• 27.07.2015, 22:56

Out my window...


Altså...sånn her utsikt har jeg fra sengen min nærmere hver kveld. Utrolig vakkert! Helt uredigert også forresten ;-) 

Og blogglysten, den er ikke fullt så vakker. Det er sikkelig kjipt og kjedelig egentlig, men når jeg er sliten og trøtt har jeg ikke blogglyst en liten plass. Blitt noen sene netter i det siste, og jeg som blir så trøtt. Jaja, hva ofrer vi ikke for å få være litt sosiale mens det først er ferie?

I går kveld kom jeg meg heldigvis i seng ganske tidlig.. eller jeg sovnet nå der jeg lå. Og i dag våknet jeg før klokken åtte, til min store fortvilelse. Liker ikke å stå opp såå tidlig - men tok meg en tur på trening når jeg først var oppe. Noe som er blitt en stund siden, så det var egentlig veldig deilig. Resten av dagen har jeg bare slappet av, og nå i kveld var jeg og mamma ute å lærekjørte litt, begynner å bli litt mer gøy enn skummelt nå! 

I morgen har jeg sagt ja til å vaske ut hele huset for mamma, så det kommer nok til å ta så og si hele dagen kan jeg tenke meg. Håper jeg våkner tidlig da også egentlig, så jeg får tid å trene først. Ellers så går dagene mye likt. Serie, spiser, sover. Hehe.. 

Også litt sosialt inni mellom. Har også gått opp for meg at det bare er tre uker til skolen begynner....

Men før deeeet SÅ ER DET LEIR!!! Haha, leir er liksom høydepunktet med hele sommeren. Men rett etter leir er det skole. Men gleder meg egentlig til å begynne igjen, blir litt lange dager når jeg ikke har så mye å gjøre. Skulle hatt meg en sommerjobb når alt kommer til alt. Får være litt mindre lat neste år, og få fingen ut før alt er tatt. 

Var forresten på kinoen Paper Towns i går, den var veldig bra! Anbefales. 

Men nå skal jeg finne meg litt kvelds og så prøve å ta kvelden før midnatt. Håper vi prates snart!

Loveyah

Silje Solli

27.07.2015 kl. 23:06
Nydelige bilder! :)

Selma

27.07.2015 kl. 23:42
Wow, så fint!

RebeccaHasselgard

28.07.2015 kl. 09:46
Utrolig vakkert!

Marthe Dybdahl

28.07.2015 kl. 20:26
for noen bilder! they were amazing!

Marie Oma

28.07.2015 kl. 23:46
N Y D E L I G ! ! ! ! !

Search

Bloggdesign

hits