• 12.09.2015, 18:57

The incredible face mask


sponset

Hallo vakre deg! 

For en tid siden(midt i sommerferien faktisk..) fikk jeg en pakke med fem ansiktsmasker, som sikkert mange har hørt om før - the incredible face mask. Ansiktsmasken skal gi deg renere, friskere og sunnere hud, og den er blitt så populær på grunn av det gode resultatet mange får. Masken forebygger også acne, fjerner hudormer, fjerner bort død hud og urenheter og gir deg ett rent og fint resultat. 

Ut i fra at jeg har ganske ren hud i fra før, merket jeg ikke så veldig stor forskjell på dette med acne og hudormer. På en annen side merket jeg godt hvordan den gjorde huden veldig myk og glatt etterpå, samt å ta bort "fettete hud". Jeg er utrolig dårlig på å fjerne sminke om kvelden, og spesielt det som er på huden. Dette fører jo til at huden blir ganske oljete og ekkel etter en stund, så det merket jeg at masken hjalp mot. Jeg vil også tro at den vil fungerer godt på den urene huden om du sliten med det, bedre enn jeg merket det. 

Litt praktisk informasjon: Det er anbefalt å bruke masken en gang i uken, og den skal da sitte på i 30-40 minutter til den har tørket. Ansiktsmasken går dypt inn i porene, og jeg låver dere - det vil dere kjenne når dere skal dra den av. Følte jeg rev opp hele ansiktet første gangen. Men det ble også bedre når jeg hadde gjort det noen ganger. Det du ikke drar av, skyller du av med varmt vann etterpå. Det kan også være greit å bruke masken når du ikke skal noe rett etterpå, for jeg opplevde i alle fall at jeg ble veldig rød i ansiktet en god stund etterpå. Og det tror jeg de fleste blir etter den.

Alt i alt synes jeg den gjorde en god rensing på huden. Og siden den går inn i porene så renser den jo også godt der. Jeg har vært så heldig å få gi leserne mine en liten fordel også. Om du trykker inn på DENNE linken vil du få 30% rabatt på ansiktsmasken. 

  • 16.07.2015, 20:24

antrekk: dressKjole H&M - Jakke sheinside.com - Sekk H&M - Sko converse - Solbriller cubus

Hva synes dere?

  • 25.05.2015, 18:09

Forever aloevera


Hei folkens! Nå skal jeg komme med noen kjempe gode tips til dere, av både sminke og annet. Fordi - for en stund siden ble søsteren min en independent forever buisness owner. Som vil si på norsk - en selvstendig forhandler. I begynnelsen skal jeg ærlig innrømme at jeg var utrolig skeptisk til produktene, fordi jeg tenkte aloevera. Som i den kremen du tar på vepsestikk eller noe i den dur. Men så feil kan man ta, for produktene her er utrolig gode! 


Denne sminken er den enste aloevera-baserte sminken på markedet, og du får 90 dagera førnøydgaranti. Desse produktene er også veldig allergivennlige, og er ikke tilsatt parfyme. Sminken føles utrolig lett på huden og det føles egentlig ut som du ikke har sminke på huden. Det er også pleiende sminke med aloe vera i, noe som er motsatt av hva sminke ofte er. Over en tid nå har jeg fått flere produkter, og er godt fornøyd med de alle sammen. Tenkte å vise dere de jeg har og skrive litt om de forskjellige, så kanskje dere får noen nye tips!

Flawless Volumizing Mascara 


Denne mascaraen over her er for volum og for lengde på vippene. Jeg falt helt for den med en gang, og er veldig fornøyd med hvordan resultat den gir. Den er også uten asfalt(noe mangen andre mascaraer har), og blir ikke så stiv. Den klumper seg heller ikke, noe jeg har irritert meg over med flere andre. Den drysser ikke, er svart på farge og kan tas bort med q-tips når den er tørket, uten at eventuell øyenskygge forsvinner. 

Cream to powder foundation


Denne foundation dekker godt, men føles ikke noe som vanlig foundation. Den ser litt mer ut som pudder, med en kremet konsistens. For noen uker siden var søsteren min hjemme, og jeg skulle tilfeldigvis i bursdagsselskap den dagen - så da ville hun sminke meg. Da ble både denne brukt, og flere gode produkter fra samme merke. Fikk ett utrolig naturlig resultat som holdt i ekstremt mange timer. Cream to powder foundation er lett å påføre, inneholder pleiende aloe vera og huden føles myk og du får en flott glød. 

Scrub


Denne har jeg faktisk ikke prøvd selv enda, ettersom jeg fikk den i går eller noe. Men litt generell informasjon: Den er anbefalt å bruke en gang i uka, eller ved urenheter er det også godt å skrubbe. Den kan brukes både på kropp og i ansikt, og dufter deilig. Den er god å massere inn i både ansikt og på kropp, og du får silkemyk hud etterpå. Den hjelper også mot uttørking og andre skader. En erfaring fra noen som har brukt den: Stor klumpe-kvise - scrubbet om morgenen, om ettermiddagen var den ikke vond lengre, og dagen etter var den borte. Altså - til å anbefale. Dette her skal jeg prøve ut allerede i kveld, tror jeg! 

 Ansiktsmaske

Denne har jeg prøvd en del ganger nå, og er nok den beste løsningen for å gjenopprette hudens mykhet. Den gir effektiv rengjøring og tilfører huden fuktighet, den passer også perfekt etter scrubben. Ansiktsmasken vises nesten ikke på huden, og blir ikke så "stram" som mange andre blir. Huden føles frisk og smidig etter du har hatt den på i 15-20 minutter. Til slutt vaskes den bare lett av med vann. 

Lipsyl


 Denne her er faktisk helt fantastisk. Gjør leppene mykere med en gang, og om du er tørr og sår går det bort veldig raskt. Som ett lite miniapotek. Den er myk og god på leppene, og holder lenge. Den kan også brukes på stikk, kløe og sår + såre neglebånd. 


Desse produktene fåes bare hos forhandlere, og du kan opprette en konto HER, hvor du lett kan legge inn bestilling. Bestiller du innen 28. mai, får du med en gratis lipsyl og gratis frakt. Når du har laget konto kan du også se hele utvalget med varer og priser. 

Anbefaler mineralpudderet også, og øyenskyggene holder seg veldig fint. Ikke ta en for mørk farge på ting, det vil se unaturlig ut, og du vil ikke ha skille. Både jeg og søsteren min har den lyseste fargen, porcelain. Mineralpudderet er fint i light. 

Om du trykker innpå HER, kan du også få svar på alle spørsmål og ting du lurer på. Jeg anbefaler dere å teste dette ut, jeg tror ikke dere vil angre ;-) Denne sminken her er heller ikke noe dyrere enn annen sminke. Jeg fikk noen produkt til bursdagen av Merete, og har etter det kjøpt flere selv. 

 

  • 26.12.2014, 14:04

today's dress


Hei! Nå får vi straks middagsgjester, og i dag skal vi kose oss med kalkun - noe jeg synes er utrolig godt! Da jeg voknet i dag hadde det snødd litt, og nå utover dagen har det snødd ganske mye helt frem til nå. Synes det er såå fint med snø, og det blir med en gang mye lysere. Over kan dere se antrekket for i dag, jeg er litt usikker på hvor kjolen er fra - men sparkjøp eller noe sånt tror jeg faktisk. Uansett, skulle bare titte innom for å vise dere antrekket og ønske dere en god dag, så blogges vi senere♥

Search

Bloggdesign

hits