• 20.05.2015, 18:40

Drømmer meg litt bort

Fremtiden. Jeg har så blandet følelser rundt tiden fremover, men for det meste gleder jeg meg bare. Jeg har vært utrolig usikker, og mye att og fram med hva jeg vil gjøre de neste årene. Nå tror jeg endelig jeg har klart å komme frem til hva jeg vil gjøre. Hva det er får dere vente i spenning på, ettersom ingenting er sikkert vil jeg ikke dele noe her enda. Men en ting som er sikkert - jeg elsker å sitte å titte på leiligheter. Selv om det uansett er en stund til jeg skal flytte ut, er det jo lov å drømme seg litt bort inni mellom. Gleder meg veldig til å innrede mitt eget hjem, det er en av tingene jeg ser mest frem til. Blir spennende å se hvordan ting blir, hvor jeg ender opp på skole og hva utdanning det blir. Tiden vil vise ;-) Jeg har også kommet i gang med å kjøre bil nå, endelig, kunne jo ha kjørt i over ett år egentlig. Men jeg brydde meg ikke så mye før nå, men nå gleder jeg meg til det også. Synes allerede det er veldig kjekt, selv om det er litt stressende og skummelt nå i begynnelsen. De neste årene blir spennende, og forhåpentligvis gode år! 

Har dere kontroll på hvor dere ender opp i fremtiden? 

  • 19.05.2015, 15:23

Some iPhone moments- noen fine solskinnsdager - 


- grilltur - biltur - pusen - 


- hyttetur - grilltur - kake på skolen - 


- selfie - hyttetur - enda en hyttetur - boblebadet 


- koser oss på hyttetur - 


- litt av min 17. mai feiring - 

   • 25.01.2015, 19:40

Let's do this


Nå har jeg satt meg ett mål som jeg skal prøve å holde så godt jeg kan. Jeg skal endre helt på livsstilen min. Hvordan jeg spiser, trening og den slags. Jeg må virkelig komme meg opp og ut, spise sunnere og holde meg til snop i bare helgene om jeg ikke vil dø som 50 åring pga dårlig helse. Jeg er ekspert på å lage planer om å komme i form, men ender som oftest fremfor dataskjermen med serie og gjerne chips og brus, eller noe annet godt. Og jeg merker stor forskjell på kroppen min, hvordan jeg sover og humøret og egentlig alt etter en dag med trening og bedre kosthold. Så det i seg selv burde være god motivasjon til å begynne. Men det er akkurat det - å begynne. Begynnelsen er alltid så hard, du føler du skal besvime og får ikke puste liksom etter bare noen minutter springing. Det kommer seg jo veldig bare etter noen får ganger, dette har jeg vært gjennom før. Men det er lett å gi opp etter første gang når det er tungt og hele kroppen gjør vondt. Jeg vil ikke endre på livsstilen min for å få den såkalte drømmekroppen, eller bli "fit" som er så stort om i media for tiden. Jeg er egentlig utrolig heldig, jeg har en liten og tynn kropp - selv om jeg spiser så og si bare drittmat og trener nesten aldri. Jeg vil gjøre dette for å opprettholde helsen min, ryggen min(som jeg har hatt masse problemer med før, pga mye stillesitting), og bare føle meg mer vel egentlig. Jeg vet jeg må presse meg selv en god del for å gidde å komme meg ut, men jeg skal klare det denne gangen. Det vanskeligeste tror jeg egentlig blir kostholdet, det å holde meg borte fra brus, snop og chips i ukene. Får heller prøve å ta meg ett eple eller noe om jeg har lyst på noe godt. 


For en stund tilbake fikk jeg også ett spørsmål om jeg kunne lage ett innlegg med treningsmusikk, så da passet jo det litt bra inn her. Jeg hører egentlig på veldig mye forskjellig, så lenge jeg synes det er fengende og bra, og får meg til å glemme litt den smerten og at jeg er sliten når jeg trener, hehe. Får håpe været blir litt mer vårlig etterhvert, så er det fint å trene og jogge ute også. Så fra i morgen av må jeg være litt strengere med meg selv. Og hvis noen av dere har noen erfaringer med trening, om det er tips eller noe annet så sleng gjerne igjen en kommentar med det :-) Mat før og etter trening, treningsmetoder du kan gjøre utenfor treningssenter osv, let me know. Jeg vil at treningen skal bli noe jeg synes er gøy, ikke noe som skal være ett slit. Så da - let's do this! 


  • 27.08.2014, 21:08

Rebekka and Elise on adventure!!!


Dette blir ett useriøst innlegg, just sayin.


Jeg og Rebekka bestemte oss spontant om å dra opp på McDonalds for å kjøpe frappe.

Og vi giddet ikke å gå, så da fant vi en sykkel utenfor og syklet opp. Og den hadde visst motor.. hahaDa vi kom frem fikk vi også lyst på litt annet enn bare frappe..


Også måtte vi jo parkere fint også.. 

Jaja, lol.. kommer ett mer seriøst innlegg senere! Bloggees
  • 07.09.2013, 14:05

før-etter bilder


Hei! Nå har jeg og Camilla vært ute og inne og tatt bilder, skal vise dere senere. Her er i alle fall før-etter bilder, jeg er hvertfall fornøynd. Jeg har alltid har lyst hår, så dette var jo en stor forandring! ( bilde nede til høyre ser håret litt rødt/oransj ut, det er bare pga lyset, haha! ) Hva synes du?

Search

Bloggdesign

hits