• 20.11.2014, 12:21

den første gangen...


Hei dere! Så her om dagen at både Frida og Andrea(blogglinker) laget ett slikt innlegg, og jeg synes det var morsomt og tenkte å gjøre det samme. I og med at alle har forskjellige historier, blir ikke innleggene helt like heller. Har ikke noen sånn super historier, men forsatt litt morsomt å tenke tilbake på! Håper dere liker innlegget :-D


Første gang jeg fikk mensen...
Dette husker jeg faktisk utrolig godt! Det var den første uken etter sommerferien, og jeg hadde begynt i 6. klasse. Helgen før vi begynte var jeg på leir, og samme dagen som vi kom hjem fra leir fikk min daværende bestevenninne mensen for første gang. Når jeg da kommer bare noen få dager etterpå å spørr om jeg kan få bind, fordi jeg har fått mensen - så trodde hun ikke på meg. Jeg merket det i gymmen, og vi skulle på tur etterpå. Så jeg sprang bort til læreren min og fikk hos hun, haha. Husker jeg ble litt småirritert for at hun ikke trodde på meg, og ikke ville gi meg bind, men i senere tid har vi bare ledd av det. Skjønner henne jo, hva var sannsynligheten for at jeg skulle få det bare noen dager etterpå.

Min første kjæreste...
Min første kjæreste som jeg husker, var også i 6. klasse. Kan vel ikke si at dette var noe seriøst forhold, men vi var da "kjærester". Før vi ble sammen snakket vi mye, både på skolen og på MSN som vi den gangen brukte. Jeg husker at jeg fikk en venninne til å spørre om nummeret hans, for det turte jeg ikke selv. Han ringte til meg en kveld og spurte om å bli sammen, og så klart svarte jeg ja. Husker ikke hvor lenge det varte, men da vi var blitt sammen rørte vi ikke hverandre og det var flaut å snakke å se på hverandre på skolen. Da vi slo opp gikk det tilbake til sånn det var før, haha! Vi ble også sammen i 7. klasse, som varte i sånn cirka en uke. Tja, det funket ikke så bra. 

  

Mitt første møte med sminke...
Har ikke noe sånn super oversminket historer som jeg har lest mange andre har. Jeg begynte med bare mascara, og dette var vanskelig nok synes nå jeg, da jeg begynte med det i 7. klassen. Det var grisete og vippene klumpet seg, stress. Etterhvert fant jeg ut hva foundation, pudder og eyeliner var og begynte også litt med det i 7. / 8. klasse. Har egentlig alltid vært litt forsiktig med sminke, for jeg liker ikke å se oversminket ut. Men jeg har vel hatt perioder jeg har brukt litt mye foundation, eyeliner, dipliner, ett tykt lag med mascara og hatt to forskjellige former på øyenbryna. Hehe.  

Mitt første kjæledyr...
Hm, jeg husker ikke hva som kom først. Vi har hatt både kaniner, ender, katter og fisker. (hvis fisk i det hele tatt går i kategorien kjæledyr da, haha) Jeg har også hatt min "saue-periode", hvor jeg maste ekstremt om å få en sau jeg kunne ha i hagen, hahah.Vi bor med noen gårder, og her fikk jeg passe noen lam i hundeband, stor stas!  Tror jeg kalte sauen for Frank, og en annen for Lambi. Kaninen min tror jeg het gråhvit, hvis ikke det var søsteren min sin. Så hadde vi tre ender, der den ene i alle fall het Maria om jeg ikke husker helt feil. Vi har også hatt flere katter, den første het Kitty. Den andre fant vi vel egentlig aldri ett skikkelig navn på, fordi vi fant jentenavn og så viste det seg å være gutt. Men Luna var jentenavnet, og deretter kalte jeg han for Per Olga. (ikke spørr hvorfor, ahah) Katten jeg har nå heter Silke, men vi kaller henne stortsett bare for pus eller som jeg sier - pjusken. Pappa kaller henne også litt for slipset, fordi hun ligger rundt halsen min hele tiden. 

Hva synes dere om dette innlegget? 


20.11.2014 kl. 14:13
jeg ser tydelig at du hermer etter andreabadendyck.blogg.no finner du ikke egne ting å blogge om? det er rett og slett tåpeligt

lykkeelise

20.11.2014 kl. 15:21
Anonym: går an å få inspirasjon fra andre bloggere, og som jeg skrev øverst så fikk jeg det :-) Tåpelig å kommentere negativt som anonym også :-)

anneliaaland

20.11.2014 kl. 20:59
Så bra innlegg :-D

Det er jo ikke tåpelig anonym, man kan absolutt få inspirasjon av andre bloggere vetdu!

Leser

21.11.2014 kl. 00:14
Synes det er greit at fu skriver om de samme tingene som andre bloggere. Men kunne kanskje skrevet om litt flere ting? For å gi andre inspirasjon, og få innlegget litt lenger, mener jeg.?

Search

Bloggdesign

hits