• 15.01.2015, 12:45

5 ting å vite om meg
Jeg er som oftes alltid sent ute. Når jeg skal på besøk, rekke bussen, skoleoppgaver and so on. Tror jeg har bedre tid enn jeg har og vips, Elise er sent ute igjen. 

? Jeg er en ganske utadvendt person om jeg vil. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og har vanligvis ikke noe problem med å prate med folk som jeg ikke kjenner/ikke kjenner så godt. Noen tror kanskje jeg er veldig rolig og sjenert av meg, men det er jeg egentlig ikke. Kommer jo kanksje litt på dagen min også da, men sånn generelt.

? Jeg er veldig følsom og kan lett ta til tårene. Men når det er sagt så klarer jeg ikke å gråte ute blandt folk, det kommer ingen tårer. Men det er kanskje like greit? Spesielt om jeg er overtrøtt, har mensen eller har en dårlig dag fra før - skal ingenting til for at jeg blir sutrete og lei meg. Er også veldig følsom overfor andre, setter meg veldig lett inn i situasjoner og har medfølelse.

? Jeg er utrolig rotete av meg. Klær, sminke, rettetang, ladere, bøker osv osv ligge strødd utover gulvet så og si hele tiden. Kanskje dere har merket at jeg skriver "skal rydde litt på rommet" så og si hver dag i gjennomsnitt? Vel, det er fordi jeg ikke klarer å holde det ryddig mer enn noen timer. Huff, må begynne å øve meg til jeg skal flytte ut selv. 

? Jeg bruker altfor mye penger. Trenger jeg si noe mer om det? Må virkelig lære meg at nok er nok, trenger ikke mer klær nå. Har faktisk tenkt å ikke handle noe klær de neste månedene, så det skal vi se på. Jeg bestilte noe fra sheinside for noen dager siden, og det blir det siste på en stund. Må klare å begrense meg litt, hallooo. hahah

Search

Bloggdesign

hits