• 22.11.2014, 13:53

saturday


Hei og god lørdag! :-D 

Åh så deilig det var å få sove lenge i dag, og så vokne til sol og fint vær. Nå har det dessverre begynt å skye litt over, men forsatt deilig vær. Nå sitter jeg å koser meg med litt frokost og musikk, selv om det er langt på dag allerede. Har ikke noe store planer for dagen, skal prøve å få ryddet litt på rommet og i kveld skal jeg kanskje på en konsert med ett gospelkor på bedehuset, får se hvor trøtt jeg er når den tid kommer. 

I går kveld var jeg og Vanja på kinoen The Hunger Games: Mockingjay part 1. Synes den var veldig bra og spennende, men slutten på de filmene der blir jeg gal av. Må vente ett helt år på å se hva som skjer videre, liksom. Men til dere som har tenkt å se den - gled dere! Utrolig bra og slutten var veldig uventet, haha. Jeg er jo så utrolig pyse når det kommer til filmer, og kvekker så bare det. Noen andre som har sett filmen og synes den var bra? 

Ha en strålende lørdag! 


 

lise lindblom

22.11.2014 kl. 15:50
Ååh, har så lyst til å se The Hunger Games mocking jay part 1 jeg ogsåå, biggeset fan over here, haha :) Ha en riktig fin lørdag!

Search

Bloggdesign

hits