• 16.07.2015, 23:26

La oss drømme litt..

/ alle bildene er hentet fra we heart it 

Av og til er det godt å bare komme seg litt bort fra virkeligheten, og dra dit alt er godt og dit ingen smerte er. Hvor glede er det eneste du ser, og du ser lyst på alt som kommer i fremtiden. For slik er det ikke i den virkelige verden vi lever i. Vi må takle smerte, harde perioder og problemer. Og dette er likt for alle. Livet er ingen dans på roser - for noen. Vi kan like godt bare innrømme det. Livet er vanskelig. Men vi klarer oss, hvis vi holder ut de lange og triste, vonde dagene. Fordi livet byr også på så mange gode ting. Og så mange gode følelser, mennesker og opplevelser. Å se fremover er i alle fall viktig, tror jeg. Jeg har selv opplevd å bli stuck på en plass i livet, men ting går ikke fremover før du også gjør det. 

For meg er den verste smerten å se noen jeg er glad i ha det vondt. Om det er kjærlighetssorg, en dårlig dag eller sykdom har lite å si. Å ha det vondt på en eller annen måte, åh hvor jeg hater å se de jeg er glad i ha det vondt. Jeg liker ikke å se noen ha det vondt, selvfølgelig. Men det blir mye sterkere når du kjenner vedkommende godt. Nei, huff.. dette ble rot. Men litt tanker før vi tar kveld. Får ikke sove med hode fullt av tanker, uansett. Lenge siden noe på bloggen har vært personlig fra meg. Jeg liker egentlig å kunne være passe personlig med dere. Men det kan også være vanskelig å vite hva som er for personlig, og hva som er greit. 

Vel..

Nå skal jeg sove. Å reise til drømmeland en stund, før det er en ny dag i morgen. 

Dere er gode, alle sammen♥

 

Veronica S

16.07.2015 kl. 23:53
AHHHHHHHH <3

Cecilie Kielland

17.07.2015 kl. 00:25
åh, elsker å drømme meg bort med slike bilder fra weheartit!

JULIE

17.07.2015 kl. 13:21
Utrolig inspirerende bilder og kloke ord til ettertanke! Viktig å se fremover og lære seg det at livet har både gode og dårlige dager - men at man kommer seg gjennom det! :)

Search

Bloggdesign

hits