• 12.09.2015, 09:16

the last few weeksKveldsbad ? Sykestell på skolen ? Koselig cafè-besøk med fine folk ?


? Har fått låne sykepleierskolen (HSH)  noen av skoledagene, kjekt og lærerikt! ? 


? Hadde en bra dag på Bømlo sist helg, med digge folk ? 


? Grill- og strandkos ? Fisketur ? Vakkert kveldsbad i solnedgangen ?


? Ut på sjøen en tur ? Spontantur til Bergen ? Deilig bade- og grilldag på Bømlo ? 

Så dette er litt av det jeg har drevet med i det siste. Vi har egentlig hatt en del fint vær nå på slutten av sommeren, så det har vært deilig. Men nå er jeg også klar for høsten, synes det er en koselig og fin årstid. Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag, så kanskje jeg får noe nyttig utav dagen. Men akkurat nå skal jeg bare spise og se på serie, og komme meg i dusjen om en stund. Så snakkis vi! 

 • 24.08.2015, 13:27

sun(ny)day

Årh. Dagen i går var det nærmeste jeg kan komme en perfekt dag. Jeg hadde det så utrolig bra og kjekt! Og det var nok også den siste dagen vi fikk med skikkelig sommer(kan jo håpe på en dag og to til), så det var en bra avslutning på både sommeren og helgen. Vi var på Bømlo på besøk hos to venninner vi har der, suuperkoselig♥ Det var også endelig varmt nok i sjøen til å ikke få pusteproblemer, haha! 

Uansett - som dere sikkert har merket har jeg vært borte en stund. Og det kommer jeg til å fortsette å være. Men for første gang på altfor lenge tok jeg i bruk kamera i går, og måtte derfor bare dele litt bilder med dere, hehe. Siden sist har jeg begynt på skolen igjen og liker meg veldig godt - som i fjor. Jeg kommer ikke til å blogge fast fremover, så vet dere det. 

Håper alle dere som fortsatt gidder å titte innom her hver dag(og alle andre) har det bra! 

 • 27.07.2015, 22:56

Out my window...


Altså...sånn her utsikt har jeg fra sengen min nærmere hver kveld. Utrolig vakkert! Helt uredigert også forresten ;-) 

Og blogglysten, den er ikke fullt så vakker. Det er sikkelig kjipt og kjedelig egentlig, men når jeg er sliten og trøtt har jeg ikke blogglyst en liten plass. Blitt noen sene netter i det siste, og jeg som blir så trøtt. Jaja, hva ofrer vi ikke for å få være litt sosiale mens det først er ferie?

I går kveld kom jeg meg heldigvis i seng ganske tidlig.. eller jeg sovnet nå der jeg lå. Og i dag våknet jeg før klokken åtte, til min store fortvilelse. Liker ikke å stå opp såå tidlig - men tok meg en tur på trening når jeg først var oppe. Noe som er blitt en stund siden, så det var egentlig veldig deilig. Resten av dagen har jeg bare slappet av, og nå i kveld var jeg og mamma ute å lærekjørte litt, begynner å bli litt mer gøy enn skummelt nå! 

I morgen har jeg sagt ja til å vaske ut hele huset for mamma, så det kommer nok til å ta så og si hele dagen kan jeg tenke meg. Håper jeg våkner tidlig da også egentlig, så jeg får tid å trene først. Ellers så går dagene mye likt. Serie, spiser, sover. Hehe.. 

Også litt sosialt inni mellom. Har også gått opp for meg at det bare er tre uker til skolen begynner....

Men før deeeet SÅ ER DET LEIR!!! Haha, leir er liksom høydepunktet med hele sommeren. Men rett etter leir er det skole. Men gleder meg egentlig til å begynne igjen, blir litt lange dager når jeg ikke har så mye å gjøre. Skulle hatt meg en sommerjobb når alt kommer til alt. Får være litt mindre lat neste år, og få fingen ut før alt er tatt. 

Var forresten på kinoen Paper Towns i går, den var veldig bra! Anbefales. 

Men nå skal jeg finne meg litt kvelds og så prøve å ta kvelden før midnatt. Håper vi prates snart!

Loveyah

 • 17.07.2015, 18:29

A bit of summer #2
 • 03.07.2015, 22:48

Gamlebyen i Gdansk
- Gdansk - 

 • 04.06.2015, 17:58

A bit of summer
 • 27.01.2015, 10:33

Pose like a cat


Hei! Akkurat nå har vi en liten pause, og skal straks ta meg litt mat. Synes desse bildene av katten min var så morsomme/søte. Pose like that, liksom. Det er ganske morsomt, for når jeg kommer med kamera så gjør hun seg til, hahah. Og hun er verdens mest bortskjemte katt, så blikkene hennes er bare helt fantastisk. Tror aldri jeg har blogget om katter før, men nå har jeg prøvd ut det også. Ha en fantastisk dag, dere♥

 • 08.01.2015, 14:19

2014 part 2


Part 1 HER, der kan dere lese litt om året også om dere vil. Her kommer resten av bildene fra året, som jeg koser meg med å se tilbake på alt det kjekke. Hihi, håper 2015 blir minst like bra - noe jeg faktisk tror det gjør. Livet mitt er egentlig så bra som det kan bli for tiden. Jeg har verdens snilleste gutt til en kjæreste, jeg har mange gode venner rundt meg og jeg trivest utrolig godt på skolen. Jeg har det godt hjemme, og alt setter seg liksom bare på plass. Selfølgelig har jeg dårlige dager, men de gode dagene veier over de dårlige - og det er helt greit å ikke ha ett perfekt liv. Ingen har det, uansett hvor hardt du prøver. Håper dere har hatt ett bra år, del gjerne noen av deres beste minner i kommentarfeltet! 

 
 • 03.01.2015, 17:34

2014 part 1


Woop woop, for ett år! Det har skjedd så utrolig mye dette året, og ting har gått veldig opp og ned. Men alt i alt har det vært ett fantastisk kjekt år, jeg har storkost meg mye. Som dere sikkert legger merke til under her har jeg bare blandet bilder fra hele året, noe som også kommer i part 2. De første månedene av året var ganske tunge og vanskelige, jeg var midt i mellom å være glad for livet, og det å være deppa og lei hele tiden. Ting ble litt lysere og lettere når sommertiden kom og det ble ferie, ungdomsskolen var fullført(kind of, hadde gått glipp av alt for mye!) og jeg koste meg med bading og grilling med venner flere dager. Det var skikkelig sommer, nesten litt for varmt noen dager - men for en herlig sommer! Jeg koste meg på musikkfestival i telt en hel uke med to kjekke jenter, kjæresten var på besøk to ganger og selv hadde jeg min første tur til Trondheim.. som ikke gikk såå bra. Men det får gå, det gikk bedre neste gang. Jeg var også noen dager på hytten med mamma og pappa og Asbjørn, og det må være noen av de fineste dagene i mitt liv! Var også flere dager å besøkte søskenbarna mine da de var på hytten som også var super kjekt. Bursdager, grillfester, hytteturer, jentekvelder, konfirmasjoner, utkledning, latter, poolparty, farging av hår, båttur, konserter og leirer er bare noen stikkord fra dette året. Ååh så bra det har vært!

I løpet av året har jeg fått mange nye venner, så gode venner. Ekte, trofaste og skikkelig kjekke! Litt rart å se på at de folkene jeg startet 2014 med, kjenner jeg så og si ikke lengre. Og så fikk jeg meg jo kjæreste, men det har dere vel allerede fått med dere. Så begynte jeg på vgs, noe jeg gledet meg til hele 10. klasse og som ble enda bedre enn jeg hadde håpet. Fitjar Videregående tok utrolig godt i mot oss, og miljøet og skolen og lærerene og alt er bare vanvittig bra. Jeg likte meg fra første dagen, og det er kjekt å gå på skolen. Tross at jeg må stå opp halv seks, noe jeg sliter veeldig med noen dager, hehe. Men dere får heller se på litt(masse) bilder fra året, bilder sier mer enn ord. Så slipper dere dette maset mitt, når jeg først begynner å skrive om noe jeg synes er kjekt kan jeg holde på ganske lenge - som kan bli kjedelig for dere. JA, anyways ;-) Kos dere med bildene, også kommer part 2 om en stund. 
 • 27.12.2014, 22:57

christmas night
Hvordan var din julefeiring?

 • 26.12.2014, 23:32

my iphone in december♥ Desember ♥
- julekalender - familie - venner - julemusikk - kjærestetur - gaver - kjoler - kakao - snø - julepynt - ferie - god mat -  • 08.12.2014, 10:10

Latest iphone moments


God mandag, dere :-D Nå har vi nettopp vært borte på senteret som er her på Fitjar og sett på en pepperkakeby som vi har vært med å laget, og skal straks jobbe videre med praksismappen. Over kan dere se noen bilder fra iphonen i det siste, synes mobilbilder ofte blir mer personlige enn de jeg tar med speilreflekskamera. Tar egentlig ikke så veldig mye bilder med telefonen, i alle fall ikke i forhold til før! Og mange av de jeg tar er useriøse og er til privatbrukeren min på instagram, haha. Anyways - håper dere alle får en super mandag på skole og jobb eller hvor dere er :-) Vi blogges senere♥

 • 10.11.2014, 22:04

through my phone
 • 07.11.2014, 09:09

bilder fra i går
Som sagt hadde vi en kjekk dag i Bergen i går, og her ser dere litt bilder fra dagen♥

 • 20.09.2014, 08:29

foto: autumn
Hva synes dere? 

 


 • 11.09.2014, 21:32

pictures

dagens ungdom ass xP
Fineste Rebekka♥

Var ute en tur før i dag med Rebekka og tok noen bilder, noen av de ser dere over her. Nå tar jeg kveld før det er helg igjen i morgen, herlig. Hva synes dere om bildene? 


 • 31.08.2014, 18:43

portrett


 • 31.08.2014, 13:00

dead summer


Hva synes dere om bildene?

 • 30.08.2014, 21:17

girls weekend in pictures

// fra en bursdag vi var i idag 

Hadde en koselig kveld i går på hytta sammen med Camilla og Vanja. Vi såg to filmer, den første husker jeg ikke navnet på, men den andre var mamma mia. I dag har vi gjort litt forskjellig. Bærtur, skogstur og var i bursdag blandt annet. Nå er jeg super trøtt, så blir nok ikke så sent i kveld! Vi blogges i morgen, dere♥

 • 15.08.2014, 15:27

my summer
♥ bading ♥ båttur ♥ hyttetur ♥ trondheim ♥ leir ♥ venner ♥ grillfester ♥ natur ♥ bursdager ♥ konserter ♥ shopping ♥ skjærgårds ♥ ute-såving ♥ is ♥ familie ♥ kjærestetid ♥ solnedganger ♥ outfits ♥ happy ♥ latter ♥ kattunger ♥ sommer2014 

Search

Bloggdesign

hits