• 06.07.2015, 12:13

nytt design


Hei! 

Nå har jeg endelig fått fikset litt på designet her, noe som er utrolig lenge siden sist. Bloggen er to år om noen dager, og da tenkte jeg å feire med å kjøpe mitt første design. Har aldri gjort det før, jeg har alltid brukt gratis design. Men nå tenkte jeg å prøve dette ut, og jeg liker det veldig godt allerede. Det gir liksom litt ny motivasjon, eller ett lite dytt på bloggingen når designet er ferskt og du er fornøyd med hvordan bloggen din ser ut. 

Jeg har tenkt å fikse header så fort som mulig, men er veldig dårlig på den slags selv. Om noen er flinke med det kan dere godt legge igjen en kommentar med e-post adresse så kan jeg sende dere noen bilder. Som jeg ikke har at the moment, må få ladet kamera og få tatt noen snarest mulig! Uansett, jeg er veldig fornøyd med designet. Enkelt og greit, sånn jeg liker det. Dere kan selv finne designet, og andre design HER. 


bilde fra Polen



 

  • 21.01.2015, 17:50

Ny header


Hei fine lesere♥ Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg endelig fått en header, noe jeg har manglet i flere måneder! Det er fine og flinke Frida Vik(link) som har laget den, og jeg er veldig fornøyd. Klarer absolutt ikke å lage noe bra headere selv, så kjekt med sånne snille folk som kan hjelpe litt til. Skulle også ha fikset litt på designet, har hatt det også lenge nå. Men det får vente, føler jeg har prøvd alt av gratisdesign som ligger på google som jeg faktisk liker. Men om det skulle være noen av dere som kan lage design og hadde hatt lyst å laget ett til meg(helst gratis) er det bare å ta kontakt på mail eller facebook. Hva synes dere om den nye headeren?

Ha en flott onsdag videre! ♥




  • 27.10.2014, 17:11

nytt design


Hei igjen! Før i dag fikk jeg endelig fikset litt på designet mitt, og nå tror jeg jeg endelig er fornøyd. Bruker som oftest gratisdesign, og det er så mange fine, men det er alltid ett eller annet jeg ikke liker. Skrift, farger, størrelse osv, alt må liksom passe perfekt for at jeg skal bli fornøyd. Kresen ja, i alle fall når det kommer til utseende på bloggen.

Anyways, det var kjekke Sandra(blogglink) som lagde dette her. Jeg fikk det i dag selv om hun ikke legger det ut som gratisdesign på bloggen sin før om en stund, så tuusen takk for det sweety. Satt egentlig å fikset litt på det på skolen, så nå mangler jeg bare headeren. Må fikse en snarest mulig, så bare til å sende en melding her, på mail eller facebook om du er flink å lage headere så kan jeg prøve å finne noen brukende bilder. 

Hva synes dere om det nye designet?


arkivbilde

  • 12.07.2014, 09:15

endringer


Heisann! Endret litt på designet i går kveld, men vet ikke helt om jeg likte det SÅ enkelt som dette her. Skal også snart få meg en ny header, har hatt den gamle siden oktober og nå har jeg bare ett bilde. Hva synes dere? Litt for enkelt, eller?

  • 14.01.2014, 15:05

noen som vil lage header?


Heisann! Lurte på om noen av dere hadde lyst å lage en header til meg? Jeg er ikke noe flink med sånt, mange av dere kan nok det mye bedre enn meg! Kan bruke bildene nedenfor og lage den omtrent som den jeg har nå, bare at det ser ut som at det er ett bilde..hehe, ser jo skillet osv. Kanskje få fargene litt finere. Kan sende den til meg på facebook: Elise Steinsland eller mail elises98@hotmail.com




  • 10.12.2013, 20:09

NYTT DESIGN


Hei! Nå har jeg fikset designet litt, siden det gamle såg litt sommer ut. Skal fiksa ny header også, men det kan vente med det første! Hva synes du om det nye designet?




  • 26.10.2013, 13:07

nytt design og ny header


Hei! Nå har jeg fikset litt på desinget, er noen småting igjen jeg må ta meg av før det er helt bra men ellers så er jeg fornøyd. Det er flinke Hanne Remme ( blogglink ) som har laget headeren til meg, og jeg er kjempe fornøyd! Må fikse litt på størrelsen på den, men ellers helt supert! 

Hva synes du om det nye designet og headeren? 




  • 07.08.2013, 21:09

Ny header!


Hei! Sorry for mange "kjedelige" innlegg etter hverandre, men jaja. Jeg har, som dere ser, fått ny header. Det er søte Ida (<-- blogglink ) som har laget den. Ble veldig fornøyd, har aldri hatt en skikkelig header, haha. Hva synes du?

 

Search

Bloggdesign

hits