• 29.01.2016, 15:22

hotelliv


Hei dere!♥ Og halloo til deg deilige fredag! 

Nå sitter jeg i en hotellseng i Stavanger sammen med Mathea, og slapper av. På grunn av stormen som skulle komme i ettermiddag, måtte vi reise mange timer tidligere enn planlagt - så vi var sikre på å komme over med ferjen før den eventuelt måtte stenges. Vi brukte litt tid på å finne hotellet da vi kom til Stavanger, men fant endelig frem etter litt frem og tilbake. Det var da en stor glede å kunne hive seg nedpå, slappe av og finne ut av alle mulighetene her. Hotellet er utrolig fint, lever 100% luksusliv denne helgen. Vi angrer litt på å ikke ha tatt med treningsklær, da det er 24/7 åpent, fint og gratis treningssenter her. 

Vi har nettopp spist pizza fra Dolly på rommet, og stelt oss til senere i dag. Vi er nemlig i Stavanger fordi vi skal delta på Impuls 2016, og vi gleder oss!! Noen av dere som kanskje også er i Stavanger i helgen? Dette blir bra. Nå skal vi fortsette å slappe av en stund, kanskje bli litt kjent på hotellet etterhvert, og så dra bortover mot IMI-kirken om ett par timer. Wææ dette blir en bra helg!! 

♥ vi snakkes 

Her har dere litt bilder fra den lille tiden vi har vært her, haha Det er forresten brus vi har i vinglasset, haha. / cardigaen og toppen min er fra carlings 


 • 11.09.2015, 18:11

ukomfortabelt


Hei beauties! Hvordan har dere det? 

Desverre kommer ikke bloggingen like naturlig for meg lengre, og det synes jeg er dumt. Men fortsatt kjekt å komme med noen innlegg her og der. Merket godt at det var uvant(og litt ukomfortabelt) å stille seg opp framfor kamera igjen i går, etter nesten tre måneder uten noe sånt. Hehe, det kommer heller ikke så veldig naturlig lengre, og det var egentlig bare kleint. Og litt morsomt, hehe. Vi var på klassetur til Bergen i går, og jeg var egentlig ganske utkjørt når jeg kom hjem - men fikk plutselig veldig lyst å gå ut å ta bilder, i det fine lyset som var. Var også veldig keen på nytt profilbilde på facebook, ettersom jeg var blond på det jeg hadde. Hahah, viktig informasjon som dere sikkert bryr dere veldig om. 

Anyways...

I dag er det endelig fredag igjen, og jeg skal nok bare bruke kvelden på å spise og slappe av her hjemme til en forandring. Er alltid med folk på fredagskvelden, men tror jeg trenger å bare slappe av litt. Ellers har jeg ingen store planer for helgen, skal vel inn på bedehuset i morgen kveld, og ellers får jeg ta ting som det kommer. Jeg har vært så sliten og trøtt denne uken, så er i alle fall godt med helg!

 

Som dere ser så har jeg startet helgekosen allerede, hehe. Hadde egentlig planer om å ha litt sunnere snacks denne helgen, men jaja. Pleier å gå denne veien hver helg, så det er ikke noe nytt. Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive som kan interessere noen, men tenkte å dele litt mer bilder fra de siste ukene litt senere. Kommer også ett innlegg med en liten rabatt på ett produkt i løpet av helgen, så dere kan jo følge litt med om det interesserer dere. 

Vi skravles senere. God helg!

 

 • 20.07.2015, 23:44

lateArkivbilde fra instagramen min. @elisesteinsland - også kveldens chill-outfit, hihi. 

Hei! I dag har jeg hatt min andre kjøretime med skolen jeg kjører med. Var ganske stolt over meg selv da jeg klarte å kjøre meg selv hjem, ettersom jeg ikke får så mye til enda. Men jeg gjør jo egentlig det også..hehe. Skal ha to til timer i sommer, så håper det kommer seg etterhvert. Begynner å bli gøy å kjøre, da! 

Etter timen forhastet jeg i meg noe middag før jeg sprang for å rekke bussen, for å trene litt. Ble ikke så lang økt, men alt er bedre enn ingenting - ikke sant? Etter dette dro jeg til David og har vært der i kveld med en gjeng med koselige folk. Laget og spist taco og is, og så har vi for det meste bare hørt på musikk og skravlet. Kjekk kveld! Nå skal jeg straks sove, så får jeg komme sterkere tilbake i morgen. 

God natt mine fine lesere♥ 

 • 18.07.2015, 17:31

ufokusert


Jeg er så sjukt trøtt i dag. Vi blogges i morgen, haha. 

 • 17.07.2015, 14:39

Toast & icetea


Heia! I dag var det utrolig tungt å få opp øynene når vekkerklokken ringte klokken ti. Noen dager føler jeg meg bare utrolig lat og sliten, og gidder egentlig ingenting. En sånn dag, er det i dag. Jeg tok meg en dusj og laget frokost, og etter det har jeg så og si bare sløvet i sengen med serie eller musikk. Men litt deilig er det også, etter flere dager med full jobb hele dagen.

Nå skal jeg lage meg litt mat igjen, og så fortsetter vel serietittingen. I kveld kommer søsteren min hjem på besøk, så vi skal ha søster-date-kveld, det blir nok koselig. Lage oss mat, se en film og ha litt søstersnakk. Ellers har jeg ingen planer for dagen, og det er godt i dag kjenner jeg. Ønsker dere en bra dag! 

 • 16.07.2015, 18:56

en deilig dag


Hei! Denne uken har jeg stått opp og ned dagen lang, å malt. Kjenner at jeg er glad jeg er ferdig nå, for både kroppen og tålmodigheten min rekker ikke stort lengre. Storebroren min flyttet ut for en stund siden, så nå har vi pusset opp rommet hans, som blir mitt nye soverom. Jeg er såå fornøyd, og trives veldig godt her allerede. Mangler å få skapene å litt sånn småting inn, men det kommer etterhvert. Mitt gamle rom blir forhåpentligvis en stue/oppholdsrom + arbeidsrom etterhvert. Men akkurat nå orker jeg ikke stresse med det.

En liten sniktitt, see så fint da! Hihi, jeg er så fornøyd. Og så lyst det ble her! Har vært så mørke vegger, så dette er stooor forandring. Skal nok vise dere mer når rommet er helt ferdig innredet. Har jo heller ingenting på veggene enda, så litt tomt er det her. Men det tar jeg litt etterhvert..


I dag har jeg hatt en utrolig fin dag sammen med min gode venninne, Mathea. Vi møttes på Leirvik, som er "byen" på Stord. Haha! Vi hentet noe jeg hadde bestilt, og så gikk vi å kikket litt på forskjellige ting på senteret. Det var vel egentlig Mathea som hadde noen ting hun så etter, men tror jeg kjøpte mer. Arg, finner alltid ting på salg. Og da bare MÅ jeg ha det, ikke sant..

Etter en stund ble vi sultne å bestilte oss pizza. Og den var sjukt god forresten! Etterpå gikk vi rundt å kikket litt igjen, før vi tok oss en liten tur i solarium. Når vi var ferdige der kjøpte vi oss hver vår slush, og satte oss ute. Var egentlig ikke noe dårlig temperatur i dag, så det var veldig deilig. Med andre ord: En veldig koselig og kjekk sommerdag. ♥

Mer bilder av dagens antrekk kommer litt senere i dag. Frem til det får dere ha en deilig dag♥ Så skravles vi. 

 • 10.07.2015, 13:37

feriemodus
Hey! På onsdag var jeg, som jeg skrev, i Bergen for å se på VG-lista. Det ble litt shopping, og spising på Mcdonalds da vi ikke fant plass noen andre plasser. Bergen var sprengt med folk, køer over alt. Har aldri sett ett så stort folkehav der før. Dagen var relativ kjekk, det eneste som var litt kjipt var da konserten skulle begynne. Vi var en hel gjeng som skulle gå sammen, og så kom alle vennene våre seg inn i goldencircle utenom meg og Mathea. Men men, det var sjukt kjipt der og da, men gjør egentlig ingenting nå i ettertid. Måten vi reagerte på er jo egentlig bare morsom, haha! Nok om det..

Nå sitter jeg å spiser frokost(hehe, litt sent kanskje?), og skal etter det ut å jogge litt tenkte jeg. Feriemodusen her har tatt litt over, må prøve å holde meg litt til rutiner selv om det er ferie. Så skal prøve på det nå! Både innenfor trening, kosthold, døgnrytme og bloggen. Håper dere får en deilig fredag så lenge, så skravles vi. 

 • 08.07.2015, 01:01

tar det enkelt


Huff, dette ble litt senere enn planlagt. Men nå har jeg endelig kommet meg i sengs, og kjenner jeg er veldig klar for å sove. Denne dagen har føltes både lang og kort på samme tid, jeg har fått gjort både lite og mye. Jeg, søsteren min og kjæresten hennes var på middagsbesøk hos farmor og farfar før i dag. Etter det var jeg en tur til mormor og morfar også. Utenom det har dagen vært lite produktiv. Jeg har spist, sett på serie og egentlig bare tatt det helt med ro. 

Jeg tok det veldig enkelt til kvelds i dag. Pepsi, grandis og serie funker fint.. selv om det ble litt stusselig, hehe. Jeg har begynt å se på en ny serie på netflix som heter Orphan Black, og den er så utrolig spennende. Litt ekkel, litt skummel. Men veldig bra! Så på slike "kalde", regndager som det har vært i dag er den å anbefale. 

I morgen reiser jeg på en liten bytur til Bergen, for å se på VG-listen som kommer dit. Håper på at det blir bra, og krysser fingrene for at været er litt bedre enn i dag. Jeg reiser ikke før litt utpå dagen, men jeg vet ikke om det blir blogging før det. Det vil vise seg. Nå skal jeg fjerne sminken, og så må jeg få noen timer søvn før det er opp igjen. Må virkelig få inn en litt bedre døgnrytme enn den jeg har nå, dette funker ikke i lengden. Jaja, vi skravles dere♥ 

 

 

 • 05.07.2015, 21:59

GLADSommerdagene fortsetter visst. Værmeldingene viste oss ikke sol i så mange dager, men dette er veldig innanfor. Rebekka og Mathea sov hos meg i går til i dag, og vi laget oss til på terrassen med en haug med dyner, puter, tepper og godis. Det begynte å regne litt, men lettet heldigvis så vi fikk være ute. I terrassedøren satte vi TV'n min, og derfra så vi 50 shades of Grey. Må seriøst være den dårligste filmen jeg noen gang har sett, vi sovnet. Men utenom det var kvelden vellykket, men i dag var vi alle ganske trøtte.

Jeg har brukt dagen både på å rydde og være sosial. Nå i ettermiddag kom en gjeng til meg og vi grillet og koste oss i solen, og jeg og Mathea fikk en skikkelig omgang på trampolinen, heheh.. Det går for det meste i mobilbilder for tiden, orker liksom ikke å dra kamera frem hele tiden. Og det er også tomt for batteri, og jeg har vært så lat at jeg ikke har giddet å lade det på noen dager. Dere kan forresten adde meg på snapchat om dere er interessert. Legger ikke ut så veldig mye, men mer enn her. eliseste heter jeg der :-) Nå skal jeg lage meg litt kvelds, se på serie og komme meg i sengs litt tidligere enn jeg har gjort den siste uken. I morgen er det mandag igjen, og uka som kommer ser jeg frem til! Håper dere har hatt en deilig sommerdag, så blogges vi♥ LOVE YOU

 • 04.07.2015, 22:08

s o m m e r d a g e r


De siste dagene har vært så deilige. Sol, grilling, bading, venner og høye temperaturer er bare noen stikkord. Så langt har sommerferien bare vært sjukt bra, og sommerøya Stord viser seg bra frem. Jeg tok meg en uke fri etter jeg kom hjem fra Polen, og grunnen er egentlig bare fordi det har vært så bra vær og jeg ville utnytte det så mye som mulig. 

I dag har jeg, som de andre dagene, logget ute hele dagen. Mathea og Rebekka kom til meg i ettermiddag, og vi har egentlig bare slappet av, spist og nå har vi dusjet og gjort oss klare til en skikkelig jentekveld. Planen var å lage en sånn super koselig plass ute med en million dyner, tepper og dyner. Men så begynte det selvfølgelig å regne, så da får vi gjøre det her inne. At the moment drikker vi milkshake, og skal vel om en stund gjøre oss klar for film og jentekos. 

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra denne uken. Har vært masse med venner, vi har badet og grillet og kost oss veldig mye i varmen. Så skrives vi♥ Jeg har forresten også farget håret veldig mørkt :o haha, hva synes dere? 
 • 27.06.2015, 16:17

home sweet homeHei! I går fikk vi tilbrakt en hel dag på stranden, som for min del i alle fall var veldig etterlengtet. Skulle gjerne hatt flere av slike dager, men i dag var det å reise hjem igjen. Det var uansett veldig deilig å bare slappe helt av en dag, få litt farge og komme litt videre i boken jeg leser. Haha, leser bare om sommeren når jeg soler meg så har cirka ett år pause fra bøkene. Vi spiste god lunsj på stranden også, og var ute på en mexicansk restaurant på kvelden - som vi også var på dagen før! På kvelden var det pakking, og noen runder kortspill.

I dag var vi oppe før klokken syv, og ble hentet halv åtte. Turen hjem gikk veldig fint, jeg sov vel egentlig for det meste. Så nå er vi altså kommet hjem. Er litt deilig å komme hjem å få mitt eget bad igjen, egen seng, eget rom.. hihi. Har pakket litt ut, men kom ikke så mye lengre enn til å bare slenge alt på gulvet, hvor jeg egentlig skulle begynne å legge sammen før jeg ble trøtt og satte meg her jeg sitter nå. Kjenner at jeg har utrolig god seng, etter å ha sovet vekke i en uke, haha. Anyway, nå skal jeg slappe av med serie og litt taxfree godis, så skrives vi snart igjen❤️ 
Flyet var roooosa!!

 • 23.06.2015, 20:03

regn, sol og shopping

På vei ut for å spise på søndag, været var ikke noe særlig bra. Hehe, sol og regn på samme tid 

Litt av stranden i Sopot / Mikke og Minni / Italiensk restaurant 


En ring jeg kjøpte / på vei til Gdansk i dag 


På vei til Gdansk i dag / Shopping / En utrolig god amerikansk-vaffel 


The body shop / Spisepause fra shoppingen / New Yorker 


Storesøster på starbucks / Fornøyd med shopping, og klare til å gå hjem / Litt av innkjøpet 

Hei! I dag har vi vært en tur inn til Gdansk for å gå på shoppingsenteret. Vi tok tog, så det tok ikke lang tid å komme dit. Vi gikk å tråkket på senteret i 5-6 timer, og det kjennes godt på kroppen nå! Kjøpte ikke så forferdelig mye, men fornøyd med det jeg fikk med meg. Vi hadde en matpause med pizza, og litt før det kjøpte jeg en sånn amerikansk vaffel med jordbær. Må si at det smakte utrolig godt, altså! Rett før vi skulle hjem kjøpte jeg og søsteren min også en frappe hver, og så var vi fornøyde. Nå etter vi kom hjem la jeg meg i badekaret i en god stund, og nå skal vi snart få noen venner som også er her nede på besøk til kvelds i leiligheten :-) 

Kamera har blitt litt nedprioritert de siste dagene, dessverre, men spesielt i dag så var det ikke så veldig bra lys osv inne på senteret. Når vi skal til gamlebyen i Gdansk kommer jeg nok til å ta en del bilder  så jeg kan vise dere. Har tatt en del bilder med mobilen da, som dere kan se. Skal vise dere innkjøpene en annen dag, kanskje når vi kommer hjem. Får se! 

Hvordan har dere det? 

 • 21.06.2015, 15:45

Fremme i Sopot

shorts sheineside.com skjorte bikbok topp bikbok solbriller cubus veske tyrkia 

Hei! Ganske sent i går kveld ankom vi Sopot, og kom oss til leiligheten vi skal bo i denne uken. Leiligheten er veldig fin, så her trives vi godt! På tross av en ganske sen kveld i går, kom vi oss opp ganske tidlig for å komme oss ut å se litt rundt. Været i dag har vært veldig skiftende, både sol og regn. Litt torden var det også. Etter mye tråkking rundt på "piren", som er populært å besøke her i Sopot, og rundt båthavnen gikk vi jentene litt på kikk i butikkene mens guttene satte seg på en cafe. Fant ikke så mye i dag, men det er like greit. Skal inn til Gdansk en annen dag og handle litt. Nå ligger noen å hviler, mens andre spiller kort. Jeg skal også være med på det nå, så vi skrives senere. Over kan dere se noen bilder fra dagen i dag! Som dere ser kunne vi gå i sommerklær, så temperaturen er ikke så ille :-D Hva gjør du i dag? 

 • 20.06.2015, 11:26

FERIE


 Åh, det er sommerferie!

❤️Hurra❤️

Dette er egentlig veldig merkelig. Sommerferie? Dette skoleåret har gått så fort at jeg ikke skjønner det en gang, noen som føler det på samme måte? Da vi fikk gå fra skolen i dag følte jeg egentlig vi fikk høstferie, eller vanlig helg. Sommerfølelsen er ikke på plass, men satser på at den kommer når jeg setter meg på flyet senere i dag, og reiser på familieferie til Polen. Håper det blir varmt og masse soool, og at jeg får slappe skikkelig av og endelig senke skuldrene. Været her på Stord er ikke så aller verst det heller, så sommeren er ikke så veldig langt unna. Det ble også fint i går kveld, så fikk en fin begynnelse på ferien sammen med venner.

Det var så digg å få sove lenge i dag. Denne siste uken har vært lang og kjedelig, og det jeg gledet meg mest til av alt - var å få sove lengre enn til klokken seks i noen uker. Haha! Nå er jeg selvfølgelig også veldig klar for å reise, og begynner å bli utålmodig og reisesyk. Vi reiser ikke før ganske sent i ettermiddag, og flyet går i kveld.. så da er det bare å vente resten av dagen. Skal få pakket ferdig nå, og vaske rommet om jeg får tid - før avreise.

Ser også at jeg kanskje snart må få en ny header, som ikke skriker jul og vinter. Hehe, kanskje jeg får tatt noen fine bilder i løpet av sommeren.

Anyway..

Ønsker dere en deilig dag og sommer, så skrives vi i Polen! ❤️

Hva planer har dere for ferien?

 • 06.06.2015, 15:29

pause


Hei! I dag sto jeg opp ganske tidlig for å komme meg på trening, er evigheter siden sist jeg trente så var på tide å komme i gang igjen nå. Etter det har jeg egentlig bare sløvet her hjemme, stelt meg litt og slappet av. I en tid fremover nå kommer jeg til å ha en bloggpause, av ulike grunner. Vet ikke når jeg kommer tilbake, men blir nok når vi har fått sommerferie.(som egentlig ikke er noe lenge til) Føler det er mer en ting jeg må, enn jeg har lyst til akkurat nå. Og å ha en blogg, med oppdatering flere ganger til dagen tar tid. Mye tid. Til neste gang, ha det veldig bra♥ 
sommeravsluttning med bedehuset i går


 • 31.05.2015, 19:37

Eksamen


Halloo dere!

En liten stund siden sist her nå, men denne uken har vært ganske stressende. Samtidig som jeg faktisk har kommet inn i en veldig fin døgnrytme, så jeg har følt meg ganske uthvilt. På fredag fikk vi vite at klassen vår kom opp i matte skriftlig, så den skal jeg ha på tirsdag. Jeg har også vært bortreist i helgen som leder på en barneleir, det var både kjekt og utmattende. I morgen skal jeg bruke dagen til å pugge, så jeg tror ikke jeg blir å blogge da. Fredagens outfit. Jeg har på meg en genser fra bikbok, og en bukse fra bikbok. Jakken er fra sheinside.com

Nå skal jeg straks ta en dusj og så legge meg litt tidlig i nytt sengesett♥ Noen andre som også elsker det? For øyeblikket sitter jeg å spiser på både bolle, kake og bær med smeltet sjokolade. Onkel i nabohuset har bursdag, så da fikk jeg litt godis bort til meg da jeg kom hjem. Får håpe jeg er uthvilt og i god form til å pugge i morgen, har vært i litt dårlig form i dag..typisk det sant, rett før eksamen. Men men, den må gjennomføres uansett! Vi blogges om ikke så lenge, fininger. 

 • 26.05.2015, 19:26

My tuesday


 


Ble bare ett instagrambilde til dere i dag @elisesteinsland 

Hallo flottinger♥ Hvordan er dagen? Selv har jeg egentlig hatt en veldig grei dag, rolig skoledag og ganske opplagt også til at det var første dag etter helg. Klarte å komme meg i seng allerede halv ni i går kveld, og følte meg uthvilt klokken halv seks i dag morges..det var en deilig følelse. Og så var det så fint vær å vokne opp til, selv om det har blitt litt verre nå utover dagen. Merker at det ikke er lenge igjen til sommerferie på hvordan skoledagene er, og at vi egentlig er ferdig med alt vi skal gjennom. Bare eksamen som gjenstår nå! 

Da skoledagen var ferdig gikk jeg en tur på senteret og møtte Mathea, og vi gikk på bukseshopping. Eller rette sagt - jeg la av noen ting som jeg skal tilbake å betale i morgen, hihi. Faktisk en god stund siden sist jeg handlet meg noen nye klær nå, og synes det er ok å bruke litt penger på klær inni mellom. Selv om jeg er blitt veldig skeptisk til pengebruken min, noe som egentlig er bra i forhold til hvordan jeg holdt på før. Anyways -  resten av dagen har gått til litt serietitting, før jeg tok meg sammen og begynte for alvor å rydde rommet. Bør vel ta hintet om at det trengs opprydning, støvsuging og vasking når du føler du får astma av å komme inn i rommet, haha. Jeg får komme meg tilbake til ryddingen om jeg skal bli ferdig(blir nok ikke det uansett, men) i kveld. 

Håper dere har en veldig bra dag, så snakkes vi snart igjen. 

 • 24.05.2015, 18:17

Nashville


Hallo! God søndag♥ Nå sitter jeg i sengen å slapper av, og titter litt på serie. Søndager ass, så utrolig kjedelig dag egentlig. Ikke noe vær å være ute i heller, så jeg har vært inne i hele dag. Men har i det minste endelig fått ryddet litt på rommet, og det var nesten litt sjokkerende å se gulvet igjen. Kunne ikke huske at det så slik ut, haha! Som jeg skrev i går så var jeg en tur på bedehuset på kvelden, og ble sittende oppe med mamma og pappa da jeg om hjem å se på denne her sangkonkurransen. Når jeg først nevner konkurranse, vinneren av nivea-konkurransen er kontaktet og vil motta produktene snart! Gratulerer :-D 


- topp fra bikbok - bukse fra bikbok - 

I morgen er det helligdag, som betyr en ekstra fridag. Det liker vi, hihi. Skal derfor overnatte hos min fineste Mathea i natt, tror det blir både morsomt og godt med en skikkelig sleepover igjen. Men skal ikke innover før senere i kveld, så får prøve å finne på noe mer interessant enn å sitte her å kjede meg de neste timene. Jeg fikk forresten en ny foundation i dag, så jeg skal vise dere en annen gang. Har også mascaraen i samme merke, og liker begge utrolig godt. Håper dere alle har en bra pinse, så blogges vi snart! 

 • 23.05.2015, 18:11

Langhelg og bursdagsfeiring


God lørdag, dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en overraskelsesbursdag som vi hadde for Camilla. Først møttes vi på Frugård for å spise, og etterpå kjørte vi til en skog hvor vi spiste kake, snakket og noen hadde vannkrig av ett eller annet slag. Jeg holdt på å fryse i hjel, og jeg var den tørre av oss - så jeg synes litt synd på de andre. Men vi hadde det koselig likevel, og det var i alle fall bra vær selv om temperaturen var som så. 


I kveld blir det nok en tur inn på bedehuset. Nå skal jeg bare slappe litt av, er så utrolig trøtt for tiden. Godt det er langhelg nå da! :-) Og tiden fyker jo fremover, så er jo også sommerferie om under en måned!! Når vi snakker om tid, så har jeg helt glemt å trekke vinner av konkurransen. Gir dere en til dag, så trekker jeg en vinner i morgen. Konkurransen kan du finne HER

Hva har dere brukt dagen på?

 • 14.05.2015, 11:12

Morning happiness
God morgen fra jentene over her ♥ Ha en bra dag! 

Search

Bloggdesign

hits