• 05.10.2016, 01:00

Hade Norge


Hei på dere!

Long time..jeg er tilbake for en liten stund. Siden sist har jeg flyttet til Stavanger og går der på Acta bibelskole i IMI kirken. Trivest veldig godt både på skolen, og der jeg bor sammen med rundt 20 andre fra klassen.

MEN - nå er jeg egentlig bare tilbake for å oppdatere familie og venner, og ellers de som vil følge oss. Nå har vi for en liten stund siden ankommet første stopp, og jeg sitter på Flesland sammen med tre andre spente ungdommer fra Elimu, som er organisasjonen jeg er med i. Vi har i litt over ett år jobbet for å gi små og unge i Tanzania utdanning, og nå er vi begynt reisen for å besøke de der nede. Natten blir tilbrakt på flylplassen, og første fly går tidelig i morgen kl 06.15. Hele morgendagen går i fly, og vi er fremme i Tanzania på kvelden en gang.

Har ikke så veldig mye mer å si akkurat nå, men oppdaterer dere når vi har kommet frem og på plass. Kommer også da til å fortelle mer om arbeidet vi driver, og hvorfor vi reiser. Her får dere oppdatering om hva vi gjør, bilder og forhåpentligvis litt film fra turen. Så sant som Internett samarbeider, da :-)

Vi gleder oss, og ser veldig frem til turen. Det blir også oppdatert på Facebook siden vår, elimu, og Instagram @elimu.no.

Marie Oma

05.10.2016 kl. 13:06
så spennende, God tur! Gleder meg til å følge dere videre på turen. Har selv vert i Tanzania. Utrolig flott der. Lykke til og kos dere, det blir nok mane inntrykk! :-)

Search

Bloggdesign

hits