• 13.01.2015, 14:23

In 2015 I look forward to...


Påskefestivalen: Dette året blir den fjerde gangen jeg reiser på denne leiren, og den har vært så utrolig bra alle årene. Det er den lengste leiren jeg reiser på og varer i fem dager. Det er noe helt spesielt med den leiren, har det alltid helt fantastisk. Vi pleier å være mange folk og lederene topper alt. I fjor ble jeg skikkelig kjent med Asbjørn, og i år gleder jeg meg til å reise dit igjen i slutten på mars. Alltid noe å se frem til, brandøy er liksom reservehjemmet mitt og folkene er min andre familie. Bursdag: Hvem gleder seg ikke til burdagen sin? I år blir jeg 17 år og gleder meg litt ekstra til bursdagen min. Jeg har bursdag i påskeferien, 2. april, to dager etter påskefestivalen. Mest sannsynelig så er Asbjørn her på Stord fortsatt da, og da håper jeg å ha en koselig feiring med alle de gode vennene mine som Asbjørn også får være med på. Det ser jeg frem til! 


Skjærgårds: Skjærgårds i fjor var helt magisk! Ser veldig frem til å reise dit igjen i år. Skjærgårds er en kristen musikkfestival på Risøya på sørlandet, og er vel den støre kristne musikkfestivalen i nord-europa om jeg ikke tar helt feil. Har ikke helt planlagt hvem jeg skal reise sammen med i år, men jeg trooor at Asbjørn skal være med og så håper jeg vi får flere fra vennegjengen vår med i år. Håper også mine to venninner som jeg reiste med i fjor blir med i år også, men vi får se. Sommerferie: Nå som det er vinter, kaldt, storm og regn kan jeg ikke få sagt hvor mye jeg ser frem til sommerferien. Sommerferien i fjor var veldig bra, og håper den blir like bra - om ikke enda bedre i år. Får håpe vi får litt bra vær, og i det minste litt bra temperatur så jeg får brukt litt sommerklær, hehe. I sommerferien gleder jeg meg til både skjærgårds, stranddager, grillfester, forhåpentligvis besøke Asbjørn, få Asbjørn på besøk her og kanskje en hyttetur. Har ikke planlagt så mye mer enn skjærgårds og active-ten enda, men det blir nok bra uansett. Active-ten: Enda en leir, enda en ting å se frem til. Denne varer også ganske lenge, fire dager. Har også vært på denne tre ganger før og gleder meg. Active-ten er som påskefestivalen en veldig bra leir. De er jo to helt forskjellige leirer, siden vi er mye ute osv på sommerleiren. Bading, båtkjøring, vannski og sommeraktiviteter. Men samtidig så er det fordi vi skal lære mer om Jesus og være i det gode miljøet på begge. I alle fall - gleder meg også mye til denne leiren. 
Ellers så vet jeg ikke om så mye som skal skje enda. Jeg håper jo veldig på en London-tur eller en sydenferie, men det får jeg ta som det kommer. Ser også frem til ett nytt år med Asbjørn og det å fullføre første året på vgs. Jeg håper jeg velger rett når jeg skal inn på det andre året, for sånn som det er nå er jeg utrolig usikker. Så ser jeg jo frem til ett nytt år med nye muligheter på skolen, nyte tid med venner og familie og kanskje få noen nye venner? Hvem vet hva året bringer, får håpe det har med seg masse godt, frem til nå har det vært godt i alle fall. Noe du ser litt ekstra frem til i år?


Isabella

13.01.2015 kl. 14:31
Utrolig mange fine ting å se fram til :D

Search

Bloggdesign

hits