• 31.07.2017, 21:32

#livetpåbibelskole


Jeg fikk så veldig lyst å skrive litt igjen.. så da - HEI bloggen!♥

Det siste året har formet meg, utfordret meg og forandret meg. Hjertet mitt. Prioriteringer, tankegang, synet på medmennesker. Synet på meg selv, også. Det har gjort meg sterkere, men også lært meg at jeg har lov å være svak. Det har lært meg å ha mer troen på meg selv. Og det har gjort meg mer selvstendig, og trygg. Trygg på at jeg kan være meg, akkurat som jeg er. 

Jeg har fått så gode venner. Og jeg har også funnet tilbake til enda sterkere vennskap med flere av mine "gamle" venninner. Jeg har fått være i ett miljø hvor det er trygt på en sånn måte at det bare er enklere. Enklere å være ekte, være meg. Der det er greit å gråte..og le - mye. Å få lov å drite seg ut, men bli heiet på likevel. Hvor vi heier på forsøk, og på hverandre. Vi løfter hverandre opp, uansett bakgrunn. Uansett god eller dårlig dag. Vi ser hverandre. Det har vært viktig. Jeg har fått tatt del i en stor familie, som jeg er evig takknemlig for. 

Processed with VSCO with a5 preset
// ganske tidelig på året med tre flotte, gode venninner

Jeg har fått undervisning i så innmari viktige temaer. Hatt samtaler med mennesker som har klart å sette fingeren på ting som jeg ikke klarte - og ut i fra det løse ett problem. Jeg har fått jobbe meg gjennom vanskelige ting fra fortiden, som har vært tungt - og gjort perioder vonde. Men som nå ligger bak meg - jeg fikk gå ut fra året fri fra de lenkene, som jeg hadde da jeg kom. Jeg har tatt mer standpunkt på hvordan jeg vil leve livet mitt. Tatt viktige valg. Og gjennom alt så har jeg hatt tett oppfølging av gode voksne vi har hatt rundt oss, som har betydd så mye dette året. Smågrupper, og enkeltmennesker. Jeg har fått tatt alt i mitt eget tempo, og det har vært deilig. Det har også vært SÅ godt å ha ett helt, totalt presentasjons-fritt år. 

Jeg klarer generelt å være mer glad, selv i vanskelige perioder. Fordi hey, jeg har jo alltid noe å være takknemlig for. Og jeg har alltid noe å juble over.  Og om alt annet i verden virker mørkt - har jeg fortsatt en Gud, far i himmelen, en trofast venn og en frelser som virkelig elsker meg. Som alltid er med meg. Og det er jo det beste av alt! 

Jeg har vært mye syk dette året. Det er nok litt etter jeg hadde kyssesyken, at kroppen fortsatt er svak. Også har det vært andre ting. Men på tross av det har dette året definitivt vært det beste i mitt liv. Haha - Jeg har vær så lei, så oppgitt og så sint fordi jeg ofte måtte være hjemme på grunn av helsen. Men det var der og da. Jeg lærte mens jeg gikk, og kan se tilbake på året og si: det beste året i mitt liv! Hjertet mitt har fått blitt fornyet og helbredet, det er forandret. Så får jeg ta helsen som den kommer, rett og slett. 

Henrik Andersen sitt bilde.

TAKK Acta. Dere former, utfordrer og forandrer. Jeg vil påstå at ingen går ut i fra dere uten ett forandret liv. Ett forandret sinn, og hjerte. Det er så mye jeg kunne sagt om dette året, men akkurat nå var det dette jeg hadde på hjertet. Jeg GLEDER meg til å komme tilbake til menigheten, menneskene og flytte inn i Stavanger igjen. Få nye opplevelser, leve livet mitt, ha det gøy. Kanskje til og med skrive litt igjen her - hvem vet. 

Til dere som er litt ekstra interessert: Om du interessert i ett år på bibelskole(de har også lovsangsskole, helbredelseskole OG profetiskole!!!) så er acta ett skikkelig godt tilbud. Ingen har spurt meg om å reklamere altså, dette kommer rett fra hjertet mitt. Dere finner hjemmesidene deres og søknadsskjema HER - og på youtube(link) kan dere finne en hel haug med filmer, musikk og diverse fra skolen. 

Avslutter med å si til deg som leser at du er elsket. Virkelig. 

- E 

 

Search

Bloggdesign

hits