• 29.05.2017, 13:11

in the "jungel"


Etter en ukes tid med skole- og barnehjem besøk, hjemmebesøk og mange inntrykk og følelser, reiste vi videre til ett nytt hotell for å slappe av og være litt mer på ferie i to dager. Vi ankom ett utrolig flott hotell, hvor vi alle sammen fikk hver vår bungalow som var ekstremt fine og ikke minst store. Vi bodde egentlig midt uti jungelen spør du meg, da det gikk store dyr rett utenfor vinduene våre. 

Det var også viktig å lukke dørene til bungalowene fant jeg ut etter ett ufrivillig tyveri og besøk av en gjeng med aper. De kom også å tok sjokoladen min når jeg var i bassenget, haha. De var søte da! 

Her bodde vi på fjellet, så det var ganske kaldt om natten - og vi fikk både ulltepper og varmeputer. Skikkelig service! Dagen etter vi kom dro vi på safari, som gikk over all forventning - men det tror jeg at jeg lager ett egen innlegg om, for det blir en del bilder. Som jeg for såvidt også har i dette innlegget. Vi koste oss! 
Beklager at innleggene kommer med så store mellomrom! Jeg glemmer meg helt ut. 

Ha en fin uke! 

Marie Oma

29.05.2017 kl. 15:19
Her har jeg selv vert, viss det er med un'goro un'goro crateret i Tanzania? Bare vi sov i telt, på fjellet. Det var så kjekt! Har virkelig lyst å reise tilbake.

Nydelige bilder du har tatt! :-)

Search

Bloggdesign

hits