• 04.07.2015, 22:08

s o m m e r d a g e r


De siste dagene har vært så deilige. Sol, grilling, bading, venner og høye temperaturer er bare noen stikkord. Så langt har sommerferien bare vært sjukt bra, og sommerøya Stord viser seg bra frem. Jeg tok meg en uke fri etter jeg kom hjem fra Polen, og grunnen er egentlig bare fordi det har vært så bra vær og jeg ville utnytte det så mye som mulig. 

I dag har jeg, som de andre dagene, logget ute hele dagen. Mathea og Rebekka kom til meg i ettermiddag, og vi har egentlig bare slappet av, spist og nå har vi dusjet og gjort oss klare til en skikkelig jentekveld. Planen var å lage en sånn super koselig plass ute med en million dyner, tepper og dyner. Men så begynte det selvfølgelig å regne, så da får vi gjøre det her inne. At the moment drikker vi milkshake, og skal vel om en stund gjøre oss klar for film og jentekos. 

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra denne uken. Har vært masse med venner, vi har badet og grillet og kost oss veldig mye i varmen. Så skrives vi♥ Jeg har forresten også farget håret veldig mørkt :o haha, hva synes dere? 
Julia Marie

04.07.2015 kl. 22:49
så fint det ble!!

Maren

05.07.2015 kl. 21:09
Så koselig og så nydelige sommer bilder. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Koser meg på shopping i London jeg i helga men får ikke blogget pga dårlig nett. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

Search

Bloggdesign

hits