• 11.09.2015, 18:11

ukomfortabelt


Hei beauties! Hvordan har dere det? 

Desverre kommer ikke bloggingen like naturlig for meg lengre, og det synes jeg er dumt. Men fortsatt kjekt å komme med noen innlegg her og der. Merket godt at det var uvant(og litt ukomfortabelt) å stille seg opp framfor kamera igjen i går, etter nesten tre måneder uten noe sånt. Hehe, det kommer heller ikke så veldig naturlig lengre, og det var egentlig bare kleint. Og litt morsomt, hehe. Vi var på klassetur til Bergen i går, og jeg var egentlig ganske utkjørt når jeg kom hjem - men fikk plutselig veldig lyst å gå ut å ta bilder, i det fine lyset som var. Var også veldig keen på nytt profilbilde på facebook, ettersom jeg var blond på det jeg hadde. Hahah, viktig informasjon som dere sikkert bryr dere veldig om. 

Anyways...

I dag er det endelig fredag igjen, og jeg skal nok bare bruke kvelden på å spise og slappe av her hjemme til en forandring. Er alltid med folk på fredagskvelden, men tror jeg trenger å bare slappe av litt. Ellers har jeg ingen store planer for helgen, skal vel inn på bedehuset i morgen kveld, og ellers får jeg ta ting som det kommer. Jeg har vært så sliten og trøtt denne uken, så er i alle fall godt med helg!

 

Som dere ser så har jeg startet helgekosen allerede, hehe. Hadde egentlig planer om å ha litt sunnere snacks denne helgen, men jaja. Pleier å gå denne veien hver helg, så det er ikke noe nytt. Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive som kan interessere noen, men tenkte å dele litt mer bilder fra de siste ukene litt senere. Kommer også ett innlegg med en liten rabatt på ett produkt i løpet av helgen, så dere kan jo følge litt med om det interesserer dere. 

Vi skravles senere. God helg!

 

Search

Bloggdesign

hits