heldigvis begynner jeg å komme meg litt nå, tåler lys og har fått opp gardinene, og dratt meg utav sengen. Håper det gir seg helt utover dagen, så jeg kanskje kan ta en liten tur inn på bedehuset i kveld, noe som egentlig var planen for kvelden. Nå skal jeg bare slappe av frem til det gir seg hundre prosent, og så skal jeg ta meg en dusj.

Krysser fingrene for at neste uke blir litt bedre enn denne har vært, har så mye som burde vært gjort. Rydding, vasking og stelling av både rom og bad, skolearbeid og så må jeg jo holde denne bloggen drivende, noe som forsåvidt går greit :-D Får se hva jeg får unnagjort i helgen. God fredag og helg, dere! Nyt dagen :-D 


 • 22.01.2015, 17:06

svar på spørsmål #11


Hvor har du kjøpt kontrollen til kamera ditt?
Den er kjøpt på fotobutikk, elitefoto.  

Hvor har du kjøpt kjolen og hva størrelse har du?
Den er fra nelly.com, og jeg har størrelse 34. 

Hva planer har du neste år i forhold til skole og sånt?
Jeg håper å komme inn på Fitjar vgs, samme skole som jeg går på nå. Liker meg veldig godt der. Er fortsatt litt usikker på hva jeg vil, men tror jeg kommer til å søke barn og ungdom på førstevalg i alle fall. Tror det er kjekt uansett hva linje du går på, men så må jeg jo tenke hva jeg vil utdanne meg til å hva jeg vil jobbe med videre og det er det jeg er veldig usikker på.

Hvordan går det med deg og Asbjørn? Er dere lykkelige?
Haha, det går bra med meg og Asbjørn. Det er selvfølgelig mye savn, og som med alle andre forhold har vi våre problem, uenigheter og krangler..men jeg vil si vi har det bra i lag og er lykkelige, ja.  Kan du lage ett innlegg med bra treningsmusikk?
Det kan jeg sikkert. Ikke det at jeg trener så mye, men kan vel få det til! :-)

3 bestevenner?
Liker ikke å rangere vennene mine, har utrolig mange gode og kjekke venner. Både på skolen, fra bedehuset og andre plasser jeg har møtt fine mennesker♥

Får du mye hat?
Haha, nei absolutt ikke. Og om det kommer så skal jeg prøve å ikke ta det til meg, så langt det går. 

Synes du det er flaut å være kristen? Og tørr du å svare ærlig hvis folk spør?
Jeg synes ikke det er flaut å være kristen, og siden jeg tørr å dele såpass mye om mitt kristne liv her på bloggen hvor hele verden kan se det så tørr jeg selvfølgelig å svare ærlig hvis folk spør. Men noen år tilbake hadde jeg kanskje ikke gjort det, og jeg tror det er vanskelig for mange. 

Er det palaroid kamera ditt?
Nei, det er en venninne av meg sitt. Men har såå lyst på ett selv, og holder på å spare opp til å kjøpe ett. 3 gode serier?
Teen wolf, pretty little liars og vampire diaries.  Definitivt favoritt seriene! 

Føler du at du må pynte deg hver dag pga bloggen?
Kommer helt an på egentlig. Om jeg føler meg dritstygg en dag, går i slaskeklær uten sminke og håret i en dult så trenger jeg jo ikke ta bilde av meg selv eller blogge om den dagen. Hehe, men når det er sagt så er jeg ikke redd for å vise med uten sminke osv heller. Men føler meg selvfølgelig mer komfortabel når jeg er litt velstelt liksom, slik er det vel med de fleste?

Er du fornøyd/misfornøyd med kroppen din?
Jeg er verken fornøyd eller misfornøyd. Jeg har selfølgelig ting jeg kunne likt å hatt annerledes, men så har jeg også lært meg å respektere den kroppen jeg har. Og dagene går opp og ned også, noen dager er jeg veldig misfornøyd og ukomfortabel i min egen kropp, mens andre dager er jeg fornøyd. Og noen dager er det nøytralt, liksom. 

Hva mener dere med ett åpent forhold? Sånn at dere kan være utro uten at det gjør noe eller sånn at dere kan snakke om alt liksom?
Haha, tror ingen av oss hadde synes det var greit om den andre var utro. Nei, altså. Det vi mente var vel at vi snakker om alt, og ting er ikke kleint liksom. Ting som kanskje vi synes var litt kleint i begynnelsen av forholdet er nå normalt. Vi er komfirtable med hverandre og tja. Haha, skjønner dere? Vi kan også være oss selv, vise de negative sidene av oss også. Være sure og lei, ikke leke perfekt for den andre.  


Lurer du på noe?
 

 

 • 22.01.2015, 15:19

todays lunch

 • 21.01.2015, 17:50

Ny header


Hei fine lesere♥ Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg endelig fått en header, noe jeg har manglet i flere måneder! Det er fine og flinke Frida Vik(link) som har laget den, og jeg er veldig fornøyd. Klarer absolutt ikke å lage noe bra headere selv, så kjekt med sånne snille folk som kan hjelpe litt til. Skulle også ha fikset litt på designet, har hatt det også lenge nå. Men det får vente, føler jeg har prøvd alt av gratisdesign som ligger på google som jeg faktisk liker. Men om det skulle være noen av dere som kan lage design og hadde hatt lyst å laget ett til meg(helst gratis) er det bare å ta kontakt på mail eller facebook. Hva synes dere om den nye headeren?

Ha en flott onsdag videre! ♥
 • 21.01.2015, 14:19

Oppskrift: Havrepannekaker


For en stund tilbake delte jeg en oppskrift på amerikanske pannekaker med dere, noe som er utrolig godt. Men også veldig usunt! Spesielt i ukedagene er det greit å ha ett litt sunnere alternativ, som er godt både til frokost, lunsj og kvelds. Derfor tenkte jeg nå å dele en oppskrift på havrepannekaker med dere, noe som er både godt, sunt og mettende. Selv er jeg ikke så glad i å spise ting som har lite smak, og havregryn smaker jo ikke så veldig mye - derfor har jeg ofte syltetøy og tilbehør i lag med. Som dere ser over har jeg banan, blåbær og blåbærsyltetøy. Veldig enkelt å lage også, og så tar det bare noen minutter å røre det sammen. Alright, here we go. I oppskriften nedenfor er det til rundt fem små pannekaker, så om du vil ha flere er det vel bare å doble :-) 
Dette trenger du: 
2 dl havregryn
2 egg
1 ss sukrin (eller annen søtning)
Litt melkDette gjør du: 
Bland alt i en bolle
Form deigen til små pannekaker, og stek i olje eller smør på middels til høy varme
Stek til de er gylne, faste og crispy på begge sider 

Så er det bare til å ha på det du ville like best, prøv gjerne ut flere ting og se hva du liker best. Det er jo smak og behag hva hver enkelt person liker, vi er jo forskjellige. Har dere prøvd dette før? 
 • 20.01.2015, 17:30

here we go - salgsblogg


Alright, dere!

Ettersom dere var veldig positive til idéen min til å starte opp en salgsblogg, så har jeg gjort det og så får vi se hvordan det går. Jeg kommer til å ta 50 kr for frakt, siden det faktisk er ganske dyrt å sende ting. Har ikke fått så veldig mye ut der enda, men det kommer vel etterhvert. Dere kan trykke HER for å komme til den, og så håper jeg noen av dere kanskje finner noe som faller i smak. Grunnen til at jeg selger desse klærna er ikke fordi de er ødlagt eller jeg synes de er stygge eller noe, men jeg har så utrolig mye klær - så ryddet opp i det jeg bruker minst og mest og så satt jeg igjen med en haug med ting jeg så og si aldri bruker. 


Tirsdag, dere! Woh, kan denne uken gå treigere? Kunne sverget på at det minst var torsdag i dag, og skoledagen gikk tregere enn noen gang. Men - når fredagen kommer føles det kanskje ikke så lenge likevel? Akkuratt i dette øyeblikk gjør jeg ingenting annet enn å skrive til dere, men utenom det holder jeg på med litt forskjellig. Rydding av rom, skriver litt dagbok, snakker med en koselig bloggleser på facebook og hører på musikk. Linsene mine har sagt opp jobben med å gi meg bedre syn for tiden, så jeg har fått blitt godt kjent med brillene de siste dagene. I dag som i går har det vært utrolig deilig vær, og jeg håper det fortsette slik litt fremover.

Skal du sjekke ut den nye bloggen min?


 • 19.01.2015, 16:51

1 1/2 år


 Hei dere og happy mandag! Eller - ikke så happy for min del som er hjemmeværende i dag, men solen skinner og luften ute er skikkelig herlig. I dag har jeg stort sett bare vært sengeliggende med en bok og litt godsaker, og fått slappet skikkelig godt av. Jeg har også fått ryddet litt i alle kategoriene på bloggen, det har blitt så mange at jeg ikke husker hvorfor jeg har alle en gang. Så det var deilig å få litt system igjen her på bloggen. Jeg holder på å lese boken Et helt halvt år som jeg har nevnt tidligere for dere, og den blir bare bedre og bedre. Glad for at jeg begynte å lese den, til tross for at jeg ikke er noe glad i å lese i det hele tatt. 

Og vet dere hva kjære lesere? I dag er bloggen min 1 1/2 år. Rart hvor tiden flyr og hvor mye som har skjedd siden den dagen jeg satte meg ned å opprettet denne bloggen. Jeg har fått utrolig mye glede ut av dette, og ikke minst fra dere lesere. Både kommentarer og når jeg har møtt dere. Selv om jeg kanskje ikke skriver så veldig mye veldig  personlig, er bloggen en god terapi. Det er også en hobby og en stor glede for meg. Til tider slitsomt og stressende, men for det aller meste - bare gøy! Fortell meg gjerne hvor lenge du har vært leser, eller om du er fast leser eller bare titter innom? Kjekt å morsomt å se :-) 

Ønsker dere en god mandag videre♥

 • 19.01.2015, 14:46

10 things


Ti ting jeg liker:

Glade mennesker

Kjæresten min 

Musikk

Shopping og klær

Parfymen til Asbjørn

Sommer

Latter

Å ta gode bilder

Pusen min

Gode karaktererNi ting jeg ikke liker:

Negative folk

Snigler, æsj!

Lavt batteri

Å stå opp tidelig

Være borte fra kjæresten min

Svettelukt (det er til en viss grad jeg tåler dette)

Ta utav oppvaskemaskinen

Krangle

Fett hår  Åtte blogger jeg leser: 

Sophie Elise 

TCMN 

Frida Vik

Sandra Pedersen 

Mamma til Michelle 

Styleconnection 

Tuva Willassen 

Caroline Berg Eriksen Sju ting jeg vil gjøre i fremtiden:

- Reise til Afrika

- Gifte meg og få barn 

- Innrede mitt eget hus

- Reise til syden med kjæresten

- Oppleve USA 

- Ha en jobb jeg trivest i

- Få meg hund Seks ting jeg er redd for: 

- Jeg er redd for å miste de jeg er glad i og de som står meg nære. 

- Jeg er redd for snigler, haha

- Jeg er redd for å synge forran andre folk

- Jeg er redd for å glemme eller miste kamera eller mobilen min

- Jeg er redd for å bli utsett for bilulykke eller at huset skal ta fyr

- Redd for å ikke bestå når jeg skal ta lappen, hahaFem bøker jeg liker:

- Himmelen er på or'ntli

- Et helt halvt år

- Med Gud gjennom jernteppet

- Tilfeldig engel

-  Elisabeth-serien Fire ord som beskriver meg:

- Snill

- Følsom 

- Positiv

- Bestemt Tre plasser jeg liker:

- Brandøy

- Sengen min

- Armkroken til Asbjørn
To favoritt drikker:

- Iste 

- Brus En bra film: 

- White house downHva synes dere om dette innlegget?


 • 18.01.2015, 15:28

this weekend


God morgen, flottinger! Eller - det er vel heller blitt langt på dag nå da, men jeg er nett ferdig i dusjen og har hoppet tilbake til sengen. Hadde en koselig kveld på brandøy på fredag, med fine folk og god mat. Skulle egentlig være der til i dag, men av forskjellige grunner og personlige grunner reiste jeg hjem i går ettermiddag. Fikk lagt meg ganske tidelig i går kveld og det var utrolig deilig. I dag har jeg egentlig bare spist, sett på serie og slappet av så langt. Skal jobbe litt med noe skolearbeid nå og så går jeg sikkert tilbake til serie og avslapping. Ha en fin søndag♥

 • 16.01.2015, 14:57

spontan
Hei og good fredag, dere! I går var jeg veldig spontan og bestemte meg for å bli med på noe som kalles BULK i helgen - barne og ungdomsleder konferanse tror jeg det står for. Det er som en leir og er på brandøy, så jeg ser virkelig frem til å få noen dager der. I dag har jeg vært ute i praksis i barnehagen, og begynte klokken syv så får se hvor våken jeg er i kveld. Heldigvis er brandøy også en god plass å slappe av og få litt ro. Har forhåndsskrevet noen innlegg til i morgen, men utenom det så blir det en liten bloggfri helg på meg. Koste meg på jobb i dag, er blitt veldig glad i ungene allerede etter to dager. Så herlige små! Jeg ønsker dere en super helg, og så blogges vi på søndag♥ Hva skal dere i helgen?

 • 15.01.2015, 17:03

hva skjer etter døden, det evige spørsmål


Fikk ett spørsmål her om dagen, hva jeg tror skjer etter døden. Og hvorfor jeg tror det jeg tror. Det er jo utrolig mange meninger rundt dette, og veldig mange vil være uenig, mens andre vil finne det morsomt og teit, og andre der igjen vil kanskje være enige. Vi mennesker vil aldri bli enige med hverandre om dette, nettopp fordi alle har så mange forskjellige teorier og meninger. Jeg respekterer alle sine meninger, men selv så står jeg på min egen og det jeg mener og tror. 

Jeg er kristen og tror at vi kommer til enten himmelen eller helvete. Og jeg har sett flere bloggere og andre skrive at hvis det er en himmel, så tror de at alle kommer til himmelen, uavhengi av om du tror eller ikke. Men dette tror ikke jeg. Tingen er at Gud er en rettferdig Gud, og det kan nok høres ut som han er slem som vil sende noen til helvete for noen mennesker, men det er ikke slik. For å se det fra en annen side: Om en person har gjort noe kriminelt, og er i retten og dommeren skal gi dommen. Er det da rettferdig at denne personen slipper ut uten noe straff? Han må ta straffen sin. Det samme gjelder oss mennesker. Gud er dommeren. Og han er ikke bare en rettferdig Gud, men også en rettferdig dommer. Absolutt alle mennesker synder og gjør domme ting, men om vi ber om tilgivelse så er det borte fra lista dommeren ser på den dagen vi står forran Gud og skal bli dømt. Egentlig skulle vel alle mennesker kommet til helvete, ikke fordi vi er noen grusome personer - men fordi vi bryter Guds regler hver eneste dag. Alle sammen av oss, både kristne og ikke kristne. Og Gud laget ikke reglene for å være dom mot oss, men egentlig for vårt eget beste. Men her kommer også Jesus inn i bildet. Da Jesus døde på korset tok han alle syndene våre, slik at vi mennesker kan leve sammen med Gud igjen. Når Gud ser oss er vi syndige, men når vi har tatt i mot Jesus og han ser oss gjennom Jesus da er vi syndfrie. 

For å si det på en litt annen måte, ett annet eksempel. De som kanskje tenker sånn at hvis Gud finnes, er Gud en kjærlig og rettferdig Gud som ikke ville sende noen til helvete.

Tenk deg at du kjører på en person og kommer til en dommer. Du er ærlig å sier at du kjørte på denne personen, men så forteller du om alle de gode tingene du har gjort i livet. Som å hjelpe gamle, har vært snill mot foreldrene dine, alltid gjort det bra på skolen, du har aldri stjelt osv. Og dommeren sier at du kan gå fordi du har vært en snill person. Er det rett da? Nei. Kun gjennom Jesus kan du komme til himmelen. For å gå videre: Du står forran dommeren og er klar til å bli dømt. Men så reiser en mann i salen seg og sier han vil ta straffen for deg. Han vil ta straffen så du kan bli fri. Det er faktisk slik det er. Vi skal bli dømt, men så reiser Jesus seg opp og tar straffen for deg. Ville du godtatt at noen tok straffen for deg, ville du sagt ja takk? Det vet jeg at jeg ville gjort, og vil gjøre. 

Personlig så synes jeg det er utrolig dumt at så mange tar dette for tullprat og gjør narr av det. Det er så mye større enn oss og mye større enn vi kan forstå og se for oss. Gud er så utrolig stor, og så utrolig mektig. Og han er så full av kjærlighet og godhet, bare godhet Han vil oss virkelig ingenting vondt, og jeg tror nok at han ikke vil se oss ta veien til helvete. Men det er straffen vi må ta, og det er rettferdig. I alle fall hvis du tenker slik som jeg skrev over. Vel, det var i alle fall det jeg tror skjer etter døden. Jeg tror vi kommer til himmelen eller helvete. Mange synes helvete høres skremmende ut og vil derfor ta avstand, og ja - det høres skremmede ut. Det synes jeg også! Og til slutt - du trenger ikke være perfekt, syndfri og verdens beste person for å komme til himmelen, men du trenger å tro på Jesus Kristus.

For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave.
Efesarane 2,8

Så, fortell meg hva dere tror skjer etter døden? Det er lov å ha forskjellige meninger! :-) 
Search

Bloggdesign

hits