• 29.01.2015, 18:56

en liten bloggferie


Heia! En stund siden sist nå, og det er rett og slett fordi jeg tok meg noen dager bloggfri. Jeg har ikke hatt noe interessant liv å skrive om, og mangelen på energi har vært utrolig stor. Tirsdags kveld, i går og en del av dagen i dag har jeg vært utrolig dårlig, og var til lege i dag. Mest sannsynlig har jeg en urininfeksjon, så det var jo kjipt. Begynner heldigvis å bli bedre nå, og bra er det! Har så mye jeg skulle fått gjort og tenkte å begynne med å plukke opp alt rotet på gulvet rundt meg her, når jeg har oppdatert dere. 

Både treningsplan og andre planer jeg hadde måtte gå ut, så det var jo dumt. På den positive siden har jeg klart å holde kostholdet bra, overraskende nok. Og det frister ikke med noe usunt en gang(utenom pizza kaanskje? Hehe.) Og jeg er faktisk utrolig stolt over meg selv, haha. I dag fant jeg på å stripe håret selv(noe som kunne gått mye verre enn det gjor), siden jeg var hjemme og ikke kunne gå på besøk for å gjør det. Resultatet ble faktisk ganske bra, og det er i alle fall mye lysere. Skal visere dere resultatet en annen dag! :-DHar også klart å legge bort alt av mobil, data og internett for noen timer(eller dager) og glemme tiden mens jeg er i min egen verden. Har faktisk fått lest utrolig mye, og når jeg ikke hele tiden blir stoppet av varsler på mobilen er det mye lettere å klare å komme inn i boken. Tror nesten jeg kan klare å fullføre denne, jeg er utrolig dårlig på å lese ferdig bøker..haha. I morgen er det på jobb i barnehagen, og jeg ser frem til å se ungene igjen, ettersom jeg også var syk sist fredag. 

Om alt går som det skal og jeg ikke blir verre igjen, så reiser jeg en liten tur til Bergen på lørdag til søndag. Skal besøke søsteren min, og det ser jeg frem til. En liten avkobling fra alt det "vanlige" hjemme, samtidig som jeg får se Merete igjen, som jeg ikke har gjort siden juleferien. Tiden går fremover, litt skremmende fort. Nå er vi straks ferdig med januar allerede, litt sjukt egentlig. Håper dere har hatt en bra uke, så blogges vi igjen i morgen fiiine mennesker♥ (Som fortsatt gidder å titte innom bloggen min selv om jeg har vært borte, dere er så gode!)

Litt bilder fra uken nedenfor :-D


Haha, tester ut ny sminke når jeg kjeder meg #allpink at school 

SUNNIVA

29.01.2015 kl. 19:03
så fine bilder! jeg prøver også å ha et bra kosthold nå, men har skeia litt ut i dag, haha :)

Anniken G.

29.01.2015 kl. 19:13
Så bra at du har begynt å bli bedre! Urinveisinfeksjon er ikke noe gøy, har det selv - så går på antibiotika nå :-) Håper det går over! Ha en fin dag <3

Iselin Renée

29.01.2015 kl. 19:44
Det så koselig ut :)

Search

Bloggdesign

hits