• 12.09.2015, 18:57

The incredible face mask


sponset

Hallo vakre deg! 

For en tid siden(midt i sommerferien faktisk..) fikk jeg en pakke med fem ansiktsmasker, som sikkert mange har hørt om før - the incredible face mask. Ansiktsmasken skal gi deg renere, friskere og sunnere hud, og den er blitt så populær på grunn av det gode resultatet mange får. Masken forebygger også acne, fjerner hudormer, fjerner bort død hud og urenheter og gir deg ett rent og fint resultat. 

Ut i fra at jeg har ganske ren hud i fra før, merket jeg ikke så veldig stor forskjell på dette med acne og hudormer. På en annen side merket jeg godt hvordan den gjorde huden veldig myk og glatt etterpå, samt å ta bort "fettete hud". Jeg er utrolig dårlig på å fjerne sminke om kvelden, og spesielt det som er på huden. Dette fører jo til at huden blir ganske oljete og ekkel etter en stund, så det merket jeg at masken hjalp mot. Jeg vil også tro at den vil fungerer godt på den urene huden om du sliten med det, bedre enn jeg merket det. 

Litt praktisk informasjon: Det er anbefalt å bruke masken en gang i uken, og den skal da sitte på i 30-40 minutter til den har tørket. Ansiktsmasken går dypt inn i porene, og jeg låver dere - det vil dere kjenne når dere skal dra den av. Følte jeg rev opp hele ansiktet første gangen. Men det ble også bedre når jeg hadde gjort det noen ganger. Det du ikke drar av, skyller du av med varmt vann etterpå. Det kan også være greit å bruke masken når du ikke skal noe rett etterpå, for jeg opplevde i alle fall at jeg ble veldig rød i ansiktet en god stund etterpå. Og det tror jeg de fleste blir etter den.

Alt i alt synes jeg den gjorde en god rensing på huden. Og siden den går inn i porene så renser den jo også godt der. Jeg har vært så heldig å få gi leserne mine en liten fordel også. Om du trykker inn på DENNE linken vil du få 30% rabatt på ansiktsmasken. 

RebeccaHasselgard

12.09.2015 kl. 21:44
Også prøvd masken, fikk utrolig myk hud! :)

Search

Bloggdesign

hits