• 16.07.2015, 18:56

en deilig dag


Hei! Denne uken har jeg stått opp og ned dagen lang, å malt. Kjenner at jeg er glad jeg er ferdig nå, for både kroppen og tålmodigheten min rekker ikke stort lengre. Storebroren min flyttet ut for en stund siden, så nå har vi pusset opp rommet hans, som blir mitt nye soverom. Jeg er såå fornøyd, og trives veldig godt her allerede. Mangler å få skapene å litt sånn småting inn, men det kommer etterhvert. Mitt gamle rom blir forhåpentligvis en stue/oppholdsrom + arbeidsrom etterhvert. Men akkurat nå orker jeg ikke stresse med det.

En liten sniktitt, see så fint da! Hihi, jeg er så fornøyd. Og så lyst det ble her! Har vært så mørke vegger, så dette er stooor forandring. Skal nok vise dere mer når rommet er helt ferdig innredet. Har jo heller ingenting på veggene enda, så litt tomt er det her. Men det tar jeg litt etterhvert..


I dag har jeg hatt en utrolig fin dag sammen med min gode venninne, Mathea. Vi møttes på Leirvik, som er "byen" på Stord. Haha! Vi hentet noe jeg hadde bestilt, og så gikk vi å kikket litt på forskjellige ting på senteret. Det var vel egentlig Mathea som hadde noen ting hun så etter, men tror jeg kjøpte mer. Arg, finner alltid ting på salg. Og da bare MÅ jeg ha det, ikke sant..

Etter en stund ble vi sultne å bestilte oss pizza. Og den var sjukt god forresten! Etterpå gikk vi rundt å kikket litt igjen, før vi tok oss en liten tur i solarium. Når vi var ferdige der kjøpte vi oss hver vår slush, og satte oss ute. Var egentlig ikke noe dårlig temperatur i dag, så det var veldig deilig. Med andre ord: En veldig koselig og kjekk sommerdag. ♥

Mer bilder av dagens antrekk kommer litt senere i dag. Frem til det får dere ha en deilig dag♥ Så skravles vi. 

marenfelicia

16.07.2015 kl. 18:59
fine bilder!!

Cecilie Kielland

16.07.2015 kl. 20:40
åå herlige bilder! rommet ditt var kjempe fint:)

Search

Bloggdesign

hits